Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

pyrosvesths22

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αδέρφια καλησπέρα,
Είμαι καινούργιος στο site, δεν γράφω συχνά, αλλά μόλις άνοιξα να διαβάσω αυτό το thread, κάτι άλλαξε μέσα μου.
Είμαι στη 50 σελίδα, διαβάζω τις ιστορίες του KostaF16 και του vonmakoulis και έχω πάρει απόφαση να πάω Ταϋλάνδη.
Σήμερα έκλεισα εισητήρια με Thai πήγαινε ελα 550€ το άτομο από πρακτορείο. Ισχύει από Νοέμβριο μέχρι Μάρτιο.
Θα πάμε τέλη Μαρτίου και λέμε για 3 μέρες Μπαγκογκ και 6 Πατάγια.
Απο ξενοδοχείο λέμε για το Αρκαδία Mansion, μου φάνηκαν πολύ καλές οι τιμές και λέμε να κλείσουμε. Τώρα για Μπαγκογκ δεν ξέρω.
Τελος πάντων, κλείνω, πάω να δω το DVD που κυκλοφορεί στα σχετικά τορρεντάδικα για τη νυχτερινή ζωή στα μέρη αυτά.
Να δω πως θα ξανακοιμηθώ μεχρι τότε...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αδέρφια καλησπέρα,
Είμαι καινούργιος στο site, δεν γράφω συχνά, αλλά μόλις άνοιξα να διαβάσω αυτό το thread, κάτι άλλαξε μέσα μου.
Είμαι στη 50 σελίδα, διαβάζω τις ιστορίες του KostaF16 και του vonmakoulis και έχω πάρει απόφαση να πάω Ταϋλάνδη.
Σήμερα έκλεισα εισητήρια με Thai πήγαινε ελα 550€ το άτομο από πρακτορείο. Ισχύει από Νοέμβριο μέχρι Μάρτιο.
Θα πάμε τέλη Μαρτίου και λέμε για 3 μέρες Μπαγκογκ και 6 Πατάγια.
Απο ξενοδοχείο λέμε για το Αρκαδία Mansion, μου φάνηκαν πολύ καλές οι τιμές και λέμε να κλείσουμε. Τώρα για Μπαγκογκ δεν ξέρω.
Τελος πάντων, κλείνω, πάω να δω το DVD που κυκλοφορεί στα σχετικά τορρεντάδικα για τη νυχτερινή ζωή στα μέρη αυτά.
Να δω πως θα ξανακοιμηθώ μεχρι τότε...

μεχρι τον μαρτιο εχεις δρομο ακομα να διαβασεις περισσοτερες πληροφοριες...

32 και σημερααααααααααααααααααααααααααα............!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Συναγωνιστές και φίλοι

Μια και αύριο το μεσημέρι πετάω δεν νομίζω να έχω χρόνο να ξαναγράψω.
Ίσως να μεταφέρω εντυπώσεις από το ξενοδοχείο ( από τα ελάχιστα πράγματα που αξίζει να γραφτεί όσο πιο σύντομα προς καθαρή ενημέρωση, τα του ταξιδιού θα έχω πολύ χρόνο στον γυρισμό )

Να ευχαριστήσω όλους όσους συντέλεσαν σε αυτό το θέμα και το έκαναν τόσο λεπτομερές και περιεκτικό. Ίσως να είναι για μένα ο βασικός λόγος που πηγαίνω , και σίγουρα η βασική πηγή ενημέρωσης.

Να ευχαριστήσω επίσης θερμά όλους τους φίλους που με προσωπικά μηνύματα μου έλυσαν όλες τις απορίες μου και μου παρέθεσαν όλα τα "must" που πιστεύουν πως πρέπει να κάνω όσο θα είμαι εκεί.

Ενημερωτικά φεύγω από Θεσσαλονίκη σήμερα αργά με αυτοκίνητο και ένα φίλο για Αθήνα , με 2.500€ ο καθένας χώρια εισιτήρια και ξενοδοχείο. Αύριο το μεσημέρι πετάμε από Αθήνα μέσο Qatar (Qatar air , 450€), από ΒΚΚ για Παττάγια με Bell Travel Service ( 200tbht το άτομο) , Hotel Mind Resort 1980tbht το άτομο ( ) για 14 διανυκτερεύσεις.

Αν κάποιος φίλος θα βρίσκεται εκεί αυτές τις μέρες ( 19/9 - 3/10 ) ας μου στείλει π.μ. να βρεθούμε εκεί για καμιά μπύρα και ανταλλαγή πληροφοριών ή και teerak :)

Από τώρα φοβάμαι την πίκρα τις επιστροφής ...

Καλο ταξιδι,φιλε μου.....και εγω πριν φυγω τα ειχα οργανωσει ολα στο μυαλο τελεια μα μολις εφτασα εκει αφεθηκα!!!!θα περασεις υπεροχα....αντε και του χρονου,μαζι για κατω........μια και απ’οτι καταλαβα εισαι απο Θεσ/νικη...

και παλι καλο ταξιδι και καλο βολι.........παρε και βιταμινες μαζι σου!!!θα σου χρειαστουν!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
παιδια....δειτε και αυτο αυτο βιντεο...ειναι ο μονολογος της επιστροφης.....Μονος μου,στο αεροδρομιο της Bangkok περιμενοντας να ερθει η ωρα να φυγω.......

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
παιδια....δειτε και αυτο αυτο βιντεο...ειναι ο μονολογος της επιστροφης.....Μονος μου,στο αεροδρομιο της Bangkok περιμενοντας να ερθει η ωρα να φυγω.......

κορίτσια και δωμάτια δεν έχει στο αεροδρόμιο ??? για short time?

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Θέλουμε να δούμε τον μονόλογο της επιστροφής... όταν θα είσαι στο αεροδρόμιο της Αθήνας όμως!! :(

roulis81

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Νεα απο ΒΚΚ περιοχη Νανα

Ενα απο τα καλυτερα κλαμπ σε ολη τη ΒΚΚ, το spice club sti Sukhumvit Soi 11 μετονομαστικε σε CLIMAX.

Eισοδος: 200THB + δωρο ενα ποτο
Μπυρακι: 180THB (αρα =εισοδο)
Μουσικη: mainstream με ελαχιστα pop thai τραγουδια

Kαι τωρα προσοχη!
ΚΟΣΜΟΣ:  Τα γκο γκο μπαρ κλεινουν 2.00 οποτε πολυ πουταναριο πηγαινει σε αυτο το κλαμπακι. Υπαρχουν όμως κ ταιλανδεζες του απλου μεροκαματου που ερχονται για να γνωρισουν κοσμο (και ΙΣΩΣ μπου μπουμ το ιδιο βραδυ), σε ταιλανδεζο παρεες. Πάντως καμια γυναικα δε 8α σου αρνη8ει τα λεφτα/ κερασματα.

Rainbow 1,2 kai 4 γεματα απο κοσμο και κοπελες (μαζευουν πολλους ασιατες)
ΚΟΠΕΛΕΣ - για ολα τα γουστα

Πηγα και σε 2,3 ακομα, αλλα δε 8α ξαναπηγαινα οποτε δε τα αναφερω.

Τελος, στο δρομο Sukhumvit γενικα παιζουν πολλα ladyboyz και καποιες μαυρουλες επισης.
Πες τα μεγαλε!!!

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μια αναφορά για ταιλενδεζικα καραοκε που πολλοι ρωτάνε, γιατι δεν παιζει πολυ στα γνωστα τουριστικα μερη, αλλα κυριως σε επαρχία.
Μιλαμε για μπουρδελο-καραοκε...
Ειναι ενα παλιόσπιτο με δεκαδες δωματια οπου πάνε αντροπαρεες ταιλανδων πολυ χαμηλου εισοδηματος.
Στην εισοδο τους περιμενουν πολυ νεες κοπελιτσες κ η μαμασαν. Οποιοι 8ελουν παιρνουν κοπελες συνοδεια και πανε ολη η αντροπαρεα μαζι κ κλεινονται σε ενα δωματιο. Το αστειο (για μας) ειναι το επομενο:

Βαζουν μπρος τη μουζίκα/καραοκε/μικροφωνο και κατι ηχεια τουμπανα. Αρχιζουν να τραγουδανε ο,τι 8ελετε (απο backstreet boys mexri thai hard rock), πινουν ασταματητα, βριζουν με το που βλεπουν τη μαμασαν καθε 10 λεπτα να τους λεει αν 8ελουν κοπελα και της κλεινουν τη πορτα στα μουτρα που τους κοβει!
Με τις κοπελες? ΤΟ ΠΟΛΥ λιγη αγκαλιτσα, ενω αυτες φροντιζουν να πινουν κ να γεμιζουν τα ποτιρια της παρεας... και το κοντερ χρεωνει... Γενικως, οι Ταιλανδοι δε ξανοιγονται πολυ οταν ειναι σε παρεα μεγαλη.
Αν τωρα καποιος 8ελει να μαμισει, παιρνει την κοπελα που διαλεξε και πανε σε αλλο δωματιο για μασαζ + μπουμ μπουμ... ακομα κ λιγο μπαλαμουτι να θελουν, 8α το κανουν κατιδειαν ...
Ολο αυτο το σκηνικο κοστιζει για τους Ταιλανδους πολλα, γιαυτο κ περιμενουν το μηνιατικο για να πανε...
Ενδεικτικος Τιμοκαταλογος:
- Δωματιο: 500ΤΗΒ το 2ωρο (ποτε δεν καθονται μονο 2ωρες οποτε φευγουν 1000ΤΗΒ)
- Ποτα+παγακια: 100ΤΗΒ-150ΤΗΒ
- Κοπελα: 300ΤΗΒ (απλα για να καθεται)
- Μασαζ: 300ΤΗΒ
- Μπουμ μπουμ: αλλα 700ΤΗΒ

οποτε αν πανε μια τετραδα, 8α δωσει ο κα8ενας απο 800-1000ΤΗΒ χωρις καν να μαμισει. Αν μαμισει παμε για 2000ΤΗΒ+, χωρις να μιλαμε για μπουρμπουαρ, καυσιμα, κτλ.

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
όποιος ειναι Παταγια το Σαββατο και εχει ορεξη για κανα ποτακι σε μπαρ προς walking street, ας μου στειλει pm.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μου φάνηκαν πολύ καλές οι τιμές και λέμε να κλείσουμε.
για ονομα του θεου, μην κλεινετε ξενοδοχεια αν πριν δεν εχετε ξαναμεινει και ξερετε τι παιζει.
υπαρχει τοση προσφορα που ειναι κριμα να φας στη μαπα κατι που δεν σου κανει.
ειναι κριμα για πχ να μεινεις στο καταθλιπτικο αρκαντια με 600 μπατ και να μη μεινεις στα royals με 1000, ειναι η μερα με τη νυχτα.
και μην πιστευετε οτι δεν παιζει ρολο στην ολη φαση ενα ξεν. που να αξιζει.
που εισαι ? στην 50 σελιδα? εκει δεν παρεδιδε ο καθηγητης φαντομας μαθηματα ηθικης?
κανε υπομονη, στην σελιδα 1050 θα πεσουν οι μασκες :2funny: :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

ειναι δυσκολος ο δρομος της επιστροφης...  :2funny:
νομιζω οτι το ειχα γραψει οτι αν δεν θελεις πρωινο στο pattaya bay resort μπορεις να γλιτωσεις 100μπατ.
100 Χ 10 = 1000 οριστε ενα boom boom με freelancer!  :grin:
και πως να φας πρωινο οταν ξενυχτας και ξυπνας μετα τις 11???  :think: να'ναι καλα τα 7eleven και family mart με τις διαφορες λιχουδιες που μπορεις να φας μετα το ξενυχτι!!!  :rockon:
επισης λακη μια χαρα θα βολευοσουν στο standar! 899μπατ!!!  :dancing:

αντε να περασουν οι μερες!!!  :headbang:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
τώρα διδάσκει 7 κόλπα για κάλο σεξ  :2funny: :2funny: :2funny:
Το χεις παρει χαμπαρι οτι τοσον καιρο μονο σου τα γραφεις και μονος σου γελας?   :idiot:   :jerking:

Κωστα μη γραφεις μονο οτι σε συμφερει και μην απομονωνεις σχολια μου. Απο την πρωτη στιγμη και ουκ ολιγες φορες ειχα πει οτι εγω δεν ειμαι αγιος. Στα περι εθισμου που ελεγα τοτε με κοροιδευες τωρα τι εχεις να πεις? Μπορω και εγω ανετα να απομονωσω δικα σου σχολια οποτε ασε καλυτερα μην ξυνεις παλιες πληγες (ξερεις εσυ κατι φωτογραφιες με ναους  :2funny:  ;)).

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Το χεις παρει χαμπαρι οτι τοσον καιρο μονο σου τα γραφεις και μονος σου γελας?   :idiot:   :jerking:

Κωστα μη γραφεις μονο οτι σε συμφερει και μην απομονωνεις σχολια μου. Απο την πρωτη στιγμη και ουκ ολιγες φορες ειχα πει οτι εγω δεν ειμαι αγιος. Στα περι εθισμου που ελεγα τοτε με κοροιδευες τωρα τι εχεις να πεις? Μπορω και εγω ανετα να απομονωσω δικα σου σχολια οποτε ασε καλυτερα μην ξυνεις παλιες πληγες (ξερεις εσυ κατι φωτογραφιες με ναους  :2funny:  ;)).

Φαντομα
Ασε τον Κωστα ησυχο να γραφει οτι θελει.
Δεν τον παρεξηγουμε.
Εχει ζορια ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ :headbang: :headbang: :s&m_2:

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
καλημερα σε ολους μια απορια στουσ παλιους το short time?? τι ειναι οκ κατανοητη η αγγλικικη λεξη αλλα τν περνεισ και στο  hotel... συγνςμη που ρωταω  αλλα νιουφης..... :rolleyes:

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ασε τον Κωστα ησυχο να γραφει οτι θελει.
Δεν τον παρεξηγουμε.
Εχει ζορια ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ :headbang: :headbang: :s&m_2:

Για βγάλε βρώμα !!!
Τον χάσαμε τώρα τελευταία τον Κώστα και δεν καταλάβαμε αν χάθηκε επειδή βαρέθηκε ή επειδή τελικά "δάγκωσε" τη λαμαρίνα.

Exandas

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
έχω άδικο σε αυτό που γράφω  :think: :think:  :cheesy:

μην ξυνεις παλιες πληγες (ξερεις εσυ κατι φωτογραφιες με ναους 
γιατί τον προκαλείς με απειλές διότι έτσι μου φαίνεται  :s&m_2:  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom