Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εισαι κ γκαντεμης ρε αδερφακι μου!!! δεν πας βκκ να παιξεις στο ch l απο θεμα γυναικες? κατω που περασα για ενα 24ωρο δεν ειδα τιποτα το σουπερ σε αντιθεση με βκκ που μου βγηκαν τα ματια!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
εισαι κ γκαντεμης ρε αδερφακι μου!!! δεν πας βκκ να παιξεις στο ch l απο θεμα γυναικες? κατω που περασα για ενα 24ωρο δεν ειδα τιποτα το σουπερ σε αντιθεση με βκκ που μου βγηκαν τα ματια!!!

εχω ενα μηνα μπροστα μου... κατι θα βρεθει!!!
τελος το ψαχτηρι για σημερα... αυριο παλι!!!

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγω παντως ολο το Μαϊο στη Παταγια εμεινα στο New Nikom Court ειναι 312/90 M.9  Soi Lengkee T.Nongpure A.Banglamung Chonburi 20260.

το τηλεφωνο ειναι (66 38)488600 488601      fax 488599

e-mail  nikomcourt@yahoo.com

Ειναι πεντακαθαρο δεν εχει joiner δεν σερβιρει πρωινο δεν εχει πισινα και πληρωνα 600 μπατ την μερα.Τα δωματια του ειναι μεγαλα εγω εμεινα ευχαριστημενος εχει και safe στη ρεσεψιον καθως και ασυρματο internet που καμια φορα πιανει.

Διπλα ακριβως εχει 2-3 αλλα που εχουν πισινα αλλα θελουν 900-1300 μπατ.

Η περιοχη ειναι καπου 15 λεπτα απο την W.S με τα ποδια αλλα ειναι ησυχα εκει και εχεις πολλες επιλογες γυρω γυρω.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
Τελευταιο μου βραδυ στην Walking street(για φετος).....δειτε τα βιντεακια

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
ποσο βασανιζομαι να βρω ξενοδοχειο...   :think:
το pattaya bay resort ειναι full μεχρι 25/10.  :headbang:
εχετε καμια προταση κατω απο 1000 με πισινα, internet, safe στο δωματιο, security  και κοντα στη ws???

Τσεκαρε το Royal Palace Hotel. Ειναι ακριβως απεναντι απο το Royal Garden Plaza εκει που ειναι το αεροπλανο στο εμπορικο. Στοιχιζει 1000 μπατ την ημερα (γινεσαι μελος και πληρωνεις 350 μπατ, αλλοιως το δωματιο στοιχιζει 1200 μπατ). Εχει πολυ καλη και μεγαλη πισινα, δεν εχει χρηματοκιβωτιο στο δωματιο, και το ιντερνετ στοιχιζει 100 μπατ επι πλεον ανα ημερα. Καπου καπου πιανει και τζαμπε ασυρματο σημα. Παντοτε μενω εκει, παντοτε πηγαινω χωρις να εχω κλεισει δωματιο, και παντοτε εχουν δωματια. Ζηταω παντοτε διπλο κρεββατι, και χωρις χαλι στο δωματιο. Τσεκαρε.

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
εγω που ειμαι φτωχαδακι (3 ταξιδια σε 7μηνες  :2funny:), δεν μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καλο ξενοδοχειο κατω απο 1000μπατ??? κοsa πες καμια ιδεα μιας και εισαι online!!!  :grin:

Arcadia Mansion φτηνο (500-550 bht ) + καθαρο + safebox + no joiner fee ........
Καλο για μενα .....

URL]]

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τσεκαρε το Royal Palace Hotel. Ειναι ακριβως απεναντι απο το Royal Garden Plaza εκει που ειναι το αεροπλανο στο εμπορικο. Στοιχιζει 1000 μπατ την ημερα (γινεσαι μελος και πληρωνεις 350 μπατ, αλλοιως το δωματιο στοιχιζει 1200 μπατ). Εχει πολυ καλη και μεγαλη πισινα, δεν εχει χρηματοκιβωτιο στο δωματιο, και το ιντερνετ στοιχιζει 100 μπατ επι πλεον ανα ημερα. Καπου καπου πιανει και τζαμπε ασυρματο σημα. Παντοτε μενω εκει, παντοτε πηγαινω χωρις να εχω κλεισει δωματιο, και παντοτε εχουν δωματια. Ζηταω παντοτε διπλο κρεββατι, και χωρις χαλι στο δωματιο. Τσεκαρε.

χωρις χρηματοκιβωτιο με τιποτα!!!

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Θα είμαι Pattaya από 2 Οκτώβριου μέχρι 10 Οκτώβριου. Έχω μπερδευτεί πολύ με το θέμα του ξενοδοχείου!!! Στο site έχουν χαμηλότερες τιμές απ’ότι έχουν τα ιδία τα ξενοδοχεία στις ιστοσελίδες  τους. Μήπως καλυτέρα να μην κλείσω από εδώ ξενοδοχείο και βρω εκεί επιτόπου ή τότε θα το ακριβοπληρώσω?

Πολύ καλη ερώτηση..

Όποιος ξέρει ..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εχω ενα μηνα μπροστα μου... κατι θα βρεθει!!!
τελος το ψαχτηρι για σημερα... αυριο παλι!!!
αφου εισαι γνησιο τεκνο της πατταγια, τι σκας?
δεν τα ξερεις ?
μην κλεισεις, τσεκαρε μερικα και παιξε μπαλα επιτοπου.
ο σολφεζ ξερει καλα οτι τα δυο royals ειναι value for money,
αλλα ρε σολφεζ η μοκετιτσα του τουινς λεει πολλα, ριχνεις και κανα πατωματισιο...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Στο Arcadia Mansion εμεινα και εγω μια μερα καθοτι ειναι πραγματι φτηνο. Οι ρεσεψιονιστριες ομως ειναι φοβερα αγενεις. Μετα μια νυχτα ημουν παλι στο Royal Palace.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αφου εισαι γνησιο τεκνο της πατταγια, τι σκας?
δεν τα ξερεις ?
μην κλεισεις, τσεκαρε μερικα και παιξε μπαλα επιτοπου.
ο σολφεζ ξερει καλα οτι τα δυο royals ειναι value for money,
αλλα ρε σολφεζ η μοκετιτσα του τουινς λεει πολλα, ριχνεις και κανα πατωματισιο...

τις βαριεμαι τις μετακινησεις!!!
μου φαινετε στην lk metro περιοχη θα την βγαλω με 600μπατ την βραδια!

εχω βρει 2... billabong hotel και lk mansion.

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές και φίλοι

Μια και αύριο το μεσημέρι πετάω δεν νομίζω να έχω χρόνο να ξαναγράψω.
Ίσως να μεταφέρω εντυπώσεις από το ξενοδοχείο ( από τα ελάχιστα πράγματα που αξίζει να γραφτεί όσο πιο σύντομα προς καθαρή ενημέρωση, τα του ταξιδιού θα έχω πολύ χρόνο στον γυρισμό )

Να ευχαριστήσω όλους όσους συντέλεσαν σε αυτό το θέμα και το έκαναν τόσο λεπτομερές και περιεκτικό. Ίσως να είναι για μένα ο βασικός λόγος που πηγαίνω , και σίγουρα η βασική πηγή ενημέρωσης.

Να ευχαριστήσω επίσης θερμά όλους τους φίλους που με προσωπικά μηνύματα μου έλυσαν όλες τις απορίες μου και μου παρέθεσαν όλα τα "must" που πιστεύουν πως πρέπει να κάνω όσο θα είμαι εκεί.

Ενημερωτικά φεύγω από Θεσσαλονίκη σήμερα αργά με αυτοκίνητο και ένα φίλο για Αθήνα , με 2.500€ ο καθένας χώρια εισιτήρια και ξενοδοχείο. Αύριο το μεσημέρι πετάμε από Αθήνα μέσο Qatar (Qatar air , 450€), από ΒΚΚ για Παττάγια με Bell Travel Service ( 200tbht το άτομο) , Hotel Mind Resort 1980tbht το άτομο ( ) για 14 διανυκτερεύσεις.

Αν κάποιος φίλος θα βρίσκεται εκεί αυτές τις μέρες ( 19/9 - 3/10 ) ας μου στείλει π.μ. να βρεθούμε εκεί για καμιά μπύρα και ανταλλαγή πληροφοριών ή και teerak :)

Από τώρα φοβάμαι την πίκρα τις επιστροφής ...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Συναγωνιστές και φίλοι

Μια και αύριο το μεσημέρι πετάω δεν νομίζω να έχω χρόνο να ξαναγράψω.
Ίσως να μεταφέρω εντυπώσεις από το ξενοδοχείο ( από τα ελάχιστα πράγματα που αξίζει να γραφτεί όσο πιο σύντομα προς καθαρή ενημέρωση, τα του ταξιδιού θα έχω πολύ χρόνο στον γυρισμό )

Να ευχαριστήσω όλους όσους συντέλεσαν σε αυτό το θέμα και το έκαναν τόσο λεπτομερές και περιεκτικό. Ίσως να είναι για μένα ο βασικός λόγος που πηγαίνω , και σίγουρα η βασική πηγή ενημέρωσης.

Να ευχαριστήσω επίσης θερμά όλους τους φίλους που με προσωπικά μηνύματα μου έλυσαν όλες τις απορίες μου και μου παρέθεσαν όλα τα "must" που πιστεύουν πως πρέπει να κάνω όσο θα είμαι εκεί.

Ενημερωτικά φεύγω από Θεσσαλονίκη σήμερα αργά με αυτοκίνητο και ένα φίλο για Αθήνα , με 2.500€ ο καθένας χώρια εισιτήρια και ξενοδοχείο. Αύριο το μεσημέρι πετάμε από Αθήνα μέσο Qatar (Qatar air , 450€), από ΒΚΚ για Παττάγια με Bell Travel Service ( 200tbht το άτομο) , Hotel Mind Resort 1980tbht το άτομο ( ) για 14 διανυκτερεύσεις.

Αν κάποιος φίλος θα βρίσκεται εκεί αυτές τις μέρες ( 19/9 - 3/10 ) ας μου στείλει π.μ. να βρεθούμε εκεί για καμιά μπύρα και ανταλλαγή πληροφοριών ή και teerak :)

Από τώρα φοβάμαι την πίκρα τις επιστροφής ...

αααα και deluxe και super!!! μπραβο!!! ρωτησες μονο αν εχει joiner fee η θα σου πιασουν και εκει το κολο???
εκτος και αν εχεις λεφτα για πεταμα!!!  :2funny:
επισης πολυ μακριαααααααααααααα απ'την πιατσα!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον εγω το φτωχαδακι θα την βγαλω 4 νυχτες στο jasmine στη ws και μετα στο ξενοδοχειο μου pattaya bay resort!!!  :dancing:

to billabong μου εκανε μια ωραια τιμη για 15 νυχτες και ταξι πηγαινε - ελα απο αεροδρομιο στα 10500, αλλα με χαλαει η περιοχη.  :(

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Α ρε λάκη! Μου έρεσε ο αναστεναγμός σου στο πρώτο βίντεο στο 1:21!

Όλα τα λεφτά! :2funny: :2funny:

και πηγε low season... που να πηγαινε high season να δει τι γινεται στη ws!!! χαμοςςςςςςςςςς!!!
τον φεβρουαριο που πηγα πανικος γινοταν!!! και πιστευω προηγουμενες χρονιες ακομα πιο πολυ!!!  :grin:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
james ορμα βρηκες ενδιαφερομενο για swinging   :2funny:
βρε φαντομά! διαβάζω και ξαναδιαβάζω αλλά.... δεν είπε για swinging ο άνθρωπος! ανταλαγή τίλακ είπε! Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο! Στην Πατάγια η ανταλλαγή αυτή είναι όχι μόνο φυσιολογική αλλά και...επιβεβλημένη!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom