Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
central festival mall by night.........ενα Τεραστιο εμπορικο κεντρο στην 2nd road+soi 9

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
ενα πολυ μικρο οδοιπορικο στο 2nd road...

roulis81

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδες!!!
Αρχικα να ευχαριστησω οσους εχουν παραθεση τις εμπειριες τους σε αυτο το φορουμ, καθως ειναι ενας πολυ καλος οδηγος για να ξεκινισει καποιος τις περιπετειες του στην μαγικη αυτη χωρα.
Γυρισα το το σαββατο που μας περασε απο την Bangkok και ακομη δεν μπορω να συνελθω.
Μετα απο ενα πενθημερο ταξιδη για δουλειες στην Σαγκαι πηγα για πρωτη φορα Ταιλανδη.
Μολις βγηκα απο το αεροδρομιο ταξακι και σφαιρα για Παταγια.
Τεσσερις νυχτες εκατσα Παταγια.
Φοβερη κατασταση οπως ακριβως την περιγραφουν οι συναγωνιστες, αλλα δεν ειναι για παραπανω κατα την γνωμη μου.
Την πεμπτη μερα,απογευμα στην ουσια, περνω παλι ταξι και γιριζω Bangkok να παρω το αεροπλανο του γιρισμου.
Παω στο check-in και εκει μου λεει η τυπισσα της Lufthansa οτι εχουν υπερφορτωσει το αεροπλανο, και πως  αν δεν ειναι επειγον να φυγω, μπορουν:1)να μου αλλαξουν το εισητηριο για την ιδια πτηση της επομενης μερας,2)να με κοιμισουν με δικα τους εξοδα στο Novotel hotel διπλα απο το αεροδρομιο και 3) να παρω για ολη αυτη την ταλαιπωρια  :headban :uglystupid:g3:επιταγη την αεροπορικης 600 ευρω εξαργηρωσιμη στην Ελλαδα.
Παιδια, εψαχνα γυρω μου να βρω την καμερα της Candid camera.Απο εκει που εισαι με το κεφαλι σκυμμενο και ετοιμαζεσε να επιστρεψεις στην φρικη που ζουμε εδω,να σου δινουν αυτη την επιλογη!!!  :uglystupid: Μην σας τα πολυλογω, δεχτηκα αμεσως και κατευθειαν μου εδωσαν την επιταγη και με πηγαν στο ξενοδοχειο.Η Bangkok απλα τα σπαει!!!!Αμεσως μπανιο στο ξενοδοχειο και ταξι για Nana road.
Μπαρακια,κοριτσια ολα σχεδον ιδια με παταγια...αλλα στις 2 παρα κατι που παραγγειλα μπυρα,η σερβιτορα μου ζητησε να την πληρωσω για στις 2 θα εκλεινε το μαγαζι. :headbang:  :headbang:  :headbang:  Τρελαθηκα!!!Που θα παει ολος αυτοσ ο κοσμος την ρωταω!!!???
Στην soi 11 μου λεει εχει αλλο μαγαζι που παει μεχρι τις 5!!!ΣΠΑΙΣ ΚΛΑΜΠ παιδια!!!!! Δεν υπαρχει αυτο το μαγαζι.Καθαρα ευρωπαικο κλαμπ με μονη διαφορα τις ταιλανδεζουλες!!!!!Εκει με πλησιασε ενα μωρακι,με πηρε στο τραπεζι του,με την φιλη της και τελικα φυγαμε ολοι μαζι για το peep hotel.Οχι και τοσο καλο ξενοδοχειο για να μεινεις αλλα φοβερο για την περιπτωση!!!!Ολα τα οργανωσαν αυτες.Εγω το μονο που εκανα ηταν να ειμαι HAPPY!!!!Το πρωι της επομενης μερας πηρα την μια και με εκανε ξεναγηση στην πολη.Το απογευμα με πηγε στο ξενοδοχειο του αεροδρομιου να ετοιμαστω,  :pipa2:  :fuck1: και μετα στο αεροδρομιο μαζι μου να με αποχαιρετησει.Ενοειται οτι ρωτησα στο check-in  αν πεζει η ιδια περιπτωση, αλλα η απαντηση ηταν αρνητικη  :P !!!! Αν μπορω να βοηθεισω σε κατι εδω μεσα ειμαι διαθεσιμος για οτιδοιποτε θελετε.
Και παλι ευχαριστω οσους παραθετουν εμπειριες και γεγονοτα εδω μεσα,αφου χωρις αυτους το ποιο πιθανο θα ηταν να κατσω στο αεροδρομιο 5 μερες και να γυρισω πισω οπως πηγα!!!!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
συνεχιζω με βιντεακια..

soi 9.......τιποτα το ιδιαιτερο.....μονο στην γωνια με 2nd road εχει κανα 2 μπαρακια.απο εκει και προς beach road.....νεκρα!!!

Η μια μερια του ειναι το central festival mall(ενα τεραστιο ολοκαινουργιο mall)

το central festival εχει 2 εισοδους. απο second road και απο beach road. οντως ειναι τεραστειοοοοοοοοοοο!!!

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Rouli, gia dwse an boreis periss plirofories gia to ksenodoxeio. Onoma? Yparxei sto internet? Timi?
To bar fine poso sou pige sto after club pou piges?

Nana k soi cowboy exw akousei k gw ws ta kalutera spot gia BKK.

Euxaristoume

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
την ψαχνεις για παραπερα τη δουλεια βλεπω γιωργο..
ναι ρε φιλε εννοειται ειδικα Σανγκαι με τρωει απο περυσι να παω. Μια χαρα Ταυλανδη, γαματα, φτηνα, τα παντα ολα  αλλα και να πηγαινεις καθε χρονο Ταυ χανεται η γλυκα. θελω να δω και αλλα μερη και θελω να γαμησω κ αλλες ασιατισες  :rockon:

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δε φοβασαι τη συγκριση με την ταιλανδη και τις ταιλανδεζες?
αν εννοεις σαν ομορφια  τα γουστα μου ειναι σαν του pipino. Μαρεσουν οι λευκες ασιατισες και τα γλυκα προσωπακια.
Αν εννοεις στο γαμησι δεν μπορω να εχω ακομα αποψη γιατι μονο Ταυλανδεζες εχω γαμησει αλλα γουσταρω να δοκιμασω να δω τι γινεται, πως ειναι οι κινεζες πως ειναι οι βιετναμεζες πως ειναι οι ΓΙΑΠΩΝΕΖΕΣ  :bigdick:

roulis81

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αν εννοεις σαν ομορφια  τα γουστα μου ειναι σαν του pipino. Μαρεσουν οι λευκες ασιατισες και τα γλυκα προσωπακια.
Αν εννοεις στο γαμησι δεν μπορω να εχω ακομα αποψη γιατι μονο Ταυλανδεζες εχω γαμησει αλλα γουσταρω να δοκιμασω να δω τι γινεται, πως ειναι οι κινεζες πως ειναι οι βιετναμεζες πως ειναι οι ΓΙΑΠΩΝΕΖΕΣ  :bigdick:
Ετοιμος εισαι!!!!!

roulis81

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Απο ΝΑΝΑ δεν ψωνισα.βρηκα ομως ξενοδοχειο εκει που χρεωνει 100 βαητ/ωρα το δωματιο.Ετσι οποιος θελει περνει μια του πεζοδρομιου εξω απο τα μπαρακια που εχει η νανα και την πηγενει εκει για ενα η΄πεντε γρηγορα!!! :knockinb:  :rockon: Εχει επτα ξενοδοχεια.Στην νανα ειναι το white orchid inn.Οι τιμες που λεει στο site δεν πεζουν.Εμενα μου ειπε στις μια η ωρα το βραδυ οτι αν θελω δωματιο ειναι 1100 μπατ.Αλλα ειπαμε.Χρεωνει και με την ωρα. Πολλες μου προτηναν να με πανε στο δωματιο τους αλλα δεν εμπστευομουν ρε παιδια....οχι στα δικα τους,αλλα ουτε στο δικο μου να της βαλω.Στα μπαρακια της νανα ειναι η ιδια κατασταση με παταγια αλλα λιγο πιο ανεβασμενα.Τα μωρα της Μπανγκκοκ παντως καμια σχεση με παταγια.Πιο προστυχα,πιο κεφατα.Απο την νανα πηρα ταξι και οταν του ειπα κλαμπ soi 11 καταλαβε αμεσως και με πηγε σε αυτο το spice club.Απιστευτο κλαμπ με φοβερη μουσικη πολλους φαρανγκ και γενικα σαν να εισαι σε τοπ κλαμπ εδω αλλα με ταιλανδες μεσα.!!!!!!Δεν υπαρχουν μπαρ φινε και τετοια σε αυτο.Δουλευουν σερβιτορες,πωλητριες,οτι μπορει να φανταστειτε και το βραδυ βγαινουν εκει να βρουν καποιον ξενο.Οχι για φραγκα αλλα επειδη το γουσταρουν.Βεβαια δεν θα σου τα αρνηθουν....μην ξεχνιομαστε!!!!!Το ξενοδοχειο που με πηγαν λεγετε peep inn και ειναι 5 λεπτα απο εκει με ενα ταξακι.Καρτα δεν ειχε το ξενοδοχειο να μου δωσει και ετσι τραβηξα φωτο την ταμπελα.(συντομα θα ανεβουν φωτο)Γενικοτερα να με ρωταγε καποιος τεσσερις μερες παταγια η' μια μπανγκκοκ θα διαλεγα το δευτερο.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
απο τη στιγμη που δεν εχουμε δοκιμασει ιαπωνεζα, ας μην λεμε μεγαλες κουβεντες..
σημερα ροκο καθως ειχα ξυπνησει πρωι και ειχα καταθλιψη και ενω ειχα αηδιασει βλεποντας ελληνιδες πανχοντρες, γερμανιδες με τριχες στα ποδια γαλλους/ιδες να βρωμανε ιδρωτιλα, ελληνες να ρωτανε που μπορουν να καπνισουν-κατουρησουν κτλ, αποφασισα να κατεβασω το κεφαλι και να βλεπω μονο την TFT. οταν ξαφνικα με πλησιασε μια οαση,
φωνουλα βελουδινη, αρωμα παραδεισενιο, οταν σηκωσα το κεφαλι φυσικα σε αποσταση αναπνοης ηταν μια ιαπωνεζα, λοιπον,
χερακια σαν κρινοι, δαχτυλακια με νυχακια βαμενα πορτοκαλι, ντεκολτε πλουσιο με κοσμημα περιεργο τυλιχτο γυρω στο λαιμο με μια πετρα ροζ στο κεντρο, ματακια τα γνωστα ιαπωνεζικα με την ελαφρια μαυρη σκια χωρις υπερβολες, μαλλια αυτα που ξερουμε για ασιατισες, εμφανιση διακριτικη, φουστανακι μωβ της ορχιδεας και αλλα πολλα.
αλλος αερας αλλη κουλτουρα αλλο επιπεδο, χωρις την καφριλα και την αγενεια των ελληνων,
δεν μυριζε τσιγαριλα, δεν μιλαγε δυνατα, δεν δεν δεν.
γεννημενη το 1986, Οσακα.
πως θα γινει στη χωρα μας να παρουμε κατι απο την αξιοπρεπεια τους?
:offtopic:

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σημερα ροκο καθως ειχα ξυπνησει πρωι και ειχα καταθλιψη και ενω ειχα αηδιασει βλεποντας ελληνιδες πανχοντρες, γερμανιδες με τριχες στα ποδια γαλλους/ιδες να βρωμανε ιδρωτιλα, ελληνες να ρωτανε που μπορουν να καπνισουν-κατουρησουν κτλ, αποφασισα να κατεβασω το κεφαλι και να βλεπω μονο την TFT. οταν ξαφνικα με πλησιασε μια οαση,
φωνουλα βελουδινη, αρωμα παραδεισενιο, οταν σηκωσα το κεφαλι φυσικα σε αποσταση αναπνοης ηταν μια ιαπωνεζα, λοιπον,
χερακια σαν κρινοι, δαχτυλακια με νυχακια βαμενα πορτοκαλι, ντεκολτε πλουσιο με κοσμημα περιεργο τυλιχτο γυρω στο λαιμο με μια πετρα ροζ στο κεντρο, ματακια τα γνωστα ιαπωνεζικα με την ελαφρια μαυρη σκια χωρις υπερβολες, μαλλια αυτα που ξερουμε για ασιατισες, εμφανιση χωρις υπερβολες, φουστανακι μωβ της ορχιδεας και αλλα πολλα.
αλλος αερας αλλη κουλτουρα αλλο επιπεδο, χωρις την καφριλα και την αγενεια των ελληνων,
δεν μυριζε τσιγαριλα, δεν μιλαγε δυνατα, δεν δεν δεν.
γεννημενη το 1986, Οσακα.
πως θα γινει στη χωρα μας να παρουμε κατι απο την αξιοπρεπεια τους?
:offtopic:

απτην περιγραφη μονο με επιασε ριγος. Τι πλασματα ειναι αυτα ΘΕΕΕ ΜΟΥ???!!!!!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
kostaf16...

μωρο καλο μπορεις να πετυχεις στην Ταυλανδη οπουδηποτε οποιαδηποτε ωρα
μερα η νυχτα. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Πιστευω παντως απο τη μικρη εμπειρια μου οτι τα καλυτερα παιζουν νωρις το βραδυ και νωρις το πρωι δηλαδη μολις βγαινουν για βραδυ και ΔΕΝ εχουν φορτοθει η ξημερωματα οπου συνηθως επιστρεφουν (τις αφηνουν μερικοι χαζοι - εκτος αν πανε να φορτωσουν αλλη επειδη η πρωτη στο κρεβατι ηταν ΜΑΠΑ!) αφου εχουν φορτωθει και πανε για δευτερο γυρο.

Συμφωνω για τα σχολια σου για τις χοντρες ελληνιδες και τα σχετικα
και λιγα ειπες!!!!!!!

Οσο για τα γιαπωνεζικα και τα σχετικα επιφυλασσομαι να κανω σχολια
στο μελλον αν αποκτησω εμπειρια!

roulis81

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ηδη εχω βρει 6 φιλους να μου βαζουν στην τραπεζα 100 ευρω ο καθενας τους καθε μηνα για ενα χρονο.Θελω αλλους 14.Που θα παει....Στα δυσκολα φαινονται οι φιλοι!!!!  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom