Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
700
Πόντοι
4.255
παιδια.....σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας και για το κουραγιο που με δινεται να συνεχισω!!!!ειμαι πολυ συγκινημενος!!!! :'( :'( :'( :'( :'(

οτι θελετε να ρωτησετε και μπορω να απαντησω,ευχαριστως να το κανω....

Ειμαι απλα ενας Πρωταρης στον Παραδεισο.....

allantalon........ξεχνα την Βουλγαρια!!!!για εδω ειμαστε......κανονισε του χρονου για να παμε κατω ΓΙΑΤΙ,Φιλε μου......Ενας προορισμος υπαρχει πλεον για ΜΕΝΑ......η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝ......Η Γλυκια Ταυλανδη(και σεξυ)!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
πηραμε 1 μπουκαλι Bacardi(για να χτυπαμε κανενα ποτηρακι στα δωματια)και μας ειπε η ταμιας οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΑΛΚΟΟΛ πριν τις 5 το απογευμα(εμεις ειμασταν εκει γυρω στις 2)
Ναι απαγορευεται η πωληση αλκοολ απο τις 2μμ μεχρι τις 5μμ ακομη και στα 7-11. Μη με ρωτησει κανενας γιατι, υποτιθεται οτι συμβαλλει στο να μη μεθοκοπανε οι Ταυλανδοι  :huh:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
στη μια το μεσημερι ανοιγουν τα πρωτα αγκογκο, νωριτερα τριγυρω απο τα μεγαλα ξενοδοχεια βγαινουν συνεχως,οσες σχολανε.. απο το βραδυ...
εγω εχω ψωνισει απο ασανσερ.
djzan το πρωτο νινι του ταξιδιου δεν το κραταμε παραπανω, ειναι παγιδα, πρεπει να εισπραξουμε αφθονο σεξ τις πρωτες μερες και μετα υπαρχει χρονος για gfe.
o γιαννακης666 φτανει στην πηγη αλλα περιμενει να πιει, κριμα τοσες ερωτησεις που εκανε παλια.

τον ιουνιο στις 3 ανοιγαν τα gogos στην walking street. πιο νωρις υπαρχουν καποια beer bars αλλα εχουν πατσαβουρες και ειναι ανοιχτο και το secrets που θα βρεις απο νωρις καποιες καλες.
οσο για την πρωτη μερα αναλογα το πως εισαι και αν σ'αρεσει πολυ το μωρο που θα βρεις. εγω την πρωτη φορα τον φεβρουαριο βρηκα μια απο beer bar στις 11 το πρωι και ημασταν ολη μερα στο ξενοδοχειο... δεν βγηκαμε καθολου!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
νομιζω πρεπει να μιλαμε ποιο σοβαρα...
οταν φετος ειδικα ολοι αναφερουν οτι η ποιτητα ηταν χαλια,οταν καποιος ψαχνει ολο το βραδυ να βρει μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΗ και δε βρισκει,εσεις μου λετε να ψωνισουμε μεσημεριατικα? εκει να δεις χαλια που θα βρεις...
Εκτος αν πολλοι εδω μεσα (δεν αναφερομαι σε σενα Κωστα) ειναι σαβουρογαμηδες. Εγω τα καλυτερα μωρα ΝΥΧΤΑ τα βλεπω. Οποιοι τα βλεπουν ΚΑΙ μερα ας τα γαμανε ΚΑΙ μερα...κανεις δε γαμαει 24 ωρες...
Αμα ηταν ετσι κανεις δε θα εβγενε νυχτα αφου ολοι θα ειχαν ηδη μωρα.
Εγω περιμενω το βραδυ ΠΑΝΤΑ γιατι...γαμαει καλυτερο μωρο οποιος γαμαει τελευταιος!!!!!!!!!!! η υπομονη σε αυτο τον τοπο ανταμειβεται με ενα ΣΟΥΠΕΡ μωρο. Καθε λιγα λεπτα βρισκεις και ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΤΕΛΟΣ.

ας γραψουν και αλλοι τη γνωμη τους να δουμε τι κανει ο λαος εδω μεσα. μερα η νυχτα.

11 το πρωι απο το new star bar στην walking street (γωνια με την soi diamond). μπαζο ειναι???  :idiot:

dsc00273dch.jpg

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
τι thailovelinks και παπαριες, για gfe και γκομενες ολοι στο craiglist   :knockinb: :tits2: :pipa2: :pipa1:
τι γιαπωνεζικα μασσαζ προστατη και παπαριες, ολα τα βρισκει κανεις στο craiglist    :2funny: :2funny: :headbang:
craiglist τα εχει ολα και συμφερει   :uglystupid:

Sorry no Negros, Arabs or Indians I’m not a raciest just not my tastes  :2funny: :2funny: :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
οσοι πανε ταυλανδη να μην ξεχνανε να παρουν απο εδω προφυλακτικα!
και κατα προτιμηση durex!  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
11 το πρωι απο το new star bar στην walking street (γωνια με την soi diamond). μπαζο ειναι???  :idiot:
εξαρταται ποιον ρωτας, για μερα καλη ειναι.

γιαννακη 666 αλλα τα μωρα της νυχτας και αλλα της μερας, δοκιμασε.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
εξαρταται ποιον ρωτας, για μερα καλη ειναι.

γιαννακη 666 αλλα τα μωρα της νυχτας και αλλα της μερας, δοκιμασε.

τον γιαννακη ρωταω που λεει οτι ολα τα μωρα της ημερας ειναι μπαζα.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
και για βραδυ καλη ειναι!!! την συναντησα παλι τον ιουνιο. της εδωσε ενας αμερικανος 2.000ευρω για να βαλει σιλικονη. την ημερα που ερχοταν ο τυπος, την μαμησα εγω το προηγουμενο βραδυ. στην αρχη δεν ηθελε να'ρθει μαζι μου γιατι θα ερχοταν στις 7 το πρωι και ηθελε να παει να τον συναντησει αλλα τελικα ηρθε μαζι μου και εφυγε το μεσημερι απο το ξενοδοχειο.  :2funny:
50αρης ο τυπος και πανασχημος. την ρωτησα γιατι ειναι μαζι του και μου ειπε οτι της στελνει λεφτα και αναγκαστηκα πηγαινει μαζι του αφου εγω δεν μπορω να την φροντισω. και δεν εννουσε να της στελνω λεφτα αλλα να την παρω απο εκει. μου τα ειπε αυτα μετα το μαμησι και κοιμηθηκε στην αγκαλια μου.  :(
τωρα ξεκινησε δουλεια σε gogo bar αλλα δεν μου λεει σε ποιο. προφανως σταματησε ο αλλος να της στελνει λεφτα.

dsc00898.jpg

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
pi8anotata 8a eimai pattaya Parask. k Savv vrady. 8a ginei panikos! ystera apo BKK k phuket..hr8e h wra gia k gia pattaya!

Opoios einai idi katw k exei ore3h gia byra se kana go go bar, as mou steilei mnm na tou dwsw to kinito mou na eido8oume. toso pipini kukloforei, eimaste low season, 8a ri3oume kala  :knockinb: :fuck1:

toubano i dikia sou djzan! wraios!! alh8eia, exei kialles tetoies i pattaya???? :tits: :boobies: :tits: makari!

gia opoion tuxon kserei: antistoixa club gia tsarka tou stil tiger/holywood, einai to insomnia/ocean? na yposhmeiwsw oti sta club den plirwneis fine, ola pane sti kopelara.

kostas433

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
0
στο Lucifer κορυφαιο θα πας Πρωτα περνα μια βολτα απο το tonny Καμμια σχεση με Πουκέ
Οσες χορευουν μονες ,τις πλησιαζεις ,χαμογελας ,αν σου χαμογελασει κι αυτη οκ τη κερνας και
μπουμ -μπουμ μη βιαζεσαι κοψε κινηση πρωτα

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Sawat dee krap boyz

H taktiki mou sto phuket:
1 full club scan
2 tsibame panta tin kaluterh gia mas
3 an sto xwro einai alogo k kolitsida panw mas, kername byrakia..k 99% k sto krevati 8a nai purkavlos!

Na sai kala Kwsta, krataw Lucifer kai Tony loipon, nomizw 11-12 einai kalh wra, an kleinoun 2-2.30.

opoios allos einai gia katw SVK gia xabale k voli mou stelnei PM.

kop khun kap k ta leme!

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Ναι απαγορευεται η πωληση αλκοολ απο τις 2μμ μεχρι τις 5μμ ακομη και στα 7-11. Μη με ρωτησει κανενας γιατι, υποτιθεται οτι συμβαλλει στο να μη μεθοκοπανε οι Ταυλανδοι   :huh:

Και μετα τις 10 το βραδυ απαγορευεται η πωληση στα σουπερ μαρκετ επισης. Πολλα αδιαφορουν για την απαγορευση, μερικα ομως την τηρουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom