Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
φιλε λακη καλως ηρθες στα πατρια εδαφη!!!
εκτος απο μασαζ εχεις κατι δυνατο να προτεινεις?καμια νεα πληροφορια σε εμας που θα παμε χριστουγεννα?

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Τωρα θα σας πω τι επαθε ενας φιλος Βελγος με κοπελλες που ψωνισε απο Beach road,Pattaya(οπως λεει ο ιδιος).......ενω ειμασταν μαζι στο insomnia και επινε μονο νερακι(αυτο το επιβεβαιωνω και εγω γιατι το ειδα με τα ματια μου) και αφου φυγαμε απο εκει και χωριστηκαν οι δρομοι μας,αυτος πηγε beach road να "ψωνισει"......και οντως ετσι εκανε....συμφωνησανε την τιμη και πηγανε στο xotel......εκει μπηκε ο φιλος να κανει μπανιο.....οταν βγηκε,ηπιε λιγο νερο(απ'το οποιο ηδη επινε πριν παει για μπανιο)και απο εκει και περα δεν θυμαται τιποτα.........η Τυπισσα μαλλον κατι του εβαλα στο νερο γιατι οπως σας ειπα εγω μα τα ματια μου τον ειδα οτι ολη νυχυα στο ινσομνια επινε νερο!!!

του πηρε κατι λεφτα και το κινητο του και κατι γυαλια ηλιου........οταν πηγε στην αστυνομια δεν εβγαλε ακρη!!!Σιγα μην τρεχουν οι μπατσοι να βρουν μια στις τοσες χιλιαδες!!!!

Γι'αυτο παιδια μεγαλη προσοχη!!!!!!!

Την επομενη μερα του συνεβει το εξης.........Παλι ψωνισμα απο Beach road(μαλλον τα θελει και ο κολος του!!!)Πηγαινει εκει γιατι λεει οτι εχει καλυτερες τιμες για  :knockinb:

Τελος παντων....

Βρισκει μια και συμφωνουν για 500 Μπατ για λονγκ ταιμ.......αφου πανε στο ξενοδοχειο και γινεται ολη η φαση(αυτη την φορα δεν την πατησε με το νερο)η γκομενα του ζητουσε 1000 για να φυγει!!!!φυσικα δεν της τα εδινε και αυτη αρνιοταν να φυγει!!!!οταν της ειπε οτι θα καλεσει την αστυνομια αυτη παιρνει φορα και κουτουλαει μονη της στον τοιχο!!!αρχιζει να τρεχει λιγο αιμα και λεει στον φιλο οτι θα πει στην αστυνομια οτι την χτυπησε!!!Ομως ο φιλος εκανε την εξης κινηση........της ειπε οτι θα τηλεωνησει σ'ενα φιλο του αστυνομικο και δεν εχει προβλημα να του πει η γκομενα οτι θελει...μετα ομως θα πανε και οι 3 τους μια βολτα σ'ενα δασακι μονοι τους για τα συζητησουν με την ησυχια τους!!!!Και τις λεει για καλο και για κακο ας παρει τηλεφωνο την οικογενεια της γιατι ισως μπορει να ειναι και η τελευταια φορα που την ακουνε!!!να τους πει οτι τους αγαπαει και τους νοιαζεται!!!και μετα η 3αδα μια βολτουλα με το αμαξι......κανει πως παιρνει τηλεφωνο και της λεει αταραχος οτι θα ειναι εδω σ'ενα 10λεπτο οπου ολοι μαζι θα πανε μια βολτα με το αμαξι για να τους πει τι συμβαινει.......βεβαια δεν εχει κανενα φιλο αστυνομκο ο βελγος....τελικα μην σας πολυλογω συμφωνησανε στα 700 και εφυγε...

Αυτο που τον εσωσε(απ'οτι λεει ο ιδιος)ηταν το οτι ηταν αταραχος και δεν ενεδωσε στις απειλες της......της εριξε το δολωμα και αυτη τσιμπησε....αλλα παλι προβλημα για 2η φορα απο κοριτσι της Beach road.

Eπαναλαμβανω αυτα ειναι τα γεγονοτα συμφωνα με τα λεγομενα του

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
φιλε λακη καλως ηρθες στα πατρια εδαφη!!!
εκτος απο μασαζ εχεις κατι δυνατο να προτεινεις?καμια νεα πληροφορια σε εμας που θα παμε χριστουγεννα?

Φιλε μου,ολα καλα ειναι κατω........και το body massage ηταν μια καλη εμπειρια....και στο Devil's Den h παρτουζα(το τριο για την ακριβεια)ηταν πολυ καλο.......και στο Happy a gogo ειχε πολυ ωραια κοριτσια και σεξυ.......και το foot massage που εκανα παρα πολυ καλο......και στο ινσομνια καθε μερα με αλλη(οι οποιες μερικες ηταν αστερια!!!και στο κρεββατι!!!).....

ολα ωραια...θα πας και θα δεις

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε μου,ολα καλα ειναι κατω........και το body massage ηταν μια καλη εμπειρια....και στο Devil's Den h παρτουζα(το τριο για την ακριβεια)ηταν πολυ καλο.......και στο Happy a gogo ειχε πολυ ωραια κοριτσια και σεξυ.......και το foot massage που εκανα παρα πολυ καλο......και στο ινσομνια καθε μερα με αλλη(οι οποιες μερικες ηταν αστερια!!!και στο κρεββατι!!!).....

ολα ωραια...θα πας και θα δεις
μονος ειχες παει?

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ειχα μεινει στην 5η μερα την τελευταια φορα που εγραψα για τις μερες μου στην Παταγια.....Να πω την αληθεια,ολες τις αλλες μερες ξεσαλωσα γι'αυτο δεν μπορουσα να γραψω κατι.....δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου απ'το ξενυχτι και το boom-boom!!!!

Απλα θα σας περιγραψω αυτα που μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωσξ τις τελευταιες μερες στην Παταγια...

και θα αρχισω απ'το διασημο πλεον Body Massage

Ακουγοντας τις περιγραφες των συναγωνιστων εδω μεσα ειπα και εγω να δοκιμασω τι ειναι αυτο το διασημο Body Massage....Κατα τις 8 το βραδακυ,παιρνω το 10μπατο(το γνωστο Baht bus h Songkraew(οπως το λενε οι Ταυλανδοι)και κατεβαινω γωνια 2nd Road kai soi 2(απεναντι ακριβως απ'το Εμπορικο κεντρο Central h αλλοιως Big C)......εκει βρισκεται το Sabai Dee Body Massage.......Ενα μεγαλο κιτρινο κτιριο(στο οποιο γινοταν διπλα κατι εργασιες,αν καταλαβα καλα μαλλον μεγαλωνει το μαγαζι...μαλλον πανε καλα οι δουλειες!!!)

Τελος παντων......Μπαινω απ'την εισοδο που ειναι απ'την 2nd road(υπαρχει και αλλη πιο διακριτικη απ'το soi 1,αν δεν κανω λαθος).......μετα την εισοδο ειναι ενα μεγαλο χωλ και ενα μεγαλο σαλονι..καθαροτατο......το οποιο εχει τραπεζια και πολυθρονες....εκει ακριβως(μπορστα απ'τις πολυθρονες και τα τραπεζια ειναι μια τεραστια τζαμαρια..σαν βιτρινα...οπου απ'την αλλη μερια καθονται οι κυριες που θα διαλεξεις για να σου κανουν το body massage......αυτη ειναι η λεγομενη "Γυαλα του Χρυσοψαρου" η Fishing Bowl Βαρβαριστι....

εχει μεσα μαιτρ που σε καλωσοριζει και σε παει σ'ενα τραπεζι για να καθισεις.....αφου καθισεις,μπορεις να κατσεις με η χωρις ποτο και να διαλεξεις καποια κυρια(δεν ειναι υποχρεωτικο να παρεις κατι η να κερασεις κατι...)

Εν τω μεταξυ οι κυριες που ειναι στην "γυαλα" κανουν τα παντα για να τις προσεξεις......δηλαδη,σου χαμογελανε....σε κοιτανε λαγνα...νοηματακια με το προσωπο.....κλεισιμο ματιου.......τετοια πραγματα

Οταν πηγα εγω ειχε........ποσες να ητανε???καμια 30αρια σιγουρα(μην πω και παραπανω)..και για ολα τα γουστα........με  :tits2:....αβυζες......κοντες......ψηλες......γεματουλες..αδυνατες.....νεες......αλλες πιο μεγαλης ηλικιας........

Πραγματικα η επιλογη ηταν πολυ δυσκολη.......επρεπε να σκεφτω πολυ....

Παραγγενλω μια μπυριτσα(επαναλαμβανω δεν ηταν υποχρεωτικο) και καθομαι με την ησυχια μου και παρατηρω τις κοπελλες....Ξαφνικα,πεφτει το ματι μου στο Νο 198(τ'ονομα της δεν το θυμαμαι αλλα πρεπει να ητan κατι απο Koi h Noi h Poi h Roi)....

και να μην ξαναρχισουμε οτι ο ταδε η ο δεινα δεν ξερει να διαλεγει ωραια μωρα και ειναι σαβουρογαμης η οτι αλλο θελετε,εμενα μ'αρεσει και φυσικα την διαλεξα......για μενα ηταν μια κουκλαρα......μελαχροινη με μακρυ μαλλι(το φετιχ μου),μετριου αναστηματος,ωραιο σωμα και αγγελικο προσωπο......φωναζω τον μαιτρ και το λεω να την φωναξει εξω.......οντως ηρθε(αυτο ελειπε να μην ερθει!!!).......απο κοντα ακομα πιο ωραια!!!

καθομαστε λιγο στο τραπεζι(για τις συστασεις)......την κερναω ενα ποτακι(Επαναλαμβανω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ!!!Μπορεις να την παρεις με την μια στο δωματιο!!!).μετα αο 5 λεπτακια,παω στο ταμειο οπου πληρωνω 1700 baht(για το body massage) και 200 baht(για το ποτα) και ανεβαινουμε τα σκαλακια οπου ειναι τα δωματια...

Σχετικα μεγαλο δωματιο.....μεσα Υπηρχε ενα μεγαλο κρεββατι(με καθρεφτες στο ταβανι),μια μεγαλη μπανιερα και διπλα στην μπανιερα ενα στρωμα Θαλλασης.....

Αφου ετοιμασε το νερο στην μπανιερα η Νο198 και αφου εριξε μεσα τα αφρολουτρα της,μπηκαμε μεσα ,ΓΥΜΝΟΙ και οι 2.......για κανα 15λεπτο με ελουζε.......με καθαριζε.......με χαιδευε....και γενικως με περιποιοταν.....Ωραια αισθηση!!!

μετα με ξεβγαλε και πηρε ενα κουβα με νερο...εβαλε μεσα αφρολουτρο και αρχισε να το ριχνει πανω στο στρωμα θαλλασης.και μου λεει....."Πεσε"......και εγω την "επεσα"!!!στην αρχη μπρουμυτα............αρχισε να με πασαλειβει με αφρο απο πανω ως κατω και μετα να τριβεται με το κορμακι της ΓΥΜΝΗ πανω μου απ'την κορφη ως τα νυχια.....Οσο περνουσε η ωρα αισθανομουν και πιο ωραια.......φανταστειτε ενα θεικο κορμακι με αγελικο προσωπακι να σου τριβετε στην καθε σπιθαμη του σωματος σου!!!Ωραια αισθηση!!!

Αυτο κρατησε κανα 20λεπτο.............μετα γυρισα απ'την αλλη...το ιδιο σκηνικο....ομορφια!!!!

Μετα με επλυνε απ'τους αφρους,με σκουπισε και πηγαμε στο κρεββατι για την συνεχεια του μασαζ αλλα χωρις αφρους αυτην την φορα........αρχισε να "τριβει" ενα συγκεκριμενο σημειο του σωματος μου(ελπιζω να καταλαβατε πιο) με τα χειλακια της.......με "σκουφακι" φυσικα....... :pipa1: :pipa1: :pipa1:......μετα αφου ειδε οτι ημουν στα κεφια μου... :bigdick:......με καβαλαει απο πανω,,,,,,και αρχιζει το  :knockinb:...δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα με τα κολπα της αλλα ουτε απογοητευτηκα.....μετα την ξαπλωνω εγω κατω και αρχιζω να κανω εγω παιχνιδι.........βλεποντας το προσωπακι της φτιαχνομουν τοσο πολυ που δεν αργησα να τελειωσω(την ωρα που εφευγαν τα σκαγια,τρΑβιεμαι εξω,βγαζω το προφυλακτικο και θελω να την χυσω στα βυζακια...αυτη ομως δεν ξερω......νομισε κατι αλλο και κανει μια κινηση να τα αποφυγει και την πηραν τα σκαγια στα μαλλια της!!!!Οπως την ταινια "Κατι τρεχει με την Μαιρη" με Ben Stiler and Cameron Diaz(που του φευγει το "φορτιο" και παει στα μαλλια της και αυτη νομιζει οτι Λακ για τα μαλλια και μενει ορθιο το μαλλι).καπως ετσι εγινε και εδω!!!!!

μετα παλι μπανακι και λιγο χαλαρωμα και συζητηση μεχρι να φυγουμε........

Ηταν 28 χρονων παρακαλω αλλα εμοιαζε 20!!!τι στο καλο κανουν και φαινονται τοσο μικρες???επισης ηταν η πρωτη πουμου ειπε οτι δεν εχει παιδι!!!!!

ενα πραγμα που δεν μου αρεσε πανω της ηταν η τριχα το μουνακι της!!!!!Πολυ τριχα,παιδια!!!!!καλα ρε μυστηρια.....σε μασατζιδικο δουλευεις και οχι σε πατσατζιδικο!!!!ξυρισε το λιγακι η ασε το πολυ-πολυ μια τουφιτσα.....

επισης ηταν πολυ επαγγελματιας,,,,,θα μου πειτε αυτη ειναι η δουλεια της........δεν αντιλεγω αλλα και ο πολυς ο επαγγελματισμος με χαλαει λιγο...

Τελος παντων...

Εν κατακλειδι,ηταν μια καλη εμπειρια(ειδικα το μερος του μασαζ) την οποια θα την προτεινα εστω και 1 φορα καποιος να το κανει........

Συνολικα μου βγηκε 1700+200=1900 baht(τα οποια και τα 200 αν ηθελα τα απεφευγα για ηταν τα ποτα)

Φιλε Arximakaka,βλεπεις???1700 μπατ στην Παταγια εκανες δουλεια!!!(Φιλικα στο λεω) :-* :-* :-*

Εχεις δίκιο φίλε μου ακριβώς το ίδιο μασάζ κάναμε εγώ και ο φίλος μου την πρώτη βραδυά στην BKK στο Entertaiment Plaza μόνο που εγώ το πλήρωσα σύνολο 5000 baht  :headbang: :headbang: :headbang:
Ασχετος γαρ ότι μου δίνανε το έπαιρνα (ποτά, boom boom, tip) χωρίς διαπραγμάτευση
Καλώς ήρθες στα Πάτρια Εδάφη

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ φίλε giannis_iraklio για τις πληροφοριες που μου εδωσες για το Sunshine Hotel & Residences, Pattayα (ειναι soi 8).Σκεφτομαστε να μεινουμε σε Standard see view για να ειμαστε λιγο ψηλα (λογω θορυβου), πάντως δεν βλεπω την ωρα να κατεβω για να  γνωρισω το παραδεισο που ολοι λενε!!!!!

sonap79

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Σήμερα εκδόθηκαν τα εισιτήρια  για τον Παράδεισο με QATAR  491 ευρώ από 01 Οκτώβριου έως  10 Οκτώβριου. Μια εβδομάδα στην Pattaya  και 2 μέρες στο BKK.
Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες που έχετε δώσει μέχρι τώρα.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
μονος ειχες παει?

Ξεκινησα απο Θεσ/νικη μονος αλλα βρηκα παρεα στο αεροπλανο(τον Βαγγελη και τον Αρη).....Περασαμε ΥΠΕΡΟΧΑ!!!Τους ευχαριστω πολυ μεσα απ'την καρδια μου!!!
Καλο ειναι παντως,παιδια(γνωμη μου) εστω και μ'ενα φιλαρακι σας να πηγαινε κατω.......αλλο το χαβαλε που κανεις μαζι με φιλους σε τετοια μερη και αλλο να εισαι σαν καλαμια στον καμπο μεσα σε ξενους και σε γκομενες που δυσκολα σε καταλαβαινουν και τις καταλαβαινεις

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
λοιπον παιδια, τσαμπα πεδευομουνα τοσο καιρο να βρω φτηνα εισιτιρια, πηγα στο γειτονα μου που εχει πρακτορειο και μου εβγαλε με ΤΗΑΙ 676 ΕΥΡΟ ΑΠΟ ΡΟΔΟ!!!!!!!!  ειναι ευκερεια για λιγες μερες... πεταω 02ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-19ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΡΟΔΟΣ-ΑΤΗΙΝΑ ΚΑΝΕΙ 200 ΕΥΡΩ! και με ΤΗΑΙ που παει απευθειας!!!!!!!! οποιος θελει να μου στιλει πμ να του πω το τιλ του πρακτορειου    :thumbsup:  :happy: :happy: :happy:

Φιλε Dimitlaki,Πολυ καλη η προσφορα του γειτονα σου!!!!!Και εγω Θεσ/νικη-Αθηνα-Θεσ/νικη με Ολυμπιακη εδωσα 180 ευρω!!!!και το Αθηνα-Ντουμπαι-Μπανγκοκ-Ντουμπαι-Αθηνα εδωσα 460 ευρω(Με Emirates)...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Παιδια........αρχισε μια καινουργια σειρα στην Αγγλικη Τηλεοραση με τιτλο¨"Big Trouble in Thailand"
Ειναι κατι σαν ντοκυμαντερ με αληθινες ιστοριες Τουριστων(Αγγλων επι το πλειστων) που δειχνει τα προβληματα και τις απατες που εκαναν οι Ταυλανδοι και αντιστροφως...

Μια πολυ καλη σειρα...

Εδω ειναι το τρεηλερ

Στο 1ο επεισοδιο βλεπουμε εναν απατεωνα που νοικιαζει Jet ski στο Πουκετ να ζηταει ενα μεγαλο ποσο για μια "δηθεν" ζημια που εκανε ενας Τουριστας(Αγγλος πεζοναυτης)και μια Εφηβη Αγγλιδα που κατηφορειται για κατοχη Κανναβης στο Fool Moon Party  και την βαζουν μεσα....

Πραγματικα μια πολυ καλη σειρα.....εγω ειδα το 10ο επειοσοδιο και ηταν πολυ διαφωτιστικο...

δειτε το 1ο επεισοδιο απ'το youtube

θελω να ευχαριστησω τον Thailandgr απ'το Thai.gr που μας εκανε γνωστη αυτη την σειρα

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε Dimitlaki,Πολυ καλη η προσφορα του γειτονα σου!!!!!Και εγω Θεσ/νικη-Αθηνα-Θεσ/νικη με Ολυμπιακη εδωσα 180 ευρω!!!!και το Αθηνα-Ντουμπαι-Μπανγκοκ-Ντουμπαι-Αθηνα εδωσα 460 ευρω(Με Emirates)...

θεσσαλονικη - αθηνα με επιστροφη τις ημερομηνιες που διαλεξα...

aegean - 122ευρω

ολυμπιακη - 156ευρω  :headbang: :headbang: :headbang:

athens airways - 62ευρω   :rockon:
αλλα πρεπει να κοψεις 2 διαφορετικα εισητηρια. ενα θεσσ-αθηνα και ενα αθηνα-θεσσ.

τωρα ειμαι αναμεσα σε emirates και qatar.
η emirates φθανει το απογευμα ενω η qatar το πρωι, λιγοτερες ωρες αναμονης και 40ευρω πιο φθηνη.
στην επιστροφη ομως η qatar φτανει απογευμα και δεν με βολευει, ενω η emirates φτανει το μεσημερι αθηνα.
επισης το καλο με την emirates ειναι οτι εχει πριζες στα καθισματα... 3 ταινιες να δω στο laptop με υποτιτλους περασε η ωρα!  :dancing:
δεν ξερω ποια να διαλεξω...  :think:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ξεκινησα απο Θεσ/νικη μονος αλλα βρηκα παρεα στο αεροπλανο(τον Βαγγελη και τον Αρη).....Περασαμε ΥΠΕΡΟΧΑ!!!Τους ευχαριστω πολυ μεσα απ'την καρδια μου!!!
Καλο ειναι παντως,παιδια(γνωμη μου) εστω και μ'ενα φιλαρακι σας να πηγαινε κατω.......αλλο το χαβαλε που κανεις μαζι με φιλους σε τετοια μερη και αλλο να εισαι σαν καλαμια στον καμπο μεσα σε ξενους και σε γκομενες που δυσκολα σε καταλαβαινουν και τις καταλαβαινεις
:grin: :grin: :grin: εσυ καλα τα λες
κι εγω που πηγα με φιλαρακι,τον εβλεπα καθε δυο μερες στην πισινα
ααα και μια φορα που συναντηθηκαμε για παρτουζα....

traveler3

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλως σας βρηκα παιδια :2funny:.Διαβαζω το συγκεκριμενο φορουμ 5 χρονια :rockon:.Επειδη παω Ταιλανδη 7 Νοεμβρη με 7 Δεκεμβρη και εχω αποριες(εχω διαβασει ολες τις σελιδες και μαλιστα πολλες φορες-ειπαμε 5 χρονια ειναι αυτα)ρωταω για αρχη κατι δυσκολο :rolleyes:.Κραμπι τι παιζει :huh:?Και μην μου πειτε οτι δεν παιζει γιατι διαβασα σε ξενα φορουμ οτι παιζει φαση-απλα δεν ειναι καλη η ποιοτητα.Και απο θεμα ξενοδοχειου joiners free στο Κραμπι τι παιζει?Μη μου πειτε για τιποτα πανακριβα γιατι δεν ειμαι ο Ωνασης.Γυρω στο 1000 THB.Για BKk κινουμε αναμεσα στο Woraburi sukhumvit hotel and resort, στο Swiss park hotel,στο Nap inn και στο D'Pelican Inn.Για Pukhet σκεφτομαι το cn hotel(δεν οδηγω μηχανακι αλλιως θα προτιμουσα του Μπαμπη ή του Αργυρη).Ολα παιζουν στα 1300 THB και ειναι στο ματι του κυκλωνα :knockinb: :fuck2: :tits2: :boobies: :zfuck: :fuck1:

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλυτερα να πας Πουκετ να παρεις απο κει κανα γκομενακι κ μετα να πας krabi.
Αμα πας κ δεν βρεις τι θα κανεις?

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Καλυτερα να πας Πουκετ να παρεις απο κει κανα γκομενακι κ μετα να πας krabi.
Αμα πας κ δεν βρεις τι θα κανεις?
Γιωργο το να παει και να μη βρει ειναι οξυμωρο σχημα. Το Αο Νανγκ εχει μια υποτυπωδη σεξ σκηνη για φαρανγκς και φυσικα το Κραμπι εχει τα δικα του Ταυλανδικα στεκια. Στη χειροτερη η μαλλον στην καλυτερη Ταυλανδικο καραοκε που εχει παντου.  :rockon:

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ταυλανδικο καραοκε
Aν θέλεις δώσε μας τα φώτα σου για τα thai karaoke.
Νομίζω κανείς και ποτέ δεν έχει μιλήσει λεπτομερώς για το θέμα.
Και απ' ότι έχω καταλάβει τα προτείνεις ανεπιφύλακτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom