Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
παιδια αν γνωριζει καποιος που ακριβως ειναι το devils den club και το european club οχι της W.S αυτο που ειναι καπου ψηλα στο soi 5 ας δωσει πληροφορειες..14/9 η φετινη αποδραση και δυστυχως για μονο 20 μερουλες οποιος θα ειναι εκινο το διαστημα και γουσταρει να παμε για κανα ποτο ας στειλει p.m τιμη εισητηρειου καταπληκτικη 590 με καταρ απο θεσ/νικη για μπανγκοκ

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια αν γνωριζει καποιος που ακριβως ειναι το devils den club και το european club οχι της W.S αυτο που ειναι καπου ψηλα στο soi 5 ας δωσει πληροφορειες..14/9 η φετινη αποδραση και δυστυχως για μονο 20 μερουλες οποιος θα ειναι εκινο το διαστημα και γουσταρει να παμε για κανα ποτο ας στειλει p.m τιμη εισητηρειου καταπληκτικη 590 με καταρ απο θεσ/νικη για μπανγκοκ

Έχω σκοπό να πάω με έναν φίλο από 12/9 ως 28/9 αλλά δεν έχω κλείσει ακόμα. Περιμένω μια ενημέρωση από συνεργάτες στην Ινδία για να είμαι 100% σίγουρος πως βολεύουν οι ημερομηνίες. ( πρέπει να γυρίσω εγώ για να φύγει ο άλλος. )

Και εγώ από Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσω αλλά θα πάω με το αμάξι μέχρι Αθήνα.
Μια και είμαστε 2 τα έξοδα είναι πολύ λιγότερα.
470 emirates έχει μόνο για τόσο κοντινές ημ/νιες , κατάρ αρκετά παραπάνω.
Όπως και να έχει μόλις κλείσω θα σου στείλω π.μ. για να βρεθούμε

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Το devils den , είναι κοντά στο lk metro το βρίσκεις αν πάρεις από την παραλιακή την soi 11 ή soi 12 και ανέβεις όλο πάνω φτάνεις στο second road βρίσκεις το Μike shopping mall που είναι ανάμεσα στην soi 11 και 12 και ανεβένεις στο κάθετο δρόμο (της second road) απέναντι του Mike. Συνεχίζεις να ανεβένεις περνάς τα πολλά μπαράκια και όταν φτάσεις στο soi lk metro στρίβεις σε αυτή αριστερά και ξανά δεξιά ( κάνει ένα ανάποδο Γ το οικοδομικό τετράγωνο εκεί) στα 20 μέτρα είναι το devils. Στο site τους δίνει επίσης πληροφορίες βάλε στην επιλογή incalls --> google maps και θα στο βγάλει στον χάρτη του google.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

ειναι στη soi buakhao με lk metro. μολις φτασεις σ'ενα γωνιακο μπαρακι το club blu, θα μπεις σ'εκεινο τον δρομο και ειναι εκει.

μπορεις επισης να κλεισεις και απο το site ποια κοριτσια θελεις και να ερθουν αυτες στο ξενοδοχειο σου. 400μπατ παραπανω ειναι.

η εκτυπωσε αυτην την καρτα για να πας με ταξι.

taxicard.gif

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
O FRIKASES φιλτατε Αρισταρχε εκανε στροφη 180 μοιρων κ το Tαυλανδη SEX TRIP θα το κανει Πραγα ΠΛ ΡΟΜΑΝΤΖΟ TRIP τον Οκτωβρη

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ούτε 5 ευρώ δεν της έδινα

δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα το σχιστο ματακι σε συνδυασμο με το χαμογελακι και το χωρις κυταρυτιδα κορμακι την καθιστα πολυ ποιο ομορφη απο παρα πολλες ελλεινιδες

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
skorpios4 και djzan σας ευχαριστω για τις πληροφορειες παιδια,καλα να περνατε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Έχω σκοπό να πάω με έναν φίλο από 12/9 ως 28/9 αλλά δεν έχω κλείσει ακόμα. Περιμένω μια ενημέρωση από συνεργάτες στην Ινδία για να είμαι 100% σίγουρος πως βολεύουν οι ημερομηνίες. ( πρέπει να γυρίσω εγώ για να φύγει ο άλλος. )

Και εγώ από Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσω αλλά θα πάω με το αμάξι μέχρι Αθήνα.
Μια και είμαστε 2 τα έξοδα είναι πολύ λιγότερα.
470 emirates έχει μόνο για τόσο κοντινές ημ/νιες , κατάρ αρκετά παραπάνω.
Όπως και να έχει μόλις κλείσω θα σου στείλω π.μ. για να βρεθούμε
ο.κ ,διαλεξα καταρ γιατι εχει πολυ μικρες αναμονες..στειλε π.μ

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
O FRIKASES φιλτατε Αρισταρχε εκανε στροφη 180 μοιρων κ το Tαυλανδη SEX TRIP θα το κανει Πραγα ΠΛ ΡΟΜΑΝΤΖΟ TRIP τον Οκτωβρη
Ο φρικασες εκανε στροφη 180 μοιρων αλλα και εσυ εκανες στροφη τουλαχιστον 90 μοιρων!!
Ενταξει Ασια να ναι και οτι να ναι   ;)  
Τελικα εσας τους γιωργηδες δεν εχω αξιωθει να σας δω μαζι, ολο χωρια κατεβαινετε κατω και οσο πατε και απομακρυνεστε, τωρα καμποτζη ο ενας, κινα ο αλλος...

money talks baby
παντως για κινεζα δεν την κοβω αυτην εκ πρωτης οψεως

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σχιστο ματι ναχει κ οτι ναναι.
Ναι εχουμε μαλακιστει με τον αλλον George και δεν εχουν συμπεσει τα ταξιδια μας, να βγουμε κατω οι 3 γιωργηδες να γινει το ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!
Αμα κολησει κ κανας Von ε τοτε παμε οπου θελετε ειλικρινα δεν με νοιαζει

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οποιον ενδιαφερει εχει η ετ1 για κινα τωρα

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τωρα μπορειτε να δειτε την κορεατικη καυλα που παιζει στο THE LOST  :2funny: :2funny: :2funny:

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
διαλεξα καταρ γιατι εχει πολυ μικρες αναμονες
Bλέπω οτι η Κατάρ έχει πολύ μικρές αναμονές ορισμένες μέρες όπως Πέμπτη αναχώρηση με Παρασκευή επιστροφή ή Παρασκευή με Παρασκευή.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
μονο 60ευρω για αυτη τη φατσουλα!!! ειμαι ερωτευμενος!!!  :smitten:

80031295.jpg

13593188.jpg

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Τι καθεσαι και ποσταρεις για αλλα μερη εκτος απο Πατταγυα και χαλιεσαι;
Ασε το κοσμο στην ησυχια του και κανε το κουνελι οπως και αλλοι εδω μεσα. ;)
ασε τις φιλοσοφιες εσυ και παραδεξου οτι οι ελλεινιδες ειναι χοντρες και η Ταιλανδη παραδεισος.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε λακη μην ξεχασεις να δωσεις χαιρετισματα στα κοριτσια της ρεσεψιον απο μενα. ειδικα την goke, aeaw, ferny!  :grin:
νυχτερινη βαρδια δουλευουν τον σεπτεμβριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom