Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
για πρωτο ταξιδι καλυτερα με thai. στα επομενα ταξιδια δοκιμαζεις και αλλες εταιριες. εγω ταξιδεψα με thai, gulf, emirates. δεν ειχα κανενα προβλημα και καμια καθυστερηση.
τα συν των εταιριων,
1. thai = πας κατευθειαν και φτανεις πρωι και ετσι μπορεις να παρεις το πρωτο λεωφορειο για πατταγια.
2. gulf = δεν ταξιδευει πολυς κοσμος με αυτην την εταιρια και ετσι εισαι αραχτος στα καθισματα του αεροπλανου.
3. emirates = εχει πριζες στα καθισματα και ετσι μπορεις να χρησιμοποιησεις το λαπτοπ σου αν εχεις. 2 ταινιες ειδα οταν πηγαινα απο dubai - bangkok και μου περασε η ωρα ευχαριστα.

το επομενο ταξιδι μου θα ειναι μαλλον με qatar, εκτος αν δω καμια καλη προσφορα απο αλλη εταιρια.

παντως τα 50 ευρω που θα δωσεις παραπανω εχουν μεγαλη αξια στην ταυλανδη. με αυτα περνας μια ολοκληρη μερα.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
δεν ειναι μονο τα 50 ευρω που ειναι τιποτα σε εισητηριο
ειναι και με τι αεροπλανα πεταει η μια και με τι η αλλη
ειναι η καθυστερηση
ειναι το σερβις(και η emirates καλη)(αλλο ομως να σε σερβιρει το μωρακι της ΤΑΙ)
ειναι η ωρα αφιξης(πολυ σημαντικο να φτανεις πρωι εχεις ολη τη μερα μπροστα σου)
ειναι η πιθανοτητα να περιμενεις τα πραγματα σου στο αεροδρομιο λογω αλλαγης να εκαναν λαθος
ειναι οτι δεν εχουν τουλαχιστον ενα duty free της προκοπης(αντε να πω οτι του ντουμπαι εχει και 2 πραγματα)
τελος οταν πας να μεινεις πανω απο 15 μερες και εισαι χαλαρος και δεν σε ενδιαφερει ποτε θα φτασεις οκ κανε και μια ενδιαμεση 4 εως 10 ωρες να δεις και κατι αλλο
σε ενα ταξιδι φτηνο ειχα ενα δρομολογιο αθηνα κωνσταντινουπολη ντουμπαι κουαλα λαμπουρ μπανκονγκ (αλλαξα 4 εταιρειες)εκανα 2 μερες αλλα εκατσα 23 και ημουν χαλαραος.
φιλικα

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Eπειδη ρωτηθηκε να πω εντυπωσεις απο το ταξιδι μου με thai πριν 5 μερες(ath-bkk)

Σε  ολη τη διαδρομη παγωσαμε λογω χαλασμενου κλιματισμου και ειμασταν σκεπασμενοι με κουβερτα(οχι σε ολο το αεροπλανο,στις δικες μας θεσεις)
Μετα την πρωτη ωρα χαλασαν τα  monitor παντου
Φαγητο μετριο και μιση μεριδα
Γενικα απογοητευτηκα,τι να πω..........ισως ετυχε.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
επειδη εγω μενω φλωρινα στα 2 πρωτα μου ταξιδια με thai και gulf επρεπε αναγκαστικα να μεινω θεσσαλονικη το προιγουμενο βραδυ για να προλαβω την πτηση που εφευγε το πρωι απο θεσσαλονικη - αθηνα και το απογευμα απο αθηνα - bangkok, ενω με την emirates πεταξα βραδυ απο αθηνα οποτε προλαβαινα να φυγω απο φλωρινα την ιδια μερα το πρωι.
εμενα προσωπικα δεν μ'ενδιαφερει τι μωρο θα με σερβιρει αλλα πως θα με βολεψουν οι πτησεις ετσι ωστε να μην χρειαστει να μεινω θεσσαλονικη. στο 3ο μου ταξιδι απο dubai για αθηνα ειχα 4 θεσεις για μενα και ξαπλωσα και κοιμηθηκα 2 ωρες. το ιδιο και με την gulf. με την thai το αεροπλανο ηταν πιτα πηγαινε-ελα.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι μονο τα 50 ευρω που ειναι τιποτα σε εισητηριο
ειναι και με τι αεροπλανα πεταει η μια και με τι η αλλη
ειναι η καθυστερηση
ειναι το σερβις(και η emirates καλη)(αλλο ομως να σε σερβιρει το μωρακι της ΤΑΙ)
ειναι η ωρα αφιξης(πολυ σημαντικο να φτανεις πρωι εχεις ολη τη μερα μπροστα σου)
ειναι η πιθανοτητα να περιμενεις τα πραγματα σου στο αεροδρομιο λογω αλλαγης να εκαναν λαθος
ειναι οτι δεν εχουν τουλαχιστον ενα duty free της προκοπης(αντε να πω οτι του ντουμπαι εχει και 2 πραγματα)
τελος οταν πας να μεινεις πανω απο 15 μερες και εισαι χαλαρος και δεν σε ενδιαφερει ποτε θα φτασεις οκ κανε και μια ενδιαμεση 4 εως 10 ωρες να δεις και κατι αλλο
σε ενα ταξιδι φτηνο ειχα ενα δρομολογιο αθηνα κωνσταντινουπολη ντουμπαι κουαλα λαμπουρ μπανκονγκ (αλλαξα 4 εταιρειες)εκανα 2 μερες αλλα εκατσα 23 και ημουν χαλαραος.
φιλικα

ποσο πληρωσες γιαυτο το ταξιδι???

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πολλες γνωμες . πολλες επιλογες..πολλες αεροπορικες εταιριες πανε και ερχονται... παλαιοτερα η THAI ηταν η επικρατεστερη επιλογη...ομως τα δεδομενα σιγα σιγα αλλαξαν ...τον προηγουμενο μαιο ταξιδεψα με jordan μεσω αμμαν...υπεροχη πτηση με μεγαλα αεροσκαφη...η qatar  και αυτη πολυ καλη..η gulf εμεινε πισω τα τελευταια χρονια αλλα μπορει να κανει ξανα δυναμικη επιστροφη...οσο αφορα την THAI γνωριζω για μεγαλη καθυστερηση την δευτερα 5 οκτωβριου ...ειπαν οτι υπηρχε προβλημα με το συστημα ψυξης...πιστευω οτι η emirates θα ειχε τον πρωτο λογο εαν ειχε μικρο stopover στο dubai...

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
djan
το πακετο ηταν 553 ευρω
αλλαξα ομως 3 εταιρειες  ολυμπιακη αιρ μαλαισια kai singapore

η Ται ειναι πολυ καλη εταιρεια
περιπτωσεις με προβληματα δεν εχω αντιμετωπισει και μετα με τη ΤΑι απο το 1975
βεβαια τα τελευταια χρονια πεταω με singapore γιατι με βολευει σε θεματα οτι βρισκω ευκολοτερα καλες τιμες για απο κει σε αλλους προορισμους και σε 2 περιπτωσεις που αργησε μια τσαντα μου με εβαλαν στο σανγκρι λα με ολα πληρωμενα για 2 μερες

εγω φιλε  ελγκεο δεν μπαινω στην καταρ και θα σου πω γιατι

οι εταιρειες ειναι σε λιστα επικινδυνοτητας λογω καταγωγης τους με πρωτες τις μεσοανατολιτικες αραβικες αιγυπτου (αεροπειρατεια τρομοκρατικο χτυπημα και λοιπα)
απο ολες εκει κατω επειδη τις εχω χρησιμοποιησει ολες η emirates ειναι πολυ καλη δεν φτανει ομως την singapore kai quantas
αλλα αυτα ειναι δικα μου χουγια
και μενα μου αρεσει να πηγαινω ξαπλωτος γιαυτο και οταν βγαζω εισητηριο επιλεγω την τελευταια σειρα με πλατη στη κουζινα γιατι κανεις δεν τις θελει επειδη καμμια φορα κουναει αλλα εχω και κουβεντουλα με τις αεροσυνοδους γιατι καθονται πισω και εχω και αμεσο σερβις.
τωρα αν καποιος δεν βολευεται λογω του ωραριου αλλο θεμα ειναι και αυτο ενα σοβαρο προβλημα.
και η japan αιρλινες ειναι καλη αλλα δεν ερχεται λολ οπως και η αιr malaisia h quantas φαινεται μας εχουν στη μαυρη λιστα

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σεβομαι  ολες τις γνωμες...βεβαια οι μεγαλυτεροι εχουν πιο πολλες εμπειριες ..παρελειψα την singapore που την θεωρω καλυτερη απο ολες...τελευταια ειχα ταξιδεψει με singapore απο ελλαδα για βιετναμ..αριστα...το ευχαριστο ειναι οτι το τελευταιο διαστημα υπαρχουν προσφορες φθηνων ειστηριων για την ινδοκινα ..προκειται να παω τον φεβρουαριο λαος και καμποτζη και ..ενημερωνομαι...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Με singapore πεταω 18/12...ακουσα πολυ καλα πραγματα αλλα οταν γυρισω θα σας πω στα σιγουρα!ΑΑΑΑΑ και να μην ξεχνιεμαστε....μονο με 500 κατοσταρικακια!!

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
  singapore  και 500 euro ...ουτε στον παπα να μην το πεις....καλα να περασεις.
  εαν θυμαμαι καλα :think: :think: περιπου στον ιουνιο η singapore  ειχε προσφορες προς την ινδοκινα με ακομη χαμηλοτερες τιμες εαν  αγοραζες τοτε το εισιτηριο και ταξιδευες εως τελος του 2009...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
  singapore  και 500 euro ...ουτε στον παπα να μην το πεις....καλα να περασεις.
  εαν θυμαμαι καλα :think: :think: περιπου στον ιουνιο η singapore  ειχε προσφορες προς την ινδοκινα με ακομη χαμηλοτερες τιμες εαν  αγοραζες τοτε το εισιτηριο και ταξιδευες εως τελος του 2009...
Σωστος ο παιχτης,το τσιμπησα στο Ελευθερ/Βενιζελος 18/6 λιγο πριν πεταξω για Ινδια,και γαμω τις προσφορες για μια βδομαδα!!!

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
ΑΑΑΑΑ και να μην ξεχνιεμαστε....μονο με 500 κατοσταρικακια!!

Μεγαλε.... το καλο που σου θελω μην το παρεις το εισητηριο... 500 κατοσταρικακια ειναι 50.000 ευρω. Εχω να σου δωσω ενα με 49.000 ευρω. Το θελεις?  :2funny:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Να σας πω και εγω τη γνωμη μου, αν και ειναι προσωπικη.
THAI καποτε αξιζε αλλα τωρα οχι, το μονο καλο οτι φτανεις πρωι.
EMIRATES αρκετα καλη και με καλο duty free στο ντουμπαι.
QATAR απο τις καλυτερες και με καλο σαλονι για την αναμονη αλλα θελει προσοχη στις ωρες των ανταποκρισεων.
SINGAPORE πολυ καλη αλλα εαν πας σε χωρες πιο πριν εχεις πηγαινε ελα, εκτος εαν θελεις να μεινεις λιγο Σιγκαπουρη σαν μερικους που ξερω. ;)
Για μενα τελικα QATAR ολα τα λεφτα.
Βεβαια επειδη πεταω Business και οι θεσεις στα αεροπλανα και τα σαλονια αλλαζουν στα αεροδρομια με χειροτερο του Ντουμπαι και καλλυτερο της Ντοχα που ειναι σε ξεχωριστο κτιριο.
Και μακραν τα πιο καινουργια αεροπλανα εχει η QATAR.
Αλλα τελικα το θεμα ειναι να μπορεις να φυγεις για ΚΑΤΩ και ας πας και με γαιδουρι. :grin: :grin:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Mέ γαιδούρι; και με δυο παπούτσια πάνινα μη σου πω!!! Άσε που μπορεί να μπεις και στο Guiness με αυτό τον τρόπο!!! :)

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Είναι 3.50 το πρωί έχω μαζέψει όλα τα πράγματα ,το ταξί πρέπει  να είναι από κάτω και να περιμένει..

Ένα τελευταίο αντίο πριν φυγω απο το δωμάτιο....κλείνει την πόρτα και εγώ προχωράω γεμάτος αποσκευές γεμάτος αναμνήσεις γεμάτος συναισθήματα για ότι πέρασα αυτές τις 15 μέρες.Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι περιμένει το μυαλό μου.Το ταξί   άργησε αλλά δεν πειράζει είχα χρόνο να σκεφτώ.."Ηρθε"  λέω από μέσα μου κάθομαι πίσω αριστερά ,ξεκινάμε, η διαδρομή είναι μια ώρα αρχίζω και αισθάνομαι μέσα μου ένα κενό ,βγαίνουμε στο δρόμο υψηλών ταχυτήτων ....

...κοιτάω από το παράθυρο ,βλέπω τα πάντα να πηγαίνουν προς τα πίσω και έτσι αισθάνομαι όλο και περισσότερο ότι απομακρύνομαι από εσένα.....Είμαι πολύ κουρασμένος ακουμπάω το κεφάλι μου στο δέρμα η ώρα 4.20..ενα θόρυβος με κάνει να ξανακοιτάξω το ρολόι ,είναι 4.54...με πήρε ο ύπνος!!Σε 5 λεπτά είμαστε στο αεροδρόμιο μου λέει η ευγενική φωνή του Ταιλανδού..Οντως..!!

Αθηνά πλέον και δεν θέλω να γυρίσω πίσω στην ρουτίνα..Το μυαλό μου σαν κινηματογραφική κορδέλα περιστρέφει συνεχώς ότι βίωσα εκέι..Οι σκέψεις για το μέλλον πολλές οι αποφάσεις όμως δύσκολες.Αναπαντητα ερωτήματα συγχέουν το μυαλό μου..

Πίσω στην βάση πλέον και πονάει όλο το σώμα μου από τις μεταμεσονύκτιες κρεπάλες στην πόλη όπου είναι το τέλος του δρόμου..Αισθάνομαι καλύτερα μετά από 3μέρες ,αποφασίζω να ξυριστώ και να γυρίσω το διακόπτη. Αισθάνομαι ότι είμαι μια μηχανή εσωτερικής καύσης που λειτουργεί χωρίς συντήρηση.. Αυτό είναι και το πρώτο που αισθάνομαι  με το που γύρισα πίσω.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
γιατι μετα απο κατι πολυ καλο,
ακολουθει κατι κακο?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ολα τα καλα καποτε τελειωνουν.  :'(

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Eπειδη ρωτηθηκε να πω εντυπωσεις απο το ταξιδι μου με thai πριν 5 μερες(ath-bkk)

Σε  ολη τη διαδρομη παγωσαμε λογω χαλασμενου κλιματισμου και ειμασταν σκεπασμενοι με κουβερτα(οχι σε ολο το αεροπλανο,στις δικες μας θεσεις)
Μετα την πρωτη ωρα χαλασαν τα  monitor παντου
Φαγητο μετριο και μιση μεριδα
Γενικα απογοητευτηκα,τι να πω..........ισως ετυχε.
Ισως ησουν "χαλασμενος" απο την απαραδεκτη κατασταση που επικρατουσε λογω χαλασμενου κλιματισμου και μονιτορ,γιατι δεν εξηγειται αλλιως η αποψη σου για το φαγητο της ΤΗΑΙ...
Ειναι κορυφαιο και σε ποιοτητα και σε ποσοτητα...
Ασε που εαν εσυ,δεν χορτασες με τη μια μεριδα,μπορουσες να ζητησεις απο τις αεροσυνοδους να σου δωσουν κι αλλη...Ειναι παντα ευγενεστατες,εξυπηρετικοτατες και θα σου εδιναν εξτρα φαγητο χωρις δευτερη κουβεντα...
Φανταζομαι επισης οτι οταν φτασατε,πηγατε στο γραφειο παραπονων και τους ξεχεσατε για το γεγονος πως ξεπαγιασατε,οπως επισης και για το οτι δεν ειχατε μονιτορ...
Εγω παντως εαν μου τυχαινε τετοια κατασταση,θα με ακουγε ολο το Σουβαρναμπουμι μεχρι που να μου εδινε η ΤΗΑΙ τουλαχιστον ενα εισιτηριο τζαμπα,για τη ταλαιπωρια που τραβηξα...
Εχετε δικαιωματα σαν επιβατες και πρεπει να τους τριζετε τα δοντια οταν αυτα καταπατουνται.
Παραδειγμα..
Ενας φιλος φετος,πεταγε με Emirates και οταν παει στο Σουβαρναμπουμι για να επιστρεψει,του λενε πως ειχε προβλημα το αεροπλανο και θα επρεπε να φυγει με την επομενη πτηση,6 ωρες μετα...
Αφου στραβομουτσουνιασε και αρχισε να βγαζει καπνους τους λεει ΟΚ..Αλλα..ΑΠΑΙΤΩ..
α)ξενοδοχειο για αυτες τις ωρες της αναμονης...OK SIR..
β)φαγητο...OK SIR..
γ)εαν υπαρχει ελευθερη θεση στη business class,να μου γινει αναβαθμιση θεσης...OK SIR..
δ)ενα εισιτηριο ΔΩΡΕΑΝ...OK SIR..
Τους τον "επιασε" κανονικα θα μου πειτε...Εγω θα πω,πως δεν εκανε και τιποτα σπουδαιο..απλα ηξερε τα δικαιωματα του και επραξε αναλογα... ;)

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Αγαπητε pipino
Το τελευταιο που με ενοιαξε ηταν το φαγητο
Ομως οτι ειπα συνεβη
Η γλυκια προσμονη της αφιξης μας δεν μας αφησε χρονο για παραπονα(πρωτο ταξιδι γαρ)
Και οι αεροσυνοδοι ηταν οντως γλυκητατες και εξυπηρετικοτατες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom