kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
το F15 εχει εχει δυο κινητηρες, εγω εχω εναν.
εκ παραδρομής
Και οταν πας ΤΗΑΙ,μετατρεπεσε σε πολυκινητηριο turbo-jet...!!το F15 εχει εχει δυο κινητηρες, εγω εχω εναν.
σωστα, στην ελλαδα οι ελληνιδες δεν ξερουν τι θα πει προφυλακτικο, ενω τα ταυλανδεζακια αν δε δουν durex στο κομοδινο τα πιανει τρεμουλο και ειναι ετοιμα να πηδηξουν απο το παραθυρο. αυτα περι επικινδυνοτητας στην ταυλανδη.προσεχεις για να έχεις....ο καλύτερος τρόπος είναι να κάτσεις ελλάδα
και τι να μου κανουν εμενα μονο 3 soi, σε 3 μερες τα χω ξεπεταξει, γι αυτο παω πατταγια που εχει απειρα soi, και εκει δεν θα παρω μονο την κοπελα , αλλα και ολο της το σοιλοιπον στο πουκετ τα πραγματα εχουν ως εξης.
το ολο κολπο ειναι στην banglaroad η οποια εχει τρια soi.
αγαπητεΛοιπον,θα αναφερω τα βασικοτερα που με απασχολουν για οσους ενδιαφερονται να με βοηθησουν!(ελπιζω αρκετοι!!)
Κατ αρχας να παω μόνο Πουκετ(επειδη για εκει ψηνετε η υπολοιπη παρεα,αλλοι 2 φιλοι) η να συνδυασω κ καπου αλλου?
Να κλεισω με ταξ. γραφειο η μονο αεροπορικα και οτι προκυψει εκει?
Ποιος τροπος ειναι οικονομικοτερος?
Βρηκα απο πρακτορειο 15 μερες/12 διανυκτερευσεις Πουκετ 800 eur +φορους+φιλοδωρηματα με Thai International, αξιζει?
Και το βασικοτερο αφορα τις Thai Κουκλιτσες,πως γινεται το παιχνιδι?Εκει κολλαω ιδιαιτερα
επειδη δεν γνωριζω τον βαθμο επικινδυνοτητας της χωρας(τσατσος/νταβατζης)! Θελω να πω ψωνιζεις με αυτον τον τροπο ή την πεφτεις απευθείας στις γκομενίτσες? Αντε κ την ψωνισες στο ξενοδοχειο επιτρεπεται να μπει μαζι σου? Αν ναι σε χρεωνουν επιπλεον? και για τι τιμες μιλαμε!!
Το πρωτο σχολιο για την φωτο παντως ειναι οτι η Ταυλανδη εχει πολυ καλυτερα τμηματα απο οτι εμεις.....πολυ μπροστα...
η επιστροφη ειναι για τριτη φορα συγκλονιστικη, μιλαω για το απολυτο sex trip αυτη τη φορα, και τι δεν εκανα, απολα ειχε το μενου, μεχρι συναισθημα επαιξε , επειδη ειμαι τρελλα κολημενος, ξεκιναω την αντιστροφη μετρηση για τον νοεμβρη απο σημερα το βραδυ.
εχω πολλα να πω, σιγα σιγα ομως.
να κανονισουμε και συναντηση, ποιος ειναι ο επομενος να φυγει? ο ροκος νομιζω?
Φίλε Κώστα 3 Νοέμβρη αναχωρώ και εγώ. Πλάκα θα έχει η Παττάγια, το διαισθάνομαι. Αντε να τα πούμε από κοντά.
συναδελφε θα ειμαι και εγω κατω θα τα πουμε.