pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Τη τελευταια φορα παντως που σε ειδα,ειχε επανελθει το χρωμα σου..!!
Φιλε εισαι άπεκτος. Προκαλέις γελιο και καυλα μαζι. Περιμενω τις επομενες μερες.
Και μία ερωτηση για εξακρίβωση. Η κοπέλα ηρθε σαν κοπέλα μαζι σου και δεν εθεσε θεμα χρηματων? Σωστά
Τα μαγαζιά (γκο-γκο και σώου) κλείνουν αυστηρα στις 01.00. οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα να μείνουν μαζί σου όλη νύχτα. Δεν θυσιάζει κανένα μεροκάματα απλούστατα γιατί αφενός κάποιες δεν πληρώνονται και κάποιες πληρώνονται ελάχιστα στη δουλειά τους σε σχέση με το δωράκι των 1000 μπατ. Από την άλλη όντως , και εφόσον της αρέσεις, πέραν από το ημερήσιο δωράκι της , όντως θα κάνει διακοπές (πολλές από αυτές τις κοπέλες δεν έχουν βγεί καν έξω από την πόλη τους) και θα απολάυσει πράγματα (καλό φαϊ, ποτά, ξενοδοχεία κλπ ανάλογα τα οικονομικά σου βέβαια) που δεν τα απολαμβάνει συχνά.Καταρχήν αν πάρεις συντροφιά από μπαρ στο ξενοδοχείο, μπορεί να μείνει τη νύχτα ή πρέπει να γυρίσει στο μαγαζί? Αλλά και αν δεν πρέπει, δεν θα επιδιώξει η ίδια να γυρίσει για να πάρει και άλλο πελάτη? Ίσως είναι θέμα διαφορετικού λαού αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μια κοπέλα θα θυσιάσει 5-6 "ωρομίσθια" για να κοιμηθεί μαζί μου επειδή ...της αρέσω.
φιλε εγω εχω μιλησει για το δερμα τους και εχω πει οτι το καλυτερο σημειο ειναι στο εσωτερικο του μηρου στο πλαι οπως μπαινεις αριστερα και δεξια. το χερι μου το ξερει καλα αυτο το σημειο, και η γλωσσα μου βεβαια. επισης σωστη θεση στο εστιατοριο ειναι το ταυλανδεζακι να καθεται δεξια μας και με το δεξι μας χερι να την αγκαλιαζουμε απο τη μεση και η παλαμη να χουφτωνει το εσωτερικο του αριστερου της μπουτιου.Εκει που εκπλαγησα, ηταν οταν διαπιστωσα οτι κανενας δεν ειχε κανει ακομη και την μικροτερη αναφορα για το οτι αφορα το πραγματικα ΥΠΕΡΟΧΟ δερματακι που εχουν οι κοπελες αυτες.
φιλε σορυ, για την πατταγια δεν χρειαζεται να παρεις απο αλλου κοπελα, εκει εχει μονο κοπελες. επειδη ομως μιλας γενικα ζητω συγνωμη απο τον von που ρωτας και σου απαντω οτι τις πας οπου θες, εγω θα τη φερω στην ελλαδα]
δηλαδη αγαπητε συναδελφε vonmakoulis μπορουμε να γνωρισουμε μια κοπελα στην banqkong και να την παρουμε για διακοπες μαζι μας στο ξενοδοχειο μας στην pataya?
Μπορεις να παρεις και απο εδω μπυρα μαζι σου και να πας να την πιεις στην Βαυαρια. Η να πας στην θαλασσα για μπανιο, και να κουβαλας το αλατονερο μαζι σου μηπως δεν βρεις αλατονερο εκει. Βασικα, μπορεις να κανεις οτι θελεις, αλλα οταν πηγαινεις με τελικο προορισμο Πατταγια, δεν κουβαλας το μωρο μαζι σου. Οπως δεν θα επαιρνες και ελιες μαζι σου πηγαινοντας για Καλαματα. Οχι οτι δεν γινεται, αλλα δεν ειναι καθολου λογικοδηλαδη αγαπητε συναδελφε vonmakoulis μπορουμε να γνωρισουμε μια κοπελα στην banqkong και να την παρουμε για διακοπες μαζι μας στο ξενοδοχειο μας στην pataya?