Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
γιαννακη πως αντεχεις τετοιο μαρτυριο?
μια φορα το χρονο?

αστα να πανε φιλτατε...αμα σκεφτεις οτι και για αυτη τη 1 βδομαδα ζοριζομαστε καταλαβαινεις...μολις μπορεσω ομως θα παω 1 μηνα κατω!

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
μετα την επιστροφη  αντε να περασουν 2 μηνες και 10 μερες να ξαναπαμε 11/1 παλι κουραγιο αδελφια

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
απο σημερα pattaya για 2 βδομαδες.οποιος θελει να παμε για καφε ας στειλει pm.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ρε φαντομα τι θα γινει με αυτους που καψουρευονται απο το πρωτο ταξιδι, χανουν πολλα ρε γαμωτο,
για γραψε κανα οδηγο επιβιωσης σχετικα.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τοσοι δικοι μας στον παραδεισο,καμια ανταποκριση δεν παιζει?
Τουλαχιστον να ξερουμε και εμεις που θα ακολουθησουμε τα χριστουγεννα τι θα βρουμε....

hliastsouk

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
στο πουκετ μονο πατονγκ beach για αυτο που θελουμε!!!!καλα κλαμπ και πολλυ θεμα για ολους!!!τιμες μαχ μεχρι 1500 baht για τα καλυτερα για ολο το βραδυ!!6 χρονια 2 φορες το χρονο μονο εκει και παλι δεν το αλλαζω!!!και οχι επειδη αγαπησα!!!!!να ξερετε παιζει πολλυ αυτος ο παπας!!!!!οποιος το σκεφτεται να μπει στο αεροπλανο και να φυγει!!!!δεν γυρναει πισω μετα στανταρ!!!!απο κλαμπ ''hollywood,  tiger ta pio dynata!!!kai baya gia meta tis3,30 pio mikro!!kai to sound kainourgio poly kalo kai mousikares alla den mazeyei akoma poly kosmo

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
σημερα η τελευταια μου μερα... πεταω στις 2 το πρωι.  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
στο πουκετ μονο πατονγκ beach για αυτο που θελουμε!!!!καλα κλαμπ και πολλυ θεμα για ολους!!!τιμες μαχ μεχρι 1500 baht για τα καλυτερα για ολο το βραδυ!!6 χρονια 2 φορες το χρονο μονο εκει και παλι δεν το αλλαζω!!!και οχι επειδη αγαπησα!!!!!να ξερετε παιζει πολλυ αυτος ο παπας!!!!!οποιος το σκεφτεται να μπει στο αεροπλανο και να φυγει!!!!δεν γυρναει πισω μετα στανταρ!!!!απο κλαμπ ''hollywood,  tiger ta pio dynata!!!kai baya gia meta tis3,30 pio mikro!!kai to sound kainourgio poly kalo kai mousikares alla den mazeyei akoma poly kosmo

Ηλία είσαι κομπλε Πατονγκ, μεινε εκεί που είσαι, αν μόνο αυτό θέλεις. Απ΄τα πολύ πρόσφατα ταξίδια το επίπεδο είναι πάνω απο ΠΑΤΤ, η κρίση ειδικά εκεί έχει χτυπήσει κόκκινο (λιγοι φαρανγκ σε κλαμπ = μεγαλύτερη ποικιλία) και οι τιμές παραμένουν πολύ καλές.

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
2ο σερί ΣΒΚ, λουκετο στη ΒΚΚ by night μετα τις 2... να δούμε πόσο θα τραβήξει το βιολί αύτη τη φορά...

Τι γίνεται με Παττ?? Τόσοι είστε Παττ, δώστε κανα νέο ρε παίδες!

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μετα την επιστροφη  αντε να περασουν 2 μηνες και 10 μερες να ξαναπαμε 11/1 παλι κουραγιο αδελφια

Ρε Κοσα μην τα κάνεις αυτά γιατι κάποιοι θα δουν τον τροπικο ήλιο της Ταιλάνδης μετά απο 8 μήνες

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φρεσκα νεα....Μαρτιο για βκκ με QUATAR AIR μονο με 475ευρωπουλα,αν ενδιαφερεται κανενας λιγο σβελτα..........!!!!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ρε φαντομα τι θα γινει με αυτους που καψουρευονται απο το πρωτο ταξιδι, χανουν πολλα ρε γαμωτο,
για γραψε κανα οδηγο επιβιωσης σχετικα.
Εγω στα λεγα παλαιοτερα αλλα δεν ακουγες. Να ξερεις γινονται σημεια και τερατα στα παρασκηνια αλλα δε γραφεται απολυτως τιποτα εδω μεσα, βλεπεις οι πρωταγωνιστες ντρεπονται να τα πουνε και ισως και με το δικιο τους. Εδω δε χρειαζεται οδηγος επιβιωσης αλλα οδηγος καψουρας  ;). Ακομη και τομους ολοκληρους να γραψουμε, αν δεν παθει καποιος μυαλο δε βαζει. Λες και απο αντιδραση οι περισσοτεροι θα πανε να κανουν τα ακριβως αντιθετα απο οτι τους λενε οι παλιοι. Εγω ξερω μονο ενα οδηγο επιβιωσης...να τα κανεις μεχρι να τα βαρεθεις ετσι ωστε να φτασεις στο σημειο να σου γινουν χομπι...κατι σαν το ψαρεμμα η τη συλλογη γραμματοσημων  :2funny: τοτε εισαι ασφαλης  ;)
Σκεψου το λιγο ομως δε συμφερει να γραψω οδηγο επιβιωσης. Οι καλυτεροι στοχοι ειναι αυτες που εχουν σπονσορες εξ'αποστασεως. Αυτες ειναι καλλυμμενες οικονομικα απο τα εμβασματα των καψουριαρηδων και πανε μαζι σου λιγοτερο για τα λεφτα και περισσοτερο απο "μοναξια" και αναγκη "ψυχαγωγιας"  :2funny:

2ο σερί ΣΒΚ, λουκετο στη ΒΚΚ by night μετα τις 2... να δούμε πόσο θα τραβήξει το βιολί αύτη τη φορά...
Τι γίνεται με Παττ?? Τόσοι είστε Παττ, δώστε κανα νέο ρε παίδες!
babi ακουσα οτι εγινε ανασχηματισμος στην αστυνομια και εξου και το λουκετο. Δεν πρεπει να αφησουμε και λιγο χρονο στα νεα προσωπα να ενημερωθουν απο τους παλιους για το "πως" ακριβως λειτουργουν τα αφτερ-αουρς? Παντως καλο μου κανει το λουκετο βρηκα και δικαιολογια να μενω σπιτι μου  :2funny: 
Γιατι ρωτας τους αλλους για Πατ εκει δεν ησουν την παρασκευη?  :huh:

Ψιλοασχετο το αρθρο αλλα εγω συγκρατησα αυτο
"The least likely to want to emigrate were Asians -- only one in 10 Asian adults said they would move to another country". Συμπτωση?

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Κοψτε την καψουρα και σηκωστε τα πουλια σας μπας και σας μεινει και κανενα φραγκο!!!

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά καλημέρα και από εμένα.Διαβάζω εδώ και καιρό το συγκεριμένο νήμα,και θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που μοιράζονται την εμπειρία τους με εμάς τους υπόλοιπους(vonmakouli,fantoma,kostas κτλ).Λοιπόν για να μην σας ζαλίζω με το πρώτο μου post θα μπω στο θέμα που με ενδιαφέρει.Έχω ταξιδέψει Ταιλάνδη πριν από δύο χρόνια κάνοντας τη μεγαλύτερη μαλακιά που θα μπορούσε να κάνει άνθρωπος.Πήγα με τη γκόμενά μου.Τώρα τι και πως άστα να πάνε στο διάολο.Όπως καταλαβαίνεται εκτός του ότι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα μου ζάλιζε και τον έρωτα "όλο στα κολόμπαρα θέλεις να πηγαίνουμε,και όλο στις συνοικίες με τις πουτάνες με πας, κτλκτλκτλ".Επομένως η όποια γνώση έχω περιορίζεται στο τι έβλεπα και στο τι φαινόταν και όχι στο τι υπήρχε εκεί πραγματικά.Θέλω να πάω τον επόμενο χρόνο εκεί με το κολλητό μου που παντρεύεται το Μάιο.Να το κάνουμε σαν ένα long-bachelor party.Είμαστε μετά τα 35 ηλικιακά και οι δύο και θα ήθελα πληροφορίες για τα εξής γενικά στην αρχή και μετά βλέπουμε για πιο ειδικά.
Ποιά είναι η καλύτερη περίοδος να πάμε?Από άποψη τιμών(ταξιδιού-ψυχαγωγίας),καιρού,κίνησης(προσφορά-ζήτηση)
Ποιά είναι η καλύτερη πόλη για αυτό που ψάχνουμε(και bachelor party και μπανακια,τουρισμο κτλ).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά για την όποια απάντηση μου στείλετε.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
να πάς λίγο νωρίτερα γιατί άμα σου βγει εφταμηνίτικο θα τρέχεις!!!! :cheesy:

Καλά είναι να γίνεται χιουμορ αλλά πρέπει να προσέχουμε κατα την διαρκεια του σεξ..Ασε που σε 6 μέρες παρουσιαζομαι

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Καλησπερα συναγωνιστές!

Το εγραψα στο διπλανο thread, το γραφω κι εδω... 

Κι εγώ θα παω 99,9% Παταγια,Πουκετ, Μπανγκοκ φετος το καλοκαιρι.... Σκεφτομαι απο 20 Μαιου που τελειωνω απο τη δουλεια, και για καμια 20αρια μερες (ισως και παραπανω) ... Μεχρι 10-15 Ιουνιου 2010 δηλ!

Φυσικα, επειδη επισκεπτομαι πρωτη φορα την χωρα θα ηθελα να παω παρεα με καποιον αλλο και επισης το ενδιαφερον μου εκτος των "γνωστων" λόγων (  ) θα είναι ΚΑΙ τουριστικό! (Επισκεψη αξιοθεατων,Ταυλανδεζικη κουζινα,διαμονη σε εξωτικα μερη,ταυλανδεζικο μασαζ (θεραπευτικο/αισθησιακο) κλπ )....

Οπότε, όποιος μπορει και σκεφτεται να παει την συγκεκριμενη ημερομηνια και εχει διαθεση για παρειτσα, ας μου στειλει pm ή και απο εδώ να το κουβεντιασουμε....

Για εισητηρια εχω βρει με λιγο ψαξιμο που εκανα μεχρι στιγμής 470 ευρω με Egypt Air (Ενδιαμεση σταση Καϊρο) ...
Ολα ειναι συζητησιμα!

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Κοσα μην τα κάνεις αυτά γιατι κάποιοι θα δουν τον τροπικο ήλιο της Ταιλάνδης μετά απο 8 μήνες
φιλαρακι συγνωμη δεν το ηθελα τον πονο μου ελεγα  φιλακια απο την πατ

ποια καψουρα ρε παιδια  ενα απλο φλερτακι εκανε το φιλαρακι.Αρισταρχε !!!!!! δεν πιστευω να προχωρισες παρακατω :knockinb:  βρε ρεζιλι :bounce:  σου ελεγα συνεχως να εισαι σεμνος :fart-in-bed:  μεχρι στο  βουδα σε πηγα  :priest:να  αγιασεις τι θα κανω με σενα :s&m_1:

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
φιλαρακι συγνωμη δεν το ηθελα τον πονο μου ελεγα  φιλακια απο την πατ

ποια καψουρα ρε παιδια  ενα απλο φλερτακι εκανε το φιλαρακι.Αρισταρχε !!!!!! δεν πιστευω να προχωρισες παρακατω :knockinb:  βρε ρεζιλι :bounce:  σου ελεγα συνεχως να εισαι σεμνος :fart-in-bed:  μεχρι στο  βουδα σε πηγα  :priest:να  αγιασεις τι θα κανω με σενα :s&m_1:

Δωσε φιλία στην Πατ γιατί μου φάινεται θα κάνω πολύ καιρό να ξαναδώσω φιλί σε Thai lady.Στον Βουδα με πήγες αλλά με κράτησες απο έξω να πίνω καρύδα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom