Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ναι  βεβαια

αυτο ειναι το καλητερο

το παιρνεις καθε 1-2 μηνες  σιγουρη θεραπεια αυτην κανω και εγω

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ελεος με αυτο το threat πια..
Κόλλησα και όλη μέρα μονο αυτό διαβάζω.
Το ταξίδι πρέπει να επισπευσθεί.
470 βρίσκω με emirates με επιστροφή
1000baht το πατάγια μπέη ρεσόρτ την μέρα , στις 6 η 7η δώρο.
Για 14 μέρες εκεί αεροπλανικά και διαμονή 750€ , τζάμπα
Στην Κρήτη 3 βδομάδες χάλασα 5.000€ ακριβώς, μόνος και σχετικά συντηρητικά
Άντε να φάω και κανα 2.000 για 14 μέρες εκεί.
Λέω να κλείσω 12 με 28 σεπτέμβρη
Θα είναι κανένας άλλος εκεί ;;

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ελεος με αυτο το threat πια..
Κόλλησα και όλη μέρα μονο αυτό διαβάζω.
Το ταξίδι πρέπει να επισπευσθεί.
470 βρίσκω με emirates με επιστροφή
1000baht το πατάγια μπέη ρεσόρτ την μέρα , στις 6 η 7η δώρο.
Για 14 μέρες εκεί αεροπλανικά και διαμονή 750€ , τζάμπα
Στην Κρήτη 3 βδομάδες χάλασα 5.000€ ακριβώς, μόνος και σχετικά συντηρητικά
Άντε να φάω και κανα 2.000 για 14 μέρες εκεί.
Λέω να κλείσω 12 με 28 σεπτέμβρη
Θα είναι κανένας άλλος εκεί ;;

γυρω στα 246 βγαινει το ξενοδοχειο για 14μερες. και αν δεν θελεις πρωινο μπορεις να το παρεις με 899μπατ/βραδυα.
εισητηριο ψαξε με qatar που εχει και προσφορες στα 447ευρω.
δεν μπορεις να υπολογισεις ποσα θα φας... μπορει να φας 1000 μπορει ομως και 5000. και αν πηγαινεις πρωτη φορα να εισαι σιγουρος θα σου φυγουν πολλα.
αν κλεισεις 12 θα πρεπει να φυγεις 27 για να εισαι ακριβως 14νυχτες πατταγια. αλλα και οι μερες αυτες πεφτουν σαββατο και κυριακη αντιστοιχα και δεν νομιζω να εχει πολλα δρομολογια. ψαξε καλυτερα για αλλες ημερομηνιες αν σε βολευει και κοιταξε επισης και τις ωρες αναμονης.
επισης για να γλυτωσεις λεφτα κλεισε θεση στο με λεωφορειο απο αεροδρομιο προς πατταγια και επιστροφη. 200μπατ η διαδρομη!!! και θα σε αφησουν ακριβως εξω απο την πορτα του ξενοδοχειου με μινι βαν!!!  ;)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
χθες επεστρεψα και μολις βγηκα απο το αεροπλανο, αρχισε η παρελαση χοντρων αντιαισθητικων κωλων μπροστα μου. η μυτη ψηλα και ο κωλος στο
πατωμα.  >:(

μου δημιουργηθηκε η επιθυμια ν' αρχισω τις κλωτσιες δεξια και αριστερα αλλα ο κολλητος μου με επανεφερε στην ελληνικη πραγματικοτητα.. αηδια..

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
χθες επεστρεψα και μολις βγηκα απο το αεροπλανο, αρχισε η παρελαση χοντρων αντιαισθητικων κωλων μπροστα μου. η μυτη ψηλα και ο κωλος στο

μου δημιουργηθηκε η επιθυμια ν' αρχισω τις κλωτσιες δεξια και αριστερα αλλα ο κολλητος μου με επανεφερε στην ελληνικη πραγματικοτητα.. αηδια..

Καλώς ήρθες στο ελλαδιστάν μας!!!!

Απ ότι μπορούμε να καταλάβουμε όλοι πέρασες καλά,ε?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Καλώς ήρθες στο ελλαδιστάν μας!!!!

Απ ότι μπορούμε να καταλάβουμε όλοι πέρασες καλά,ε?

ευχαριστω φιλε μου.

20 μερες στις φιλιππινες μαγικες, θα γραψω καποια πραγματα στο θρεντ των φιλιππινων καποια αλλη στιγμη.

τωρα τι γινεται, βαρεθηκα να γυρναω πισω και να ειμαι χωμα.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

και δεν εριχνες καμια κλωτσια μπας και στρωσουν λιγακι...  :2funny:
προχθες οταν κλεισαμε το μαγαζι ηταν ενας σουρωμενος και μιλουσε με μια σερβιτορα η οποια το παιζει πολυ σουπερ γκομενα και σε μια φαση την εφτυσε στη κυριολεξια. την επιασε στο μπρατσο και λιγο στο προσωπο... ριξαμε τρελλο γελιο!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ευχαριστω φιλε μου.

20 μερες στις φιλιππινες μαγικες, θα γραψω καποια πραγματα στο θρεντ των φιλιππινων καποια αλλη στιγμη.

τωρα τι γινεται, βαρεθηκα να γυρναω πισω και να ειμαι χωμα.
Και γω αυτό λέω συνέχεια αλλά απάντηση δεν παίρνω!!

"Σχεδιάζεις το επόμενο ταξίδι...."  :dancing:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Και γω αυτό λέω συνέχεια αλλά απάντηση δεν παίρνω!!

"Σχεδιάζεις το επόμενο ταξίδι...."  :dancing:

δεν ειναι λυση αυτη. πολυ ψυχοβγαλτικο, ειδικα για εμενα που πρεπει να περιμενω μεχρι τον αλλο αυγουστο να την ξανακοπανησω.
τελος παντων, καλη προσαρμογη σε μενα και σε οσους γυρνανε στην χωρα της χοντροκωλας.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Βρηκα αυτο το ποστ σε ενα ξενο φορουμ και αν και στα αγγλικα το θεωρω απο τα καλυτερα ποστς που εχω διαβασει εδω και καιρο σχετικα με το αγαπημενο μας σπορ. Περιττο να πω πως συμφωνω 100% με καθε λεξη απο την αρχη ως το τελος. Αφιερωμενο σε ολα τα μελη και ειδικα σε αυτους που σχεδιαζουν μετακομιση προς την απω ανατολη ειτε ειναι Ταυλανδη ειτε ειναι Φιλλιπινες ειτε ειναι Κινα κτλ

"the key to not becoming jaded is to keep the mongering/partying in perspective. if monger is all you do, is your whole reason for being, then sooner or later you will look in the mirror and see an aging, deluded john, probably alcoholic, who may have given up family, friends, career, and self-respect in favor of the company of bargirls. that won’t be a fun day. recovery will mean either settling down to married life with a good girl, if you can find one who’ll take you, or escaping LOS altogether. on the other hand, if the drinking and mongering are just one form of entertainment, one part of your social life but not the whole biscuit, then you can enjoy it indefinitely. the good stuff, like blow jobs and threesomes, will always be fun; while the occasional flash of realization that you have detoured to the low road, won’t leave a lasting mark. not to mention that the truly great pussy is far away from the bar scene, but that’s another topic"

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
μαζευω τα φραγκα για τον επομενο γυρω!!!  :2funny:
ημουν φεβρουαριο για 10μερες και τελη μαιου για 14μερες. εχει παει κανενας μεσα σε 3μηνες 2 φορες και να ετοιμαζετε για τριτη φορα σε αλλους 4μηνες???  :grin:

Εγω. Παλι κατω ειμαι. Βρισκομαι Πατταγια για τεταρτη φορα αυτο τον χρονο.

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Φευγω για κατω μεσα στον Οκτωβρη.Μονος.Δε γουσταρω μονος αλλα δε βρισκω κανενα φιλο που να μπορει τοτε.Γι αυτο οποιο παληκαρι θελει να συνταξιδεψουμε ας στειλει pm.

kostas433

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
0
Πρωτα απ'ολα να συμφωνησω και γω με το απο πανω κειμενο στα Αγγλικα και να περασω σε μια μικρη ανταποκριση απο την τρυπα του διαβολου την Παταγια.Καθησα 2βδομαδες Παταγια ,μια Πουκέ
Απο girls η Παταγια απαιχτη,μεγαλη ποικιλια και προσφορα τεραστιες ,πολλη ζεστη και τις τελευταιες μερες που εβρεξε δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου συνεχεια με μοτο ταξι
Κατα τ αλλα για μενα που πηγα πρωτη φορά κατι το ανεπαναληπτο ,εμπειρια ζωής.θυμιζει ταινια επιστημονικης φαντασίας που πηγαινεις  σ ενα πλανητη και πεφτεις  σ ενα σκηνικο που μποεις να δεις τα παντα.Μονο να καθεσαι  σ ενα μπαρ στη walking street  και να παιρνεις ματι στο χαμο που γινεται φτανει για να κανεις αυτο το ταξιδιΣτο Πουκε ο καιρος πιο ανεκτος για μας  ,πιο δροσερος και μπορουσες να  αραξεις στην παραλια για καμμια βουτια Απο  girls τωρα στις ντισκο ξεραιλα ,πολλες χοντρες για Ται που δεν υπαρχουν στην Παταγια Tiger  μηδεν ,η αλλη που ειναι κι αυτη  στην Βangla  καλλιτερη αλλα και κει καμμια σχεση  με Lucifer που συχναζα και Insomnia  που δεν αντεχα να κατσω και πολυ γιατι ειναι για πολυ νεουςΣτο Πουκε γυναικες απο μπαρ ,πετυχα 2-3 ομορφες μετα απο ψαξιμο αλλα απο  boum-boum πολυ επαγγελματιες και βιαστικες ,δεν υπαρχει  η ψευδαισθηση του καμακιου της Παταγια
Οπως φαινεται ψηφιζω για την πρωτη φορα που θα παει καποιος στη Thai Παταγια
ολα τ αλλα εχουν ειπωθει απο αλλα παιδια στο φορουμ ,οσοι δισταζουν και δεν το αποφασιζουν ,να μη το σκεφτονται να πανε εγω πηγα μονος και δεν ηθελα να γυρισω
αλλα με κατεβαλαν η κουραση και τα εξοδα,που δεν τα κλαιω βεβαια
It's up to you !!!

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για να δούμε αν δουλέυει αυτό το countdown μαραφέτι...

Δεν δουλεύει... :(

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παιδια τωρα που εψαξα λιγο υπαρχουν κατι προσφορες για ταιλαντη απο 419 ευ.. ειναι ετσι???? τι λεει ο καιρος τωρα? αξιζει να παω???

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βρηκα αυτο το ποστ σε ενα ξενο φορουμ και αν και στα αγγλικα το θεωρω απο τα καλυτερα ποστς που εχω διαβασει εδω και καιρο σχετικα με το αγαπημενο μας σπορ. Περιττο να πω πως συμφωνω 100% με καθε λεξη απο την αρχη ως το τελος. Αφιερωμενο σε ολα τα μελη και ειδικα σε αυτους που σχεδιαζουν μετακομιση προς την απω ανατολη ειτε ειναι Ταυλανδη ειτε ειναι Φιλλιπινες ειτε ειναι Κινα κτλ

"the key to not becoming jaded is to keep the mongering/partying in perspective. if monger is all you do, is your whole reason for being, then sooner or later you will look in the mirror and see an aging, deluded john, probably alcoholic, who may have given up family, friends, career, and self-respect in favor of the company of bargirls. that won’t be a fun day. recovery will mean either settling down to married life with a good girl, if you can find one who’ll take you, or escaping LOS altogether. on the other hand, if the drinking and mongering are just one form of entertainment, one part of your social life but not the whole biscuit, then you can enjoy it indefinitely. the good stuff, like blow jobs and threesomes, will always be fun; while the occasional flash of realization that you have detoured to the low road, won’t leave a lasting mark. not to mention that the truly great pussy is far away from the bar scene, but that’s another topic"

δηλαδη φαντομα εσυ ετσι θα καταντησεις?  :2funny: :2funny: :2funny:

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παιδια τωρα που εψαξα λιγο υπαρχουν κατι προσφορες για ταιλαντη απο 419 ευ.. ειναι ετσι???? τι λεει ο καιρος τωρα? αξιζει να παω???

Η καλυτερη εποχη για Ταυλανδη ειναι.............

ΤΩΡΑ!!!  :knockinb: :pipa1: :2on1: :pipa2: :zfuck: :fuck1: :tits: :tits2: :kissass: :pipa3: :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom