Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές!

Επόμενο ταξιδάκι από 23 Μαρτίου μέχρι 3 Απριλίου(Μ.Σάββατο) στην αγαπημένη πλέον Παττάγια.
Αεροπορική εταιρία κλασικά η QATAR με 458 ευρόπουλα + aegean 114 καπέλο συμπρωτεύουσας :/
Ξενοδοχείο το ίδιο , δωμάτιο το ίδιο, κόστος το ίδιο  :dancing:
Από τις ημερομηνίες φαίνεται πως θα πάω για βαθιά περισυλλογή και κατήχηση  :knockinb:
Αν κάποιος φίλος θα είναι εκεί τις ίδιες μέρες κερνάω ST μπύρα ;)

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλοι συνασγωνιστες, μεχρι τωρα εχω διαβασει τις πρωτες 450 σελιδες και τις τελευταιες 300. Εχω μαθει τα παντα για Παταγια αλλα δυστυχως πολυ λιγα για ΒΚΚ που θα παω. Επειδη ενδιαφερομαι κυριως για μασσαζ (soappy- body to body)κλπ.Θα ηθελα πληροφοριες για το ποια ειναι τα καλλυτερα ανεξαρτητως τιμης (1-2 φορες εξ αλλου που θα παω ας ξοδεψω και κατι παραπανω) Επισης αν υπαρχει κανενα swinging club οπου μπορουμε να παρουμε ματι καμμια παρτουζα η κατι αναλογο.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα πηγα στη πρεσβεια της ται να βγαλω βιζα, εκει που παντα ηξερα οτι τη χρεωνουν 20 ευρω μου λενε οτι ειναι δωρεαν γιατι θελουν να ειναι παντα φτηνοι, εμεις δεν κανουμε αυξησεις, μου ειπαν.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
μεγαλη προσοχη για ηλεντρονικα ταυλανδη
μεγαλες πιθανοτητες να παρεις μουφα ακομα και απο μαγαζι επωνυμο

βγαλτε ενα ημερησιο για σιγκαπουρη και γραμμη για φουναμ σεντερ (παραδεισος )ψωνιζεις κανεις μεσημεριανο στη κινεζικη συνοικια επιστρεφεις το βραδυ στη βαση σου.

SUPERFLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές!

Επόμενο ταξιδάκι από 23 Μαρτίου μέχρι 3 Απριλίου(Μ.Σάββατο) στην αγαπημένη πλέον Παττάγια.
Αεροπορική εταιρία κλασικά η QATAR με 458 ευρόπουλα + aegean 114 καπέλο συμπρωτεύουσας :/
Ξενοδοχείο το ίδιο , δωμάτιο το ίδιο, κόστος το ίδιο  :dancing:
Από τις ημερομηνίες φαίνεται πως θα πάω για βαθιά περισυλλογή και κατήχηση  :knockinb:
Voltaire από τις 25 Μαρτίου με 10 Απριλίου θα είμαστε και μεις κάτω !!! Και μπύρες και τα πάντα όλα !!! Δεν μου λες το αεροπορικό από πιο site το ειδές? 

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Καλησπέρα συναγωνιστές!

Εγω θα σταθω στο ST. Αν κερνας ST (σορτ ταιμ) οπως λες, θα κοιταξω να ειμαι κατω. Ποσα σορτ ταιμ κερνας?

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
mathima solfez αναφέρθηκα σε ST μπύρα ;)
Με εξαίρεση τα : Devils Den , body massage και soi6 δεν κάνω ST , είμαι αγαπούλης , άσχετα αν τυχαίνει να χωρίζω πάνω στο 24ωρο

SUPERFLY σου στέλνω το thai νούμερο μου , όταν σε βολέψει κανονίζουμε.
Η Qatar έχει πολύ καλές τιμές στο δικό τις site () , αν και είδα πολύ καλές τιμές με thai από Εμένα με βολεύει πάντως να κάνω μια στάση στην διαδρομή , να τεντώσω τα πόδια μου και να κάψω κανένα τσιγάρο.
Αν δεν έχετε κλείσει ξενοδοχείο ακόμα , ρίξε μια ματιά στο Με 2.000 την μέρα ίσως είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις. Αν φυσικά είστε σε αυτό το budget οικονομικά.

SUPERFLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
mathima solfez αναφέρθηκα σε ST μπύρα ;)
Με εξαίρεση τα : Devils Den , body massage και soi6 δεν κάνω ST , είμαι αγαπούλης , άσχετα αν τυχαίνει να χωρίζω πάνω στο 24ωρο

SUPERFLY σου στέλνω το thai νούμερο μου , όταν σε βολέψει κανονίζουμε.
Η Qatar έχει πολύ καλές τιμές στο δικό τις site () , αν και είδα πολύ καλές τιμές με thai από Εμένα με βολεύει πάντως να κάνω μια στάση στην διαδρομή , να τεντώσω τα πόδια μου και να κάψω κανένα τσιγάρο.
Αν δεν έχετε κλείσει ξενοδοχείο ακόμα , ρίξε μια ματιά στο Με 2.000 την μέρα ίσως είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις. Αν φυσικά είστε σε αυτό το budget οικονομικά.
Είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε!!! Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο αρκεί να είναι joiners free !!!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

βγαλτε ενα ημερησιο για σιγκαπουρη και γραμμη για φουναμ σεντερ (παραδεισος )ψωνιζεις κανεις μεσημεριανο στη κινεζικη συνοικια επιστρεφεις το βραδυ στη βαση σου.

Για δωσε more info για αυτο..  :grin:
τι κοστολογια εχει ?
απο που ?
και πως ?

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες επιτέλους έφτασε η ώρα για την μαγευτική Pattaya....το Σάββατο πετάω με thai, με τα φιλαράκια μου, θα μείνουμε 10 μέρες(soi 8) :fuck2: :fuck2: !!!Ευελπιστώ ότι στο αρεοπλάνο θα είναι και αλλοι συνάδελφοι??!!! Είναι η πρώτη φορά που πάω εκεί και το δεύτερο sex trip (το πρώτο ήτανε Τσεχία). Εδω και τρεις μηνές διαβάζω συστηματικά ότι γράφεται, και τις παλίες σελίδες και ομολογώ ότι με έχετε βοηθήσει πολύ!!Γι αυτό θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους σας για τις πληροφορίες που δίνεται...
  Υ.Γ υπάρχει κανά νεότερο νέο(γενικά)???

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε!!! Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο αρκεί να είναι joiners free !!!

πολυ καλο το mind resort.βρισκεται σχετικα κοντα στα τεκτενομενα ή θα χρειαζεται μεταφορικο μεσο?

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
χρειαζεται
touk touk 10 baht και πας οπου θες

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Μην μπερδεβετε τα πραμματα. Τουκ τουκ ειναι τα τρικυκλα, αυτα με 10 μπατ ειναι τα αγροτικα. Τα τουκ τουκ ειναι ακριβα, τα μπατ ταξι (λεγονται και σονγκτεο) στοιχιζουν μονο 10 μπατ την διαδρομη. Η Πατταγια ΔΕΝ ΕΧΕΙ τουκ τουκ.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μην μπερδεβετε τα πραμματα. Τουκ τουκ ειναι τα τρικυκλα, αυτα με 10 μπατ ειναι τα αγροτικα. Τα τουκ τουκ ειναι ακριβα, τα μπατ ταξι (λεγονται και σονγκτεο) στοιχιζουν μονο 10 μπατ την διαδρομη. Η Πατταγια ΔΕΝ ΕΧΕΙ τουκ τουκ.

mathima solfez αξιζει το βιετναμ για  :knockinb: :knockinb:

τι λες Βιετναμ ή καλυτερα Singapore ;;

(Ειμαι σεξοτουριστας) :uglystupid:

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Πρωτα πρωτα, το Βιετναμ δεν ειναι σαν την Ταυλανδη, οσον αφορα τον σεξοτουρισμο. Τα πραγματα ειναι αρκετα σφιχτα, εκτος απο το Βουνγκ Ταου, που ισχυουν οι προδιαγραφες της Πατταγιας. Την κατασταση που επικρατει στο Βουνγκ Ταου την κρατανε κρυφη μεσα στο Βιετναμ, και αυτο το καταλαβα απο μια συζητηση που εκανα με εναν Βιετναμεζο στην Πατταγια. Δεν πιστευε οτι υπαρχει μια μικρη Πατταγια 180 χλμ. απο την Σαιγκον,γιατι η προπαγανδα δεν αφηνει την διαρροη τετοιων πληροφοριων στους ντοπιους. Στο Βιετναμ παιζουν και κανονικες γυναικες που θελουν ομως να τις κατακτησεις, χαμενος χρονος για τον σεξοτουριστα αν χρειαζεται να κυνηγαει μια βδομαδα για να ριξει ενα η περισσοτερα μανικια, οσο ομορφη και να ειναι η γκομενα. Καλυτερα να πληρωσεις και να παρεις μια επαγγελματια. Για Σιγκαπουρη δεν ξερω, γιατι δεν εχω παει ποτε.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
παιδια οποιος ειναι η θα παει αυτες τις μερες πατταγια ας μου πει για να του ζητησω μια μικρη χαρη!
θελω να με βοηθησει να μου βρει τον τιτλο ενος τραγουδιου που ακουγα πολλες φορες σε καποια bars.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Πρωτα πρωτα, το Βιετναμ δεν ειναι σαν την Ταυλανδη, οσον αφορα τον σεξοτουρισμο. Τα πραγματα ειναι αρκετα σφιχτα, εκτος απο το Βουνγκ Ταου, που ισχυουν οι προδιαγραφες της Πατταγιας. Την κατασταση που επικρατει στο Βουνγκ Ταου την κρατανε κρυφη μεσα στο Βιετναμ, και αυτο το καταλαβα απο μια συζητηση που εκανα με εναν Βιετναμεζο στην Πατταγια. Δεν πιστευε οτι υπαρχει μια μικρη Πατταγια 180 χλμ. απο την Σαιγκον,γιατι η προπαγανδα δεν αφηνει την διαρροη τετοιων πληροφοριων στους ντοπιους. Στο Βιετναμ παιζουν και κανονικες γυναικες που θελουν ομως να τις κατακτησεις, χαμενος χρονος για τον σεξοτουριστα αν χρειαζεται να κυνηγαει μια βδομαδα για να ριξει ενα η περισσοτερα μανικια, οσο ομορφη και να ειναι η γκομενα. Καλυτερα να πληρωσεις και να παρεις μια επαγγελματια. Για Σιγκαπουρη δεν ξερω, γιατι δεν εχω παει ποτε.

Αρχηγε THANKS  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
εχω αγορασει επανειλημμενα ηλεκτρονικα ειδη απο το καταστημα της Sony στον 3ο οροφο του ΜΒΚ, κοντα στην εισοδο προς Τokyu
για ολα τα προιοντα επαιρνα εγγυηση, αν και ουδεποτε αντιμετωπισα προβλημα
και οι τιμες παντα χαμηλοτερα απο Ελλαδα

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Χτες έκλεισα τα εισιτήρια για το 5ο μου ταξίδι στην Ταιλάνδη. 1-8 Φεβρουαρίου με Thai μόνο 561 ευρώ!!

Αυτή την φορά λέω να κατευθυνθώ προς τον βορρά (Chiang Mai) για να δω και κάτι διαφορετικό....

PS Στο ερώτημα του φίλου παραπάνω για το αν ενδείκνυται η Σιγκαπούρη για σεξοτουρισμό, εγώ θα έλεγα πως σαφώς και όχι. Είναι πολύ ακριβά (λογικό), και το 1/3 των κοριτσιών είναι ούτως ή άλλως εισαγωγή απο την Ταιλάνδη.

Γιατί να πληρώσεις 80 και 100 Ευρώ ένα ST, όταν στην πηγή το πληρώνεις 500-1000 baht??? Εγώ όταν βρέθηκα στην Σιγκαπούρη, έκανα πολύ τουρισμό, αλλά περίμενα υπομονετικά να περάσουν οι 3 μέρες για να βρεθώ στην Ταιλάνδη για να κάνω σεξο- τουρισμό.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom