You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
σημερα εβγαλε προσφορα η thai με 570 ευρο το οπιο εκλησα 5 εως 17 οκτομβριου..... προλαβετεεεεεεεε... κατεβενο το 2 τριπ μου μετα τον ιουλιο, (καλα τα παω για νεος!!!!!! ) αυτη τη φορα οχι μονος μου με 1 φιλαρακι, η προσφορα μαλλον ειναι για λιγο με ισχη για των οκτομβριο μονο με μεγηστη διαρκια παραμονης 1 μηνα οχι περησοτερο,
δεν μπορης νατο ακυροσης (το χανης)και αν θελης ασπουμε νατο παρατηνης εχει πηνη 100 ευρο πετα κλασηκα μεσημερακη η ται και εισε βανκοκ πρωι 6 ωρα ταιλανδης, 9 και μιση ορες το πηγενε 10 και μιση η επιστοφη... πηρα τηλ 21096922010, δεν γνορηζω αν το περασαν στο σαιτ χτες βραδυ δεν εβγαζε τηποτα, μπηκα στο thaiair λλα διπλα πατησα greece και μου βγαλε το ελληνικο, φηγαμε φηγαμε
δεν μπορης νατο ακυροσης (το χανης)και αν θελης ασπουμε νατο παρατηνης εχει πηνη 100 ευρο πετα κλασηκα μεσημερακη η ται και εισε βανκοκ πρωι 6 ωρα ταιλανδης, 9 και μιση ορες το πηγενε 10 και μιση η επιστοφη... πηρα τηλ 21096922010, δεν γνορηζω αν το περασαν στο σαιτ χτες βραδυ δεν εβγαζε τηποτα, μπηκα στο thaiair λλα διπλα πατησα greece και μου βγαλε το ελληνικο, φηγαμε φηγαμε
prostixos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2008
- Like
- 190
- Πόντοι
- 6
δηλλαδη με ποσο ευρο κανεισ φορτςτικη ενα μωρο για ολο το βραδυ??συγνωμη που ρωταω πολλα αλλα ψηνομαι ασχημα
δηλλαδη με ποσο ευρο κανεισ φορτςτικη ενα μωρο για ολο το βραδυ??συγνωμη που ρωταω πολλα αλλα ψηνομαι ασχημα
εχει με 20, με 30, με 40, με 50, με 60, με 70, με 80, με 90, με 100 κτλ.......
με 10 μονο short time!!!
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
σημερα εβγαλε προσφορα η thai με 570 ευρο το οπιο εκλησα 5 εως 17 οκτομβριου..... προλαβετεεεεεεεε... κατεβενο το 2 τριπ μου μετα τον ιουλιο, (καλα τα παω για νεος!!!!!! ) αυτη τη φορα οχι μονος μου με 1 φιλαρακι, η προσφορα μαλλον ειναι για λιγο με ισχη για των οκτομβριο μονο με μεγηστη διαρκια παραμονης 1 μηνα οχι περησοτερο,
κωλοφαρδοτυχερε
jamest
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μη το σκεφταισαι καθόλου, φύγε όπως είσαι για τον παραδείσο.
Με...σκονάκια δεν πας Ταϋλάνδη!
Διάβασε τις πρώτες 50-100 σελίδες, και τις 50-100 τελευταίες και...
εξετάσεις στην Πατάγια!
Και φυσικά απορίες πριν τις εξετάσεις, λύνονται όλες!
Αλλά να έχεις κάποια ιδέα του μαθήματος.... ;)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
τα κους λορδε?58 KAI σημερα!!!!!!! 1 νοεμβρι κατο!!!!!!
αλλοι πανε κατο και αλλοι κιατο
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
στη μια το μεσημερι ανοιγουν τα πρωτα αγκογκο, νωριτερα τριγυρω απο τα μεγαλα ξενοδοχεια βγαινουν συνεχως,οσες σχολανε.. απο το βραδυ...οταν φτανεις πατταγια το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θελεις να κοιμηθεις, αλλα βγαινεις εξω να βρεις το πρωτο μωρο να μαμησεις και μετα το απογευμα ριχνεις κανα υπνακο αγκαλια με το μωρο.
εγω εχω ψωνισει απο ασανσερ.
djzan το πρωτο νινι του ταξιδιου δεν το κραταμε παραπανω, ειναι παγιδα, πρεπει να εισπραξουμε αφθονο σεξ τις πρωτες μερες και μετα υπαρχει χρονος για gfe.
o γιαννακης666 φτανει στην πηγη αλλα περιμενει να πιει, κριμα τοσες ερωτησεις που εκανε παλια.
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
τι thailovelinks και παπαριες, για gfe και γκομενες ολοι στο craiglist
τι γιαπωνεζικα μασσαζ προστατη και παπαριες, ολα τα βρισκει κανεις στο craiglist
craiglist τα εχει ολα και συμφερει
τι γιαπωνεζικα μασσαζ προστατη και παπαριες, ολα τα βρισκει κανεις στο craiglist
craiglist τα εχει ολα και συμφερει
Είμαι νέος στο σπόρ του σεξοτουρισμού και θα ήθελα τη γνώμη των έμπειρων σε τέτοια ευχάριστα ταξιδάκια. Διαβάζοντας πολλές σελίδες με προσοχή σε αυτό το φόρουμ έφτασα στο συμπέρασμα πως η ταυλάνδη και συγκεκριμένα η παττάγια είναι ο καλύτερος προορισμός για ένα αρχάριο Σωστό;
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω για τυχόν κινδύνους που μπορεί να κρύβει ένα τέτοιο ταξίδι ταξιδέυοντας μόνος. Είμαι σίγουρος πως αναφέρονται κάποιοι αλλα όχι όσο θα έπρεπε. Να πώ πως δεν με ενδιαφέρουν τα αξιοθέατα οπότε δεν θα τριγυρνάω πολύ και θα είμαι μπαρ -> κοντινό ξενοδοχείο -> για 10 με 12 μέρες.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω για τυχόν κινδύνους που μπορεί να κρύβει ένα τέτοιο ταξίδι ταξιδέυοντας μόνος. Είμαι σίγουρος πως αναφέρονται κάποιοι αλλα όχι όσο θα έπρεπε. Να πώ πως δεν με ενδιαφέρουν τα αξιοθέατα οπότε δεν θα τριγυρνάω πολύ και θα είμαι μπαρ -> κοντινό ξενοδοχείο -> για 10 με 12 μέρες.
στη μια το μεσημερι ανοιγουν τα πρωτα αγκογκο, νωριτερα τριγυρω απο τα μεγαλα ξενοδοχεια βγαινουν συνεχως,οσες σχολανε.. απο το βραδυ...
εγω εχω ψωνισει απο ασανσερ.
djzan το πρωτο νινι του ταξιδιου δεν το κραταμε παραπανω, ειναι παγιδα, πρεπει να εισπραξουμε αφθονο σεξ τις πρωτες μερες και μετα υπαρχει χρονος για gfe.
o γιαννακης666 φτανει στην πηγη αλλα περιμενει να πιει, κριμα τοσες ερωτησεις που εκανε παλια.
νομιζω πρεπει να μιλαμε ποιο σοβαρα...
οταν φετος ειδικα ολοι αναφερουν οτι η ποιτητα ηταν χαλια,οταν καποιος ψαχνει ολο το βραδυ να βρει μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΗ και δε βρισκει,εσεις μου λετε να ψωνισουμε μεσημεριατικα? εκει να δεις χαλια που θα βρεις...
Εκτος αν πολλοι εδω μεσα (δεν αναφερομαι σε σενα Κωστα) ειναι σαβουρογαμηδες. Εγω τα καλυτερα μωρα ΝΥΧΤΑ τα βλεπω. Οποιοι τα βλεπουν ΚΑΙ μερα ας τα γαμανε ΚΑΙ μερα...κανεις δε γαμαει 24 ωρες...
Αμα ηταν ετσι κανεις δε θα εβγενε νυχτα αφου ολοι θα ειχαν ηδη μωρα.
Εγω περιμενω το βραδυ ΠΑΝΤΑ γιατι...γαμαει καλυτερο μωρο οποιος γαμαει τελευταιος!!!!!!!!!!! η υπομονη σε αυτο τον τοπο ανταμειβεται με ενα ΣΟΥΠΕΡ μωρο. Καθε λιγα λεπτα βρισκεις και ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΤΕΛΟΣ.
ας γραψουν και αλλοι τη γνωμη τους να δουμε τι κανει ο λαος εδω μεσα. μερα η νυχτα.
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Παραθετω βιντεακι δωματιο Deluxe(1600 Baht)την βραδυα στο pattaya bay resort.....
Αφιερωμενο στον manager of Pattaya bay resort,DJZAN!!!
Παραθετω βιντεακι δωματιο Deluxe(1600 Baht)την βραδυα στο pattaya bay resort.....
ρε μεγάλε το πιπίνι που το έκρυψες??????????????
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
εχει με 20, με 30, με 40, με 50, με 60, με 70, με 80, με 90, με 100 κτλ.......
με 10 μονο short time!!!
Ετσι ειναι οπως τα λεει ο djzan,φιλε μου............το θεμα εχει να κανει με το ποσο καλος εισαι στα παζαρια!!!
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
να ρωτησω κατι..ποσο ειναι η ισοτιμια μπατ ευρο???και ποσο σου βγηκε το ταξιδι?
φιλε μου.........460 ευρω τα αεροπορικα(πανε-ελα)....300 ευρω η διαμονη μου στο pattaya bay resort στο deluxe room(1600 μπατ=33 ευρω την ημερα....το κανονικο ειχε την ημερα 999 μπατ=21 ευρω(και για τις 10 μερες.....στην ουσια πληρωσα 9 γιατι στις 7 μερες διαμονης σου κανει δωρο την 1!!!1300 μπατ=27 ευρω η μετακινηση με αμαξι που εστειλε το χοτελ να με παρει απο Αεροδρομιο Μπανγκοκ-Παταγια).......800 μπατ=17 ευρω η διαδρομη με ταξι απο Παταγια-Αεροδρομιο Μπανγκογκ,,,,,,
Αυτα ειναι τα ΠΑΓΙΑ.......Τωρα απ'εκει και περα τρως οσα θελεις εσυ για παρτη σου....το ποτο σου κυμαινεται γυρω στα 2-3 ευρω και τα κερασμενα λιγο πιο πανω 4-5...
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Τακτοποιηση στο pattaya bay resort........μπανακι.....μετα εξω για φαγητο(προχειρο)...αλλαξαμε ευρω σε μπατ(48.23)...καιπισω για λιγο υπνο...
γυρω στις 10 το βραδυ,ετοιμασιες για εξω.....και βγαινω!!!!!1η μου βραδυα στην Παταγια!!!
Με τα παιδια,ανεβαινουμε σ'ενα baht bus απ'την second road(χωρις να τους πουμε κατι!!!Εχει σημασια αυτο που λεω)και κατευθυνομαστε για soi 7 kai 8.......υστερα απο 10(και πολυ ειπα)λεπτα ειμαστε στην γωνια σοι7 και σεκοντ ροαντ....
Και εκει αρχιζει το ονειρο!!!!!!
διασχιζοντας το σοι7 ολο γυρω μπαρακια με οτι ηθελες......ομορφες,ασχημες,χοντρες,λεπτες,Ladyboys.......να φωναζουνε!!!να τσιριζουνε!!!!να σου ορμανε(με την καλη εννοια)!!!να σε αγκαλιαζουνε!!!!Λες και περναει ο Ρουβας!!!!Μια "τυλιχτηκε" κυριολεκτικα πανω μου!!!!!και δεν ειμαι καποιας ιδιαιτερης ομορφιας αντρας....θεωρω τον ευατο μου φυσιολογικης ομορφιας......Βεβαια,μπορει ολα υατα να τα κανουν στα ψεμματα αλλα εκεινη την στιγμη νοιωθεις τοσο ωραια που δεν θελεις να το χαλασεις!!!!!!Να σου χαμογελανε συνεχεια......να σε χαιρετανε
Οπως ειπα ειχα παθει ενα σοκ.....καλα που ηταν τα παιδια να με συνεφερουν
Μ'αρεσει που ηθελα να τραβηξω και βιντεο.....Πως να το κανω αυτο οταν ειμαι σε κατασταση σοκ........Γαμησε και το βιντεο και ολα!!!!Ζητω η Παταγια!!!!Επισης μ'αρεσει που πηρα μαζι μου και 15 χαρτες της παταγια!!!!τους εσκισα ολους!!!Δεν μου χρειαζονται!!!Εδω ειναι παταγια!!!δεν θελει αγχος για το που θα παω,τι θα φαω,ποια θα γα,,,σω!!!!ολα ειναι σε αφθονια και ποικιλια..
Ολα θα τα γαμησεις......και τα βιντεο και τους χαρτες....
Το σοκ δεν το επαθες ακομη πιστεψε με....
Αντε καλα Βολια και καλα να περνας
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
παιδια........δεν ξερω αν καποιος παλιος ξερει κατι....το γραφω ετσι σαν tip
Πηγαμε με τα παιδια σ'ενα σουπερ μαρκετ(και συγκεκριμενα στην south pattaya road)στο κτιριο με τα ηλεκτρικα ,το tucom....αυτο το σουπερ μαρκετ ειναι στα σκαλακια κατω(εχει και να φας εκει αρκετα καλα και φτηνα).....πηραμε 1 μπουκαλι Bacardi(για να χτυπαμε κανενα ποτηρακι στα δωματια)και μας ειπε η ταμιας οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΑΛΚΟΟΛ πριν τις 5 το απογευμα(εμεις ειμασταν εκει γυρω στις 2)
Πηγαμε με τα παιδια σ'ενα σουπερ μαρκετ(και συγκεκριμενα στην south pattaya road)στο κτιριο με τα ηλεκτρικα ,το tucom....αυτο το σουπερ μαρκετ ειναι στα σκαλακια κατω(εχει και να φας εκει αρκετα καλα και φτηνα).....πηραμε 1 μπουκαλι Bacardi(για να χτυπαμε κανενα ποτηρακι στα δωματια)και μας ειπε η ταμιας οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΑΛΚΟΟΛ πριν τις 5 το απογευμα(εμεις ειμασταν εκει γυρω στις 2)
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Χμμμμ...
Στο site αναφέρει πως έχει leather sofa το οποίο εγώ δεν είδα ...
Μήπως να στείλω μέηλ για επιβεβαίωση;
φιλε μου,,,,,,,,leather sofa δεν εχει........εκτος και αν εννοει leather sofa τις 2 δερματινες πολυθρονες που εχει!!!