Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
χρειαζεται να διαβασεις πολλα φορουμ για να καταλαβεις οτι σε ενα  μερος που θα γαμας απο το πρωι μεχρι το βραδυ πρεπει να εχεις ενα δωματιο μονος?
για την ιστορια να πω οτι το royal twins   βολευει πιο πολυ γιατι τα δωματια του ειναι διπλασια του pattaya bay resort, και η θεση του σαφως καλυτερη, το bay resort ειναι  "χωμενο".

Δεν ξερω αν ειναι καλυτερα τα δωματια(καποιοι φιλοι που πηγαν ειπαν οτι του pattaya bay resort ειναι καλυτερα)αλλα οτι το Royal twins ειναι σε καλυτερη θεση απ'το pattaya bay resort αυτο να λεγεται...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Μαζι σου,φιλε arximakaka!!!!!συμφωνω απολυτα μάυτο που λες....ο καΘενας οπως γουσταρει!!!

Thanks φίλε
Καλή επιστροφή και μη στεναχωριέσαι (όσο γίνεται αυτό), εγώ ήδη έχω ξεπεράσει το στεριτικό σύνδρομο της Ταιλάνδης,
γιατί περιμένω πως και πως το επόμενο ταξίδι το οποίο μπορεί να είναι και ποιο σύντομο από ότι περίμενα (κατά το Γενάρη-Φλεβάρη)
θα δούμε  :think: :think: :think:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
τον φεβρουαριο που ειναι και high season πηρα 2 μωρα απο εκει με 1500 η καθεμια για short time.
και'μενα μου το πιασανε αλλα λιγακι...  :2funny: :2funny: :2funny:

dsc00535l.jpg

φιλε Ζαν..........Αστερακια ειναι!!!!

fireman30

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τον φεβρουαριο που ειναι και high season πηρα 2 μωρα απο εκει με 1500 η καθεμια για short time.

dsc00535l.jpg
djzan αυτή με το κόκκινο ειναι η Λεκ απο Happy gogo etsi?!?!?
Ήμουν τον Αυγουστο Pattaya με έναν φίλο και μας την έπεσαν απο μόνες τους
η Λεκ με μια άλλη φίλη της και την φόρτωσα με 2000 baht για long time και 600
bar fine!!!!  :) :) :) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
A ρε Pattaya!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fireman30

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εχει αρκετα tattoo και σκουλαρίκι στην γλώσσα!!!!!!!!!!!!!!!!
Με σύγχησες πάλι... Πανω που ειχα αρχίσει να προσαρμόζομαι στην Αθήνα!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :) :) :) :)

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δειτε και λιγο το areca lodge hotel 1300 με πρωινο και joiners free και πισινες και πεντακαθαρο  :knockinb:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εχει αρκετα tattoo και σκουλαρίκι στην γλώσσα!!!!!!!!!!!!!!!!
οπου βλεπω πολυ σιδερικο αλλαζω γωνια
το ιδιο επισης κανω και με τα πολλα τατουαζ
αν συν τοις αλλοις τα παραπανω συνδιαζονται και με σκουρο δερμα εκει ειναι που γινομαι βεγγος   :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
djzan αυτή με το κόκκινο ειναι η Λεκ απο Happy gogo etsi?!?!?
Ήμουν τον Αυγουστο Pattaya με έναν φίλο και μας την έπεσαν απο μόνες τους
η Λεκ με μια άλλη φίλη της και την φόρτωσα με 2000 baht για long time και 600
bar fine!!!!  :) :) :) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
A ρε Pattaya!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αφου την μαμησα πριν απο σενα παλι καλα...  :2funny: :2funny: :2funny:

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1

dsc00535l.jpg

χωρις καμια προσπαθεια να σε θιξω.   για το χαππυ ειναι β διαλογης. σου ειπα υπαρχουν αστερια εκει αλλα δεν ειναι για ολους και δεν ειναι  παντα στην σαλα κατεβαινουν η για το σωου η για καλους πελατες εκει δινεις 3000 και δεν το συζητας

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
χωρις καμια προσπαθεια να σε θιξω.   για το χαππυ ειναι β διαλογης. σου ειπα υπαρχουν αστερια εκει αλλα δεν ειναι για ολους και δεν ειναι  παντα στην σαλα κατεβαινουν η για το σωου η για καλους πελατες εκει δινεις 3000 και δεν το συζητας

το βραδυ που ημουν δεν ειχε κανενα show και καμια super star!!!
τον ιουνιο που ξαναπηγα για μια μπυρα αυτες που κανανε show ηταν οι ιδιες που χορευανε πριν.
στο μονο gogo bar που ειχε διαφορετικες γκομενες αποκλειστικα για shows ηταν στο angelwitch και ηταν πραγματικα κουκλαρες, αλλα ειχα παει με την "δικια μου".

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
λακη σου εστειλα ενα πμ... θελω καποιες πληροφοριες για την emirates.

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Έχει φορτώσει κανείς τις χορεύτριες που κάνουν show στο angelwicht?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

εχουν παντως φοβερα shows... ειδικα εκεινο με τις λεσβιες νοσοκομες που η μια σιδερωνει την στολη της αλλης.  :dancing:
ενα αλλο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση μ'ενα τραγουδι που ελεγε συνεχεια fuck you και στο τελος σου κανουν  :birdman:
:2funny: :2funny: :2funny:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Eιχα φορτωσει περσι το σεπτεμβρη την Onn μια δυνατη μαυρομαλλα ψιλοαβυζη που ανεβοκατεβαινει τα poles απιστευτα...πηγα τον απριλη δεν τη βρηκα...ειχε τρακαρει με το μηχανακι... :headbang:....πηγα τον αυγουστο κανα 2-3 φορες δεν την πετυχα... :headbang: :headbang:...πολυ καλο γαμησι,ειδικα στο ιεραποστολικο οταν εκανε σπαγγατο...ΤΡΕΛΑ....2500LT...οχι BARFINE...συναντηθηκαμε στο family mart στη ws...απο τα καλυτερα μωρακια...λιγο αγριο βεβαια...αλλα της πηρα τον αερα.... ;)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
θα παει κανενας απο ολους σας τον Δεκεμβριο?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
οπου βλεπω πολυ σιδερικο αλλαζω γωνια
το ιδιο επισης κανω και με τα πολλα τατουαζ
αν συν τοις αλλοις τα παραπανω συνδιαζονται και με σκουρο δερμα εκει ειναι που γινομαι βεγγος   :2funny:
Μια απο τα ιδια!!!Ειδικα μολις δω tatoo,η βαθμολογια της πεφτει αυτοματα κατω απο το μηδεν...
Βεβαια γουστα ειναι αυτα...
Εδω αν κυκλοφορησεις αργα το βραδυ στην Αθηνα,παντου σχεδον κανουν πιατσα κουραδες και υπαρχουν πολλοι που "φορτωνουν"... :uglystupid:
Θα ξερασω γαμωτο... :headbang:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
1-15 νοεμβριου τηα ιμαστε μεχρι στιγμης 2..αντε να γινουμε πολοι να κλισουμε ομαδικα ξενοδοχειο να παρουμε καλες τιμες!!!!!!!
γκαντεμια ....εγω 18 με 27 ,καλα μου χριστουγεννα!
θα δουλεψω σκουφακι Αγιος Βασιλης και απο τον λαιμο και κατω μονο καλτσα!!!!!!1

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Eιχα φορτωσει περσι το σεπτεμβρη την Onn μια δυνατη μαυρομαλλα ψιλοαβυζη που ανεβοκατεβαινει τα poles απιστευτα...πηγα τον απριλη δεν τη βρηκα...ειχε τρακαρει με το μηχανακι... :headbang:....πηγα τον αυγουστο κανα 2-3 φορες δεν την πετυχα... :headbang: :headbang:...πολυ καλο γαμησι,ειδικα στο ιεραποστολικο οταν εκανε σπαγγατο...ΤΡΕΛΑ....2500LT...οχι BARFINE...συναντηθηκαμε στο family mart στη ws...απο τα καλυτερα μωρακια...λιγο αγριο βεβαια...αλλα της πηρα τον αερα.... ;)

Πως το κανόνισες να την πάρεις ; Η μαμασάν μου έλεγε πως δεν πάνε είναι μόνο για χορό και ακόμα όταν της είπα οκ θα περιμένω να τελειώσει το show πάλι μου τα μασούσε... και γενικά δεν πολυκυκλοφορούν σαν τις άλλες τις απλές για να τις μιλήσεις στα ίσια!

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
το βραδυ που ημουν δεν ειχε κανενα show και καμια super star!!!
τον ιουνιο που ξαναπηγα για μια μπυρα αυτες που κανανε show ηταν οι ιδιες που χορευανε πριν.
στο μονο gogo bar που ειχε διαφορετικες γκομενες αποκλειστικα για shows ηταν στο angelwitch και ηταν πραγματικα κουκλαρες, αλλα ειχα παει με την "δικια μου".

η πας νωρις η πολυ αργα συνηθως 2 φορες την νυχτα  εχει σωου η 1 ειναι γυρω στις 10:30  η αλλη δεν θυμαμαι εκεινη την ωρα κατεβαινουν τα εν λογω κοριτσια αλλα για να τα παρεις  πρεπει να σε εχει κοψει για καλο πελατη η μαμασαν αλλιως σου λενε οτι εχουν πελατη και φυσικα να γουσταρει και η κοπελα. κριμα γιατι πολλοι πηγαινουν στο χαππυ αλλα δεν εχουν δει οτι εχει μια μικρη αιθουσα  μονο για ασιαττες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom