Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

sonap79

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Το ποσό που διαθέτω είναι 1500 bath πάνω κάτω. Κοιτώ μόνο 4στερα (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ!!!) για να έχω άνετο και καλό δωμάτιο, safe box, μπαλκόνι, μεγάλη πισινά
Από το μέχρι τώρα ψάξιμο αυτά που μου έκατσαν καλά είναι το
Siam Bayview Hotel, The Pattaya Discovery Beach Hotel, Tim Boutique Hotel, Hotel Vista και The Pattaya Beach Resort

ποσον?? που εισαι διατεθημενος να πληρωσεις??

η ποια σου αρεσαν να σου πουμε

sonap79

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Όλα τα ξενοδοχεία ζητάνε στο check in, credit card. ξέρει κανένας τι γίνετε αν δεν έχεις μαζί σου credit card? Υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να νοικιάσεις δωμάτιο?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το ποσό που διαθέτω είναι 1500 bath πάνω κάτω. Κοιτώ μόνο 4στερα (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ!!!) για να έχω άνετο και καλό δωμάτιο, safe box, μπαλκόνι, μεγάλη πισινά
Siam Bayview Hotel, The Pattaya Discovery Beach Hotel, Tim Boutique Hotel, Hotel Vista και The Pattaya Beach Resort

να προσεξεις να μην εχουν joiner fee.
το vista ωραιο και καινουργιο αλλα ειναι μακρια και πρεπει να στειλεις email για να μην σε χρεωσουν οταν θα φερνεις κοπελα στο δωματιο σου. και νομιζω μονο μια δικαιουσε να φερεις. συνηθως τα 4-5στερα εχουν joiner fee.
ψαξε για τα συγκεκριμενα ξενοδοχεια στο pattaya-addicts.

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1

Siam Bayview Hotel αστο καλητερα  απο πλευρα καθαριοτητασ :shit: :headbang:

Tim Boutique Hotel καλο και σε καλο σημειο ρωτα  με μαιλ για joiner fee   δεν πρεπει να εχει  :rockon:

The Pattaya Beach Resort καλο αλλα δεν εχει δωματια αυτην την εποχη :rockon:

αλλα στειλε μαιλ και την απαντηση τυπωμενη μαζι σου παντα τοσο για την τιμη αλλα και για το joiner fee και αυτο το κανεις για οποιο ξενοδοχειο διαλεξεις φιλικη συμβουλη   μην χαλας τα λεφτα σε ξενοδοχεια και πολυτελιες οι περισοτεροι μονο κανενα υπνο :knockinb: :knockinb: :knockinb:  ριχνουμε τις περισοτερες ωρες ειμαστε εξω >:cheesy: >:cheesy:

ποτε θα εισαι κατω?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω που ειμαι φτωχαδακι (3 ταξιδια σε 7μηνες  :2funny:), δεν μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καλο ξενοδοχειο κατω απο 1000μπατ??? κοsa πες καμια ιδεα μιας και εισαι online!!!  :grin:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
το eastiny seven μου κανει μια τιμη στα 980 για το deluxe χωρις πρωινο. 70baht μου κοβει.  :think:
η μηπως να μεινω σε καμια γαμηστρωνα οπως το secrets???  τουλαχιστον θα ειμαι στη ws και δεν θ'αναγκαζομαι να περνω ταξι για τα st!!! :2funny:

sonap79

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Θα είμαι Pattaya από 2 Οκτώβριου μέχρι 10 Οκτώβριου. Έχω μπερδευτεί πολύ με το θέμα του ξενοδοχείου!!! Στο site έχουν χαμηλότερες τιμές απ’ότι έχουν τα ιδία τα ξενοδοχεία στις ιστοσελίδες  τους. Μήπως καλυτέρα να μην κλείσω από εδώ ξενοδοχείο και βρω εκεί επιτόπου ή τότε θα το ακριβοπληρώσω?

sonap79

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Θα είμαι Pattaya από 2 Οκτώβριου μέχρι 10 Οκτώβριου. Έχω μπερδευτεί πολύ με το θέμα του ξενοδοχείου!!! Στο site έχουν χαμηλότερες τιμές απ’ότι έχουν τα ιδία τα ξενοδοχεία στις ιστοσελίδες  τους. Μήπως καλυτέρα να μην κλείσω από εδώ ξενοδοχείο και βρω εκεί επιτόπου ή τότε θα το ακριβοπληρώσω?

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1

επιτοπου διαπραγματεση  και θα  βρης καλητερες τιμες

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1

επιτοπου διαπραγματεση  και θα  βρης καλητερες τιμες

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
μην κλεισεις απο agoda. εχω διαβασει οτι εχουν κρυφες χρεωσεις και στις δειχνουν αφου εχεις κανει την κρατηση και εχεις πληρωσει με πιστωτικη.
καλυτερα να βρεις αυτο που σου κανει και να κλεισεις απο το site τους. τσεκαρε και αυτα: eastinypattaya.com εχουν 7 ξενοδοχεια στη soi 7,8,10, με καλυτερο το eastiny plaza.

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οχι ρε φιλε φετος εκλεισα για κραμπι μεσω agoda κ δεν ειχε καμια κρυφη χρεωση. Στο siam bayview εμεινα πριν δυο χρονια κ ηθελαν 1000αρικο για joiner!!!! Στο eastiny residence εμεινα περσι κ φετος πολυ μετριο για τα λεφτα που εδινα στο 1000αρικο δεν εμεινα μερες κ ηταν σα λυση αναγκης αφου ηταν για 2 νυχτες δεν εχει joiner fee k αυτο που εμεινα ειναι στο soi 10. Το κρεβατι ειχε ροδακια κ απο αλλου ξεκιναγες κ αλλου κατεληγες το αρκουδισιον το εκανα μονος μου συντηρηση κ γιαυτο το λεω αρκουδισιον εβγαλα αρκουδες!!!! Στο δωματιο δεν ειχε safe αλλα κατω στην ρεσεψιον κ η πισινα ηταν σαν την μπανιερα μου. Αλλα στη ρεσεψιον δουλευει τρελλο αστερακι δεν εχει βαζουρα μιας κ ειναι στη μεση του soi 10 κ ειναι ησυχα κ τουλαχιστον ειναι καθαρο. Α μην ξεχασω μην κανει κανεις την γκαφα κ παει στο διπλα στο sawasdee seaview μιλαμε για την απολυτη πικρα ουτε πακιστανος δε πρεπει να μενει εκει μου δειξανε κατι δωματια κ μια που μπηκα κ μια που εγινα λαγος ετρεχα τοσο που μπηκα στο eastiny k μου φανηκαν σουιτες ειχα βαρεθει κ το ψαξιμο μου χαμογελαγε κ το αστερι στη ρεσεψιον δεν ηθελα κ πολυ.   

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κ για χρεωσεις σε joiner fee η οχι κοιτα κ εδω  κ μην ξεχασω για το agoda στην τιμη που βλεπεις δεν εχουν μεσα το φορο οταν πας ομως να κανεις το booking εμφανιζεται κ ο φορος αλλα κ παλι εχουν παρα πολυ καλες τιμες σε σχεση με τα σαιτ των ξενοδοχειων κ εχουν κ προγραμμα ανταμοιβης ποντων με εκπτωσεις σε μελλοντικη κρατηση.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
κ για χρεωσεις σε joiner fee η οχι κοιτα κ εδω  κ μην ξεχασω για το agoda στην τιμη που βλεπεις δεν εχουν μεσα το φορο οταν πας ομως να κανεις το booking εμφανιζεται κ ο φορος αλλα κ παλι εχουν παρα πολυ καλες τιμες σε σχεση με τα σαιτ των ξενοδοχειων κ εχουν κ προγραμμα ανταμοιβης ποντων με εκπτωσεις σε μελλοντικη κρατηση.

καπου στο pattaya addicts διαβασα για κρυφες χρεωσεις, αλλα ισως να'ναι αυτο που λες για τους φορους.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom