takis loutraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για σε ολα τα παιδια παω πουκετ 21/9 με καταρ ειναι καποιος να ταξιδευη την ιδια ημερα?
Το Majestic suites ειναι μαπα...Εφυγα τρεχοντας μολις το ειδα..θελω να μαθω αν εχει μεινει κανεις σ'αυτα τα ξενοδοχεια στη μπανγκοκ και να μου πει εντυπωσεις.
majestic suites, aspen suites, the dawin, dynasty inn, ibis.
πριν φυγω ας βαλω και τισ τελευταιεσ φωτογραφιες...μην χαλασω το εθιμο!!!
οι επομενες θα ειναι τραβηγμενες απ'την δικια μου καμερα!!!
θελω να μαθω αν εχει μεινει κανεις σ'αυτα τα ξενοδοχεια στη μπανγκοκ και να μου πει εντυπωσεις.
majestic suites, aspen suites, the dawin, dynasty inn, ibis.
επισης σκεφτομαι να παρω το laptop μαζι μου στο επομενο ταξιδι. υπαρχουν πριζες στις οικονομικες θεσεις και σε ποιες εταιριες?
φιλαρακι,Τελικά έκλεισα εισιτήρια για 18/9 με 4/10 για παττάγια.
Κατάρ με 450 ευρώ το άτομο, μια χαρά.
Λέμε για ένα απλό και ένα deluxe για να έχουμε και ένα καναπέ να καθόμαστε.
Αν κάποιος θα είναι εκεί τις ίδιες μέρες ας μου στείλει ένα π.μ. να κανονίσουμε να βρεθούμε για καμιά μπύρα
Να ρωτήσω κάποια βασικά.
Έχει κάποιος να μου προτείνει που να κάνουμε body to body ( να είναι καλό γιατί μας βλέπω να ξεκινάμε από εκεί τον μαραθώνιο μας )
Και μερικά must μαγαζιά να επισκεφθούμε. π.χ. 1-2 στριπ σόου , κανένα περίεργο μπαρ ( π.χ. εκείνο με τους -20 βαθμούς )
Κανένα εστιατόριο που να λέει πολύ η κουζίνα του κ.τ.λ.
Το τελευταίο που θέλω είναι να φτάσω εκεί και να αναρωτηθώ "και τώρα τι; "
Κάθε απάντηση ή π.μ. ευπρόσδεκτο.
αποκλείεται ... στην ταϊλάνδη όλες είναι πανέμορφεςκανει τελειο μασαζ αλλα να ειναι κωλογρια κ χοντρη
Τελικά έκλεισα εισιτήρια για 18/9 με 4/10 για παττάγια.
Κατάρ με 450 ευρώ το άτομο, μια χαρά.
Λέμε για ένα απλό και ένα deluxe για να έχουμε και ένα καναπέ να καθόμαστε.
Αν κάποιος θα είναι εκεί τις ίδιες μέρες ας μου στείλει ένα π.μ. να κανονίσουμε να βρεθούμε για καμιά μπύρα
Να ρωτήσω κάποια βασικά.
Έχει κάποιος να μου προτείνει που να κάνουμε body to body ( να είναι καλό γιατί μας βλέπω να ξεκινάμε από εκεί τον μαραθώνιο μας )
Και μερικά must μαγαζιά να επισκεφθούμε. π.χ. 1-2 στριπ σόου , κανένα περίεργο μπαρ ( π.χ. εκείνο με τους -20 βαθμούς )
Κάθε απάντηση ή π.μ. ευπρόσδεκτο.
Λοιπον, τα βιντεακια και οι φωτογραφιες σε αυτο το θρεντ πρεπει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ...Θα ηθελα να ημουν το στρωμα η εναλλακτικα η μπαλα
Τι να κλασει τωρα η Νανα η WS μπροστα σε αυτα τα μεγαλεια! Pool party με αστερακια...
Θα ηθελα να ημουν το στρωμα η εναλλακτικα η μπαλα
Τι να κλασει τωρα η Νανα η WS μπροστα σε αυτα τα μεγαλεια! Pool party με αστερακια...
να τονισω εδω οτι ειναι ΛΑΘΟΣ να ξεκιναει κανεις οταν φτανει με.......
....μάλλον θα σου ανεβάσει τη λίμπιτο στα ύψη!
Αυτός είναι ο σκοπός μου , έπειτα από δύο αποτυχημένα σεξο-τριπ στην Βουλγαρία (εντός 2009)
Όπως και να το κάνουμε είμαστε λίγο σφιγμένοι , μια βουτιά στα βαθειά θα μας "ανεβάσει" το ηθηκό.
Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις 15ημερο στην πατάγια ?
η πτηση κρτησε 4 ωρες και 10 λεπτα....