Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 130 άτομα (0 μέλη και 130 επισκέπτες)

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
babi ακουσα οτι εγινε ανασχηματισμος στην αστυνομια και εξου και το λουκετο. Δεν πρεπει να αφησουμε και λιγο χρονο στα νεα προσωπα να ενημερωθουν απο τους παλιους για το "πως" ακριβως λειτουργουν τα αφτερ-αουρς? Παντως καλο μου κανει το λουκετο βρηκα και δικαιολογια να μενω σπιτι μου   :2funny: 
Γιατι ρωτας τους αλλους για Πατ εκει δεν ησουν την παρασκευη?   :huh:

Επειδη Σάββ 'επρεπε να είμαι ΒΚΚ, είπα να μην πηγαινο-ερχομαι, και έμεινα ΒΚΚ προς Σούκου...

happy end μεν, αλλα δε πρόλαβα να χαρώ το climax...πάνω που φούντωνε από κόσμο(φούντωνα και εγώ), ανοίγουν κάτι φώτα-προβολείς για να μας ξενερώσουν ολους και να μας πετάξουν όξω.. :jerking:
Το γρήγορο κυνήγι με αγχώνει... :2funny: :2funny: :2funny:

Οπότε για Παττ δεν έχω ιδέα τι παιζει τελευταία...

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τι να κάνω αποφάσισα να γράψω ένα μίνι οδοιπορικό ποιο πολύ για τον  φίλο τον james που με ρωτά   λοιπόν :
Έχω την τύχη να επισκέπτομαι αρκετά τακτικά την «δεύτερη μου πατρίδα»  περίπου μια φορά το 2 μηνο  σε αυτό το ταξίδι (μια και πολλά ευτράπελα  έχω πάθει από έλληνες κάτω και η αλήθεια ότι αποφεύγω  τα πολλά)  γνώρισα τον Αρίσταρχο και το άλλο φίλο σορρυ που δεν λέω το όνομα του αλλά  καλά είναι να τα λέμε με τα nickname στο προηγούμενο είχαμε κάνει  για λίγο παρέα με τον James.
Υπέροχα παιδιά και οι δυο  και παρόλη την πλάκα που κάνει ο φίλος Αρίσταρχος προσγειωμένος  και ξέρουν τι θέλουν .
Τα πράγματα αρκετά καλά θα έλεγα κάτω  λίγος κόσμος  καλή ποικιλία  και ευκολία στην επιλογή αν μάλιστα έχεις πάει αρκετές φορές και έχεις την τύχη να έχεις κάνει φίλους από τον ντόπιο πληθυσμό  τότε γίνονται καλύτερα .  
Δεν το παίζω πλούσιος ούτε είμαι έχω μια καλή οικονομική κατάσταση που μου επιτρέπει να κινούμε όπου και όπως θέλω κάτω και αυτό είναι προσόν . βασική αρχή σε κάθε ταξίδι είναι να  κάνω  τις οποίες τρέλες μου τις  πρώτες μέρες μέχρι να βρω κάτι το αξιόλογο και να αράξω  . όλοι αναζητούμαι εκεί  το gfe ε δεν νομίζω όσο  καλή στη υποκριτική και εάν είναι  να μπορέσει να το βγάλει από την πρώτη μέρα   η οποιαδήποτε. Εάν αράξεις και φέρεσαι σωστα στο ανταπωδιδουν   και μαλιστα τα μαλα.
Τις 3-4 πρώτες μέρες  ψώνισα  από αυτές που δύσκολα βλέπουν όλοι γιατί   κατεβαίνουν όπως έχω πει μόνο για τους καλούς πελάτες  στα διάφορα μαγαζιά  5-6  κουκλιά   και πραγματικά πέρασα υπέροχα .  
Σε κάποια βόλτα   ημερήσια  τυχαία έπεσε το μάτι μου σε ένα από τα συνηθισμένα μπαράκια της σεκοντ  και ανάμεσα  στις πολλές   μέτριες συνήθως ανακάλυψα ένα αστεράκι  το  όποιο  και με συντρόφευε τις  υπόλοιπες μέρες

το μόνο που με κούρασε πάλι ήταν οι συναντήσεις με κανα δυο  έλληνες  στο συνηθισμένο στέκι   στο αβενιου  θα  βάλω ταμπέλα απέξω όταν ξανάπαω
ΤΟ   ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ

Ένας κυνηγός και ένας ψαράς μοιράζονται τα κατορθώματά τους. Λέει λοιπόν ο ψαράς:
- Ακου ρε φίλε, τι έπαθα τις προάλλες... Είμαι που λες με το φουσκωτό στην μέση του Ατλαντικού και έχω ρίξει πολυάγκιστρο και ψαρεύω. Μετά από λίγο αρχίζει και τσιμπάει και πολύ δυνατά μάλιστα. Τραβάω, τραβάω, τίποτα... Δεν λέει να κουνηθεί το ψάρι. Ευτυχώς είχα ένα όπλο μαζί μου, και ρίχνω 3-4 φορές στο νερό, πάνω στο ψάρι, το οποίο βγαίνει νεκρό στην επιφάνεια. Πλάκα που έπαθα τότε, πρέπει να ήταν τουλάχιστον 450 κιλά!
- Ασε να σου πω και εγώ τι έπαθα τις προάλλες, λέει ο κυνηγός. Είμαι που λες για κυνήγι στο κλασσικό δασάκι που πάω κάθε σαββατοκύριακο και βλέπω μακριά έναν λαγό. Με καταλαβαίνει ο λαγός και αρχίζει να τρέχει. Ευτυχώς που έχω πολύ καλό σημάδι και τον πετυχαίνω με μία κίνηση. Όμως τα σκάγια του όπλου χτύπησαν και έναν θάμνο που χαμουρευόταν ένα ζευγαράκι.
- Και τους σκότωσες, ρε μ@@@κα; λέει ο ψαράς.
- Δεν το ήθελα, ρε φίλε, κατά λάθος έγινε. Τέλοσπάντων, δεν μ' είχε δει κανένας και αρχίζω να σκάβω μία τρύπα για να τους θάψω. Πάνω που πάω να τους βάλω μέσα, με είδε ένας τύπος που κατουρούσε πίσω από ένα δένδρο. Μπαμ, τον σκοτώνω και αυτόν!
- Καλά ρε μ@@@κα, σκότωσες και τον άνθρωπο;
- Ε, τι να κάνα ρε μ@@@κα; Τέλοσπάντων, σκάβω και άλλη τρύπα για να θάψω και αυτόν. Δυστυχώς εκείνη την ώρα περνούσε και ένα ανδρόγυνο με το παιδάκι τους. Μπαμ, μπαμ, μπαμ τους σκοτώνω και αυτούς και τους τρεις.
- Καλά, είσαι εντελώς τρελός, ρε φίλε; Ξεκλήρισες ολόκληρη οικογένεια;
- Μη σου τα πολυλογώ, ανοίγω και τρίτο λάκκο για την οικογένεια. Και για κακή μου τύχη εκείνη την ώρα περνούσε ένα σχολικό λεωφορείο.
- Μη μου πεις ρε μ@@@κα ότι καθάρισες και όλα τα παιδάκια του λεωφορείου;!
- Κοίτα μ@@@κα, λέει ο κυνηγός, αν δεν κόψεις κανά κιλό από το ψάρι σου, τα έχω καθαρίσει τα παιδάκια!!!

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Έχω ταξιδέψει Ταιλάνδη πριν από δύο χρόνια κάνοντας τη μεγαλύτερη μαλακιά που θα μπορούσε να κάνει άνθρωπος.Πήγα με τη γκόμενά μου.Τώρα τι και πως άστα να πάνε στο διάολο

Θέλω να πάω τον επόμενο χρόνο εκεί με το κολλητό μου που παντρεύεται το Μάιο.Να το κάνουμε σαν ένα long-bachelor party.Είμαστε μετά τα 35 ηλικιακά και οι δύο και θα ήθελα πληροφορίες για τα εξής γενικά στην αρχή και μετά βλέπουμε για πιο ειδικά.

Ποιά είναι η καλύτερη περίοδος να πάμε?Από άποψη τιμών(ταξιδιού-ψυχαγωγίας),καιρού,κίνησης(προσφορά-ζήτηση)
Ποιά είναι η καλύτερη πόλη για αυτό που ψάχνουμε(και bachelor party και μπανακια,τουρισμο κτλ).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά για την όποια απάντηση μου στείλετε.

1
Μην αγχώνεσαι, έρχονται πάρα πολλα ζευγάρια στην Ταιλανδη και καλά κάνουν.
Μπορεί να μην έριξες ασιάτικο :knockinb: , αλλά είδες γιατί η Ταιλάνδη αξίζει και για άλλου είδους διακοπές.
2
Bachelor party στην ταιλανδη? Θα αστειεύσαι... αν θες να σώσεις το γάμο του φίλου μην μπλέξεις καν, εκτος αν ο γάμος προορίζεται με τιλακ :grin:
3
απο Νοεμβρη και στο εξίς η ταιλανδη ειναι high season, κλεισε οσο πιο φτηνα αεροπορικα
:knockinb: και μπανάκια κάνεις στο πουκέτ-πατονγκ πολύ άνετα

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: πηγαινε εσυ κ βρες κανα άλλο φιλαρακί, ασε τον αρραβωνιασμένο στην ηρεμία του, αλλιώς θα φέρεις μεγάλη ευθύνη για τα επακόλουθα ...

SUPERFLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κύριοι Πάρθηκε η Απόφαση Σήμερα!!! Το ταξίδι ξεκινά από 25 Μαρτίου με 10 Απριλίου για Πατάγια και Πούκετ (Δεύτερο Ταξίδι Thai) Θέλω όμως να Ρωτήσω μήπως είναι νωρίς ακόμη για την εύρεση εισητηρίων !!! Και αν ναι πότε να ξεκινήσω τα ψαχτήρια? Αναμένω Συμβουλές !!! 

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
!!!!!!!

2 Παλικαρια που μου ηρθαν το απογευμα στο φαρμακειο για να παρουν προμηθειες για ταϊλανδη sex trip ειναι απο δω???

!!!!!!!

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
1
Μην αγχώνεσαι, έρχονται πάρα πολλα ζευγάρια στην Ταιλανδη και καλά κάνουν.
Μπορεί να μην έριξες ασιάτικο :knockinb: , αλλά είδες γιατί η Ταιλάνδη αξίζει και για άλλου είδους διακοπές.
2
Bachelor party στην ταιλανδη? Θα αστειεύσαι... αν θες να σώσεις το γάμο του φίλου μην μπλέξεις καν, εκτος αν ο γάμος προορίζεται με τιλακ :grin:
3
απο Νοεμβρη και στο εξίς η ταιλανδη ειναι high season, κλεισε οσο πιο φτηνα αεροπορικα
:knockinb: και μπανάκια κάνεις στο πουκέτ-πατονγκ πολύ άνετα

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: πηγαινε εσυ κ βρες κανα άλλο φιλαρακί, ασε τον αρραβωνιασμένο στην ηρεμία του, αλλιώς θα φέρεις μεγάλη ευθύνη για τα επακόλουθα ...

Αγαπητέ babis πρώτα να σε ευχαριστήσω για την απάντησή σου.
1)'Εχεις απόλυτο δίκιο.Για αυτό το λόγο και μου αρέσει το μέρος.Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
2)Ακριβώς για αυτό το λόγο θέλω να κάνουμε το bachelor εκεί.Ή για να είναι η τελευταία του ευκαρία να αλλάξει γνώμη ή για να έχει κάτι υπέροχο να θυμάται στο υπόλοιπο του μίζερου έγγαμου βίου του.
3)Έχω πάει Μπανγκογκ και Πουκέ,και συμφωνώ μαζί σου για μπανάκια στο Πουκέ.Σκέφτομαι να πάμε τη περίοδο από αρχές Φλεβάρη μέχρι τέλος  Μάρτη,και ψάχνω να βρω τη καλύτερη περίοδο από άποψη κλίματος,κόσμου,και τιμών.
Και πάλι σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντησή σου.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
φιλαρακι συγνωμη δεν το ηθελα τον πονο μου ελεγα  φιλακια απο την πατ

ποια καψουρα ρε παιδια  ενα απλο φλερτακι εκανε το φιλαρακι.Αρισταρχε !!!!!! δεν πιστευω να προχωρισες παρακατω :knockinb:  βρε ρεζιλι :bounce:  σου ελεγα συνεχως να εισαι σεμνος :fart-in-bed:  μεχρι στο  βουδα σε πηγα  :priest:να  αγιασεις τι θα κανω με σενα :s&m_1:
kosa το ξενοδοχειο-μασσαζαδικο-καραοκε kosa στο Κον Κεν τι το εχεις?  :2funny:
Ηθελα απο καιρο να σε ρωτησω.

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Νίκο σε λίγο σου έρχομαι... θα είμαι εκεί από 12/11 μέχρι 13/12...
Aλλα ακόμα δεν έχω κλείσει ακόμα hotel... έχει κανεις καμια καλή ιδέα?

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
The madam opened the door of the brothel in Joptien and saw a rather dignified, well-dressed, good-looking man in his late forties or early fifties.
'May I help you sir?' she asked.
'I want to see Ning,' the man replied.
'Sir, Ning is one of our most expensive ladies. Perhaps you would prefer someone else', said the madam.
'No, I must see Ning,' he replied.
Just then, Ning appeared and announced to the man that she charged 20,000 baht a visit.
Without hesitation, the man pulled out 20,000 baht and gave it to Ning, and they went upstairs.
After an hour, the man calmly left.
The next night, the man appeared again, once more demanding to see Ning.
Ning explained that no one had ever come back two nights in a row as she was too expensive. But there were no discounts. The price was still 20,000 baht.
Again, the man pulled out the money, gave it to Ning, and they went upstairs. After an hour, he left.
The following night the man was there yet again. Everyone was astounded that he had come for a third consecutive night, but he paid Ning the 20,000 baht and they went upstairs.
After their session, Ning said to the man, 'No one has ever been with me three nights in a row. Where are you from?'
The man replied, “I’m from Udon Thani”
'Really', she said. “I have family in Udon Thani.”
'I know.' the man said. 'Your sister died, and I am her attorney. She asked me to give you your 60,000 baht inheritance.'

The moral of the story is that three things in life are certain.

1. Death
2. Taxes
3. Being screwed by a lawyer

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Aλλα ακόμα δεν έχω κλείσει ακόμα hotel... έχει κανεις καμια καλή ιδέα?

Συνέχεια τα ίδια κ τα ίδια... κι όχι μόνον εδώ, αλλά σε όλα τα threads! Επιτέλους, ψάξτε προσεχτικά το forum, διαβάστε, ΠΡΙΝ γράψετε κάτι... π.χ. η συγκεκριμένη ερώτηση έχει απαντηθεί πολλές φορές κ αναλυτικά μερικές σελίδες πριν...

...την πάτησα σε πολλά γιατί δεν διάβασα τις 1230 σελίδες σοφίας που μου έλεγε ο κολλητός μου, 20 μέρες πριν πάμε, αλλά εγώ τον είχα γράψει κανονικά.

Αλλη φορά ν' ακούς τον κολλητό σου... :grin:

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συνέχεια τα ίδια κ τα ίδια... κι όχι μόνον εδώ, αλλά σε όλα τα threads! Επιτέλους, ψάξτε προσεχτικά το forum, διαβάστε, ΠΡΙΝ γράψετε κάτι... π.χ. η συγκεκριμένη ερώτηση έχει απαντηθεί πολλές φορές κ αναλυτικά μερικές σελίδες πριν...

Αλλη φορά ν' ακούς τον κολλητό σου... :grin:

Καλησπέρα και από εμένα Duracel.Συμφωνώ μαζί σου ότι πριν γράψουμε κάτι θα έπρεπε να διαβάσουμε τον πλούτο γνώσης και πληροφοριών που κρύβεται εδώ μέσα αλλά σε μερικές περιπτώσεις (και ιδιαίτερα στα μαγαζιά και μέρη που "πρέπει" να επισκεπτούμε) οι πληροφορίες είναι αρκετά παλιές.Επομένως σε μία χώρα όπως η Ταιλάνδη που τα "πάντα ρει" ειδικά στο κομμάτι των καταστημάτων και των "in" χώρων ζητάμε πιο φρέσκες και ζωντανές πληροφορίες.Πάντως γενικά θα συμφωνήσω μαζί σου ότι πρώτρα πρέπει να διαβάζουμε και μετά αν υπάρχουνε ακόμα απορίες να τις μπουμπουνάμε στο forum.

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
kosa το ξενοδοχειο-μασσαζαδικο-καραοκε kosa στο Κον Κεν τι το εχεις?   :2funny:
Ηθελα απο καιρο να σε ρωτησω.

ρε  φιλαρακι εχω περιουσια κατω και δεν μου τοχει πει κανεις :2on1:>???? ελεος ρε παιδια αυριο παω για τις εισπραξεις  :fuck2:
καλο ??? φιλε φαντομα ????σε επομενο ταξιδι λεω να το  δω απο κοντα  με την βοηθεια σου :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Παιδες..ηρθε πισω ο DjZan.......τωρα θα κοιμαται το πουλακι μου..κουραστηκε!!!Περιμενουμε ρεπορταζ!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
The madam opened the door of the brothel in Joptien and saw a rather dignified, well-dressed, good-looking man in his 1. Death
2. Taxes
3. Being screwed by a lawyer
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πούστηδες δικηγόροι! :grin:

ρε  φιλαρακι εχω περιουσια κατω και δεν μου τοχει πει κανεις :2on1:>???? ελεος ρε παιδια αυριο παω για τις εισπραξεις  :fuck2:
καλο ??? φιλε φαντομα ????σε επομενο ταξιδι λεω να το  δω απο κοντα  με την βοηθεια σου :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
καλά ρε συ! και λέγαμε για περίπτερα το καλοκαίρι! να μπίζνα!!!!
άσε, πάω εγώ για τις εισπράξεις! μην κουράζεσαι! Εσύ γράψε καμιά αναφορά, πού πήγες, τι μέρη είδες, ποιες πήδηξες,πόσο και πόσες....!!!
όχι ανέκδοτα!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

καλώς ήρθες !!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παιδες..ηρθε πισω ο DjZan.......τωρα θα κοιμαται το πουλακι μου..κουραστηκε!!!Περιμενουμε ρεπορταζ!!!

λακη τα περισσοτερα στα ειπα απο κοντα!  ;)
τωρα πρεπει να κανονισουμε το επομενο ταξιδι να παμε παρεα μαζι με τον βαγγελη!!!  :grin:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τωρα πρεπει να κανονισουμε το επομενο ταξιδι να παμε παρεα μαζι με τον βαγγελη!!!  :grin:
Πες ρε φιλε τιποτα απο το μετωπο,καμια νεα πληροφορια για μας που ακολουθουμε...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255

Ετσι ειναι φιλε μου.με το καλο!!!!

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
λοιπόν μια και το θέλει το φιλαράκι ο jameς είπα να κάνω μια ποιο εκτενή αναφορά. Στο αεροδρόμιο με περίμενε ένα παλιό αισθηματάκι εάν και της είχα πει να μην έρθει γιατί είχα αποφασίσει να τελειώσει η ιστορία αυτή , βέβαια το ειδύλλιο αυτό κράτησε μέχρι το μεσημέρι της ίδιας μέρας  οπότε ελεύθερο παιδί πια αποφάσισα το απόγευμα να  βγω στην γύρα. Πιασμένος λίγο από το πολύωρο ταξίδι είπα ένα μαγαζάκι θα με στρώσει και τράβηξα για  ένα πολύ καλό μασατσιδικο   επί της second  λίγο μετά την  south δεξιά από έξω πολύ μικρό  αλλά μέσα 3 όροφοι με πολύ καλό κόσμο. Εκεί στο προηγούμενο ταξίδι  είχα σταμπάρει ένα πολύ όμορφο κοντό|( Κωστάκη φ16 στα μέτρα σου ) την γινκ την ζήτησα αλλά είχε πελάτη  και μου πρότεινε η  υπεύθυνη εάν θέλω να περιμένω σ ένα  τεταρτακι θα έχει τελειώσει. Πράγματι σ ένα 15λεπτο το μωράκι εμφανίστηκε αφού με ευχαρίστησε για την υπομονή μου  ανεβήκαμε επάνω για  το μασάζ   τόσο το μασάζ όσο και το  bj που παρείχε με το σχετικό τιπ ( 300)  υπέροχα  και έτσι αποφάσισα να της προτείνω να  την περιμένω όταν τελειώσει για περισσότερα .  Κυρία η μικρή μου εξήγησε ότι δεν μπορεί γιατί αυτές τις μέρες βρίσκεται εκεί ένας πολύ καλός φίλος  και μου ζήτησε το τηλέφωνο να με πάρει σε 3-4 μέρες που αυτός θα φύγει. Μου είπε μάλιστα ότι έχει προπληρωθεί από  τον εν λόγο κύριο πριν αυτός κατέβει κάτω. To  τηλεφώνημα έγινε μετά από 4 μέρες μόνο που εγώ είχα  ζευγαρώσει και περνούσα καλά  και μου ήταν δύσκολο να κάνω έστω και μια αρπαχτη

Μια βόλτα στο beer garden φαγητό  μετά  μια και μου είχε ανοίξει η όρεξη από την γυμναστική  και με τα Κανά 2 ώρες ύπνο στο ξενοδοχείο  για να πάρουμε δυνάμεις. Κατά τις 10  λέω να κατέβω μια βόλτα κατά happy μεριά να δω καμία φίλη και εάν παίζει κανένα καινούργιο αξιόλογο εκεί.
λογο εργασιας η συνεχεια αυριο

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ρε σείς έκανα ένα search για εισητήρια στο airtickets για δευτέρα 16 με δευτερα 23 επιστροφή και μου το βγάζει με ται απευθείας μόνο 560€ ...ισχύει ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom