vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Θα κεράσεις τους φραπέδες ?να ρθω και εγω?λυπηθειτε με..........
Θα κεράσεις τους φραπέδες ?να ρθω και εγω?λυπηθειτε με..........
και που να δεις και φωτος απο τις τοπικες φυλακες φιλε μαγκουρα....σουπερ λουξ!!Το πρωτο σχολιο για την φωτο παντως ειναι οτι η Ταυλανδη εχει πολυ καλυτερα τμηματα απο οτι εμεις.....πολυ μπροστα...
βιλακι
κλεινεις εισητηρια να πας καπου και μετα ρωτας για πληροφοριες που ειναι ηδη γραμμενες
για ανατρεξε πισω και θα βρεις πολυ πραμα η μαλ΄λον τυπωσε τα για να εχεις να διαβαζεις οταν ταξιδευεις
Αυτο σημαινει πιο πολυ δουλειαααΔεν κρατιέμαι. Θέλω να συμμετέχετε στη χαρά μου. Η Ταϊλανδέζα γκόμενα, χάρη της οποίας έκανα κάποια ηλίθια post πριν κάνα δυο βδομάδες, πήρε προαγωγή. Έφυγε από το beer bar που δούλευε και προσελήφθη σε go-go. Αυτό αυτόματα σημαίνει καλύτερες συνθήκες εργασίας - κλιματιζόμενο περιβάλλον - με διπλασιασμό μισθού!!! Δεν είναι και απλό πράγμα όπως καταλαβαίνετε.
Μου το ανακοίνωσε με ένα τόνο θριάμβου στη φωνή. Περιττό να σας πω ότι ακόμα και αυτή την ώρα που γράφω είμαι συγκινημένος. Το πληκτρολόγιο κοντεύει να βραχυκυκλώσει απ’ τα δάκρυα που έχω χύσει. Παιδιά εύχομαι και οι δικιές σας κοπέλες να είναι άξιες, να είναι άξιες, γνιφφφ, δεν μπορώ να συνεχίσω....
PS. Ρωτώντας τη πως και κατάφερε ένα τέτοιο επίτευγμα, μου απάντησε: working, working, WORKING. Έτσι είναι μάγκες, δουλειά. Όποιος δουλεύει πολύ στο τέλος ανταμείβεται. Όπως λέει και το τραγούδι, 'λιγότερα συνθήματα και ποιο πολύ δουλειάάάάάάάά'. Και καλά κρασά.
Καλημέρα. Σας αφήνω γιατί πρέπει να πάω στη....δουλειά.
Δεν κρατιέμαι. Θέλω να συμμετέχετε στη χαρά μου. Η Ταϊλανδέζα γκόμενα, χάρη της οποίας έκανα κάποια ηλίθια post πριν κάνα δυο βδομάδες, πήρε προαγωγή. Έφυγε από το beer bar που δούλευε και προσελήφθη σε go-go. Αυτό αυτόματα σημαίνει καλύτερες συνθήκες εργασίας - κλιματιζόμενο περιβάλλον - με διπλασιασμό μισθού!!! Δεν είναι και απλό πράγμα όπως καταλαβαίνετε.
Μου το ανακοίνωσε με ένα τόνο θριάμβου στη φωνή. Περιττό να σας πω ότι ακόμα και αυτή την ώρα που γράφω είμαι συγκινημένος. Το πληκτρολόγιο κοντεύει να βραχυκυκλώσει απ’ τα δάκρυα που έχω χύσει. Παιδιά εύχομαι και οι δικιές σας κοπέλες να είναι άξιες, να είναι άξιες, γνιφφφ, δεν μπορώ να συνεχίσω....
PS. Ρωτώντας τη πως και κατάφερε ένα τέτοιο επίτευγμα, μου απάντησε: working, working, WORKING. Έτσι είναι μάγκες, δουλειά. Όποιος δουλεύει πολύ στο τέλος ανταμείβεται. Όπως λέει και το τραγούδι, 'λιγότερα συνθήματα και ποιο πολύ δουλειάάάάάάάά'. Και καλά κρασά.
Καλημέρα. Σας αφήνω γιατί πρέπει να πάω στη....δουλειά.