Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
αντε να κανουμε 11αδα! εθνικη ελαδος-V-pattaya!!!!!!! :uzi: :bottom:

ηρεμια εκει οσο λιγοτεροι :grouphug: τοσο καλητερα εχω δει παρεες  να τραβαει ο ενασ απο εκει αλλος απο εδω και στο τελος να  γινονται ομηρικοι καυγαδες :hammer: :uzi: :argue:
αλλωστε  οπως λεει ο  σοφος λαος ο λυκος ειναι παντα χορτατος γιατι   κυνηγα μονος του :zfuck:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ποσο βασανιζομαι να βρω ξενοδοχειο...  :think:
το pattaya bay resort ειναι full μεχρι 25/10.  :headbang:
εχετε καμια προταση κατω απο 1000 με πισινα, internet, safe στο δωματιο, security  και κοντα στη ws???

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ποσο βασανιζομαι να βρω ξενοδοχειο...   :think:
το pattaya bay resort ειναι full μεχρι 25/10.  :headbang:
εχετε καμια προταση κατω απο 1000 με πισινα, internet, safe στο δωματιο, security  και κοντα στη ws???

Πάλι καλά που δε ζήτησες και πρωινό μέσα στη τιμή..  :blowup:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 143 atm darling 700.jpg
    143 atm darling 700.jpg
    74,3 KB · Εμφανίσεις: 22
  • pattaya-fun.jpg
    pattaya-fun.jpg
    21 KB · Εμφανίσεις: 25

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ωραίο μωράκι πραγματικά. κρίμα Λάκη μου και....καλώς μας ήρθες.

Πώς σου φαίνεται η ελληνική πραγματικότητα???

james συμαζεψου αγορι μου εχεις μαλλον καιρο να πας  κατω .  λακη  πορτοκαλι γκρι το καψουλι???
Γιατί παλικάρι μου? Δε σ άρεσε? Καλή μου φάνηκε απ τη φωτό!

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρε james  TI BΛΕΠΩ και εσυ ειδημων :priest:  αντε ρε και πλωταρχης :shower: δεν λεω στρατηγος :police: γιατι αφηνει σεξουαλικα υπονοουμενα

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
σορρυ για τον λακη αλλα εχεις δει και καλητερες μερες αγορι μου
Μου θύμησες ένα σλόγκαν προεκλογικό που έλεγε "ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ"!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ξέρω πώς μου ρθε.

Τι να κάνουν τώρα τα κοριτσάκια μου!!!!!!! :2funny: ;)  :knockinb: :pipa1: :kissass: :fuck1: :zfuck: :lheel:

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
χτες μιλησα με την νονγκ εχει μερες να δει την μικρη ρε μπας λεω εγω τωρα μπας και σε κερατωνει

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον κατεβαινω σε   λιγεσ μερες θα ερευνησω το θεμα :police:.
τυχαια γνωριστικα και με μια κοπελα απο το pathum thani και της ειπα να ερθει στο αεροδρομιο αν αξιζει τον  κοπο απο webcam την ειδα θεο :boobies: αλλα τα φαινομενα και αι γυναικαι εξαπατουν λεω να μεινω  καμια εβδομαδα :knockinb: :knockinb:  βκκ  ετσι για να κανω καμια επισκεψη στον γιωργο που  το εχω και αποθημενο. μετα θα κατηφορισω για κανενα 10ημερο ( οχι 10αγριο)  στη ιδιαιτερα μου πατριδα( πατταγια) :fart-in-bed: να δω και αυτο το κακομοιρο :tits2: που κλαιει και με περιμενει  εικονισμα με εχει κανει το κοριτσι :shit: αποκαθηλωσε τον βουδα και τον βασιλια και εβαλε ποστερ  :uglystupid: μου στην θεση τους μονο που η φωτογραφια μου  εχει παθει νιρβανα απο τα θειμιαματα :priest:

sonap79

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Ψάχνω στο site για ξενοδοχείο στην pattaya, έχουν αρκετές πληροφορίες αλλά κανένα δεν λέει αν είναι  joint free!!! Πως το μαθαίνουμε αυτό???

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ψάχνω στο site για ξενοδοχείο στην pattaya, έχουν αρκετές πληροφορίες αλλά κανένα δεν λέει αν είναι  joint free!!! Πως το μαθαίνουμε αυτό???

ποσον?? που εισαι διατεθημενος να πληρωσεις??

η ποια σου αρεσαν να σου πουμε

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Φίλε διαβασε τα σχολια που γραφουν οσοι εχουνε μεινει στο ξενοδοχειο που θες δηλαδη αυτοι που μετα βαθμολογουν και καλα το ξενοδοχειο και αν μεινανε ευχαριστεμενοι κτλ.Εκτός αν το βρεις μεσα απο το φορουμ.Πάντως στα σχολια του καθε ξενοδοχειου που εχει απο αυτους που εχουνε μενει, συνηθως καποιος κατι γραφει!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι,
           με αφορμή τη συμπλήρωση 1200 σελίδων !! ξαναποστάρω τον "μικρό ερωτικό οδηγό" της Ταύλάνδης.
Sa wat dee-khrap  :sunglasses:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Ωραίο μωράκι πραγματικά. κρίμα Λάκη μου και....καλώς μας ήρθες.

Πώς σου φαίνεται η ελληνική πραγματικότητα???

james συμαζεψου αγορι μου εχεις μαλλον καιρο να πας  κατω .  λακη  πορτοκαλι γκρι το καψουλι???

ναι,Κοσα.....μισο πορτοκσλι,μισο γκρι.........μηπως ξερεις τι μπορει να ητανε???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom