Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
                                                                                                                                                                           :cool2: :thumbsup: εγω ειχα κληση πτηση στης 5 οκτομβριου με την ται που οπως εγραψε και ενας φιλος παραπανω αργησε να πεταξη 6-7 ωρες ευτηχος ομως η πτηση ηταν και -overbooking- και μας προτηναν μια προσφορα να πετακσουμε αντι με ται το μεσημερη με την -τουρκις ερλαινς- το απογευμα με 3 ωρες σταση στην κωνσταντινουπολη και μας δωσανε και 600 ευρο.......... το εισητιριο το ειχα παρη προσφορα 570 ευρο..... και η αλλαγη αφορουσε μονο το πηγενε στο γηρησμο πεταξαμε με ται ημασταν διπλα κολοφαρδη γλητοσαμε και την ταλαιπορια και πληροθηκαμε 30 ευρο.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ''ΤΣΑΜΠΑ "  χαχαχαα  :)

gamhkoulas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εχει κανεις να προτεινει καλο a gogo (με pussy show κλπ) στην πατονγκ η καπου κοντα πχ καρον? ξερω ισως να υπαρχει απαντηση καπου στις 1252 σελιδες αλλα αν καποιος εχει να προτεινει κατι θα με γλιτωνε απ'το ψαξιμο... Ευχαριστω εκ των προτερων και να σχολιασω οτι τις 2 τελευταιες μερες γινεται χαμος το βραδυ στην Μπανγκλα, χολυγουντ και ταιγκερ πιτα σε σημειο που προσωπικα με ξενερωνει, δεν μπορεις να σταθεις..ενω τις προηγουμενες 5-6 μερες (οσο βρισκομαι πουκετ) ηταν μια χαρα χαλαρα και ομορφα.   

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εχει κανεις να προτεινει καλο a gogo (με pussy show κλπ) στην πατονγκ η καπου κοντα πχ καρον? ξερω ισως να υπαρχει απαντηση καπου στις 1252 σελιδες αλλα αν καποιος εχει να προτεινει κατι θα με γλιτωνε απ'το ψαξιμο... Ευχαριστω εκ των προτερων και να σχολιασω οτι τις 2 τελευταιες μερες γινεται χαμος το βραδυ στην Μπανγκλα, χολυγουντ και ταιγκερ πιτα σε σημειο που προσωπικα με ξενερωνει, δεν μπορεις να σταθεις..ενω τις προηγουμενες 5-6 μερες (οσο βρισκομαι πουκετ) ηταν μια χαρα χαλαρα και ομορφα.   

Φίλε Gamhkoyla καλημέρα από Ελλάδα και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες σου από το "μέτωπο".Θεωρώ ότι έχεις απόλυτο δίκιο όσον αφορά τις 1252 σελίδες και το ενδεχόμενο ψάξιμο τους,με δεδομένο ότι
1)Έχει αναφορές για μέρη και μαγαζιά πριν από 3 χρόνια.Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι πληροφορίες είναι outdated (ειδικά για τα μαγαζιά που αλλάζουν από ότι καταλάβει από σεζόν σε σεζόν).Όχι μόνο στο όνομα αλλά περισσότερο στο αν είναι πλέον hotpoint που θα ήταν must να επισκεφθούμε ή όχι.Λόγω του ότι διάβασα και τις 1252 σελίδες έφτασα στο συμπέρασμα ότι ειδικά στο τομέα της nightlife διασκέδασης τα πάντα ρει.Επομένως πληροφορίες updated ίσως είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους είναι διψασμένοι για γνώση και έρευνα του συγκεκριμένου ταξιδιού.
2)Αναφέρονται πληροφορίες για όλους τους πιθανούς προορισμούς στο Παράδεισο.Αυτό μπορεί να είναι πολύ καλό αλλά κάνει το συγκεριμένο thread αρκετά δύσχρηστο.Με δεδομένο ότι κάποιος που πάει στη Bangong ή στο Phuket θα πρέπει να αναζητήσει πληροφορίες μέσα από εκατοντάδες πληροφορίες που του είναι παντελώς άχρηστες για την Pataya ή για Chang Mei.
Εν κατακλείδι θα ήθελα να προτείνω το άνοιγμα καινούργιου thread για κάθε πιθανό προορισμό στη μαγική χώρα,έτσι ώστε όλοι να μπορούμε να βρούμε ακριβώς αυτό που θέλουμε.
Επίσης βλέπω ότι σε σχέση με το παρελθόν οι εισερχόμενες πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο πλέον,και δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτό συμβαίνει λόγω του ότι δεν υπάρχουν "ανταποκριτές" αλλά γιατί βαριόμαστε να γράψουμε ή να εκτεθούμε.
Για να μπορέσει αυτό φανταστικό εργαλείο ανταλλαγής πληροφοριών να λειτουργήσει θα πρέπει όλοι να βάλουμε το χεράκι μας και να μην περιμένουμε από μερικούς τολμηρούς να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.
Μην ξεχνάτε ότι αυτό το εργαλείο το διαμορφώνουμε μείς και το εκμεταλευόμαστε εμείς.
Ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές του μηνύματός μου αλλά δεν θέλω να δω αυτότ το εργαλείο να σβύνει...... 

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ας ρωτησω κι εγω κατι
που χαθηκε ο ντοκτορτιλακ που κρατουσε ζωντανο το θρεντ με τις αφηγησεις του???
εχει να φανει κανα 4μηνο ξερει κανενας κατι???

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να ψαχτειτε σε ξενα φορουμς που ειναι ειδικα για καθε μερος της ταυλανδη.

π.χ. για πατταγια υπαρχει το , για πουκετ και για bangkok
Dijan σε ευχαριστώ για την απάντηση.Απλά η κοινή προέλευση και νοοτροπία (Έλληνες γαρ) κάνει πιο αξιόπιστη και άμεση την ενημέρωση.Σχεδιάζω ταξίδι Bangok-Phuket μέσα Μαρτίου και υπόσχομαι πολύ ζωντανή ανταπόκριση.
Πάντως να είσαι σίγουρος ότι θα τιμήσω τα site που μου ανέφερες.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
                                                                                                                                                                           :cool2: :thumbsup: εγω ειχα κληση πτηση στης 5 οκτομβριου με την ται που οπως εγραψε και ενας φιλος παραπανω αργησε να πεταξη 6-7 ωρες ευτηχος ομως η πτηση ηταν και -overbooking- και μας προτηναν μια προσφορα να πετακσουμε αντι με ται το μεσημερη με την -τουρκις ερλαινς- το απογευμα με 3 ωρες σταση στην κωνσταντινουπολη και μας δωσανε και 600 ευρο.......... το εισητιριο το ειχα παρη προσφορα 570 ευρο..... και η αλλαγη αφορουσε μονο το πηγενε στο γηρησμο πεταξαμε με ται ημασταν διπλα κολοφαρδη γλητοσαμε και την ταλαιπορια και πληροθηκαμε 30 ευρο.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Συναδερφε,νομιζω πως εσυ (οπως και ο joedoe),και με πρωτον-πρωτον εμενα,"Παπαρολογουμε" (οπως καποιοι εσπευσαν να μας κατηγορησουν). :grin:
Παντως για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους...Αλλο να καθυστερησει μια πτηση λογω βλαβης και αλλο να μη ταξιδεψει λογω overbooking (οτι ακριβως ειχε συμβει στον φιλο μου και ας του λεγανε "φιδια").
Επειδη λοιπον βλεπω οτι καποιοι εδω μεσα ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ με τα δικαιωματα που εχουν ως επιβατες,θα σας πω τι λεει ο νομος...
Σε περιπτωση overbooking,η εταιρια σε ρωταει ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ να πας με την επομενη πτηση ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ (Voluntarily)...Σε αυτη τη περιπτωση εαν δεχτεις,τοτε ΝΟΜΙΚΑ,δεν ειναι υποχρεωμενη να σου προσφερει τιποτα,αλλα συνηθως σου δινει τουλαχιστον κανενα δωρεαν κουπονι για να φας στο αεροδρομιο.
Εαν ΔΕΝ ΔΕΧΤΕΙΣ,τοτε η κατασταση ανατρεπεται 100% και ονομαζεται "involuntary denied boarding" η αλλιως "Involuntary bumping"...
Σε αυτη τη περιπτωση,η εταιρια συμφωνα με τους διεθνεις νομους,
α)εαν η πτηση που θα σε βαλει,σε παει στο προορισμο σου απο 1 μεχρι 4 ωρες απο την κανονικη ωρα που θα εφτανες,ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να σου δωσει πιστωση (η ενα εισιτηριο δωρεαν),αλλα μεχρι 400 δολλαρια μαξιμουμ.
β)Σε παραπανω καθυστερηση,ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ περαν του ξενοδοχειου και της σιτισης,να σου δωσει ενα εισιτηριο δωρεαν αλλα μεχρι 800 δολλαρια μαξιμουμ.
Αυτα λεει ο νομος σαν ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ υποχρεωτικες παροχες...Καποιες εταιρειες προσφερουν και παραπανω αλλα αυτο δεν ειναι υποχρεωτικο...
Αντι λοιπον καποιοι εδω μεσα να το παιζουν "εξυπνοι",καλο ειναι να ψαξουν λιγο στο ιντερνετ για να διαβασουν τον πληρη καταλογο των δικαιωματων τους,γιατι μπορει οι ιδιοι να ΘΕΛΟΥΝ να ειναι ΚΟΡΟΙΔΑ αλλα ειναι απαραδεκτο να παραπληροφορουν..

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
συναδελφε παπαρομανιακ  :2funny:
η αληθεια ειναι οτι ο συνοπτικος τροπος που τα ειχες πει στην αρχη και τα "οκ sir" σε οτι ζητουσε (εκτος του σορτ ταιμ  :grin:) με εκαναν και εμενα επιφυλακτικο ιδιαιτερα για το δωρεαν εισητηριο. Δεν απαντησα τιποτα ομως γιατι στο θεμα των εισητηριων εχω μαυρα μεσανυχτα. Τωρα που το εξηγησες πιο λεπτομερως μου φαινεται πιο λογικο χωρις φυσικα να γνωριζω το νομο. Γενικα για εισητηρια και τουριστικα ξενοδοχεια δεν εχω ιδεα και για αυτο δε γραφω ποτε τιποτα. Οσοι μου στελνουν πμς για πληροφοριες καλυτερα να μη με ρωτανε για τουρσιτικα ξενοδοχεια. Μπορει να ξερω τα ονοματα αλλα δεν μενω ποτε σε χοτελ στην ΒΚΚ. Η μαλλον μενω αλλα σε καπως πιο "διακριτικα" ξενοδοχεια. Ο Babis που αυτην τη στιγμη μαλλον οδευει προς Παταγια πηρε μια γευση  :2funny:
Πιπι φανταζομαι βρηκες ακρη με τα μεσα μεταφορας  ;)

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
ας ρωτησω κι εγω κατι
που χαθηκε ο ντοκτορτιλακ που κρατουσε ζωντανο το θρεντ με τις αφηγησεις του???
εχει να φανει κανα 4μηνο ξερει κανενας κατι???

Ναι ρε παιδια τι εγινε ο ντοκτορτιλακ? Ξερει κανενας τιποτε?

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
O doctor ειναι administrator σε συγγενικο site και μπορειτε να τον αναζητησετε εκει

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ρυθμιζεις την κυκλοφορια φαντομα?
ναι...παρεκτρεπω την κυκλοφορια προς Παταγια για να ειμαι ΒΚΚ μονος  ;)
σκεφτομαι στο μελλον να εγκαταστησω και κραχτες στο σουβαρναμπουμ
αλλα βλεπω δε χρειαζεται τα μπουρδελα κανουν καλη δουλεια 

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σκεφτομαι στο μελλον να εγκαταστησω και κραχτες στο σουβαρναμπουμ
κριμα, αλλα λιγοι ξερουν οτι στον επιγειο παραδεισο που λεγεται σουβαρναμπουμι αν αφιερωσεις κανα διωρο φορτωνεις αφροκρεμα και μετα πας οπου θες,
αλλα ρε φαντομα εμας τους ελληνες μας εφαγε το gfe,
ρε μπας και εχει δικιο ο λορδος που φωναζει τοσα χρονια.

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για σας παιδες!!!Φευγω το Σάββατο επιτελους για pattaya...Εχω μια ερωτηση, αν γίνεται να αγορασω λαπτοπ ή κάμερα απο κει και να τα φερω Ελλάδα. Υπάρχει πρόβλημα???

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ιδιες περιπου τιμες με εδω στα ηλεκτρονικα  γιατι να το κανεις??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom