Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 127 άτομα (0 μέλη και 127 επισκέπτες)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ρε σείς έκανα ένα search για εισητήρια στο airtickets για δευτέρα που έρχεται με επόμενη δευτερα επιστροφή και μου το βγάζει με ται απευθείας μόνο 560€ ...ισχύει ?

Ναι !!!
το ειδα και εγω ειναι καλη περιπτωση ΒΑΡΑ ΤΑ!!!

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Στο thaiairways όταν κάνω ίδιες ημερομηνίες search βγάζει 822€ τι παίζει ? λάθος του airtickets ?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Στο thaiairways όταν κάνω ίδιες ημερομηνίες search βγάζει 822€ τι παίζει ? λάθος του airtickets ?

Δεν νομιζω, προφανως εχει προσφορα, αλλα το Airtickets δεν προκειτε να σε χρεωσει παραπανω απο οσο σου γραφει.
Το πολυ πολυ να σου πουν οτι δεν εχουν με αυτην την τιμη.

παρε τηλεφωνο αμα εχεις αμφιβολια.

gianniskr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παίζουν κανονικά αρκεί όταν το προχωρισεις
να μην σου βγάλει ότι οι τιμές άλλαξαν(λίγο δυσκολο)
τα ελκεισα κ γω για ένα φίλο στα 547€  5 εως20/12

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Λογικά πρέπει να είναι προσφορά του airtickets γιατί σε κανένα άλλο site δεν βγάζει αυτές τις τιμές....
Πάντως είναι απίστευτο τόσο χαμηλή τιμή για απευθείας!!

pop24

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως σε 1000και σελίδες λίγες από τις φώτο αξίζουν

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως σε 1000και σελίδες λίγες από τις φώτο αξίζουν

Φίλε μου πίστεψε με , πολλοί πριν από σένα είπαν τα ίδια, μέσα σε αυτούς και εγώ ...
Αλλά αν δεν πας εκεί , ότι και να δεις δεν θα σε κάνει να καταλάβεις..
Ούτε φώτο ούτε βίντεο ούτε εκτενείς αναφορές ούτε τίποτε.
Είναι απλά μια μετωπική σύγκρουση με τρένο.

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
συναθλητες ταυλανδοπληκτοι χαιρετω.
ερωτηση - εχω βρει εισητηρια για μπανκοκ απευθειας με thai 560 ευρω περιπου ενω με qatar air 510 με μια σταση μονο 1 45 λεπτα στη ντοχα..και ερωτω? αξιζει το απευθειας ταξιδι με την thai η να κλεισω αυτο με σταση που ειναι και μικρη να παρουμε και μια ανασα τοσες ωρες ταξιδι???

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
παρε την thai και φυγε απ' ευθειας. ξερεις τι ειναι στην επιστροφη, στη doha, απο τα μπιμπελο να τρως μπουργκες στη μαπα?
ασε που το αεροδρομιο στη doha ειναι απαραδεκτο, εαν καπνιζεις, μονο τα smoking rooms να δεις θα με καταλαβεις.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
παρε την thai και φυγε απ' ευθειας. ξερεις τι ειναι στην επιστροφη, στη doha, απο τα μπιμπελο να τρως μπουργκες στη μαπα?
ασε που το αεροδρομιο στη doha ειναι απαραδεκτο, εαν καπνιζεις, μονο τα smoking rooms να δεις θα με καταλαβεις.

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα..Το πολιτισμικό σοκ απο τα λεπτεπίλεπτα,λιλιπούτεια,εξευγενισμένα με μορφή αγγέλου μπιμπελό είναι μεγάλο όταν αντι για γυναικες θα βλέπεις τους Μουτζαχεντίν να περναν απο δίπλα σου..Εγω τις έλεγα ο "Κασπερ που ήρθε απο την Αφρική " λόγω της μαύρης μπούρκας.

Παντως με την διαφορα των 35€ εγώ πλήρωνα μια διανυκτέρευση στο Royal Twins..Παρατάυτα αν με ρώταγες θα πήγαινα με Ται.

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις..θα ληφθουν σοβαρα υποψην για το κλεισιμο εισητηριων..η εμπειρια μετραει..

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
συναθλητες ταυλανδοπληκτοι χαιρετω.
ερωτηση - εχω βρει εισητηρια για μπανκοκ απευθειας με thai 560 ευρω περιπου ενω με qatar air 510 με μια σταση μονο 1 45 λεπτα στη ντοχα..και ερωτω? αξιζει το απευθειας ταξιδι με την thai η να κλεισω αυτο με σταση που ειναι και μικρη να παρουμε και μια ανασα τοσες ωρες ταξιδι???

Εγω παλι θα προτιμουσα(ετσι για να υπαρχει και ενας αντιλογος)να παω με Καταρ...λιγο ξεμουδιασμα δεν βλαπτει.......πας με αλλη ορεξη.....επισης δεν καπνιζω και ετσι βολευει.....επισης αυτα τα λεφτα που θα σωσεις,καλυτερα να τα φας στην Ταυλανδη

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
λακι η πρωτη μου σκεψη ηταν αυτη μιας που καπνιζω περιστασιακα και δεν θα εχω προβλημα στο αεροδρομιο..εκτος απο τους μουτζαχεντιν οπως ανεφερε και ο προηγουμενος φιλος.αν και με το εγκεφαλικο που θα παθω στο γυρισμο με βλεπω να το ξαναρχιζω..

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οποιος μπορει να παει κατευθειαν  με ΤΑΙ ειναι η καλητερη λυση...........

κατι Ντοχα και Μπαχρειν 1 ωρα και 45' μπορει να γινουν 15 ωρες και να δουμε..........

και μην σας πιανει ανχος για 10-11 ωρες ταξιδι (οταν μετα θα εισαι στο παραδεισο.....)

Ενα μονο ειναι το προβλημα ----οταν θα γυρισεις πισω -------------

Τα Πάντα όλα και τα Κοάλα τίποτα.............

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
για 50 ευρο μη το σηζητας καθολου ται με κληστα ματια..... :grin:

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
να στε καλα παιδια για τις απαντησεις σας..η πλειοψηφια κερδιζει! ;)
ται τοτε και αγιος ο θεος..η ο βουδας καλυτερα. :)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ρειξε εναν υπνακο, παιξε λιγο με τις αεροσυνοδους,κλαψε λιγο και την μοιρα σου που γυρνας παλι στα ιδια και τα ιδια , και οι 10 ωριτσες θα περασουν!!!
(εγω εκανα 16 για Κινα)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αρισταρχε στο τουινς εμεινες?
για πες σε πιο δωματιο?

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Χαλαρά με thai, με το κολλητό μου που πήγαμε και κάναμε στάση για 10 ώρες bahrain με gulf air μαρτυρήσαμε δεν πέρναγε η ώρα με τίποτα θέλαμε να γυρίσουμε πίσω, ευτυχώς που γνωρίσαμε μία Μαλαισιανή κουκλάρα στο αεροδρόμιο και μας κράτησε παρέα για κανα τρίωρο
Το μόνο καλό στην επιστροφή με την gulf οτι μας πληρώσανε διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο και πρωινό
πράγμα που μάθαμε όταν φτάσαμε στο bahrain ότι όταν η ανταπόκρηση της gulf είναι πάνω από 8 ώρες το βράδυ σου πληρώνει διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο και πρωινό, δεν γνωρίζω αν σου πληρώνουν και διαμονή σε ξενοδοχείο κατά την διάρκεια της ημέρας (δύσκολο βέβαια) για αυτό πριν κλείσει κανείς εισητίριο καλό είναι να το ψάξει πρώτα

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
τσιγαριλα και μπουργκες? αυτο οντως ειναι μαρτυριο  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom