Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (0 μέλη και 121 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αυτός είναι ο σκοπός μου , έπειτα από δύο αποτυχημένα σεξο-τριπ στην Βουλγαρία (εντός 2009)
Όπως και να το κάνουμε είμαστε λίγο σφιγμένοι , μια βουτιά στα βαθειά θα μας "ανεβάσει" το ηθηκό.
Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις 15ημερο στην πατάγια ? :cum: :pipa1: :dancing:

δεν ξέρετε που και πως αλλά εξαρτάτε και το τι ζητατε στην Βουλγαρία και μήν συγκρίνετε ανόμοια πράγματα αλλο Βουλγαρία άλλο ταιλάνδη.
πως λέμε αλλο Λοζάνη και άλλο Κοζανη.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Εχουμε φτασει Ντουμπαι γυρω στις 22¨40(τοπικη ωρα,21 ¨40 ωρα Ελλαδος).....Το αεροδρομιο τους πολυ καλο,μεγαλουτσικο(μια ευθεια ειναι)και πολυ καθαρο(θα "ανεβασω" ενα μικρο βιντεακι να το δειτε)....τωρα 5 ωρες αναμονης(μεχρι να φυγουμε για Μπανγκοκ)....δεν εχει quite room(αυτο ειναι ενας χωρος οπου εχει κατι σαν ξαπλωστρες και την πεφτεις εκει για ρελαξ)αλλα ειχε ξαπλωστρες λιγο πιο περα απ'τα McDonalds και μαλιστα δωρεαν!!!!Μια χαρα!!!!Εχει σημεια(αρκετα μπορω να πω)οπου μπορεις να φορτισεις το κινητο σου,το laptop και γενικως οτι ηλεκτρικο εχεις(και αυτο ειναι δωρεαν).......και φυσικα free internet!!!!την "επεσα" εκει με τους φιλους gellis22 kai aris(τα παιδια τα γνωρισα απο "αδελφο" site που σχετιζεται με την Ταυλανδη)....λιγο υπνο......λιγο ιντερνετ...καμια μ@λ@κια να περασει η ωρα και οντως περασε η ωρα....
3.15 το πρωι αρχιζουμε να πεταμε για Μπανγκοκ......

Η πτηση το ιδιο καλη.....το προσωπικο το ιδιο καλο(οπως και το σερβις...ακριβως το ιδιο οπως και με Αθηνα-Ντουμπαι.....Μας εδωσαν και την αιτηση της Βιζας για να την συμπληρωσουμε(ωστε οταν κατεβουμε Μπανγκοκ να ειμαστε ετοιμοι)....η πτηση διαρκεια 6 ωρες και 20 λεπτα....Ξεχασα να σας πω οτι τις βαλιτσες τηε εβαλα απο Αθηνα και τις πηρα Μπανγκοκ(ετσθ γινεται οταν εισαι με την ιδια εταιρεια και κανεις στασεις μεχρι να φτασεις το τελικο σου προορισμο)

Φτασαμε Μπανγκοκ στις 12.30(τοπικη ωρα).....αφου περασαμε το ελεγχο διαβατηριων(μας σφραγισαν και την βιζα),πηγαμε πηραμε τις αποσκευες μας και βουρ για την εξοδο οπου με περιμενε οδηγος του pattayabayresort για να φυγουμε....τα παιδια(gellis kai aris)πηγανε με το Λεωφωρειακι της Bell....εγω εδωσα(οχι στον οδηγο)1300 μπατ για την διαδρομη Αεροδρομιο Μπανγκοκ-Παταγια...την αλλη φορα παιδια με το λεωφοριο γιατι ηταν και φτηνο και κανανε την ιδια ωρα με μενα!!!!

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγω εδωσα(οχι στον οδηγο)1300 μπατ για την διαδρομη Αεροδρομιο Μπανγκοκ-Παταγια...την αλλη φορα παιδια με το λεωφοριο γιατι ηταν και φτηνο και κανανε την ιδια ωρα με μενα!!!!

Καλά είσαι εμένα μου πιάσανε το κώλο 1500 μπατ!!! Η επιστροφή είναι 800 μπατ άμα πας στα υπαίθρια σταντάκια των ταξί.

Για σένα είναι η ζωή... keep perigrafing και ταξίδευε μας με τις ανταποκρίσεις σου!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Τακτοποιηση στο pattaya bay resort........μπανακι.....μετα εξω για φαγητο(προχειρο)...αλλαξαμε ευρω σε μπατ(48.23)...καιπισω για λιγο υπνο...

γυρω στις 10 το βραδυ,ετοιμασιες για εξω.....και βγαινω!!!!!1η μου βραδυα στην Παταγια!!!
Με τα παιδια,ανεβαινουμε σ'ενα baht bus απ'την second road(χωρις να τους πουμε κατι!!!Εχει σημασια αυτο που λεω)και κατευθυνομαστε για soi 7 kai 8.......υστερα απο 10(και πολυ ειπα)λεπτα ειμαστε στην γωνια σοι7 και σεκοντ ροαντ....
Και εκει αρχιζει το ονειρο!!!!!!
διασχιζοντας το σοι7 ολο γυρω μπαρακια με οτι ηθελες......ομορφες,ασχημες,χοντρες,λεπτες,Ladyboys.......να φωναζουνε!!!να τσιριζουνε!!!!να σου ορμανε(με την καλη εννοια)!!!να σε αγκαλιαζουνε!!!!Λες και περναει ο Ρουβας!!!!Μια "τυλιχτηκε" κυριολεκτικα πανω μου!!!!!και δεν ειμαι καποιας ιδιαιτερης ομορφιας αντρας....θεωρω τον ευατο μου φυσιολογικης ομορφιας......Βεβαια,μπορει ολα υατα να τα κανουν στα ψεμματα αλλα εκεινη την στιγμη νοιωθεις τοσο ωραια που δεν θελεις να το χαλασεις!!!!!!Να σου χαμογελανε συνεχεια......να σε χαιρετανε
Οπως ειπα ειχα παθει ενα σοκ.....καλα που ηταν τα παιδια να με συνεφερουν

Μ'αρεσει που ηθελα να τραβηξω και βιντεο.....Πως να το κανω αυτο οταν ειμαι σε κατασταση σοκ........Γαμησε και το βιντεο και ολα!!!!Ζητω η Παταγια!!!!Επισης μ'αρεσει που πηρα μαζι μου και 15 χαρτες της παταγια!!!!τους εσκισα ολους!!!Δεν μου χρειαζονται!!!Εδω ειναι παταγια!!!δεν θελει αγχος για το που θα παω,τι θα φαω,ποια θα γα,,,σω!!!!ολα ειναι σε αφθονια και ποικιλια..

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
παιδια......παω για φαι με τους φιλους gelis kai aris και θα συνεχισω αργοτερα!!!

Τα λεμε

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
θεωρω τον ευατο μου φυσιολογικης ομορφιας  
ε καλα! δεν εισαι και πιπινομανιακ.

καλα να περνας λακι,
τωρα καταλαβες και συ οτι οσα εχουν γραφτει σε αυτο το τοπικ δεν ειναι υπερβολες.

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια......παω για φαι με τους φιλους gelis kai aris και θα συνεχισω αργοτερα!!!

Τα λεμε
καλως ηρθες στο club των εξαρτημενων!!!!!!!!!!!!!
...απολαυσε αυτο που ζεις και ασε το laptop και τις περιγραφες για αργοτερα!!!
να περασεις καλα .... :knockinb: ..με πολλα γουστα :tits2: :tits:  :kissass: :kissass2:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
παιδια..επεστρεψα...

Συνεχιζω....

Λοιπον,στο Σοι 7,παμε σ'ενα μπαρακι μικρο(λεγοταν Sunina Bar)....εκει ειχε κατι πιτσιρικες που χορευανε και μας καλουσαν κοντα τους....ετσι πηγαμε....με το που κατσαμε,ερχεται 1 και με "βουταει"(στην κυριολεξια)και με αρχιζει στις αγκαλιες!!!!Ηταν λιγο ασχημουλα(για τα γουστα μου)αλλα πολυ καβλωτικη....την κερασα ενα ποτο και τρελαθηκε!!τι φιλια,τι αγκαλιες....να με παρακαλαει να την παρω μαζι μου(στο χοτελ)....ειδα και επαθα να την ξεφορτωθω...της ειπα οτι θα περασω μετα να την παρω για να με αφησει να φυγω!!!Βεβαια,δεν πηγα(οι φιλοι μου ειπαν οτι εκανα βλακεια που της το ειπα και δεν πηγα αλλα δεν γαμιεται!!!!!)...

Ξεκιναμε με το baht Bus(απο soi 7) για walking street(απ' το beach road)....σε 10 λεπτακια ειμασταν στην ΦΗΜΙΣΜΕΝΗ πια walking street........αν στο soi 7 kai 8 επαθα σοκ,sthn walking street επαθα ολα τα εγκεφαλικα.......καρδιακα.....ψυχολογικα που υπαρχουν!!

Walking street........πολυ καλυτερα απο soi7 kai 8........πολυ καλυτερη ποιοτητα και ποσοτητα!!!!

Πηγαμε στο insomnia αλλα στο μπαρακι.....ηταν κατι ΚΟΥΚΛΑΡΕς που παιζαν μπιλιαρδο και καποιες αλλες που επιναν ποτο!!!ΚΟΥΚΛΕς!!!

μην σας τα πολυλογω.....αφου ηπιαμε το ποτακι μας,παμε για ενα καινουργιο μπαρακι(ετσι φαινοταν)στην walking street ονομαζομενο frog bar........αυτο ειναι ενας ενιαιος  ανοιχτος χωρος που αριστερα και δεξια εχει beer bars......Εκει με το που πατησαμε και μας ειδαν στην εισοδο τα κοριτσια,εγινε ο ΧΑΜΟΣ!!!!!!!ολες μαζι να τσιριζουν!!!!μιλαμε για τσιριδες!!!!!!και οσο προχωρουσαμε αυτο πηγαινε σαν κυμα....οπως το γηπεδο!!!με το που περνουσαμε στο επομενο,αντε παλι τσιριδες!!!!!!!πηγαιναμε πανω-κατω και γινοταν αναστα ο Κυριος!!!!και ειχε και ωραια κοριτσια σ'ολα αυτα τα μπαρακια....

κατσαμε σ'ενα απ'αυτα........παραγγελουμε το ποτακι μας και ερχοται μια κοπελλιτσα(τροπος του λεγειν,24 χρονων ηταν)η Koi....κλασσικη ταυλανδουλα,μικροκαμωμενη αλλα γλυκια στο προσωπο με το κλασσικο χαμογελο!!!και μου προτεινει να παιξουμε την τετραλιζα(το Σκορ 4,για τους πιο παλιους)....και δεχτηκα!!!!Μ'εσκισε!!!!!!!7-2 με νικησε.....την κερασα 2 ποτακια,ηπια και εγω 2 και τελικα την πηρα και φυγαμε για το χοτελ.......1000μπατ(LT) μεχρι τις 11 το πρωι και barfine 300 μπατ....

οσο τι εγινε στο δωματιο,αυτο το κραταω για μενα!!!

Ετσι περασε η 1η Νυχτα στην Παταγια....

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
ρε συ djzan..........εδωσα τα χαιρετισματα στα κοριτσια του pattaya bay resort!!!!Πηδηξανε απ'την χαρα τους οταν ακουσαν το ονομα σου!!!!!!τι τους εχεις κανεις???????? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
ο καιρος εδω ειναι συννεφιες με διαστηματα ηλιοφανειας και ριχνει καμια μποριτσα...μετα σταματαει.......μετα ξαναρχιζει....

Τωρα εχει ηλιο......αλλα πολυ ζεστη...οχι τοσο ζεστη αλλα Υγρασια!!!Ιδρωνεις αν περπατησεις

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
και ποιος περιμενει να ρθει το βραδυ οταν φτανει πρωι ρε γιαννακηηηηηηη,
στραβα τα μαθες νομιζω.

αμα πας στο πουκετ το βραδυ ειναι πολυ κοντα αφου δε φτανεις πρωι πρωι.
αμα πας παταγια φτανεις πρωι αλλα το καλυτερο ειναι να τακτοποιηθεις,να βολταρεις να κοιμιθεις και εχεις ολο το βραδυ να διαλεξεις και να οργιασεις,και οχι απλα μαμοντας 1 φορα αμα εχεις παει και μποντι-μποντι και εισαι κουρασμενος.

Να τονισω κατι,οταν πας ΝΩΡΙΣ στο σαβαι δεε tote θα βρειτε ΛΙΓΕΣ
κοπελες,οποτε ειναι μαλακια ΚΑΙ για αυτο το λογο να ξεκινησετε ετσι.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε συ djzan..........εδωσα τα χαιρετισματα στα κοριτσια του pattaya bay resort!!!!Πηδηξανε απ'την χαρα τους οταν ακουσαν το ονομα σου!!!!!!τι τους εχεις κανεις???????? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

:2funny: :2funny: :2funny:
το ξενοδοχειο πως σου φαινετε???

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αμα πας στο πουκετ το βραδυ ειναι πολυ κοντα αφου δε φτανεις πρωι πρωι.
αμα πας παταγια φτανεις πρωι αλλα το καλυτερο ειναι να τακτοποιηθεις,να βολταρεις να κοιμιθεις και εχεις ολο το βραδυ να διαλεξεις και να οργιασεις,και οχι απλα μαμοντας 1 φορα αμα εχεις παει και μποντι-μποντι και εισαι κουρασμενος.

Να τονισω κατι,οταν πας ΝΩΡΙΣ στο σαβαι δεε tote θα βρειτε ΛΙΓΕΣ
κοπελες,οποτε ειναι μαλακια ΚΑΙ για αυτο το λογο να ξεκινησετε ετσι.

οταν φτανεις πατταγια το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θελεις να κοιμηθεις, αλλα βγαινεις εξω να βρεις το πρωτο μωρο να μαμησεις και μετα το απογευμα ριχνεις κανα υπνακο αγκαλια με το μωρο.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε λακη βλεπω οτι εισαι συνδεμενος αυτη την ωρα. κακωςςςςςςςςςςςςςςς...
απολαυσε την πολη και μην καθεσε στο ξενοδοχειο ολη μερα. εχεις μονο 10μερες και δεν θα καταλαβεις ποτε θα φυγουν.
μπορεις να κανεις και να δεις και αλλα πραγματα την ημερα.
εκτος βεβαια αν εισαι με κανα μωρο τωρα...  :grin:

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Λακη καλα να περνας ρε φίλε και ρίξε κανένα τεμάχιο και για εμάς. Το μόνο που έχω να πω είναι οτι την τελευταία φορα που μπηκα στο Frog και πέρασα ανάμεσα απο τις μπαρες πόνεσαν τα αυτιά μου απο τις τσιρίδες των πιπινιών. Αυτη είναι ζωή. :headbang: :headbang: :headbang:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εκει με το που πατησαμε και μας ειδαν στην εισοδο τα κοριτσια,εγινε ο ΧΑΜΟΣ!!!!!!!ολες μαζι να τσιριζουν!!!!μιλαμε για τσιριδες!!!!!!και οσο προχωρουσαμε αυτο πηγαινε σαν κυμα....οπως το γηπεδο!!!με το που περνουσαμε στο επομενο,αντε παλι τσιριδες!!!!!!!πηγαιναμε πανω-κατω και γινοταν αναστα ο Κυριος!!!!και ειχε και ωραια κοριτσια σ'ολα αυτα τα μπαρακια....

και μου προτεινει να παιξουμε την τετραλιζα(το Σκορ 4,για τους πιο παλιους)....και δεχτηκα!!!!Μ'εσκισε!!!!!!!7-2 με νικησε.....

Αυτές οι τσιρίδες τους!.... :smitten:

Ακόμα στ΄ αυτιά μου τις έχω!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

... "Η μελωδία της ευτυχίας"!!!  :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Λάκηηηη!!!! προπονήσου καλά στο...σκορ4. αυτές το..παίζουν από χρόνια το άθλημα! Μη σου πάρουν τον αέρα!!! :rockon:

Και μην περπατάς πολύ! Νοίκιασε κάνα μηχανάκι!

Χρειάζεσαι κάθε χιλιοστό ενέργειας για ... άλλα σπορ! :knockinb: :knockinb:

Α ρε Λάκη! ....... Ταξιδεύουμε μαζί σου......

καλώς όρισες στην πατρίδα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
να ρωτησω κατι..ποσο ειναι η ισοτιμια μπατ ευρο???και ποσο σου βγηκε το ταξιδι?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
φαινοντε ωραια τα καινουργια μπαρ στην walking street.

post15188125145235442.jpg

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
...αλλαξαμε ευρω σε μπατ(48.23)...

φιλε λακη υπαρχει ενα ανταλλακτηριο στην beach road λιγο πριν φτασεις στην walking street, δουλευει μια παχουλη με γλυκο προσωπακι. εκει θα βρεις την καλυτερη ισοτιμια!
επισης μην ξεχασεις να πας μια βολτα απο soi 6, devils den (lk metro, κοντα στο ξενοδοχειο ειναι αυτη η περιοχη), ice bar με μωρακια παρεα για πολλα σφηνακια, angelwitch agogo και alcazar cabaret για φοβερα shows, απογευματινες μπυρες στα gogo bars (υπαρχουν καποια στην walking street που ανοιγουν μετα τις 3 το μεσημερι και να εισαι σιγουρος θα περασεις πολυ ωραια γιατι δεν πανε πολλοι πελατες εκεινη την ωρα και ετσι θα σου δωσουν μεγαλυτερη προσοχη τα μωρα μεσα  ;))

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom