lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
central festival mall by night.........ενα Τεραστιο εμπορικο κεντρο στην 2nd road+soi 9
συνεχιζω με βιντεακια..
soi 9.......τιποτα το ιδιαιτερο.....μονο στην γωνια με 2nd road εχει κανα 2 μπαρακια.απο εκει και προς beach road.....νεκρα!!!
Η μια μερια του ειναι το central festival mall(ενα τεραστιο ολοκαινουργιο mall)
Δεν κολαει στο φορουμ φιλαρακο...θα κραξουνε και με το δικιο τουςδεν γραφεις για Σανγκαι 2 πραγματα?
δεν γραφεις για Σανγκαι 2 πραγματα?
ναι ρε φιλε εννοειται ειδικα Σανγκαι με τρωει απο περυσι να παω. Μια χαρα Ταυλανδη, γαματα, φτηνα, τα παντα ολα αλλα και να πηγαινεις καθε χρονο Ταυ χανεται η γλυκα. θελω να δω και αλλα μερη και θελω να γαμησω κ αλλες ασιατισεςτην ψαχνεις για παραπερα τη δουλεια βλεπω γιωργο..
δε φοβασαι τη συγκριση με την ταιλανδη και τις ταιλανδεζες?θελω να δω και αλλα μερη και θελω να γαμησω κ αλλες ασιατισες
δε φοβασαι τη συγκριση με την ταιλανδη και τις ταιλανδεζες?
δε φοβασαι τη συγκριση με την ταιλανδη και τις ταιλανδεζες?
αν εννοεις σαν ομορφια τα γουστα μου ειναι σαν του pipino. Μαρεσουν οι λευκες ασιατισες και τα γλυκα προσωπακια.δε φοβασαι τη συγκριση με την ταιλανδη και τις ταιλανδεζες?
Ετοιμος εισαι!!!!!αν εννοεις σαν ομορφια τα γουστα μου ειναι σαν του pipino. Μαρεσουν οι λευκες ασιατισες και τα γλυκα προσωπακια.
Αν εννοεις στο γαμησι δεν μπορω να εχω ακομα αποψη γιατι μονο Ταυλανδεζες εχω γαμησει αλλα γουσταρω να δοκιμασω να δω τι γινεται, πως ειναι οι κινεζες πως ειναι οι βιετναμεζες πως ειναι οι ΓΙΑΠΩΝΕΖΕΣ
σημερα ροκο καθως ειχα ξυπνησει πρωι και ειχα καταθλιψη και ενω ειχα αηδιασει βλεποντας ελληνιδες πανχοντρες, γερμανιδες με τριχες στα ποδια γαλλους/ιδες να βρωμανε ιδρωτιλα, ελληνες να ρωτανε που μπορουν να καπνισουν-κατουρησουν κτλ, αποφασισα να κατεβασω το κεφαλι και να βλεπω μονο την TFT. οταν ξαφνικα με πλησιασε μια οαση,απο τη στιγμη που δεν εχουμε δοκιμασει ιαπωνεζα, ας μην λεμε μεγαλες κουβεντες..
σημερα ροκο καθως ειχα ξυπνησει πρωι και ειχα καταθλιψη και ενω ειχα αηδιασει βλεποντας ελληνιδες πανχοντρες, γερμανιδες με τριχες στα ποδια γαλλους/ιδες να βρωμανε ιδρωτιλα, ελληνες να ρωτανε που μπορουν να καπνισουν-κατουρησουν κτλ, αποφασισα να κατεβασω το κεφαλι και να βλεπω μονο την TFT. οταν ξαφνικα με πλησιασε μια οαση,
φωνουλα βελουδινη, αρωμα παραδεισενιο, οταν σηκωσα το κεφαλι φυσικα σε αποσταση αναπνοης ηταν μια ιαπωνεζα, λοιπον,
χερακια σαν κρινοι, δαχτυλακια με νυχακια βαμενα πορτοκαλι, ντεκολτε πλουσιο με κοσμημα περιεργο τυλιχτο γυρω στο λαιμο με μια πετρα ροζ στο κεντρο, ματακια τα γνωστα ιαπωνεζικα με την ελαφρια μαυρη σκια χωρις υπερβολες, μαλλια αυτα που ξερουμε για ασιατισες, εμφανιση χωρις υπερβολες, φουστανακι μωβ της ορχιδεας και αλλα πολλα.
αλλος αερας αλλη κουλτουρα αλλο επιπεδο, χωρις την καφριλα και την αγενεια των ελληνων,
δεν μυριζε τσιγαριλα, δεν μιλαγε δυνατα, δεν δεν δεν.
γεννημενη το 1986, Οσακα.
πως θα γινει στη χωρα μας να παρουμε κατι απο την αξιοπρεπεια τους?