Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΚΑΠΗ - ΞΕΚΑΠΗ τωρα που η τεχνολογια κανει θαυματα (βλεπε βιαγκρα) βλεπουμε και εμεις το φως μας.πιος θα ειναι ο προεδρος στο εληνικο Κ.Α.Π.Η στην ταιλανδη????????????
ΚΑΠΗ - ΞΕΚΑΠΗ τωρα που η τεχνολογια κανει θαυματα (βλεπε βιαγκρα) βλεπουμε και εμεις το φως μας.πιος θα ειναι ο προεδρος στο εληνικο Κ.Α.Π.Η στην ταιλανδη????????????
Σωστος απο το στομα μου το πηρες. Εδω και η αγορα της ΒΚΚ χαλασε που ηταν παραδοσιακη μεχρι που την ανακαλυψαν οι τουριστες. Νομιζω για floating markets χιλιες φορες καλυτερα στο Βιετναμ και για την ακριβεια στο νοτιο Βιετναμ.
Ειδα παρα πολλους ταυλανδους να ψαρευουν φριλανσερς στη Νανα και στη Καουμποι!!
το μωρο αυτο ήταν freelancer poutana 'η απλη ντοπια κοπελα??*Στο Eden Club πετυχα ενα αστερι αλλα γενικα δεν τρελαθηκα με την ομορφια εκει μεσα. Ο λογος που πηγα ηταν γιατι εψαχνα να φαω κανα κουλουρι που δεν μου δωθηκε το προηγουμενο βραδυ. Βεβαια το καταπια γιατι εριξα τρελο γελιο..
Λεω στη κοπελα « περιμενε να φερω το λαδακι γιατι θα τσουξει τωρα» ..και η απαντηση « ΝΟ, ΝΟ you could fuck my ass if you were japanese» .. τι λες μωρη που θα πρεπει να αλλαξω χωρα για να γαμησω κανα κωλο.. « Japanese have small dick, like a little boy».. το γελιο που εριξα δε λεγεται, σιγουρα μας ακουσε ολο το ξενοδοχειο.
τηλεφωνα πήρες απο γκο γκο μπαρ κοπελες 'η απλες ντοπιες κοπελες?Αλλα εχω πλεον 2 τηλεφωνα για να βγουμε με κοπελες εκτος μπαρ. Αν ειχα λιχο χρονο στην Μπανγκοκα ηταν τελειωμενη υποθεση. Και σε μπαροβιες θα επιανε..
Δεν θελει κοπο θελει τροπο..
Οχι Babi μιλαω για το Damnoen Saduak. Εκει πανε ολους τους τουριστες!Fantoma, de nomizw na milas gia Ampawa.
ฺΟι Ταυλανδοι δε θα ψωνιζαν ουτε στη δευτερα παρουσια απο Νανα η Cowboy. Και μονο η σκεψη μου προκαλει νευρικο γελιο, σαν ανεκδοτο ακουγεται. Οι Ταυλανδοι νταλικερηδες, ταξι-μηχανακια και ολα τα φτωχαδακια και μπας-κλας πηγαινουν σε κατι τελειως παρακμιακα καραοκε η μπουρδελα. Οι τιμες απιστευτα χαμηλες οπως και η ποιοτητα συνηθως βεβαια. Γνωριζω ξενους που ενω βγαζουν πολυ περισσοτερα απο τη συγκεκριμενη κατηγορια Ταυλανδων πανε και αυτοι εκει Απο την αλλη μερια οι πιο ευκαταστατοι Ταυλανδοι πανε σε κλαμπς-μελων η ακριβα καραοκε, πληρωνουν οσα δεν πληρωνει ενας φαρανγκ σε μια βδομαδα και πολλες φορες χωρις happy ending ;)Για τους ταυλανδους αυτο το χομπι ειναι ακριβο, αλλα δοκιμαζουν που και που, σιγουρα όμως οχι εκει που παμε εμεις. Αλλα γουστα/ αλλες συνηθειες/ αλλη νοοτροπια. Βεβαια πετυχαινεις κ κανα φραγκατο ταυλανδο κ σε κανα Ποσειδον.
Ωραίο μωράκι πραγματικά. κρίμα Λάκη μου και....καλώς μας ήρθες.Χανα λοιπον τ'ονομα της.......δεν το βρισκω και πολυ Ταυλανδεζικο ονομα(εκτος και αν ειναι το "ψευδωνυμο" της)..........22 χρονων.......πολυ ωραιο σωμα και φατσουλα πολυ καλη(δειτε φωτος παρακατω)......καθε νυχτα στο Insomnia me τις φιλες της........εκανε "παιχνιδι" με αρκετους εκει μεσα......Τελικα ηρθε και η σειρα μου...
Ολα καλα μεχρι που φτασαμε στο ξενοδοχειο.....
Καναμε το μπανακι μας και μολις ξαπλωνουμε,την παιρνει ο υπνος!!!!!δεν μπορουσα να το συνεφερω!!!τελικα(επειδη ειμαι και ψυχοπονιαρης)την αφηνω να κοιμηθει........την αλλη μερα το πρωι,με το ζορι την ξυπνησα για "γεωτρυση".....Ελεγα "κουρασμενο και αυπνο θα ειναι το κοριτσι,δεν πειραζει....αυριο θα ειναι καλυτερα".......ειχα κολλησει με την παρτη της.......το επομενο βραδυ την συνανταω με τις φιλες της σε ενα μπαρακι διπλα στο Candy shop στην Walking Street,,,,,,,Αμεσως την χαιρεταω και καθομαι μαζι τους(αφου ρωτησα πρωτα αν ενοχλω η οχι).....φυσικα τους κερασα και τα ποτα τους.....οπως ειπα ειχα φαει κολλημα μαζι της και τη ηθελα και 2ο βραδυ......σε μια στιγμη την βλεπω να βγαζει απ'το τσαντακι της μια καψουλα και να την καταπινει....."τι ειναι αυτο",ρωταω...."για το λαιμο μου κατι",μου λεει........Δεν το πηρα με καλο ματι!!!!!μετα απο λιγο ερχεται ενα παρακμιακο Ladyboy sτο μερος της.....κατι της δειχνει και φευγουν μαζι!!!!!σε 5 λεπτα ξαναρχεται οχι και σε τοσο καλη κατασταση!!!!Τρελλαθηκα!!!!!Μαλλον κατι πρεπει να πηρε!!!Τωρα εξηγηται και το χτεσινο......Χαλαστηκα Αγρια!!!!Κριμα!!!!και την γουσταρα με τα 1000!!!!Την κανω με ελαφρα πηδηματακια επιτοπου!!!
Στο Insomnia Που βρεθηκαμε(και ενω εχω βρει αλλη γκομενα και κανουμε παιχνιδι),μου ειπε γιατι δεν καθομαι μαζι τους(στην παρεα τους) και εγω της ειπα ας σκεφτει γιατι η ιδια και οτι επισης εχω βρει αλλη παρεα.....
Αμφιβαλλω αν καταλαβε τι ειπα....Βεβαια δεν τα εβαψε μαυρα,γιατι γυρω της ηταν ηδη 3 αντρες ετοιμοι να την κατασπαραξουν.....
Εκανα την καρδια μου πετρα και πηγα στην παρεα μου.....
Βεβαια,θα μου πειτε πως εισαι τοσο σιγουρος οτι πηρα "κουμπια"....Δεν ειμαι.....αλλα στην υποψια και μονο οτι μπορει να το εχει κανει,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΚΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.......Αλαργα!!!!Μακρια απο εμενα!!!!
Στεναχωρεθηκα τωρα.... :'( :'( :'(
Παω να φαω ενα Κρουασαν...
λακη παρα πολυ ωραια αυτη η κοπελα. επειδη δεν ξερω αν καταλαβα καλα τι σε φοβισε.....υπεθεσες οτι η καψουλα που ελεγε ισως ηταν ναρκωτικα η κατι αλλο?
καλα εσυ δεν ελεγες οτι μια χαρα περνας και στην Ελλαδα?φευγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! 20/10 για 15μερες!!!
;)
καλα εσυ δεν ελεγες οτι μια χαρα περνας και στην Ελλαδα?
kai ego 2-19 nov!!!θα βρεθουμε κατω!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα ετοιμασω και μπλουζακια GREEK TEAM !!!!!!!!!!!!!!
φευγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! 20/10 για 15μερες!!!
;)
λακη παρα πολυ ωραια αυτη η κοπελα. επειδη δεν ξερω αν καταλαβα καλα τι σε φοβισε.....υπεθεσες οτι η καψουλα που ελεγε ισως ηταν ναρκωτικα η κατι αλλο?