Συνεχιζω με την 2η μερα....
το πρωι ξυπνημα με το μωρο μαζι........της εδωσα το "δωρακι" της.....ντυθηκε και εφυγε...
Μολις που προλαβα το πρωινο στο Ξενοδοχειο....
Με τα παιδια μετα για λιγο εξω και μετα για φαγητο στο Kiss(εστιατοριο στην 2nd road,ακριβως απεναντι απ'το Mike's shopping mall)και πισω στο χοτελ για υπνο(να παρουμε δυναμεις για το βραδυ)...
γυρω στις 10 το βραδυ,ετοιμασιες για εξω...
Ξεκιναμε με σοι 8............το ιδιο σκηνικο οπως και εχτες....Κοριτσακια να φωναζουν οταν περνας.........να σε τραβανε κοντα τους....να σε αγκαλιαζουν...
Πηγαμε στο Heavens door beer bar(ειναι λιγο πριν βγεις στο beach road)
Ειχε παρτυ το συγκεκριμενο μαγαζι(ειχε μπαλονια........ζωντανη ορχηστρα)και μωρακια που χορευαν ασταματητα....καθησαμε για 1 μπυριτσα....με το που κατσαμε,αμεσως μας την "επεσαν" 2 γκομενες......η "δικια" μου δεν ηταν ωραια και την εστειλα!!!Τα μωρακια που χορευαν στο μαγαζι ουτε μια ματια δεν μας εριξαν(μαλλον ηταν οι "κραχτες" του μαγαζιου)
ειχε και ενα μινι show με 2 παιδια Ταυλανδους......ο ενας χορευε hip hop και ο αλλος εκανε μαγικα κολπα......Μαλιστα σ'ενα απ'αυτα,πηρα το ωραιοτερο κομματι του μαγαζιου..του εδεσε κατι μαντηλια γυρω απ'το στηθος....τραβηξε τα μαντηλια προς τα πανω και εβγαλε το σουτιεν της!!!!!Ασπρο ηταν!!!
μετα απο λιγο φυγαμε και κατευθηνθηκαμε για την walking street....
Πηραμε το 10μπατο φορτηγακι(baht bus) και σε 10 λεπτα ειμασταν walking street....Ειχε προηγηθει τηλεφωνημα απ'τον fysarmonika και ειχαμε συναντηση εκει..
Πηγαμε για ποτακι στο μπαρακι απεναντι ακριβως απ'το candyshop....το μαγαζι με live hip-hop και afro μουσικη το οποιο ηταν γεματο)
Ακουστε ομως σκηνικο που εγινε στο μπαρακι που πιναμε το ποτο μας..
ενω ειμαστε 1ο τραπεζι πιστα και μιλαμε και πινουμε,ερχεται ενας ΛΕΧΡΙΤΗΣ αγγλος περι τα 65 χρονων........ημιγυμνος........μες την μπιχλα.......Λιωμα στο μεθησι....και ερχεται και ξαπλωνει μπροστα στο τραπεζι μας!!!!Λιαρδα ο τυπος....ειχε και ξεδοντιαρα Ταυλανδη μαζι του και συνεχεια της φωναζε και μαλωνανε!!!!!Παιδια,ο τυπος ουτενα τον φτυσεις!!!!!!!Τελος παντων.....
δεν μπορουσαμε να μιλησουμε και να πιουμε το ποτο μας μ'αυτον τον μαλακα τον αγγλο...το παιρνει χαμπαρι η υπευθυνη του μαγαζιου οτι ενοχλουμαστε και χωρις να της πουμε τιποτα,του λεει να φυγει απ'το μαγαζι.....
Τοτε αυτος βγαζει την μπιχλοειδη παντουφλα του και της δινει μια!!!!!!
Εκεινη μας βαζει σ'εναν αλλο τραπεζι(λιγο πιο μεσα),παιρνει το κουβα με τα παγακια....το γεμιζει νερο και τον κανει Λουτσα!!!!!!Απιστευτο σκηνικο!!!!απ'την μια να γελας,απ'την μια να κλαις!!!!!
Τελικα ο λεχρας φευγει........καθαριζουν το μερος και μας ξαναβαζουν στο τραπεζι....Μς ζητησε και συγνωμμη για το ολο συμβαν!!!
Τελος παντων....
η walking street για μενα ειναι το ωραιοτερο μερος της Παταγια την νυχτα(δεν εχω παει και σε πολλα)......Πολυ ωραια μωρα αλλα και Ladyboys(με το ζορι κρατιομουν να μην τα ορμησω!!!)και σε ποιοτητα αλλα και ποσοτητα.......μια μεγαλη πασαρελλα
Παω για λιγο στην Lusifer(ειχα περιεργεια να την δω).........γεματο το μαγαζι....σαν σπηλια ειναι και αρκετο σκοτος.......μωρα ωραια μεσα και ελευθερα(εκει που περπατουσα αναμεσα τους ενοιωθα κατι χερια να μου πιανουν τον κολο..να με τσιμπανε..τετοια)
Φευγψ απο Lucifer και παω στο ΑΠΟΛΥΤΟ CLUB.........INSOMNIA Speaking!!!
Παρα πολυ καλο club me "νταμπα-ντουμπα" μουσικη(καλη ομως)....μωρα μεσα απιθανα!!!Στην εισοδο μας ψαξανε(και τα τσαντακια και σωματικα)και τις Ταυλανδεζες τις ζητουσαν ταυτοτητα για να μπουν μεσα!!!!
εκει συναντησαμε και τα αλλα τα παιδια.τον Βασιλη,τον Γιαννη,τον Λευτερη και γιναμε ολοι μια παρεα!!!
οπως ειπα,πολυ ωραια Ταυλανδακια μεσα και ωραιο περιβαλλον και μουσικη χορευτικη.......μ'ενα χαμογελο εβγαζες γκομενα.........
Ο fysarmonikas "χτυπησε" ενα αστερακι 27 χρ.....πολυ καλο και ψηλο για Ταυλανδη......αυτη εφερε και την φιλη της(30 χρ.) η οποια δεν ηταν και τοσο ωραια σαν και αυτη αλλα κουνουσε το κωλαρακι της πολυ αισθησιακα και με 'εφτιαχνε"...ολη την ωρα τριβοταν πανω μου!!!!σε 2 λεπτα ο
ειχε γινει καγκελο!!!!!πολυ Καβλα!!!!Αυτο ηταν!!!!κατσαμε λιγο,ηπιαμε κατι ποτακια και βουρ για ξενοδοχειο....Ετσι απλα!!!!
Τι εγινε(στο χοτελ) παλι δεν θα σας πω....απλα θα συμφωνησω με ενεν συναγωνιστη ο οποιος ειχε γραψει οτι οι μεγαλες(ανω των 25 χρονων) ξερουν να σε φτιαχνουν!!!!Ξερουν να
Παιδια και αυτη οντως ηξερε!!!!!Αυτο τιποτα αλλο!!
Σημειωση.....ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ!!!!ουτε και αυτη μου ζητησε!!!!την επομενη μερα της εδωσα 1000 μπατ και επειδη ειχε και ενα παιδακι(στο χωριο με τους παππουδες και τις γιαγιαδες)της εδωσα εξτρα 500 μπατ και της ειπα μ'αυτα να παρει κατι για το παιδακι της!!!Ειμαι και ψυχοπονιαρης,τι να κανω????
Μονο που δεν πηδηξε πανω στο ταβανι απ'την χαρα της!!!!
Χαλαλι της!!!
Και κατι αλλο........Πριν γινει το boom-boom,αρχισε να προσευχεται στον Βουδα!!!Γιατι???
Αυτη ξερει!!!!
τα λεμε