παιδια..επεστρεψα...
Συνεχιζω....
Λοιπον,στο Σοι 7,παμε σ'ενα μπαρακι μικρο(λεγοταν Sunina Bar)....εκει ειχε κατι πιτσιρικες που χορευανε και μας καλουσαν κοντα τους....ετσι πηγαμε....με το που κατσαμε,ερχεται 1 και με "βουταει"(στην κυριολεξια)και με αρχιζει στις αγκαλιες!!!!Ηταν λιγο ασχημουλα(για τα γουστα μου)αλλα πολυ καβλωτικη....την κερασα ενα ποτο και τρελαθηκε!!τι φιλια,τι αγκαλιες....να με παρακαλαει να την παρω μαζι μου(στο χοτελ)....ειδα και επαθα να την ξεφορτωθω...της ειπα οτι θα περασω μετα να την παρω για να με αφησει να φυγω!!!Βεβαια,δεν πηγα(οι φιλοι μου ειπαν οτι εκανα βλακεια που της το ειπα και δεν πηγα αλλα δεν γαμιεται!!!!!)...
Ξεκιναμε με το baht Bus(απο soi 7) για walking street(απ' το beach road)....σε 10 λεπτακια ειμασταν στην ΦΗΜΙΣΜΕΝΗ πια walking street........αν στο soi 7 kai 8 επαθα σοκ,sthn walking street επαθα ολα τα εγκεφαλικα.......καρδιακα.....ψυχολογικα που υπαρχουν!!
Walking street........πολυ καλυτερα απο soi7 kai 8........πολυ καλυτερη ποιοτητα και ποσοτητα!!!!
Πηγαμε στο insomnia αλλα στο μπαρακι.....ηταν κατι ΚΟΥΚΛΑΡΕς που παιζαν μπιλιαρδο και καποιες αλλες που επιναν ποτο!!!ΚΟΥΚΛΕς!!!
μην σας τα πολυλογω.....αφου ηπιαμε το ποτακι μας,παμε για ενα καινουργιο μπαρακι(ετσι φαινοταν)στην walking street ονομαζομενο frog bar........αυτο ειναι ενας ενιαιος ανοιχτος χωρος που αριστερα και δεξια εχει beer bars......Εκει με το που πατησαμε και μας ειδαν στην εισοδο τα κοριτσια,εγινε ο ΧΑΜΟΣ!!!!!!!ολες μαζι να τσιριζουν!!!!μιλαμε για τσιριδες!!!!!!και οσο προχωρουσαμε αυτο πηγαινε σαν κυμα....οπως το γηπεδο!!!με το που περνουσαμε στο επομενο,αντε παλι τσιριδες!!!!!!!πηγαιναμε πανω-κατω και γινοταν αναστα ο Κυριος!!!!και ειχε και ωραια κοριτσια σ'ολα αυτα τα μπαρακια....
κατσαμε σ'ενα απ'αυτα........παραγγελουμε το ποτακι μας και ερχοται μια κοπελλιτσα(τροπος του λεγειν,24 χρονων ηταν)η Koi....κλασσικη ταυλανδουλα,μικροκαμωμενη αλλα γλυκια στο προσωπο με το κλασσικο χαμογελο!!!και μου προτεινει να παιξουμε την τετραλιζα(το Σκορ 4,για τους πιο παλιους)....και δεχτηκα!!!!Μ'εσκισε!!!!!!!7-2 με νικησε.....την κερασα 2 ποτακια,ηπια και εγω 2 και τελικα την πηρα και φυγαμε για το χοτελ.......1000μπατ(LT) μεχρι τις 11 το πρωι και barfine 300 μπατ....
οσο τι εγινε στο δωματιο,αυτο το κραταω για μενα!!!
Ετσι περασε η 1η Νυχτα στην Παταγια....