γιαννακη πως αντεχεις τετοιο μαρτυριο?
μια φορα το χρονο?
αστα να πανε φιλτατε...αμα σκεφτεις οτι και για αυτη τη 1 βδομαδα ζοριζομαστε καταλαβαινεις...μολις μπορεσω ομως θα παω 1 μηνα κατω!
γιαννακη πως αντεχεις τετοιο μαρτυριο?
μια φορα το χρονο?
στο πουκετ μονο πατονγκ beach για αυτο που θελουμε!!!!καλα κλαμπ και πολλυ θεμα για ολους!!!τιμες μαχ μεχρι 1500 baht για τα καλυτερα για ολο το βραδυ!!6 χρονια 2 φορες το χρονο μονο εκει και παλι δεν το αλλαζω!!!και οχι επειδη αγαπησα!!!!!να ξερετε παιζει πολλυ αυτος ο παπας!!!!!οποιος το σκεφτεται να μπει στο αεροπλανο και να φυγει!!!!δεν γυρναει πισω μετα στανταρ!!!!απο κλαμπ ''hollywood, tiger ta pio dynata!!!kai baya gia meta tis3,30 pio mikro!!kai to sound kainourgio poly kalo kai mousikares alla den mazeyei akoma poly kosmo
μετα την επιστροφη αντε να περασουν 2 μηνες και 10 μερες να ξαναπαμε 11/1 παλι κουραγιο αδελφια
ρε φαντομα τι θα γινει με αυτους που καψουρευονται απο το πρωτο ταξιδι, χανουν πολλα ρε γαμωτο,
για γραψε κανα οδηγο επιβιωσης σχετικα.
Εγω στα λεγα παλαιοτερα αλλα δεν ακουγες. Να ξερεις γινονται σημεια και τερατα στα παρασκηνια αλλα δε γραφεται απολυτως τιποτα εδω μεσα, βλεπεις οι πρωταγωνιστες ντρεπονται να τα πουνε και ισως και με το δικιο τους. Εδω δε χρειαζεται οδηγος επιβιωσης αλλα οδηγος καψουρας ;). Ακομη και τομους ολοκληρους να γραψουμε, αν δεν παθει καποιος μυαλο δε βαζει. Λες και απο αντιδραση οι περισσοτεροι θα πανε να κανουν τα ακριβως αντιθετα απο οτι τους λενε οι παλιοι. Εγω ξερω μονο ενα οδηγο επιβιωσης...να τα κανεις μεχρι να τα βαρεθεις ετσι ωστε να φτασεις στο σημειο να σου γινουν χομπι...κατι σαν το ψαρεμμα η τη συλλογη γραμματοσημων τοτε εισαι ασφαλης ;)ρε φαντομα τι θα γινει με αυτους που καψουρευονται απο το πρωτο ταξιδι, χανουν πολλα ρε γαμωτο,
για γραψε κανα οδηγο επιβιωσης σχετικα.
babi ακουσα οτι εγινε ανασχηματισμος στην αστυνομια και εξου και το λουκετο. Δεν πρεπει να αφησουμε και λιγο χρονο στα νεα προσωπα να ενημερωθουν απο τους παλιους για το "πως" ακριβως λειτουργουν τα αφτερ-αουρς? Παντως καλο μου κανει το λουκετο βρηκα και δικαιολογια να μενω σπιτι μου2ο σερί ΣΒΚ, λουκετο στη ΒΚΚ by night μετα τις 2... να δούμε πόσο θα τραβήξει το βιολί αύτη τη φορά...
Τι γίνεται με Παττ?? Τόσοι είστε Παττ, δώστε κανα νέο ρε παίδες!
να πάς λίγο νωρίτερα γιατί άμα σου βγει εφταμηνίτικο θα τρέχεις!!!!Ρε Κοσα μην τα κάνεις αυτά γιατι κάποιοι θα δουν τον τροπικο ήλιο της Ταιλάνδης μετά απο 8 μήνες
να πάς λίγο νωρίτερα γιατί άμα σου βγει εφταμηνίτικο θα τρέχεις!!!!
φιλαρακι συγνωμη δεν το ηθελα τον πονο μου ελεγα φιλακια απο την πατΡε Κοσα μην τα κάνεις αυτά γιατι κάποιοι θα δουν τον τροπικο ήλιο της Ταιλάνδης μετά απο 8 μήνες
φιλαρακι συγνωμη δεν το ηθελα τον πονο μου ελεγα φιλακια απο την πατ
ποια καψουρα ρε παιδια ενα απλο φλερτακι εκανε το φιλαρακι.Αρισταρχε !!!!!! δεν πιστευω να προχωρισες παρακατω βρε ρεζιλι σου ελεγα συνεχως να εισαι σεμνος μεχρι στο βουδα σε πηγα να αγιασεις τι θα κανω με σενα