Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

traveler3

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια αφηστε τις φιφες και βοηθατε κανενα νεο.Εχω ξεκοκκαλησει αυτο το google για guest friendly hotel :knockinb:  :knockinb: στο ΚΡΑΜΠΙ και δεν βρισκω τιποτα.Τι να κανω :idiot: :idiot:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Old is new .. δηλαδη same same but different ..

Sawadee –khup συντροφοι απο την Μπανγκοκα. Δε θυμαμαι ποιος το ειπε αλλα ειναι οντως ετσι. Σκληρο ναρκωτικο αυτη η πολη..
Λοιπον..

*Ειδα πολλα μαγαζια κλειστα. Στη θεση τους υπαρχουν πινακιδες οτι η επιχειρηση ή ο χωρος νοικιαζεται ή πωλειται. Η κριση τους χτυπησε για τα καλα..

*Στη Νανα πηγα το Σαββατο και ειχε πολυ κοσμο. Ισως επειδη δεν ειχα παει αλλη φορα το σ/κ μου φανηκε η διαφορα γιατι γενικα δεν εχει και πολυ κοσμο φετος. Το Rainbow 4 εχει μακραν τις περισσοτερες και ομορφοτερες γυναικες. Η συμφωνια μπορει να κλεισει στα 2000 ΤΗΒ για short time και μπορει να γινει long time αν η κοπελα περναει καλα. Τα υπολοιπα α-γκο-γκο ειναι πεσμενα και σε ποσοτητα και σε ποιοτητα

*Το Soi Cowboy μια απο τα ιδια με αλλες χρονιες. Τιποτα σπουδαιο.. Εκει βεβαια γνωρισα την Κατ που θα πω παρακατω

*Απο ντισκο βρεθηκα στις The Eternal(!), Spice kai Spicy. Τωρα μεχρι να ερθει καποιος μπορει να εχουν κλεισει, να μην παταει ψυχη ή οτιδηποτε αλλο. Τα παντα ειναι ρευστα σε αυτη την πολη!

*Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα νομιζω οτι για πρωτη φορα ειδα τοσους ταυλανδους στα στεκια των φαλανγ. Και δε μιλαω μονο για τις ντισκο που αναμεσα στα ladyboy και στις freelancer εβλεπες ταυλανδους μονους ή ζευγαρακια, που παραλιγο να ειχαμε παρεξηγηση για ενα απιστευτο κοντο που κουνιοταν σα ξεβιδωμενο διπλα μου και τελικα ηταν με τον γκομενο της! Ειδα παρα πολλους ταυλανδους να ψαρευουν φριλανσερς στη Νανα και στη Καουμποι!! Ας επιβεβαιωση καποιος απο τους μονιμους η εμπειρους γιατι εγω νομιζω οτι δεν το εχω ξαναδει

*Στο Eden Club πετυχα ενα αστερι αλλα γενικα δεν τρελαθηκα με την ομορφια εκει μεσα. Ο λογος που πηγα ηταν γιατι εψαχνα να φαω κανα κουλουρι που δεν μου δωθηκε το προηγουμενο βραδυ. Βεβαια το καταπια γιατι εριξα τρελο γελιο..
Λεω στη κοπελα « περιμενε να φερω το λαδακι γιατι θα τσουξει τωρα» ..και η απαντηση « ΝΟ, ΝΟ you could fuck my ass if you were japanese» .. τι λες μωρη που θα πρεπει να αλλαξω χωρα για να γαμησω κανα κωλο.. « Japanese have small dick, like a little boy».. το γελιο που εριξα δε λεγεται, σιγουρα μας ακουσε ολο το ξενοδοχειο.

*Γνωρισα στο Soi Cowboy μια φοιτητρια 23 χρονων 42 κιλα και 1,52 υψος. Ιδανικες αναλογιες! Δουλευει 5 μηνες στο μπαρ για να συμπληρωνει λεφτα αν και τις στελνει η μανα της. Εχει διαμερισμα και αυτοκινητο.. Εχει κανονισει εκδρομη Καμποτζη με μια συμφοιτητρια( ακους george?) την αλλη εβδομαδα και θα ερθει να με βρει... Εγω θα πρεπει να πω οτι εχουμε γνωριστει στο ιντερνετ. Νο προμπλεμ!

*Οποιος ειπε οτι δεν μπορεις να γαμησεις τσαμπα στη ταυλανδη, κανει λαθος. Δεν εννοω για τη Κατ, αφου της εδωσα 1000 ΤΗΒ μεχρι της 7παρα (ειχε μαθημα στις 8). Αλλα εχω πλεον 2 τηλεφωνα για να βγουμε με κοπελες εκτος μπαρ. Αν ειχα λιχο χρονο στην Μπανγκοκα ηταν τελειωμενη υποθεση. Και σε μπαροβιες θα επιανε..
Δεν θελει κοπο θελει τροπο..

Σημερα θα περασω απο Lollitas και μετα για υπνο. Αυριο φευγω για Καμποτζη και θελω να κοιμηθω νωρις. Οταν μπορεσω θα γραψω εντυπωσεις.. Στην επιστροφη θα επισκεφτω to La Defence εκτος και αν εχω συστασεις για κατι καλυτερο (αυτο σημαινει στειλτε κανα π.μ)

Με κρατησε μια μερα παραπανω η πρωτευουσα, και θα μπορουσε πολλες περισσοτερες. Εχει μια μαγεια που με συνοπτικες διαδικασιες και χαρακτηριστικη ευκολια, θα σε δεσει...

Υ.Γ George την Pook θα την δω στο γυρισμο. Το κανονισαμε! Τρελενομαι...

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σωστος απο το στομα μου το πηρες.  Εδω και η αγορα της ΒΚΚ χαλασε που ηταν παραδοσιακη μεχρι που την ανακαλυψαν οι τουριστες. Νομιζω για floating markets χιλιες φορες καλυτερα στο Βιετναμ και για την ακριβεια στο νοτιο Βιετναμ. 

Fantoma, de nomizw na milas gia Ampawa.. Tin kaluterh varkada tis zwhs mou me psites garides/ostraka + biraki sto xeri etuxe tin perasw gia mia wra me parea tailandwn stin perioxh Ampawa. Einai e3w apo tin BKK. Piga Savvato apogema!
periss plirofories gia to pou einai k ti wres leitrougei sto:

Isws to kalutero non-sex monohmero ta3idi mou stin Thailandi ws twra.

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Νεα απο ΒΚΚ περιοχη Νανα

Ενα απο τα καλυτερα κλαμπ σε ολη τη ΒΚΚ, το spice club sti Sukhumvit Soi 11 μετονομαστικε σε CLIMAX.

Eισοδος: 200THB + δωρο ενα ποτο
Μπυρακι: 180THB (αρα =εισοδο)
Μουσικη: mainstream με ελαχιστα pop thai τραγουδια

Kαι τωρα προσοχη!
ΚΟΣΜΟΣ:  Τα γκο γκο μπαρ κλεινουν 2.00 οποτε πολυ πουταναριο πηγαινει σε αυτο το κλαμπακι. Υπαρχουν όμως κ ταιλανδεζες του απλου μεροκαματου που ερχονται για να γνωρισουν κοσμο (και ΙΣΩΣ μπου μπουμ το ιδιο βραδυ), σε ταιλανδεζο παρεες. Πάντως καμια γυναικα δε 8α σου αρνη8ει τα λεφτα/ κερασματα.

Rainbow 1,2 kai 4 γεματα απο κοσμο και κοπελες (μαζευουν πολλους ασιατες)
ΚΟΠΕΛΕΣ - για ολα τα γουστα

Πηγα και σε 2,3 ακομα, αλλα δε 8α ξαναπηγαινα οποτε δε τα αναφερω.

Τελος, στο δρομο Sukhumvit γενικα παιζουν πολλα ladyboyz και καποιες μαυρουλες επισης.

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ειδα παρα πολλους ταυλανδους να ψαρευουν φριλανσερς στη Νανα και στη Καουμποι!!

δεν ηταν ταυλανδοι, ασιατες ηταν και μάλιστα πολλοι ιαπωνες. Για τους ταυλανδους αυτο το χομπι ειναι ακριβο, αλλα δοκιμαζουν που και που, σιγουρα όμως οχι εκει που παμε εμεις. Αλλα γουστα/ αλλες συνηθειες/ αλλη νοοτροπια. Βεβαια πετυχαινεις κ κανα φραγκατο ταυλανδο κ σε κανα Ποσειδον.

*Στο Eden Club πετυχα ενα αστερι αλλα γενικα δεν τρελαθηκα με την ομορφια εκει μεσα. Ο λογος που πηγα ηταν γιατι εψαχνα να φαω κανα κουλουρι που δεν μου δωθηκε το προηγουμενο βραδυ. Βεβαια το καταπια γιατι εριξα τρελο γελιο..
Λεω στη κοπελα « περιμενε να φερω το λαδακι γιατι θα τσουξει τωρα» ..και η απαντηση « ΝΟ, ΝΟ you could fuck my ass if you were japanese» .. τι λες μωρη που θα πρεπει να αλλαξω χωρα για να γαμησω κανα κωλο.. « Japanese have small dick, like a little boy».. το γελιο που εριξα δε λεγεται, σιγουρα μας ακουσε ολο το ξενοδοχειο.
το μωρο αυτο ήταν freelancer poutana 'η απλη ντοπια κοπελα??

Αλλα εχω πλεον 2 τηλεφωνα για να βγουμε με κοπελες εκτος μπαρ. Αν ειχα λιχο χρονο στην Μπανγκοκα ηταν τελειωμενη υποθεση. Και σε μπαροβιες θα επιανε..
Δεν θελει κοπο θελει τροπο..
τηλεφωνα πήρες απο γκο γκο μπαρ κοπελες 'η απλες ντοπιες κοπελες?

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Fantoma, de nomizw na milas gia Ampawa.
Οχι Babi μιλαω για το Damnoen Saduak. Εκει πανε ολους τους τουριστες!

Για τους ταυλανδους αυτο το χομπι ειναι ακριβο, αλλα δοκιμαζουν που και που, σιγουρα όμως οχι εκει που παμε εμεις. Αλλα γουστα/ αλλες συνηθειες/ αλλη νοοτροπια. Βεβαια πετυχαινεις κ κανα φραγκατο ταυλανδο κ σε κανα Ποσειδον.
ฺΟι Ταυλανδοι δε θα ψωνιζαν ουτε στη δευτερα παρουσια απο Νανα η Cowboy. Και μονο η σκεψη μου προκαλει νευρικο γελιο, σαν ανεκδοτο ακουγεται. Οι Ταυλανδοι νταλικερηδες, ταξι-μηχανακια και ολα τα φτωχαδακια και μπας-κλας πηγαινουν σε κατι τελειως παρακμιακα καραοκε η μπουρδελα. Οι τιμες απιστευτα χαμηλες οπως και η ποιοτητα συνηθως βεβαια. Γνωριζω ξενους που ενω βγαζουν πολυ περισσοτερα απο τη συγκεκριμενη κατηγορια Ταυλανδων πανε και αυτοι εκει  :headbang:  Απο την αλλη μερια οι πιο ευκαταστατοι Ταυλανδοι πανε σε κλαμπς-μελων η ακριβα καραοκε, πληρωνουν οσα δεν πληρωνει ενας φαρανγκ σε μια βδομαδα και πολλες φορες χωρις happy ending  ;)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
παρτε και 1 φωτο με κατι μωρακια που βλεπαμε καθε νυχτα στο Insomnia(εδω ειμαστε εξω.στην walking street)........Το Μεσαιο το μελαχροινο το πηρε τελικα ο φιλος μου(Αι την Λενε)...την ακριανη με γυρισμενη την πλατη της την πηρα εγω....Χανα το ονομα της

Την αλλη την πηραν καποιοι αλλοι!!!

mjvds6.jpg

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Χανα λοιπον τ'ονομα της.......δεν το βρισκω και πολυ Ταυλανδεζικο ονομα(εκτος και αν ειναι το "ψευδωνυμο" της)..........22 χρονων.......πολυ ωραιο σωμα και φατσουλα πολυ καλη(δειτε φωτος παρακατω)......καθε νυχτα στο Insomnia me τις φιλες της........εκανε "παιχνιδι" με αρκετους εκει μεσα......Τελικα ηρθε και η σειρα μου...

Ολα καλα μεχρι που φτασαμε στο ξενοδοχειο.....
Καναμε το μπανακι μας και μολις ξαπλωνουμε,την παιρνει ο υπνος!!!!!δεν μπορουσα να το συνεφερω!!!τελικα(επειδη ειμαι και ψυχοπονιαρης)την αφηνω να κοιμηθει........την αλλη μερα το πρωι,με το ζορι την ξυπνησα για "γεωτρυση".....Ελεγα "κουρασμενο και αυπνο θα ειναι το κοριτσι,δεν πειραζει....αυριο θα ειναι καλυτερα".......ειχα κολλησει με την παρτη της.......το επομενο βραδυ την συνανταω με τις φιλες της σε ενα μπαρακι διπλα στο Candy shop στην Walking Street,,,,,,,Αμεσως την χαιρεταω και καθομαι μαζι τους(αφου ρωτησα πρωτα αν ενοχλω η οχι).....φυσικα τους κερασα και τα ποτα τους.....οπως ειπα ειχα φαει κολλημα μαζι της και τη ηθελα και 2ο βραδυ......σε μια στιγμη την βλεπω να βγαζει απ'το τσαντακι της μια καψουλα και να την καταπινει....."τι ειναι αυτο",ρωταω...."για το λαιμο μου κατι",μου λεει........Δεν το πηρα με καλο ματι!!!!!μετα απο λιγο ερχεται ενα παρακμιακο Ladyboy sτο μερος της.....κατι της δειχνει και φευγουν μαζι!!!!!σε 5 λεπτα ξαναρχεται οχι και σε τοσο καλη κατασταση!!!!Τρελλαθηκα!!!!!Μαλλον κατι πρεπει να πηρε!!!Τωρα εξηγηται και το χτεσινο......Χαλαστηκα Αγρια!!!!Κριμα!!!!και την γουσταρα με τα 1000!!!!Την κανω με ελαφρα πηδηματακια επιτοπου!!!

Στο Insomnia Που βρεθηκαμε(και ενω εχω βρει αλλη γκομενα και κανουμε παιχνιδι),μου ειπε γιατι δεν καθομαι μαζι τους(στην παρεα τους) και εγω της ειπα ας σκεφτει γιατι η ιδια και οτι επισης εχω βρει αλλη παρεα.....

Αμφιβαλλω αν καταλαβε τι ειπα....Βεβαια δεν τα εβαψε μαυρα,γιατι γυρω της ηταν ηδη 3 αντρες ετοιμοι να την κατασπαραξουν.....

Εκανα την καρδια μου πετρα και πηγα στην παρεα μου.....

Βεβαια,θα μου πειτε πως εισαι  τοσο σιγουρος οτι πηρα "κουμπια"....Δεν ειμαι.....αλλα στην υποψια και μονο οτι μπορει να το εχει κανει,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΚΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.......Αλαργα!!!!Μακρια απο εμενα!!!!

Στεναχωρεθηκα τωρα.... :'( :'( :'(

Παω να φαω ενα Κρουασαν...

jsoxn6.jpg

29ertqf.jpg

2qckmq8.jpg

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Χανα λοιπον τ'ονομα της.......δεν το βρισκω και πολυ Ταυλανδεζικο ονομα(εκτος και αν ειναι το "ψευδωνυμο" της)..........22 χρονων.......πολυ ωραιο σωμα και φατσουλα πολυ καλη(δειτε φωτος παρακατω)......καθε νυχτα στο Insomnia me τις φιλες της........εκανε "παιχνιδι" με αρκετους εκει μεσα......Τελικα ηρθε και η σειρα μου...

Ολα καλα μεχρι που φτασαμε στο ξενοδοχειο.....
Καναμε το μπανακι μας και μολις ξαπλωνουμε,την παιρνει ο υπνος!!!!!δεν μπορουσα να το συνεφερω!!!τελικα(επειδη ειμαι και ψυχοπονιαρης)την αφηνω να κοιμηθει........την αλλη μερα το πρωι,με το ζορι την ξυπνησα για "γεωτρυση".....Ελεγα "κουρασμενο και αυπνο θα ειναι το κοριτσι,δεν πειραζει....αυριο θα ειναι καλυτερα".......ειχα κολλησει με την παρτη της.......το επομενο βραδυ την συνανταω με τις φιλες της σε ενα μπαρακι διπλα στο Candy shop στην Walking Street,,,,,,,Αμεσως την χαιρεταω και καθομαι μαζι τους(αφου ρωτησα πρωτα αν ενοχλω η οχι).....φυσικα τους κερασα και τα ποτα τους.....οπως ειπα ειχα φαει κολλημα μαζι της και τη ηθελα και 2ο βραδυ......σε μια στιγμη την βλεπω να βγαζει απ'το τσαντακι της μια καψουλα και να την καταπινει....."τι ειναι αυτο",ρωταω...."για το λαιμο μου κατι",μου λεει........Δεν το πηρα με καλο ματι!!!!!μετα απο λιγο ερχεται ενα παρακμιακο Ladyboy sτο μερος της.....κατι της δειχνει και φευγουν μαζι!!!!!σε 5 λεπτα ξαναρχεται οχι και σε τοσο καλη κατασταση!!!!Τρελλαθηκα!!!!!Μαλλον κατι πρεπει να πηρε!!!Τωρα εξηγηται και το χτεσινο......Χαλαστηκα Αγρια!!!!Κριμα!!!!και την γουσταρα με τα 1000!!!!Την κανω με ελαφρα πηδηματακια επιτοπου!!!

Στο Insomnia Που βρεθηκαμε(και ενω εχω βρει αλλη γκομενα και κανουμε παιχνιδι),μου ειπε γιατι δεν καθομαι μαζι τους(στην παρεα τους) και εγω της ειπα ας σκεφτει γιατι η ιδια και οτι επισης εχω βρει αλλη παρεα.....

Αμφιβαλλω αν καταλαβε τι ειπα....Βεβαια δεν τα εβαψε μαυρα,γιατι γυρω της ηταν ηδη 3 αντρες ετοιμοι να την κατασπαραξουν.....

Εκανα την καρδια μου πετρα και πηγα στην παρεα μου.....

Βεβαια,θα μου πειτε πως εισαι  τοσο σιγουρος οτι πηρα "κουμπια"....Δεν ειμαι.....αλλα στην υποψια και μονο οτι μπορει να το εχει κανει,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΚΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.......Αλαργα!!!!Μακρια απο εμενα!!!!

Στεναχωρεθηκα τωρα.... :'( :'( :'(

Παω να φαω ενα Κρουασαν...

jsoxn6.jpg

29ertqf.jpg

2qckmq8.jpg
Ωραίο μωράκι πραγματικά. κρίμα Λάκη μου και....καλώς μας ήρθες.

Πώς σου φαίνεται η ελληνική πραγματικότητα???

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
λακη παρα πολυ ωραια αυτη η κοπελα. επειδη δεν ξερω αν καταλαβα καλα τι σε φοβισε.....υπεθεσες οτι η καψουλα που ελεγε ισως ηταν ναρκωτικα η κατι αλλο?

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
λακη παρα πολυ ωραια αυτη η κοπελα. επειδη δεν ξερω αν καταλαβα καλα τι σε φοβισε.....υπεθεσες οτι η καψουλα που ελεγε ισως ηταν ναρκωτικα η κατι αλλο?

Ναι,Φιλε Μανθο........αυτο οχι με φοβισε........με "χαλασε".....πως να στο πω.....μου την "εδωσε"........η υποψια μονο οτι μπορει να ειναι ναρκωτικο,με "τελειωσε".....τα σιχαινομαι αυτα τα πραγματα!!!!αυτους τους ψευτικους παραδεισους....και κριμα για την κοπελλιτσα...τοσο νεα,τοσο ομορφη.......Βεβαια,μπορει να κανω και λαθος!!!
Αλλα να σου μπει στο μυαλο!!!!αντε να βγει......και εφαγε "κολλημα" μαζι της....την γουσταρα....

Τελος παντων....οταν την ρωτησα μου ειπε οτι ειναι κατι για το λαιμο της..δεν ξερω μπορει να ηταν και ετσι..αλλα μετα που ηρθε το αλλο το ladyboy kai φυγανε μαζι???και μετα γυρισε σε "περιεργη" κατασταση???

Εκει μου μπηκε ο διαολος μεσα μου...

Μακαρι να κανω λαθος.....οταν με τι καλο ξαναπαω,θα την ρωτησω στα ισια....εν τω μεταξυ οποιος συναγωνιστης παει και την παρει,ας το προσεξει αυτο..και ας μου πει και εμενα αν κανω λαθος η οχι

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Soi 16 and walking street με της μερας τα ματια....ενα μινι οδοιπορικο το μεσημερακι

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
φευγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! 20/10 για 15μερες!!!
:) :2funny:  ;) :cheesy: :grin: :boobies: :booty: :dancing:  :humpleg: :knockinb: :rockon: :pipa1:  :pipa2: :lheel: :zfuck: :fuck1: :tits: :cum: :tits2: :kissass:  :pipa3: :fuck2:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1

Ωραίο μωράκι πραγματικά. κρίμα Λάκη μου και....καλώς μας ήρθες.

Πώς σου φαίνεται η ελληνική πραγματικότητα???
[/quote]
james συμαζεψου αγορι μου εχεις μαλλον καιρο να πας  κατω .  λακη  πορτοκαλι γκρι το καψουλι???

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1

αυτα τα προσεχουμε καμια φορα  η αστυνομια τις παρακολουθει και εαν  την πιασουν την ωρα που ειναι μαζι :knockinb: σου αντε να αποδιξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας :s&m_3: και μην ξεχνατε οι φαρανγκ εχουν τα  λεφτα εχω αδικο φαντομα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom