Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Σημερα το πρωι που λετε,ξυπνησα με κατι αθεραπευτες καυλες...
Λεω λοιπον,πριν παω για δουλειά,να περασω από Μεταξουργειο,να ριξω ενα μανικι...
Στη συντομη “τσαρκα”,μπαινω και σε ενα μπουρδελο και βλεπω “συνοστισμο”..
Αλβανοι,Πακιστανοι,Ρωσσοι,Αφρικανοι και γενικα ολες οι φυλες των Ιουδαιων..
“Θα εχει καλη πουτανα” σκεφτηκα..
Βεβαια ολος ο χωρος ειχε “ποτισει”,από τη βρωμα,την απλησια και τη μασχαλιλα των παρευρισκομενων,αλλα ειχα τη περιεργεια να δω και τι σοι πουτανα ειχε..
Δε προλαβαινω να τελειωσω τη σκεψη μου και τσουπ,σκαει μυτη ενας Αγγελος!Και μαλιστα...ΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ!
Ε,χωρις να το πολυσκεφτω,μπαινω κι εγω στην ουρα για να γαμησω..
Μετα από κανα μισαωρο,ερχεται επιτελους η σειρά μου..
Ε,λοιπον ειχατε δικιο γι αυτές τις γυναίκες ...Δερμα σα μεταξι.Ειδικα στο εσωτερικό των μηρων..
Ασε που στο πηδημα με εκανε και “λαλησα”...
Με το που μπαινει μεσα μου “παταει” κατι γλωσσοφιλα,και στη συνεχεια αρχιζει να με γλυφει παντου..Δαγκωνε ρογες..ρουφαγε αρχιδια..και τσιμπουκι “εξωγηινο”..
Σε μια φαση,καθως με τσιμπουκωνε,κανει ενα αεροπλανικο και μου βαζει το ροδαλο μουνακι του στη μαπα..Ε,τι να κανω συναγωνιστες μου..Την αρχιζω κι εγω σε ενα γλυφομουνι..(βρωμαγε λιγο από τον προηγουμενο,αλλα τι να κανω?..Μπρος στη καυλα τα ξεχνας ολα..)
Καθως τη γλυφομουνιαζα,την νοιωθω να σπαρταραει και μαλλον πρεπει να εχυσε γιατι ενοιωσα τα υγρα της να πλυμμηριζουν το στομα μου..
Τη γυρναω και μια τουρλα και της τον χωνω..Ηταν και στενομουνικο..Κουμπωσε με τη μια...Σα ψαρι εκανε από τη καυλα..
Απιστευτη εμπειρία..Ηταν το απολυτο gfe..
Αυτά που λετε εγιναν σημερα το πρωι..
Καλημερα σε ολους..

Υ.Γ..Τωρα εγω γιατι εχω την εντυπωση,οτι από ολη αυτή τη περιγραφη το μονο που θελετε να σχολιασετε και σας “καιει”,ειναι να μαθετε σε ποιο μπουρδελο τη πετυχα και θα παρει φωτια το πμ μου,ζητωντας πληροφορίες?
Υ.Γ2..Για οσους το αποτολμησουν να μου στειλουν πμ για πληροφοριες,για να τους βγαλω απο το κοπο,τους πληροφορω πως “το παραμυθι,ειχε και δρακο”...
 

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Μηνύματα
817
Κριτικές
37
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Εγω δεν γνωριζω πως ηταν πριν 2 χρονια, θα σου παρουσιασω ομως το τωρινο staus quo.
Δεν μπορει να διεκδικησει την εισοδο στην Ελλαδα δικαιωματικα, σημαινει οτι ενω εχει διαβατηριο και προσκληση με εγγυησεις απο Ελλαδα για στεγαση, διατροφη, ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη κτλ., πρεπει να κανει και μια αιτηση για βιζα, για να της επιτραπει η τουριστικη εισοδος στην Ελλαδα το πολυ για 3 μηνες. Ο προξενος ελεγχει την περιπτωση της και αποφασιζει αναλογως. Πρεπει δηλαδη τα δικαιολογητικα αυτα να τα προσκομισει για να παρθει αποφαση για το αν της δοθει βιζα η οχι. Αν δεν εχει προσκομισει αυτα τα δικαιολογητικα, παιρνει το απορριπτικο απο τα αποδυτηρια, γιατι δεν προχωρει η περιπτωση της προτου φτασουν τα δικαιολογητικα αυτα στη Πρεσβεια. Δεν ειναι δηλαδη οπως οταν βγαζεις διαβατηριο που δινεις 2 φωτογραφιες, κανεις μια αιτηση, υπογραφεις μια υπευθυνη δηλωση, πληρωνεις τα παραβολα και σου λενε ελα σε 10 μερες να παραλαβεις το διαβατηριο. Το διαβατηριο, δεν μπορει να σου το αρνηθει κανεις εφοσων βεβαια δεν εχεις σκοτωσει καποιον. Το παιρνεις δικαιωματικα. Εχεις δηλαδη το δικαιωμα και κανεις χρηση του δικαιωματος σου. Για να ερθεις στην Ελλαδα, πρεπει η Ελλαδα να σου χορηγησει την αδεια για να πατησεις στο εδαφος της. Και εκει τα πραγματα αλλαζουνε. Επειδη φαινομενικα υπαρχει εντολη απο το Υπουργειο Εξωτερικων να μην δινονται βιζες σε ατομα τα οποια ισως και να στοχευουν να μεινουν μετα την 3μηνη παραμονη τους εστω και παρανομα στην Ελλαδα, ο Πρεσβης στην Μπανγκκοκ δεν ειναι προθυμος να δωσει βιζα σε νεαρες Ταυλανδεζες που ειναι ταμαμ για σφαξιμο και μπορουν ανετα να μεινουν παρανομες δουλευοντας στο Μεταξουργειο, στη Φυλης, η και πριβε σαν CG. Αν τωρα καποια κοπελλα με στημενη δουλεια στην Ταυλανδη και την σχετικη οικονομικη ανεση θελει να κανει τις διακοπες της στην Ελλαδα, ο Πρεσβης ελεγχει τα οικονομικα της. Πολυ καλα διαβασατε, ελεγχει το βιβλιαριο της αν υπαρχουν χρηματα, και αν προκειται για μισθο, τον οποιο τον πληρωνεται η κοπελλα για χρονια. Αν δηλαδη υπαρχουν μερικα εκατομμυρια μπατ στο βιβλιαριο της, τα οποια μπηκαν με τροπο αποτομο (της τα εβαλε καποιος ευεργετης), το σιγουρο ειναι οτι δεν θα της δοθει δικαιωμα να επισκευτει την πανεμορφη χωρα μας. Ειμαστε μεσα στην ΕΕ, μετακινουμαστε ελευθερα, και δεν μπορουμε να καταλαβουμε ποσο δυσκολο ειναι να μπεις εδω μεσα οταν εισαι απ εξω. Πιστευω να βοηθησα.
Ο συνάδελφος ήταν άκραν κατατοπιστικός. Νομίζω εξήγησε το θέμα μέχρι πεθαμού.
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
μαθημα σολφεζ
απλα ενημερωτικα οταν εχεις παρει βιζα εχει γινει ελεγχος ολων αυτων που προανεφερες και γω ειπα οι προυποθεσεις ειναι
διαβατηριο + βιζα + εγγυηση αυτου που θα φιλοξενησει το ατομο (αυτο γινετε οπως και για αμερικη σε περιπτωση που δεν αναχωρησει ο φιλοξενουμενος να υπαρχει ατομο να επικοινωνησουν και που ειχε την ευθυνη ο φιλοξενων)

αυτο το εχω γραψει πεντακαθαρα για να μην επαναλμβανουμε τα ιδια
και οταν λεω οτι το εχω ηδη κανει δεν αερολογω  (δεν ησαν μπαροβιες αλλα εργαζομενες πωλητριες σε μαγαζια)αν αυτο παιζει καποιο ρολο δεν το ξερω

αυριο η μεθαυριο θα εχω και απαντηση επισημη για το τι ισχυει τωρα

 

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Μηνύματα
738
Like
0
Πόντοι
6
κάντε υπομονή και θα έχουμε νεότερα οπό το μέτωπο τις αντιπαράθεσης (ευγενής αντιπαράθεσης )

[move]μου αρέσει γιτί γράφουμε με πάθος[/move]
 

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Μηνύματα
475
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Υ.Γ2..Για οσους το αποτολμησουν να μου στειλουν πμ για πληροφοριες,για να τους βγαλω απο το κοπο,τους πληροφορω πως “το παραμυθι,ειχε και δρακο”...

Κοιτα τωρα να δεις. Ενας που αναφερει ΚΙΝΔΥΝΟΣ το πινέλο σε προυγούμενο θεμα να μπήκε σε ... ρδελο με όλους τους αλλοδαπούς να βρωμάνε και να πηρε πινελο σε αηθαλή άγγελο δεν ειναι απλα Δράκος ειναι ο [move][move][size=10pt]ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ[/size][/move][tt][/tt]
 

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Μηνύματα
738
Like
0
Πόντοι
6
επ
 

Συνημμένα

  • ax moro mou.jpg
    ax moro mou.jpg
    34,7 KB · Εμφανίσεις: 21

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Φον το PC μου ειναι παντα ανοιχτο, εκτος απο τα μπουρδελα κανει και αλλες παραλληλες δουλειες γιαυτο με βλεπεις ορθιο πρωινιατικα. Ενα το κρατουμενο, παμε παρακατω γιατι η παραπληροφορηση εχει σπασει ρεκορ τις τελευταιες δυο μερες (οχι απο σενα φυσικα).

1) Φιλικη συμβουλη σε ολους. Επιστρεψτε και διαβαστε το σχολιο που εκανε ο φιλος pipinomaniac στη σελιδα 128 για το τι ΔΕΝ κανουμε σε μπαροβια αν θελουμε να ζησουμε πολλα χρονια με καλη υγεια. Δυστυχως, το σχολιο του το περασαμε ολοι στο ντουκου και πολυ κακως κατα τη γνωμη μου γιατι ελεγε πολυ σημαντικα πραγματα, ισως τα σημαντικοτερα στις 130 σελιδες μεχρι τωρα. Θα συμφωνησω μαζι του οτι το γλυφομουνι εννοειται οτι δεν ειναι ασφαλης πρακτικη σε μπαροβιες, νομιζω αυτα τα μαθαινουμε οι περισσοτεροι πριν κλεισουμε τα 20. Το λαθος που κανουνε πολλοι ειναι οτι λογω του ιδιαιτερου gfe που προσφερουν οι κοπελλες, πολλοι ξεχνιουνται, παρασυρονται και νομιζουν οτι μπορουν να κανουν οτι κανανε και με την γκομενα τους. Μεγα λαθος φυσικα γιατι οι μπαροβιες δεν ειναι γκομενες μας αλλα επαγγελματιες με τα ολα τους ασχετα αν αρκετες συμπεριφερονται ως γκομενες. Για να μη μιλησω και για της ελευθερας βοσκης που ειναι υψηλου κινδυνου για λογους που εχω ηδη αναλυσει (ανατρεψτε σε παλαιοτερα ποστς μου).
Βεβαια το γλυφομουνι ωχρια μπροστα σε κατι αλλες ανθυγιεινες πρακτικες που συνηθιζονται απο πολλους ξενους με τασεις αυτοκτονιας (πολυ περισσοτερους απο οτι φανταζεστε). Πολλοι λοιπον αμυαλοι, πανε με αυτες τις τυπισσες χωρις προφυλακτικο και επειδη οι περισσοτερες αρνιουνται και με το δικιο τους φυσικα, τις πληρωνουν παραπανω (συνηθως το διπλασιο) για να τις δελεασουν. Μαλιστα, τοση μαλακια βαραει αρκετο κοσμο. Για να μη μιλησω και για κατι μπεκρηδες αγγλοσαξωνες που απο το πολυ μεθυση πανε κατα λαθος και με ladyboys, σιγα μη θυμηθουνε το προφυλακτικο!

2)Συμφωνω και παλι με τον pipinomaniac στο σημειο που διαφωνησε στα περι σοβαροτητας και προσοχης για τη χωρα και τις γυναικες κτλ. Δε θα επεκταθω ομως γιατι δε θελω
να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν. Το μονο που με ενδιαφερει ειναι η αντικειμενικη αληθεια. Οσοι εχουν κριση, ας κρινουν.

3) Θα παρακαλουσα ειδικα σε θεματα βιζας να μην παραπληροφορουμε αν δεν ξερουμε. Γραφτηκαν πολλα πραγματα προηγουμενως που ουδεμια σχεση με την πραγματικοτητα εχουν. Θεματα βιζας (για ξενους να μεινουν Ταυλανδη και Ταυλανδες να μεινουν σε δυτικες χωρες) τα εχω ψαξει απο πανω μεχρι κατω, εχω φαει απειρες ωρες και εχω μιλησει με πολλους ανθρωπους με τις αντιστοιχες εμπειριες. Φυσικα μιλαω και απο πρωτο χερι απο προσωπικη εμπειρια δικια μου. Ο φιλος Φον τα λεει μια χαρα σε αυτο το θεμα. Ας μου επιτρεψει να συμπληρωσω.
Ξεκιναω λοιπον.Καταρχας να ευχαριστουμε το Θεο που ειμαστε ολοι Ελληνες δηλαδη κατοχοι διαβατηριου χωρας ΕΕ και παμε ανετα στα περισσοτερα μερη του κοσμου χωρις προβλημα. Ακομη και οταν χρειαζεται βιζα, συνηθως δινεται ευκολα αν δε συντρεχει σοβαρος λογος (σιγουρα εξαιρεσεις υπαρχουν αλλα μαλλον δε βλεπω πολλους να ενδιαφερονται για Βορεια Κορεα).
Το Ταυλανδικο διαβατηριο ειναι αρκετα σκαλοπατια προς τα κατω. Ειναι πολυ λιγοτερες οι χωρες που μπορει κατοχος Ταυλανδικου διαβατηριου να επισκεφτει χωρις βιζα. Οταν δε χρειαζεται βιζα, οι διαδικασιες δεν ειναι τοσο απλες ειδικα για ζωνες με πολυ κλειστα συνορα οπως ΕΕ, Αμερικη, Αυστραλια κτλ.
Οπως ειπε και ο αξιοτιμος Φον το προβλημα ειναι με τις μπαροβιες που ουτε εισοδημα εχουν, ουτε ακινητα, ουτε τιποτα. Πηγαιντε μια βολτα στα χωρια τους να παθετε το σοκ της ζωης σας και να δειτε σε τι συνθηκες μεγαλωσαν και μενουν. Στην Ελλαδα ερχονται κατα κυριο λογο οργανωμενα γκρουπς Ταυλανδων. Βασικες προυποθεσεις που ειναι πανω-κατω κοινες για ολες τις χωρες της ΕΕ ειναι: σταθερο εισοδημα (που να αποδεικνυεται με χαρτια), τραπεζικοι λογαριασμοι,προσκληση, ασφαλιση κτλ. Το βασικοτερο βασικα ειναι η δουλεια. Χρειαζεται σταθερη δουλεια που να φαινεται καθαρα το εισοδημα και φυσικα δεν εννοω δουλεια part-time η δουλεια με προιστορια 3 μηνων. Το βασικοτερο προβλημα με τις μπαροβιες ειναι αυτο που προειπα, πριν απο εσας εχουν περασει λοχοι ξενων με τις ιδιες ακριβως φιλοδοξιες. Πολλες απο αυτες που καταφεραν και πηραν βιζα (γιατι στις χιλιαδες των περιπτωσεων μερικες ειναι τυχερες), πηγαν στις αντιστοιχες χωρες και οταν εληξε η βιζα τους ξεχασαν να γυρισουν πισω. Οχι μονο αυτο, αλλα αρχισαν να επιδιδονται παρανομα στο ιδιο επαγγελμα που ξεραν τοσο καλα και μαλιστα με μεγαλα κερδη αφου η πληρωμη πλεον ηταν σε ευρω, δολλαρια, pounds (αναλογα με τη χωρα) αντι για Μπαχτ. Αυτος ειναι και ο μεγαλυτερος φοβος των προξενειων δηλαδη οτι θα μεινει και θα γινει βαρος στη χωρα υποδοχης. Γι'αυτο και η καλη, μακροχρονια δουλεια ειναι εγγυηση οτι θα γυρισουν πισω στις χωρες τους. Πηγαιντε και διαβαστε σε οποιο φορουμ θελετε και αν διαβασετε κατι διαφορετικο απο οτι λεω ΣΧΕΤΙΚΑ με ΜΠΑΡΟΒΙΕΣ να με φτυσετε! Ο φιλος Σολφεζ πανω-κατω τα λεει σωστα πριν απο εμενα.

4) Ο Φον (ατιμε με προλαβες) επισης αναφερει με σαφηνεια τι πραγματικα συμβαινει με το θεσμο της Μοναρχιας. Ο Βασιλιας δεν ειναι απλα ο ανωτατος αρχοντας, ειναι στην κυριολεξια και χωρις ιχνος υπερβολης ο Πατερας ολου του εθνους και ακριβως ετσι τον νοιωθει η συντριπτικη πλειοψηφια των Ταυλανδων. Ειναι επισης ο μακροβιοτερος ηγετης παγκοσμιως (μακροβιοτερος εννοω οχι σε ηλικια αλλα στο αξιωμα του Βασιλια). Περυσι εκλεισε τα 60 χρονια στο θρονο και επρεπε να ειστε εδω να δειτε τις μεγαλειωδεις και φαντασμαγορικες εκδηλωσεις και τελετες προς τιμη του. Το εχω συζητησει με πολλους ξενους και ολοι μου εχουν πει το ιδιο, πουθενα αλλου, σε καμια αλλη χωρα, λαος δεν εχει τοση αγαπη για Βασιλια. Βεβαια επειδη ισως σε μερικους αυτα να ακουγονται περιεργα να πω οτι υπαρχουν συγκεκριμενοι λογοι που συμβαινει αυτο. Στα χρονια της Βασιλειας του εχει επιδειξει ΤΕΡΑΣΤΙΟ εργο. Εχει αλωνησει τη χωρα σε ολα της τα μηκη και πλατη. Ενδεικτικα να πω οτι αν ταξιδεψετε σε πολλα μερη της Ταυλανδης θα δειτε πολλα Royal Projects που ειναι φτιαγμενα απο τον ιδιο το Βασιλια. Πολλα απο αυτα τα προτζεκτς εχουν αποκλειστικο σκοπο την ενισχυση των φτωχοτερων στρωματων. Εχει επινοησει τη μεθοδο κατασκευης βροχης που τοσο αναγκη σε περιοδο ξηρασιας εχει η Ταυλανδη. Που να πρωταρχισει και που να τελειωσει κανεις. Υπαρχει ειδικος νομος που τιμωρει αυτους που προσβαλλουν τη Βασιλεια με οποιοδηποτε τροπο. Πολυ προσφατα ενας βλακας Ελβετος ειχε μουντζουρωσει με σπρει αφισες του Βασιλια και εφαγε γερη καμπανα.
 

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Μηνύματα
738
Like
0
Πόντοι
6
και φυσικά περιμένω απάντηση..........γνωρίζει κανεις κοπέλα με αυτά τα προσόντα ?έχετε αυτήν την χαρά ώστε να την φέρεται gr η απλά λέμε για να λέμε ?
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Φιλε fantoma το δευτερο μου ποστ,αν το διαβασεις προσεκτικα,θα καταλαβεις οτι ειναι ειρωνικο..
Σε ευχαριστω για τη στηριξη..
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Φιλε fantoma το δευτερο μου ποστ,αν το διαβασεις προσεκτικα,θα καταλαβεις οτι ειναι ειρωνικο..
Σε ευχαριστω για τη στηριξη..
χιλια συγνωμη φιλε πιπινολατρη δεν το προσεξα, τροποποιησα και το ποστ μου για να ειμαστε σωστοι  ;)
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Φαντομά. Νάσαι καλά που με απήλλαξες από τον κόπο να γράψω ένα τεράστιο πόστ για τα περί εισόδου αλλοδαπών στην χώρα. Γράψε κάτι και για την ισχύουσα πολίτική κατάσταση στην χώρα , γιατί εν ξέρω πολλά πράγματα μετά το πραξηκόπημα.
 Στο ζουμί τώρα . Όταν έγραφα ότι το μόνο πρόβλημα είναι το οικονομικό , εννούσα αυτό ακριβώς που λές στην §3 του πόστ σου.
Στην Ελλάδα η είσοδος αλλοδαπού επιτρέπεται κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος  (Ν. 3386/2005, ΦΕΚ 212 -περί εισόδου, διαμονής και κοινωνικής ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια). Τώρα το πως εφαρμόζεται ο νόμος είναι άλλο θέμα καθώς όπως προείπε ο σ. pipinomaniac όλα εξαρτώνται από την ανέλεκτη κρίση του έλληνα προξένου, ότι και αν σημαίνει αυτό  :dancing:. Για περισσότερες πληροφορίες (δηλ. όλες οι ισχύουσες διατάξεις περί εισόδου αλλοδαπών στην ελλάδα βλ. στο  .
Επισυνάπτω αντίγραφο της αίτησης (στα αγγλικά) που πρέπει να υποβάλλει αλλοδαπός για να εισέλθει στην χώρα βάσει της συνθήκης του Σέγκεν , η οποία χορηγείται από όλς τις πρεσβείς και προξενεία της Ελλάδος στο εξωτερικό.
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
ακουω ημερομηνια αναχωρησης για τον νοεμβριο, πρεπει να αρχισει παλι Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ :rockon: :rockon: :rockon:
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
αγαπητοι εκανα καποιες διασαφησεις δεν μιλησα για μπαροβιες
οι νομοι που αναφερετε τηρουνται και λεω γιατι ειμαι και καποιας ηλικιας και μπορει να ξεχναω.
οταν λεμε βιζα(η λεξη περικλειει ολες τις νομιμες διαδικασιες εισοδου αλλοδαπου στη χωρα)και η οποια δινετε κατω υπο προυποθεσεις
αναλογα με τη προελευση του αλλοδαπου.
βον την αιτηση την εχω συμπληρωσει ουκ ολιγες φορες και την εχω μαθει απεξω καθοτι ειμαι κατοχος αλλοδαπου διαβατηριου και σε πληροφορω οτι  εχω δει να την ελεγχουν τουλαχιστον κατα την εισοδο στο αεροδρομιο πχ αλλα περισσοτερο κοιτανε να δουνε αν τα στοιχεια ειναι ορθα συμπληρωμενα απο το διαβατηριο
ειναι σαν αυτη που συμπληρωνει ο αλλοδαπος στα ξενοδοχεια τα οποια αναφερονται στο τμημα αλλοδαπων
τωρα που ειναι το σημειο που διαφωνουμε, μαλλον αν αυτο μπορουν να το κανουν μπαροβιες η γενικα πουτανες ?
σε αυτο απηντησε ο φαντομας
α και για να μην ξεχναμε μεχρι  προτινος αν θυμαμαι βιζα παιρναμε για τα περισσοτερα κρατη του ανατολικου μπλοκ αφρικη μεση ανατολη αμερικη αυστραλια και μερικα της ανατολικης ασιας(δεν εχω παει σε ολα)
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
μεχρι 14 νοεμβρη πρεπει να εχει τελειωσει το πανυγηρι γιατι αλλαζει καποια στιγμη η σαιζον
οποτε αναχωρηση βλεπω τις πρωτες μερες του νοεμβρη
 

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
613
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Παρεπιπτόντως Ταϋλανδεζάκια από myspace ή hi5 έχει δοκιμάσει κανείς να "στρώσει" πριν πάει εκεί??
 

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα
749
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ισως είναι λίγο άσχετο , αλλά εγώ τον Απρίλιο που θέλησα να φέρω εδώ για ένα μήνα μια Γιουγκοσλάβα ( αλλιώς Σκοπιανή) , παρά την πρόσκληση μου κλπ απορίφτηκε αμέσως γιατί δεν είχε εμφανές εισόδημα.Αυτοί/τές που παίρνουν βίζα πρέπει να έχουν ένσημα εκεί υποχρεωτικά.Και μιλάμε για βίζα μίας χρήσης (αν γυρίσει πίσω τελείωσε , πρέπει να ξαναβγάλει καινούργια αφού περάσει κάποιος καιρός). Εκεί κάνουν χρυσές δουλειές οι πλαστογράφοι, οι οποίοι πληρώνονται για να φτιάχνουν έντυπα με πλαστά ένσημα. Τώρα με τη Βουλγαρία στην ένωση , άρχισαν να βγάζουν πλαστά Βουλγαρικά διαβατήρια για να έρχονται ως Βούλγαροι εδώ. Απλά αναφέρω προσωπική μου εμπειρία για να μη νομίζουν ορισμένοι ότι είναι εύκολο να έρθει σήμερα Ελλάδα κάποιος που δεν ανήκει στην Ε.Ε. Μόνο συγκεκριμένες χώρες με υψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα εκτός ΕΟΚ έχουν αυτό το προνόμιο απ' ότι ξέρω (Αμερική,Αυστραλία και κάποιες άλλες).
Πάντως γιατί να φέρει κάποιος Thai girl εδώ αλλά να μην κάνει τις διακοπές μαζί της εκεί; Και πιο ωραία αθ περάσει και πολύ πιο φτηνά θα του βγει.
Επαναλαμβάνω,όλα τα παραπάνω συνέβησαν σε μένα και τα έμαθα τον Απρίλιο. Ενας φίλος μου κατάφερε να τη φέρει τη δικιά του από τη συγκεκριμένη χώρα , αλλά η δικιά του πλήρωσε για να βγάλει πλαστή βεβίωση για ένσημα.
Ελπίζς να βοήθησα.
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
μεχρι 14 νοεμβρη πρεπει να εχει τελειωσει το πανυγηρι γιατι αλλαζει καποια στιγμη η σαιζον
οποτε αναχωρηση βλεπω τις πρωτες μερες του νοεμβρη
ΕΓΙΝΕ , προτεινω την 3η νοεμβρη, μου εχει καθησει απο καιρο αυτη η ημερομηνια. δηλωστε συμετοχες
 

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα
749
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Κοσταφ16 , εγώ για 3/11 είμαι μέσα.
 

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Μηνύματα
738
Like
0
Πόντοι
6
φαντομά διάβασε το pm σου έχω συνοψίσει πολλά και ενδιαφέροντα νομίζω
]:2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom