τωρα ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι.
αυτο ειχα στο μυαλο μου... ωραια δωματια και με σαλονι, αλλα τους εστειλα email και μου ειπανε οτι δεν εχουν δωματιο για τις μερες που θα ειμαι.
τωρα ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι.
εισαι κ γκαντεμης ρε αδερφακι μου!!! δεν πας βκκ να παιξεις στο ch l απο θεμα γυναικες? κατω που περασα για ενα 24ωρο δεν ειδα τιποτα το σουπερ σε αντιθεση με βκκ που μου βγηκαν τα ματια!!!
ποσο βασανιζομαι να βρω ξενοδοχειο...
το pattaya bay resort ειναι full μεχρι 25/10.
εχετε καμια προταση κατω απο 1000 με πισινα, internet, safe στο δωματιο, security και κοντα στη ws???
εγω που ειμαι φτωχαδακι (3 ταξιδια σε 7μηνες ), δεν μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καλο ξενοδοχειο κατω απο 1000μπατ??? κοsa πες καμια ιδεα μιας και εισαι online!!!
Τσεκαρε το Royal Palace Hotel. Ειναι ακριβως απεναντι απο το Royal Garden Plaza εκει που ειναι το αεροπλανο στο εμπορικο. Στοιχιζει 1000 μπατ την ημερα (γινεσαι μελος και πληρωνεις 350 μπατ, αλλοιως το δωματιο στοιχιζει 1200 μπατ). Εχει πολυ καλη και μεγαλη πισινα, δεν εχει χρηματοκιβωτιο στο δωματιο, και το ιντερνετ στοιχιζει 100 μπατ επι πλεον ανα ημερα. Καπου καπου πιανει και τζαμπε ασυρματο σημα. Παντοτε μενω εκει, παντοτε πηγαινω χωρις να εχω κλεισει δωματιο, και παντοτε εχουν δωματια. Ζηταω παντοτε διπλο κρεββατι, και χωρις χαλι στο δωματιο. Τσεκαρε.
Θα είμαι Pattaya από 2 Οκτώβριου μέχρι 10 Οκτώβριου. Έχω μπερδευτεί πολύ με το θέμα του ξενοδοχείου!!! Στο site έχουν χαμηλότερες τιμές απ’ότι έχουν τα ιδία τα ξενοδοχεία στις ιστοσελίδες τους. Μήπως καλυτέρα να μην κλείσω από εδώ ξενοδοχείο και βρω εκεί επιτόπου ή τότε θα το ακριβοπληρώσω?
αφου εισαι γνησιο τεκνο της πατταγια, τι σκας?εχω ενα μηνα μπροστα μου... κατι θα βρεθει!!!
τελος το ψαχτηρι για σημερα... αυριο παλι!!!
εκει εγινε και το κονκλαυδιο μεταξυ ντοκτορα και πεθερας, αλλα δε βγηκε ασπρος καπνος.Arcadia Mansion φτηνο (500-550 bht ) + καθαρο + safebox + no joiner fee ........
αφου εισαι γνησιο τεκνο της πατταγια, τι σκας?
δεν τα ξερεις ?
μην κλεισεις, τσεκαρε μερικα και παιξε μπαλα επιτοπου.
ο σολφεζ ξερει καλα οτι τα δυο royals ειναι value for money,
αλλα ρε σολφεζ η μοκετιτσα του τουινς λεει πολλα, ριχνεις και κανα πατωματισιο...
Α ρε λάκη! Μου έρεσε ο αναστεναγμός σου στο πρώτο βίντεο στο 1:21!Τελευταιο μου βραδυ στην Walking street(για φετος).....δειτε τα βιντεακια
james ορμα βρηκες ενδιαφερομενο για swingingανταλλαγή πληροφοριών ή και teerak
Συναγωνιστές και φίλοι
Μια και αύριο το μεσημέρι πετάω δεν νομίζω να έχω χρόνο να ξαναγράψω.
Ίσως να μεταφέρω εντυπώσεις από το ξενοδοχείο ( από τα ελάχιστα πράγματα που αξίζει να γραφτεί όσο πιο σύντομα προς καθαρή ενημέρωση, τα του ταξιδιού θα έχω πολύ χρόνο στον γυρισμό )
Να ευχαριστήσω όλους όσους συντέλεσαν σε αυτό το θέμα και το έκαναν τόσο λεπτομερές και περιεκτικό. Ίσως να είναι για μένα ο βασικός λόγος που πηγαίνω , και σίγουρα η βασική πηγή ενημέρωσης.
Να ευχαριστήσω επίσης θερμά όλους τους φίλους που με προσωπικά μηνύματα μου έλυσαν όλες τις απορίες μου και μου παρέθεσαν όλα τα "must" που πιστεύουν πως πρέπει να κάνω όσο θα είμαι εκεί.
Ενημερωτικά φεύγω από Θεσσαλονίκη σήμερα αργά με αυτοκίνητο και ένα φίλο για Αθήνα , με 2.500€ ο καθένας χώρια εισιτήρια και ξενοδοχείο. Αύριο το μεσημέρι πετάμε από Αθήνα μέσο Qatar (Qatar air , 450€), από ΒΚΚ για Παττάγια με Bell Travel Service ( 200tbht το άτομο) , Hotel Mind Resort 1980tbht το άτομο ( ) για 14 διανυκτερεύσεις.
Αν κάποιος φίλος θα βρίσκεται εκεί αυτές τις μέρες ( 19/9 - 3/10 ) ας μου στείλει π.μ. να βρεθούμε εκεί για καμιά μπύρα και ανταλλαγή πληροφοριών ή και teerak
Από τώρα φοβάμαι την πίκρα τις επιστροφής ...
Α ρε λάκη! Μου έρεσε ο αναστεναγμός σου στο πρώτο βίντεο στο 1:21!
Όλα τα λεφτά!
βρε φαντομά! διαβάζω και ξαναδιαβάζω αλλά.... δεν είπε για swinging ο άνθρωπος! ανταλαγή τίλακ είπε! Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο! Στην Πατάγια η ανταλλαγή αυτή είναι όχι μόνο φυσιολογική αλλά και...επιβεβλημένη!!!james ορμα βρηκες ενδιαφερομενο για swinging