Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Λοιπον εδω θα δειτε γιατι χαλαει η "πιατσα" σιγα σιγα ...

6411.jpg

Ειπαμε ρεεεεεεεεεε 1,000αρικο ? ? ?

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Ειπαμε ρεεεεεεεεεε 1,000αρικο ? ? ?

Μόνο αν ήταν κανένας ανώμαλος και της έδινε 100€ τη μέρα....................... :s&m_2: :s&m_1: :s&m_3: :lheel: :kissass2: :kissass: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :piss: :priest: :woldman: :new_shocked: :bottom: :new_shocked: :hammer:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ασε τις φιλοσοφιες εσυ και παραδεξου οτι οι ελλεινιδες ειναι χοντρες και η Ταιλανδη παραδεισος.

Ναι
Οι ποιο πολλες ειναι χοντρες και ηλιθιες-αγενεις αρα και αγαμητες.
ΟΧΙ δεν ειναι η Ταυλανδη ο παραδεισος, ειναι μερικες αλλες χωρες της Ασιας ο παραδεισος, αλλα οπως και ο πραγματικος παραδεισος δεν συζητιουνται δημοσιως. :grin: :grin:
Και επειδη μου εχει λειψει ο παραδεισος θα την κανω τελη Σεπτ.

Exandas

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τα καλά τα κόλπα σπανια λέγονται δημόσιος  :rockon:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Παιδια.......εφτασε και εμενα η ωρα μου!!!Σε 15 ωρες πεταω για την "Land of smiles"....για 1η φορα!!!!θα ειμαι Παταγια για 10 μερες...........Θελω να ευχαριστησω θερμα ολους τους συναγωνιστες εδω μεσα για τις πληροφοριες και τις συμβουλες τους!!!
Ιδιαιτερως τον Fysarmonika(θα τον συναντησω κατω),ton James 70(οι περιγραφες του ηταν το κινητρο μου για να παρω "εν μια νυκτι" αυτην την αποφαση του ταξιδιου) kai ton djzan(για τις πληροφοριες που δινει και για το pattayabayresort hotel,οπου και εκλεισα)......θα εχω το netbook μαζι μου και θα σας εχω ανταποκρισεις καθημερινα.......Βεβαια αποκλειεται να "φτασω" σε γλαφυροτητα τον james αλλα θα το προσπαθησω!!!

Παιδια,σας ευχαριστω και παλι και καλο ταξιδι να εχουμε!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
πριν φυγω ας βαλω και τισ τελευταιεσ φωτογραφιες...μην χαλασω το εθιμο!!!

οι επομενες θα ειναι τραβηγμενες απ'την δικια μου καμερα!!!

PDVD_100.JPG

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Παιδια.......εφτασε και εμενα η ωρα μου!!!Σε 15 ωρες πεταω για την "Land of smiles"....για 1η φορα!!!!θα ειμαι Παταγια για 10 μερες...........Θελω να ευχαριστησω θερμα ολους τους συναγωνιστες εδω μεσα για τις πληροφοριες και τις συμβουλες τους!!!
Ιδιαιτερως τον Fysarmonika(θα τον συναντησω κατω),ton James 70(οι περιγραφες του ηταν το κινητρο μου για να παρω "εν μια νυκτι" αυτην την αποφαση του ταξιδιου) kai ton djzan(για τις πληροφοριες που δινει και για το pattayabayresort hotel,οπου και εκλεισα)......θα εχω το netbook μαζι μου και θα σας εχω ανταποκρισεις καθημερινα.......Βεβαια αποκλειεται να "φτασω" σε γλαφυροτητα τον james αλλα θα το προσπαθησω!!!

με συγκινείς φίλε μου! :smitten: Μούρχεται να βάλω τα κλάματα! :headbang: όχι για τα καλά σου λόγια! ;) αλλά γιατί θέλω να έρθω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Καλό ταξίδι, καλά να περάσετε  :knockinb: :knockinb: :pipa1: :tits: :boobies: :rockon: :rockon: :rockon:

..και καλή αντάμωση!

(στην επιστροφή, εσύ κι ο fisarmonikas, πάρτε τηλ για καφεδάκι)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
πριν φυγω ας βαλω και τισ τελευταιεσ φωτογραφιες...μην χαλασω το εθιμο!!!

οι επομενες θα ειναι τραβηγμενες απ'την δικια μου καμερα!!!

PDVD_100.JPG

εγω δεν συγκινηθηκα οπως τον james αλλα γελασα με το εθιμο του λακη!  :2funny:
αντε και περιμενουμε δικιες σου φωτος!!! καλο ταξιδι και καλα boom boom!!!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
απιστευτο βιντεο! τοτε πρεπει να ηταν ο πραγματικος παραδεισος  :smitten: :smitten:  και χωρις AIDS! παει χαλασαν και οι Ταυλανδεζες  :headbang: :headbang:

Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό?
Καμιά....εμπειρία????
Ρε τζειμς το εριξες και στο swinging τωρα?  :2funny:
Καλα που θα σταματησεις εσυ βρε παιδακι μου?  :headbang: :headbang:
Ο Laurens και η Rineke θα εχουν ασχημα μπλεξιματα ετσι και τους παρουν χαμπαρι. Μαλλον δε μαθανε απο το παθημα του ζευγαριου που ειχε ανοιξει μεχρι προσφατα hotel-resort-swinging club στο Udon και τους κανανε ολους τσακωτους!

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αν και δεν ειμαι ακτιβ μελος τισ κοινοτητας οσο αφορα τα ποστσ αποφασισα να κανω το πρωτο μου ποστ σημερα, ανήμερα της επιστροφής μου απο Παταγια. Δηστυχώς έμεινα μονο μια εβδομάδα και αυτή την στιγμη αρχιζω να καταλαβαίνω όλα αυτα που αναφέρουν οι συναγωνιστές στις προηγούμενες σελίδες. Ένα μεγάλο ευχαριστω σε όλα τα μέλη για τις πληροφορίες που άντλησα μεσα απο το τοπικ που άνετα 8α μπορύσε να ονομαστεί σε βίβλο της παταγια. Ηδη ξεκιναω να κανω σχεδια για Γενάρη... Οποιος θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε για την κατασταση που επικρατει στην παταγια αυτη τη στιγμη ειναι ευπρόσδεκτος.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
απιστευτο βιντεο! τοτε πρεπει να ηταν ο πραγματικος παραδεισος  :smitten: :smitten:  και χωρις AIDS! παει χαλασαν και οι Ταυλανδεζες   :headbang: :headbang:

Πραγματικά απίστευτο! :rockon: :rockon:
Ρε τζειμς το εριξες και στο swinging τωρα?   :2funny:
Καλα που θα σταματησεις εσυ βρε παιδακι μου?   :headbang: :headbang:

Όχι, με παρεξήγησες! :2funny: Απλά ψάχνοντας, είδα σε μια σελίδα swinging ένα λίνγκ με Ταϋλάνδη που παρέπεμπε εδώ και ... είπα να ρωτήσω! :think:
τι δουλειά έχει ένα τέτοιο κλάμπ σε μια χώρα σαν την Ται! :think: :think:
Αυτοί που αναφέρεις ποιοι είναι? :idiot: :idiot: :idiot:
αντε να γινεις αντρας και συ,
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν και δεν ειμαι ακτιβ μελος τισ κοινοτητας οσο αφορα τα ποστσ αποφασισα να κανω το πρωτο μου ποστ σημερα, ανήμερα της επιστροφής μου απο Παταγια. Δηστυχώς έμεινα μονο μια εβδομάδα και αυτή την στιγμη αρχιζω να καταλαβαίνω όλα αυτα που αναφέρουν οι συναγωνιστές στις προηγούμενες σελίδες. Ένα μεγάλο ευχαριστω σε όλα τα μέλη για τις πληροφορίες που άντλησα μεσα απο το τοπικ που άνετα 8α μπορύσε να ονομαστεί σε βίβλο της παταγια. Ηδη ξεκιναω να κανω σχεδια για Γενάρη... Οποιος θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε για την κατασταση που επικρατει στην παταγια αυτη τη στιγμη ειναι ευπρόσδεκτος.

καλως ηρθες! πανω κατω ξερουμε πως ειναι τα πραγματα. πες μας μονο τι ωρα εκλεινε το insomnia. αλλαξε τιποτα στο ωραριο η το κλεινουν και αυτο νωρις?

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Την Τετάρτη και την Πεμπτη έκλεισε στις 4 με 4 και μισή.Έγινε πέσιμο απο αστυνομία και έκλεισαν τα παντα. Για τις άλλες μερες δεν μπορώ να πω με σιγουριά γιατι δεν πήγα.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
τελικα καλα μου τα'λεγε ο dj του insomnia στο facebook. 4.30 κλεινουν.  >:(

θελω να μαθω αν εχει μεινει κανεις σ'αυτα τα ξενοδοχεια στη μπανγκοκ και να μου πει εντυπωσεις.
majestic suites, aspen suites, the dawin, dynasty inn, ibis.

επισης σκεφτομαι να παρω το laptop μαζι μου στο επομενο ταξιδι. υπαρχουν πριζες στις οικονομικες θεσεις και σε ποιες εταιριες?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Καλο ταξιδι και καλα βολια  :knockinb: :knockinb:
το μονο που σου λεω ειναι οτι 10 δεν φτανουν με τιποτα.. :headbang:

ΠΑΡΕ παραταση...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151