Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

yumyum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2009
Κριτικές
10
Like
123
Πόντοι
290
και ενω οι μερες πλησιαζουν και η αγωνια μεγαλωνει
μου μενει μια απορια

εχω σαν οδηγο το κειμενο του βομβακουλις
αλλα λογω αδυναμιας εχει μονο ενα μασατζιδικο που και ο ιδιος λεει οτι δεν ειναι το καλυτερο.

Καποια προτεινομενα υπαρχουν?

Ευχαριστω

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ασε τις ανακοπες για αλλες φασεις

καλη διασκεδαση

poutis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
και ενω οι μερες πλησιαζουν και η αγωνια μεγαλωνει
μου μενει μια απορια

αλλα λογω αδυναμιας εχει μονο ενα μασατζιδικο που και ο ιδιος λεει οτι δεν ειναι το καλυτερο.

Ευχαριστω

μυν πας ειναι μαπα,λιγες γυναικες και μπαζα.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ευχαριστω
Σύντροφε, αν είδες ΔΕΝ προτείνω μαγαζιά γενικά. Δεν θα είχε και νόημα άλλωστε γιατί τα γούστα ποικίλλουν. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Eχει τόσα πολλά που θα μπορέσεις άνετα να επιλέξεις.
Το Harem το αναφέρω ώς μουσειακό είδος καθότι πάω από την δεκαετία του 1980.
Sa wat dee-khrap

yumyum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2009
Κριτικές
10
Like
123
Πόντοι
290
Το καταλαβα αυτο αλλα επειδη οι μερες δεν ειναι πολλες
λεω να ξεκινισω απο αυτα που προτεινεις ωστε να εχω μια βαση.

Σιγουρα η πειρα σου στη ταιλανδη ειμαι σαφως μεγαλυτερη απο την δικια μου η οποια τωρα θα αρχισει.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μην ξεχνάς ότι έχω να πάω τρία χρόνια.
Ακολούθησε τις υποδείξεις, αλλα ψάχτην μόνος σου με τα μαγαζιά. Αλλάζουν διαρκώς.
Άσε που όλο και κάτι καλό θα ανακαλύψεις να ποστάρεις για ενημέρωση των υπολοίπων.

yumyum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2009
Κριτικές
10
Like
123
Πόντοι
290
Μην ξεχνάς ότι έχω να πάω τρία χρόνια.
Ακολούθησε τις υποδείξεις, αλλα ψάχτην μόνος σου με τα μαγαζιά. Αλλάζουν διαρκώς.
Άσε που όλο και κάτι καλό θα ανακαλύψεις να ποστάρεις για ενημέρωση των υπολοίπων.
Σιγουρα θα πεσει και σκουτινγκ αλλα ηθελα να εχω μια βαση και μετα να ψαξω για το καλυερο
:o

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Σιγουρα η πειρα σου στη ταιλανδη ειμαι σαφως μεγαλυτερη απο την δικια μου η οποια τωρα θα αρχισει.
αντε φιλε, καλα ξεμπερδεματα και με σενα, αληθεια σκεφτηκες τη μερα που θα γυρνας? εισαι ετοιμος για αυτο?
φον, το μονο που αλλαξε τα τελευταια τρια χρονια ειναι οι τιμες των εισιτηριων που πηραν τον κατηφορο, ολα τα αλλα πανε καλα.

yumyum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2009
Κριτικές
10
Like
123
Πόντοι
290
αντε φιλε, καλα ξεμπερδεματα και με σενα, αληθεια σκεφτηκες τη μερα που θα γυρνας? εισαι ετοιμος για αυτο?
φον, το μονο που αλλαξε τα τελευταια τρια χρονια ειναι οι τιμες των εισιτηριων που πηραν τον κατηφορο, ολα τα αλλα πανε καλα.

Δεν θελω να την σκευτω
Σιγουρα θα ειναι ενα σοκ και θα ειμαι στα προθυρα καταθλιψης
αλλα θα με κανει πιο αποφασιστικο για να οργανωσω το επομενο ταξιδι οσο πιο συντομα γινεται :dancing:

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
  α ωραια ... βλεπω πολυς κοσμος ειναι εκει και πολυς θα παει σοον.
εγω θα ειμαι εκει παλι στις 13/11 με 13/12 Νικο και στους υπολοιπους που θα ειναι εκει τοτε .
εγω δεν βιαζομαι πλεων απλα κανω οικονομια και μαζευω φραγγα ... 3επερασα το σοκ μετα απο 25 μερες στο ελλαδα...

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για σας παιδες, πρωτη φορα παω Ταιλάνδη και μάλιστα pattaya, μετράω τις μέρες σαν τους φυλακισμενους 23 και σήμερα.Άντε να γνωρίσουμε τον παράδεισο από κοντά!!!!!!!!!! :fuck2: :pipa1:

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
  α ωραια ... βλεπω πολυς κοσμος ειναι εκει και πολυς θα παει σοον.
εγω θα ειμαι εκει παλι στις 13/11 με 13/12 Νικο και στους υπολοιπους που θα ειναι εκει τοτε .
εγω δεν βιαζομαι πλεων απλα κανω οικονομια και μαζευω φραγγα ... 3επερασα το σοκ μετα απο 25 μερες στο ελλαδα...
Καλά , τώρα που δεν έχει δωμάτια και θα σε στείλω στο secrets να δούμε τι καλά θα περάσεις :s&m_3:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
περνανε οι μηνες...αντε νε μπει ο νεος χρονος να παμε και εμεις ξανα!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
γιαννακη πως αντεχεις τετοιο μαρτυριο?
μια φορα το χρονο?

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
:priest: :priest:

Σεβομαι την προσπαθεια αλλα τα κινητρα ειναι υποπτα και ο τροπος προσεγγισης υπουλος.  Κατω ο προσυλητισμος, ποτε επιτελους αυτοι οι τυποι θα μαθουν να σεβονται αλλες θρησκειες? Ευτυχως που οι περισσοτεροι Ταυλανδοι τους εχουνε γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανι και ευτυχως που οπως λενε και οι ιδιοι οι ιεραποστολοι της συμφορας, φοβουνται να διεισδυσουν στα Ταυλανδικα στεκια. Στον αγυριστο λοιπον  :birdman: :birdman:  ακου εκει Βιβλο στις Ταυλανδες    :tickedoff:

πς: Αν θελαμε χριστιανες θα καθομασταν στις χωρες μας.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
2 Βιντεακια απο Πουκετ.....τα βιντεο  μου τα εδωσε ο φιλος THailander απ'το "αδελφο" site με θεμα την Ταυλανδη......Θεμα των Βιντεο¨"Νυχτερινη ζωη και Bangla road"....

gamhkoulas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πεταω αυριο για πουκετ...μονος...οχτω νυχτες εχω κλεισει. δε με χαλαει καθολου το μονος αλλα οποιος θα ειναι εκει αυτες τις μερες και γουσταρει ασ στειλει πμ,κανονιζουμε παρεα για ποτακι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom