Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πως το κανόνισες να την πάρεις ; Η μαμασάν μου έλεγε πως δεν πάνε είναι μόνο για χορό και ακόμα όταν της είπα οκ θα περιμένω να τελειώσει το show πάλι μου τα μασούσε... και γενικά δεν πολυκυκλοφορούν σαν τις άλλες τις απλές για να τις μιλήσεις στα ίσια!

μια απο τα ιδια τα αστερια :boobies: :boobies: καθε μαγαζιου  θελει εγκριση απο την μαμασαν και να γουσταρει η κοπελα αλλλιως :bigdick: :bigdick:

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μια απο τα ιδια τα αστερια :boobies: :boobies: καθε μαγαζιου  θελει εγκριση απο την μαμασαν και να γουσταρει η κοπελα αλλλιως :bigdick: :bigdick:

ΟΚ  κατάλαβα εγώ πάντως  :bigdick: και τις δύο φορές που πήγα τες πάντων next time!

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πως το κανόνισες να την πάρεις ; Η μαμασάν μου έλεγε πως δεν πάνε είναι μόνο για χορό και ακόμα όταν της είπα οκ θα περιμένω να τελειώσει το show πάλι μου τα μασούσε... και γενικά δεν πολυκυκλοφορούν σαν τις άλλες τις απλές για να τις μιλήσεις στα ίσια!
Ηρθε η mamasan και μου ειπε οτι το μωρακι ηθελε να με <<γνωρισει>>...η αληθεια ειναι οτι το καρφωνα στη διαρκεια του σοου...ηρθε,τη κερασα ποτακι,φωναξα τη mamasan και τι μου λεει....1000brf-4000lt και μενω Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α-Σ....της πεταω και εγω ενα...are you serious?...και γυρναω στο μωρακι και απλα της λεω οτι μπορει να ειμαι τουριστας αλλα δεν ειμαι ηλιθιος...και την ευχαριστω για τη παρεα της...αραζω...σε κανα δεκαλεπτο ξανασκαει το μωρακι δηθεν για να τελειωσει το κερασμενο ποτο,και στα γρηγορα μου λεει...1.00 εξω απο το family mart...ξαναμενω μαλακας...περασαμε ολο το βραδυ μαζι,τις εδωσα 2500 ενω ζητησε μονο 2000,εφυγε το πρωι, λεγοντας μου οτι μενει καπου στη soi4...το μεσημερι παω soi4 σκαω τηλ,ερχεται παμε μια μικρη βολτιτσα,ξενοδοχειο,boom-boom,υπνο-δεν ειχαμε κοιμηθει ολο το βραδυ-,σηκωθηκε κατευθειαν απογευμα προς βραδυ για να παει στο angelwitch...το ιδιο βραδυ ξαναπαω μιλαμε μας βλεπει η μια mamasan την ψιλιαζεται τη δουλεια,φωναζει τη μικρη και αυτη ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ...το σκηνικο εγινε περσι τον αυγουστο...τον απριλη που πηγα και ρωτησα τη χοντρη και ψηλη mamasan για το που ειναι η μικρη-αφου τη κερασα ποτακι-μου ειπε οτι ειχε ενα ατυχημα με το μηχανακι της, και ειναι σε αδεια,και αν θελω να τη παρει τηλ να μιλησουμε...και γελωντας, μες στα αλλα που λεγαμε, μου λεει...YOU FOLGET THE BALFINE... :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
1-15 νοεμβριου τηα ιμαστε μεχρι στιγμης 2..αντε να γινουμε πολοι να κλισουμε ομαδικα ξενοδοχειο να παρουμε καλες τιμες!!!!!!!
να κλεισετε ενα δωματιο για να μεινετε ολοι μαζι. :2funny: :2funny:

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για σας παιδες δεν με ξερεται γιατι ειμαι καινουριος αλλα εδω και ενα μηνα διαβαζω τα ποστ σας συνεχεια!Φευγω με φιλους τελος Νοεμβρη με thai για πατταγια (10 νυχτες θα μενειμουμε),θα μεινουμε στο Sunshine Hotel & Residences, Pattayα (τριων αστερων καιειναι soi 8  ).Αν καποιος ξερει κατι γι αυτο το ξενοδοχειο??? όπως  αν πληρωνεις εξτρα για την κοπελα που φερνεις στο δωματιο.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για σας παιδες δεν με ξερεται γιατι ειμαι καινουριος αλλα εδω και ενα μηνα διαβαζω τα ποστ σας συνεχεια!Φευγω με φιλους τελος Νοεμβρη με thai για πατταγια (10 νυχτες θα μενειμουμε),θα μεινουμε στο Sunshine Hotel & Residences, Pattayα (τριων αστερων καιειναι soi 8  ).Αν καποιος ξερει κατι γι αυτο το ξενοδοχειο??? όπως  αν πληρωνεις εξτρα για την κοπελα που φερνεις στο δωματιο.

δεν πληρωνεις εξτρα απ'οτι διαβαζω.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
  :offtopic:  ΤΟ  thai.gr  έχει  δεχτεί  επίθεση  από  χάκερ   :cartman:

αυτο ηθελα να γραψω μολις τωρα!  :2funny:

thaihack.jpg

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου εμεινα στο sunshine στο soi 8 περυσι τον οκτωμβριο και δεν εμεινα και τοσο ικανοποιημενος . αν δεν το εχεις πληρωσει θα σου ελεγα να το αλλαξεις.
αν ομως ειναι ειδη κανονισμενο τοτε ζητα να σου δωσουν δωματιο στην πισω πλευρα γιατι αν το δωματιο βλεπει στο soi 8 ...δεν θα μπορεσεις να κοιμηθεις απο την φασαρια.
και μην πει κανεις οτι δεν παμε κατω για υπνο αλλα για  :knockinb:  γιατι μετα απο 2-3  :knockinb: θεσ και λιγο να κοιμηθεις!
τα δωματια ειναι σχετικα παλια και το πρωινο πολυ φτωχο. εγω απισης αντμετοπισα 3 φορες προβλημα με το κλιματιστικο.....εσταζε και γεμιζε το δωματιο νερα!!!!!
στα θετικα του ειναι οτι δεν χρεωνει joiner και ειναι στην καρδια της δρασης των soi 7 kai 8 και διπλα του το καλυτερο βαρ της περιοχης ...το party bar επισης εχει safebox μεσα στο δωματιο .
οπως και να εχει ...πιστεψε με, πως με αυτα που θα δεις και θα ζησεις , το δωματιο ειναι το τελευταιο πραγμα που θα σε χαλασει!!!!!!!!
να περασεις ομορφα ...και καλο κουραγιο μετα την επιστροφη!!!!!!

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά δεν ξέρω πως τα καταφέρατε εσείς , αλλά οι δικές μου τελευταίες μέρες πριν την μεγάλη απόδραση δε περνάν με τίποτα.. Έχω διαβάσει και τις 1200σελίδες , διάβασα τις πρώτες 100 και τις τελευταίες 200 από δύο φορές, έχω ξεκοκαλίσει όλο το site της Qatar , το site του ξενοδοχείου που λογικά θα μείνουμε , pattaya addicts και pattaya secrets , 5-6 ακόμα αγγλόφωνα site σχετικά , όλο το youtube για ο,τι σχετικό με pattaya ...

Στα σεξ-ο-tube δεν μπαίνω γιατί μετά δε θα συμμαζεύομαι.  :bigdick:

7 και σήμερα .. Ότι δεν έκανα στα νιάτα μου στο στρατό το κάνω τώρα για την Ταϊλανδία  :uglystupid:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Ρε παιδιά δεν ξέρω πως τα καταφέρατε εσείς , αλλά οι δικές μου τελευταίες μέρες πριν την μεγάλη απόδραση δε περνάν με τίποτα.. Έχω διαβάσει και τις 1200σελίδες , διάβασα τις πρώτες 100 και τις τελευταίες 200 από δύο φορές, έχω ξεκοκαλίσει όλο το site της Qatar , το site του ξενοδοχείου που λογικά θα μείνουμε , pattaya addicts και pattaya secrets , 5-6 ακόμα αγγλόφωνα site σχετικά , όλο το youtube για ο,τι σχετικό με pattaya ...

Στα σεξ-ο-tube δεν μπαίνω γιατί μετά δε θα συμμαζεύομαι.  :bigdick:

7 και σήμερα .. Ότι δεν έκανα στα νιάτα μου στο στρατό το κάνω τώρα για την Ταϊλανδία  :uglystupid:

φιλε μου και εγω ετσι σαν και σενα εκανα!!!!!επι 1,5 μηνα........ειχα κατεβασει πληροφοριες,βιντεο,φωτογραφιες,10 λογιων χαρτες,ενα μινι λεξικο με φρασεις Ταυλανδεζικες.....και τι δεν ειχα!!!και ξερεις πιο ηταν το αποτελεσμα???

ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ!!!!!

την 1η μερα επαθα τοσο σοκ που τα πεταξα ολα!!!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Παιδια..........οποιοι δεν το καταλαβατε,Ηρθα!!!Ειμαι πισω Ελλαδα!!!Πριν 1 ωρα εφτασα και η πρωτη δουελαι αφου εκανα ενα μπανακι να φρεσκαριστω ειπα να πω ενα γεια στους Φιλους και συναγωνιστες εδω μεσα........

Σας χρωσταω μερικες περιγραφες και κατι βιντεακια(γιατι τις τελευταιες 3 μερες με χασατε)..........Τωρα ολα θα γινουν

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Παντως η ωρα της επιστροφης ειναι πολυ δυσκολη!!!!!και ειδικα οταν επιστρεφεις μονος τελειως οπως εγω.........οι αλλοι θα κατσουν 7 μερες παραπανω!!! :headbang: :headbang: :headbang:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
αυτο ηθελα να γραψω μολις τωρα!  :2funny:

thaihack.jpg

:offtopic:
Ναι αλλα αντεδρασε αμεσα .
Για την ιστορια --->15 ετων πιτσιρικας απο μαροκο ηταν ο δροαστης .....
Εκανε ενα exploit στον kernel ..
Αυτος εκανε επιθεση σε 8719 ιστοσελιδες ( Total attacks: 8719 of which 485 single ip and 8234 mass defacements )
Πηγενεται εδω : και καντε sort by name σημερα  ( name= M0µ34d )
:knockinb:πολλα site σημερα ( info : )
Να και το FBI

Capture-TodaysFBI.JPG

Τελος καλο λοιπον ολα καλα .

:offtopic:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Α λακη καλως ηρθες ........

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
ειχα μεινει στην 5η μερα την τελευταια φορα που εγραψα για τις μερες μου στην Παταγια.....Να πω την αληθεια,ολες τις αλλες μερες ξεσαλωσα γι'αυτο δεν μπορουσα να γραψω κατι.....δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου απ'το ξενυχτι και το boom-boom!!!!

Απλα θα σας περιγραψω αυτα που μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωσξ τις τελευταιες μερες στην Παταγια...

και θα αρχισω απ'το διασημο πλεον Body Massage

Ακουγοντας τις περιγραφες των συναγωνιστων εδω μεσα ειπα και εγω να δοκιμασω τι ειναι αυτο το διασημο Body Massage....Κατα τις 8 το βραδακυ,παιρνω το 10μπατο(το γνωστο Baht bus h Songkraew(οπως το λενε οι Ταυλανδοι)και κατεβαινω γωνια 2nd Road kai soi 2(απεναντι ακριβως απ'το Εμπορικο κεντρο Central h αλλοιως Big C)......εκει βρισκεται το Sabai Dee Body Massage.......Ενα μεγαλο κιτρινο κτιριο(στο οποιο γινοταν διπλα κατι εργασιες,αν καταλαβα καλα μαλλον μεγαλωνει το μαγαζι...μαλλον πανε καλα οι δουλειες!!!)

Τελος παντων......Μπαινω απ'την εισοδο που ειναι απ'την 2nd road(υπαρχει και αλλη πιο διακριτικη απ'το soi 1,αν δεν κανω λαθος).......μετα την εισοδο ειναι ενα μεγαλο χωλ και ενα μεγαλο σαλονι..καθαροτατο......το οποιο εχει τραπεζια και πολυθρονες....εκει ακριβως(μπορστα απ'τις πολυθρονες και τα τραπεζια ειναι μια τεραστια τζαμαρια..σαν βιτρινα...οπου απ'την αλλη μερια καθονται οι κυριες που θα διαλεξεις για να σου κανουν το body massage......αυτη ειναι η λεγομενη "Γυαλα του Χρυσοψαρου" η Fishing Bowl Βαρβαριστι....

εχει μεσα μαιτρ που σε καλωσοριζει και σε παει σ'ενα τραπεζι για να καθισεις.....αφου καθισεις,μπορεις να κατσεις με η χωρις ποτο και να διαλεξεις καποια κυρια(δεν ειναι υποχρεωτικο να παρεις κατι η να κερασεις κατι...)

Εν τω μεταξυ οι κυριες που ειναι στην "γυαλα" κανουν τα παντα για να τις προσεξεις......δηλαδη,σου χαμογελανε....σε κοιτανε λαγνα...νοηματακια με το προσωπο.....κλεισιμο ματιου.......τετοια πραγματα

Οταν πηγα εγω ειχε........ποσες να ητανε???καμια 30αρια σιγουρα(μην πω και παραπανω)..και για ολα τα γουστα........με  :tits2:....αβυζες......κοντες......ψηλες......γεματουλες..αδυνατες.....νεες......αλλες πιο μεγαλης ηλικιας........

Πραγματικα η επιλογη ηταν πολυ δυσκολη.......επρεπε να σκεφτω πολυ....

Παραγγενλω μια μπυριτσα(επαναλαμβανω δεν ηταν υποχρεωτικο) και καθομαι με την ησυχια μου και παρατηρω τις κοπελλες....Ξαφνικα,πεφτει το ματι μου στο Νο 198(τ'ονομα της δεν το θυμαμαι αλλα πρεπει να ητan κατι απο Koi h Noi h Poi h Roi)....

και να μην ξαναρχισουμε οτι ο ταδε η ο δεινα δεν ξερει να διαλεγει ωραια μωρα και ειναι σαβουρογαμης η οτι αλλο θελετε,εμενα μ'αρεσει και φυσικα την διαλεξα......για μενα ηταν μια κουκλαρα......μελαχροινη με μακρυ μαλλι(το φετιχ μου),μετριου αναστηματος,ωραιο σωμα και αγγελικο προσωπο......φωναζω τον μαιτρ και το λεω να την φωναξει εξω.......οντως ηρθε(αυτο ελειπε να μην ερθει!!!).......απο κοντα ακομα πιο ωραια!!!

καθομαστε λιγο στο τραπεζι(για τις συστασεις)......την κερναω ενα ποτακι(Επαναλαμβανω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ!!!Μπορεις να την παρεις με την μια στο δωματιο!!!).μετα αο 5 λεπτακια,παω στο ταμειο οπου πληρωνω 1700 baht(για το body massage) και 200 baht(για το ποτα) και ανεβαινουμε τα σκαλακια οπου ειναι τα δωματια...

Σχετικα μεγαλο δωματιο.....μεσα Υπηρχε ενα μεγαλο κρεββατι(με καθρεφτες στο ταβανι),μια μεγαλη μπανιερα και διπλα στην μπανιερα ενα στρωμα Θαλλασης.....

Αφου ετοιμασε το νερο στην μπανιερα η Νο198 και αφου εριξε μεσα τα αφρολουτρα της,μπηκαμε μεσα ,ΓΥΜΝΟΙ και οι 2.......για κανα 15λεπτο με ελουζε.......με καθαριζε.......με χαιδευε....και γενικως με περιποιοταν.....Ωραια αισθηση!!!

μετα με ξεβγαλε και πηρε ενα κουβα με νερο...εβαλε μεσα αφρολουτρο και αρχισε να το ριχνει πανω στο στρωμα θαλλασης.και μου λεει....."Πεσε"......και εγω την "επεσα"!!!στην αρχη μπρουμυτα............αρχισε να με πασαλειβει με αφρο απο πανω ως κατω και μετα να τριβεται με το κορμακι της ΓΥΜΝΗ πανω μου απ'την κορφη ως τα νυχια.....Οσο περνουσε η ωρα αισθανομουν και πιο ωραια.......φανταστειτε ενα θεικο κορμακι με αγελικο προσωπακι να σου τριβετε στην καθε σπιθαμη του σωματος σου!!!Ωραια αισθηση!!!

Αυτο κρατησε κανα 20λεπτο.............μετα γυρισα απ'την αλλη...το ιδιο σκηνικο....ομορφια!!!!

Μετα με επλυνε απ'τους αφρους,με σκουπισε και πηγαμε στο κρεββατι για την συνεχεια του μασαζ αλλα χωρις αφρους αυτην την φορα........αρχισε να "τριβει" ενα συγκεκριμενο σημειο του σωματος μου(ελπιζω να καταλαβατε πιο) με τα χειλακια της.......με "σκουφακι" φυσικα....... :pipa1: :pipa1: :pipa1:......μετα αφου ειδε οτι ημουν στα κεφια μου... :bigdick:......με καβαλαει απο πανω,,,,,,και αρχιζει το  :knockinb:...δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα με τα κολπα της αλλα ουτε απογοητευτηκα.....μετα την ξαπλωνω εγω κατω και αρχιζω να κανω εγω παιχνιδι.........βλεποντας το προσωπακι της φτιαχνομουν τοσο πολυ που δεν αργησα να τελειωσω(την ωρα που εφευγαν τα σκαγια,τρΑβιεμαι εξω,βγαζω το προφυλακτικο και θελω να την χυσω στα βυζακια...αυτη ομως δεν ξερω......νομισε κατι αλλο και κανει μια κινηση να τα αποφυγει και την πηραν τα σκαγια στα μαλλια της!!!!Οπως την ταινια "Κατι τρεχει με την Μαιρη" με Ben Stiler and Cameron Diaz(που του φευγει το "φορτιο" και παει στα μαλλια της και αυτη νομιζει οτι Λακ για τα μαλλια και μενει ορθιο το μαλλι).καπως ετσι εγινε και εδω!!!!!

μετα παλι μπανακι και λιγο χαλαρωμα και συζητηση μεχρι να φυγουμε........

Ηταν 28 χρονων παρακαλω αλλα εμοιαζε 20!!!τι στο καλο κανουν και φαινονται τοσο μικρες???επισης ηταν η πρωτη πουμου ειπε οτι δεν εχει παιδι!!!!!

ενα πραγμα που δεν μου αρεσε πανω της ηταν η τριχα το μουνακι της!!!!!Πολυ τριχα,παιδια!!!!!καλα ρε μυστηρια.....σε μασατζιδικο δουλευεις και οχι σε πατσατζιδικο!!!!ξυρισε το λιγακι η ασε το πολυ-πολυ μια τουφιτσα.....

επισης ηταν πολυ επαγγελματιας,,,,,θα μου πειτε αυτη ειναι η δουλεια της........δεν αντιλεγω αλλα και ο πολυς ο επαγγελματισμος με χαλαει λιγο...

Τελος παντων...

Εν κατακλειδι,ηταν μια καλη εμπειρια(ειδικα το μερος του μασαζ) την οποια θα την προτεινα εστω και 1 φορα καποιος να το κανει........

Συνολικα μου βγηκε 1700+200=1900 baht(τα οποια και τα 200 αν ηθελα τα απεφευγα για ηταν τα ποτα)

Φιλε Arximakaka,βλεπεις???1700 μπατ στην Παταγια εκανες δουλεια!!!(Φιλικα στο λεω) :-* :-* :-*

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Α λακη καλως ηρθες ........

Καλως σε βρηκα,φιλε μου........οσο για το hacking και εγω το ιδια οταν περιμενα στο Ντουμπαι(στο αεροδρομιο) και μπηκα στο ιντερνετ..και μαλιστα μου εκανε εντυπωση και ελεγα μηπως δεν πληκτρολογησα καλα την διευθυνση!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom