Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (0 μέλη και 70 επισκέπτες)

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για σε ολα τα παιδια παω πουκετ 21/9 με καταρ ειναι καποιος να ταξιδευη την ιδια ημερα?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
θελω να μαθω αν εχει μεινει κανεις σ'αυτα τα ξενοδοχεια στη μπανγκοκ και να μου πει εντυπωσεις.
majestic suites, aspen suites, the dawin, dynasty inn, ibis.
Το Majestic suites ειναι μαπα...Εφυγα τρεχοντας μολις το ειδα..
Το Aspen suites ειναι εξαιρετικο και σε καλη τιμη για αυτα που προσφερει,ομως ειναι αρκετα μακρια σε σχεση με τα αλλα.Θα ριξεις αρκετο περπατημα...
Το Dynasty Inn σε καλη τιμη αλλα μαπα...Πολυ παλιο ξενοδοχειο..
Αντιθετως το Dynasty Inn GRANDE που ηταν της ιδιας ιδιοκτησιας,ειναι καινουριο,εξαιρετικο και εκει μενω παντα.Ειναι πολυ κοντα σε ολα...Φετος αλλαξε ονομα (λεγεται Dynasty Grande) και ιδιοκτησια και αυτος που το πηρε εφτιαξε και το Dawin που ειναι ολοκαινουριο.Το Dawin ειναι πολυ ωραιο,αλλα το δωματια του μικρα..Ειδικα σε σχεση με το "αδερφακι" του το Dynasty Grande.
Τελος το Ibis ειναι σε εξαιρετικη τιμη αλλα πολυ "λιτα" δωματια και καποιοι παραπονιουνται οτι παθαινεις λουμπαγκο απο τα σκληρα στρωματα στα κρεββατια...
Οπως και να εχει το πραγμα,μιλαμε για sukhumvit και μαλιστα διπλα στο ΝΑΝΑ,που ειναι μια απο τις ακριβοτερες περιοχες..Για να βρεις ξενοδοχειο της προκοπης χωρις κατσαριδες,πρεπει να δωσεις 2χιλιαρο τη βραδια... :(

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
πριν φυγω ας βαλω και τισ τελευταιεσ φωτογραφιες...μην χαλασω το εθιμο!!!

οι επομενες θα ειναι τραβηγμενες απ'την δικια μου καμερα!!!

PDVD_100.JPG

Έφτασες?

Άντε! Άργησες να ποστάρεις! :2funny:

Μη μας καθηστερείς!

Πρώτα τη βγάζεις φωτογραφία, την περνάς στο λαπτοπ, μας τη στέλνεις και μετά  :knockinb: :pipa1: :kissass:

Μην τα κάνεις ανάποδα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
θελω να μαθω αν εχει μεινει κανεις σ'αυτα τα ξενοδοχεια στη μπανγκοκ και να μου πει εντυπωσεις.
majestic suites, aspen suites, the dawin, dynasty inn, ibis.

επισης σκεφτομαι να παρω το laptop μαζι μου στο επομενο ταξιδι. υπαρχουν πριζες στις οικονομικες θεσεις και σε ποιες εταιριες?

Στο Majestic 2 μέρες και έφυγα. Δεν μ' αρέσει
Στο Dynasty Inn (Die Nasty) δεκάδες φορές.
Όσο γίνεται καθαρό για την ηλικία του, δεν έχω βρεθεί ποτέ απέναντι από κατσαρίδες, καλό φαγητό στο εστιατόριο και σε θέση που δεν παίζεται. Πολύ καλύτερο από τo ΝΑΝΑ.

Αν ψάχνεις για κάτι καλύτερο το agoda.com έχει τρελλές τιμές.
Citadines soi 11 1360b, όταν το άθλιο Ambassandor εκεί κοντά έχει 1750 και το "κλασσικό" φτηνό Grand Rresident 1950. Μοντέρνα μεγάλα και στυλάτα δωμάτια, δίπλα από το Q bar και το Bed.
Citadines soi 16 1430b. Απέναντι από το Soi Cowboy, έμεινα πέρυσι εκεί, θα μείνω και από αύριο μέχρι να φύγω.
Και το Dynasty Grande στα 1585b, Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η τιμή.
Έχω μείνει 3-4 φορές, πολύ καλό ξενοδοχείο, δίπλα από τον πανικό της Nana, αλλά σε πολύ πιο ήσυχο Soi.

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά έκλεισα εισιτήρια για 18/9 με 4/10 για παττάγια.
Κατάρ με 450 ευρώ το άτομο, μια χαρά.
Λέμε για ένα απλό και ένα deluxe για να έχουμε και ένα καναπέ να καθόμαστε.
Αν κάποιος θα είναι εκεί τις ίδιες μέρες ας μου στείλει ένα π.μ. να κανονίσουμε να βρεθούμε για καμιά μπύρα :)

Να ρωτήσω κάποια βασικά.
Έχει κάποιος να μου προτείνει που να κάνουμε body to body ( να είναι καλό γιατί μας βλέπω να ξεκινάμε από εκεί τον μαραθώνιο μας )
Και μερικά must μαγαζιά να επισκεφθούμε. π.χ. 1-2 στριπ σόου , κανένα περίεργο μπαρ ( π.χ. εκείνο με τους -20 βαθμούς )
Κανένα εστιατόριο που να λέει πολύ η κουζίνα του κ.τ.λ.

Το τελευταίο που θέλω είναι να φτάσω εκεί και να αναρωτηθώ "και τώρα τι; "

Κάθε απάντηση ή π.μ. ευπρόσδεκτο.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Αν κάποιος θα είναι εκεί τις ίδιες μέρες ας μου στείλει ένα π.μ. να κανονίσουμε να βρεθούμε για καμιά μπύρα :)

Να ρωτήσω κάποια βασικά.
Έχει κάποιος να μου προτείνει που να κάνουμε body to body ( να είναι καλό γιατί μας βλέπω να ξεκινάμε από εκεί τον μαραθώνιο μας )
Και μερικά must μαγαζιά να επισκεφθούμε. π.χ. 1-2 στριπ σόου , κανένα περίεργο μπαρ ( π.χ. εκείνο με τους -20 βαθμούς )

φιλαρακι,
αν τρως ψαρι στην walking street εχει 2-3 ψαροταβερνες πλαι πλαι πολυ καλες κ καλες τιμες
για body to body νομιζω ολα καλα ειναι αρκει να σου αρεσει το μωρο που θα καθεται στην πορτα κ θα στο προτεινει ;)  και αυτο το λεω γιατι μπορει ταδε να κανει τελειο μασαζ αλλα να ειναι κωλογρια κ χοντρη

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

Να ρωτήσω κάποια βασικά.

sabai dee boddy massage (second road)
alcazar cabaret show (second road)
minus 5 ice bar (amari nova suites)
angelwitch (το καλυτερο show σε gogo bar, walking street)
million years stone park & crocodille farm (να πατε να βγειτε φωτογραφιες με τιγρεις, τιγρακια, ελεφαντες, κροκοδειλους)
pattaya beer garden (beach road, πριν την walking street. εχει ωραια θεα)
airport, happy, whats up, gentlemens club, angelwitch, diamond. (τα καλυτερα gogos στην walking street κατα την αποψη μου)
insomnia, lucifer, mixx clubs. (walking street)
candy shop bar (walking street. φοβερο live band με r&b, hip hop, soul, funk)
devils den (lk metro. για τρελλες παρτουζες)
εννοειτε καμια απογευματινη βολτα στη σοι 6.
και λιωσιμο στα beer bars της walking street!!!  :grin:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1

To τελευταίο που θα συμβεί είναι αυτό που φοβάσαι.

Από εστιατόρια τα δικά μου must:
1. Chez Bernard στο τέλος του Soi 1 κοντά στην Beach Road. Πολύ καλή Γαλλική κουζίνα και καταπληκτικά φιλέτα (για τα μέτρα της Ταιλάνδης). Φιλέτα όμως έτσι; Όχι μπριζόλες.

2. Mantra. Ακριβό αλλά καλό

3. Mata Hari.
Λίγο μακριά αλλά αξίζει.

Ένα πολύ basic, αλλά καλό και πολύ φτηνό για Thai food είναι το Maesrirven στην είσοδο του Big C. (Απέναντι από το καλύτερο μασατζίδικο το Sabai Dee, απάντηση 2 se 1 :grin:)

Προσωπικά δεν θάτρωγα τίποτα στην Walking Street, εκτός από το La Notte στο τέλος της.
Αν ξεμείνεις νηστικός εκεί, το Secrets έχει αξιοπρεπή κουζίνα όλο το 24ωρο, ή κεμπάπ από τα βρώμικα.

Ένα μπαρ που θα πήγαινα για τα ποτά του ειναι το  Goodfellas.

Πάντως από αυτά που ρωτάς μάλλον για πελάτη της Μπανγκοκ σε κόβω! ;)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Θα ηθελα να ημουν το στρωμα η εναλλακτικα η μπαλα  :2funny:

Τι να κλασει τωρα η Νανα η WS μπροστα σε αυτα τα μεγαλεια! Pool party με αστερακια... :smitten: :smitten: 

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα ηθελα να ημουν το στρωμα η εναλλακτικα η μπαλα   :2funny:

Τι να κλασει τωρα η Νανα η WS μπροστα σε αυτα τα μεγαλεια! Pool party με αστερακια... :smitten: :smitten: 
Λοιπον, τα βιντεακια και οι φωτογραφιες σε αυτο το θρεντ πρεπει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ...
ΔΕΝ θα ψαχνουμε, -ακομα δεν γυρισαμε- ,βολικες ημερομηνιες και εισητηρια για να ΞΑΝΑΠΑΜΕ...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θα ηθελα να ημουν το στρωμα η εναλλακτικα η μπαλα   :2funny:

και τι να κανεις εκει??? να βλεπεις τα μωρα να παιζουν μεσ'την πισινα??? σιγα το πραμα...
προτιμω να τα βλεπω πανω σε πιστες γυμνοστηθες με τα στρινγκακια και τις γοβες!!!  :grin:
ασε που μαλλον θα ειναι για ταυλανδους το club και οχι για φαρανγκς.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
να τονισω εδω οτι ειναι ΛΑΘΟΣ να ξεκιναει κανεις οταν φτανει με
body to body massage. Απο τι στιγμη που πατε και ειστε ξεκουραστοι
χαλαρωστε το απογευμα και χαλαστε τις δυναμεις σας να βρειτε ενα ΚΑΛΟ μωρο και να μπορειτε να του ριξετε πολλα το βραδυ! το body to ΒΟΔΙ massage (!) einai gia thn teleytaia mera να χαλαρωσετε,να ριξετε αλλο ενα και να φυγετε...αμα θελετε και αλλο καντε το στη μεση των διακοπων,ΟΧΙ την πρωτη μερα...την πρωτη μερα ειπαμε...

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΒΑΡΒΑΤΟ

john speaking

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και ποιος περιμενει να ρθει το βραδυ οταν φτανει πρωι ρε γιαννακηηηηηηη,
στραβα τα μαθες νομιζω.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
γι αυτόν που βρίσκεται Πατάγια!

"πρέπει, αυτό πρέπει εκείνο, να δω αυτό, αλλά πρώτα αυτό...

να πηδήξω αυτό  :boobies:ή πρώτα αυτό?  :tits2:(Ε!...αυτό βέβαια είναι ωραίο δίλλημα!!!)"

χαλαρά! χωρίς πρόγραμμα! Πατάγια και πρόγραμμα!

και τι ... παθαίνεις, άμα ξεκινήσεις με body?? :think:

...δεν έχεις δυνάμεις μετά? :think:

....μάλλον θα σου ανεβάσει τη λίμπιτο στα ύψη! :rockon: :rockon: :rockon:

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
....μάλλον θα σου ανεβάσει τη λίμπιτο στα ύψη! :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτός είναι ο σκοπός μου , έπειτα από δύο αποτυχημένα σεξο-τριπ στην Βουλγαρία (εντός 2009)
Όπως και να το κάνουμε είμαστε λίγο σφιγμένοι , μια βουτιά στα βαθειά θα μας "ανεβάσει" το ηθηκό.
Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις 15ημερο στην πατάγια ? :cum: :pipa1: :dancing:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Αυτός είναι ο σκοπός μου , έπειτα από δύο αποτυχημένα σεξο-τριπ στην Βουλγαρία (εντός 2009)
Όπως και να το κάνουμε είμαστε λίγο σφιγμένοι , μια βουτιά στα βαθειά θα μας "ανεβάσει" το ηθηκό.
Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις 15ημερο στην πατάγια ? :cum: :pipa1: :dancing:

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ  :new_shocked: :new_shocked:

το εκανα και εγω το λαθος φυγε γραμμη για τον παραδεισο....(Thai)

ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ.... :grin:

Και μην ξανακουσω για βουλγαρια και (Σαντανσκι) και (Σοφια) και μουφες  :s&m_1:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Γεια σας,παιδες!!!!!!!Εδω ειμαι!!!!Σοκαρισμενος(με την καλη εννοια) και πελαγωμενος(παλι με την καλη εννοια).......εχω παθει πολιτισμικο σοκ!!!!

Ας τα παρουμε απ'την αρχη.....

Πτηση με Emirates απο Αθηνα......(Αθηνα-Ντουμπαι-Μπανγκοκ).......λογω τεχν.προβληματος φυγαμε 1 ωρα μετα!!!!Αντι για 16¨40,φυγαμε 17¨40.........αλλα παιδια η πτηση εφτασε στην ωρα της!!!!Πως γινετι αυτο,μονο ο πιλοτος το ξερει(το "γκαζωσε") λιγο παραπανω!!!!!
Πολυ καλο το σερβις της Emirates.......ειχαμε οθονες στο καθισμα οπου μπορουσες να δεις ταινιες ολοκαινουγιες(εγω ειδα το "Μια νυχτα στο Μουσειο ΙΙ και το "X-men wolverine),επισης μπορουσες να παιξεις και παιχνιδια,να δεις απ'τισ εξωτερικες καμερες του αεροπλανου τον οριζοντα και πληροφοριες της πτησης......Μας ταισαν κιολας....γενικως εμεινα ευχαριστημενος.........το αεροπλανο τυπου 777-300 Μποινγκ..και ηταν γεματο.......στα μελη του πληρωματος ηταν και ενας Ελληνας,ονομαζομενοσ Θωμας ο οποιος εκανε τις ανακοινωσεις και στα Ελληνικα.......η πτηση κρτησε 4 ωρες και 10 λεπτα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom