Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
James..Σε στριπτιτζαδικο πηγε τοσο το μαλλι,μαζι βεβαια με τα ποτα τα δικα μου και τα δικα της.
Αν κλεισεις στο ξενοδοχειο ειναι σαφως φτηνοτερα...
Ελα ομως που ειχα παει στο στριπτιτζαδικο για προθερμανση και μολις την ειδα μου αναψανε τα λαμπακια..
Ας παει και το παλιαμπελο...

βρε δε διαφωνούμε για το παλιάμπελο!

Αν κρατούσα τα λεφτά που έδωσα σε ct, cg, sextrips αλλά και σε γκόμενες, θα είχα πάρει στρέματα και στρέματα αμπέλων και μάλιστα όχι παλιών!!!!

Και φαντάζομαι αυτό ισχύει και για σένα, αλλά και για τους περισσότερους εδώ μέσα!

Η διαφωνία μου μαζί σου ξεκινάει απ την παράθεση όμορφων κορασίδων που για να τις πηδήξεις πρέπει να πας στο μπουρδέλο τους ή να τηλ στο γραφείο τους και να στη στείλουν!

Όπως γίνεται δηλ σε οποιοδήποτε κράτος του πλανήτη!

το της Ται όμως, σύμφωνα με κάποιον πολυταξιδεμένο του φόρουμ, γίνεται μόνο εκεί! Άντε και στη Βραζιλία, αλλά πιο ακριβά!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
2000 short και στη πατταγια???  :uglystupid:
εμενα τα πολυ ομορφα πιπινια μου ζητουσαν μεχρι 1500μπατ και οταν τους ελεγα 1000 μου ελεγαν οκ!!!  :grin:
επισης η δικια μου που δουλευε σε gogo, ειτε την ειχα short ειτε long μονο 1000μπατ ηθελε!!!  ;)
μεγαλο ρολο παιζει η εμφανιση σου, η ηλικια σου και αν την κανεις να αισθανετε ομορφα μαζι σου!
Ναι ήταν το μοναδικό 2χίλιαρο που πλήρωσα.

Το μάξιμουμ που έδινα ήταν 500-1000 long,

..αλλά με έπιασε μπόσικο! Ήταν και η τελευταία μου μέρα! Δεν το διαπραγματεύτηκα κιόλας!

Δε βαριέσαι! "ας πάει και το παλιάμπελο"  που λέει και ο πιπίνος!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
miss singapore!!!  :dancing:

misssingaporeuniversera.jpg

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ουκρανέζα, κορίτσι της διπλανής πόρτας (έτσι συστήνεται...)

long κάνουνε? :rockon:

Συνημμένα

• svetik.jpg
    svetik.jpg
    48 KB · Εμφανίσεις: 23

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ααα james δεν πιστευω να φορουσες και κανα μπλουζακι: good boys goes to heaven, bad boys goes to pattaya???  :uglystupid:
οτι χειροτερο να φορας οταν εισαι εκει.  :tickedoff:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ααα james δεν πιστευω να φορουσες και κανα μπλουζακι: good boys goes to heaven, bad boys goes to pattaya???  :uglystupid:
οτι χειροτερο να φορας οταν εισαι εκει.  :tickedoff:
όχι αλλά ήθελα να πάρω! :dancing:

Αλλά τελικά το ξέχασα! :headbang: :headbang:

Θα το φορούσα εδώ! :headbang: :headbang:

Α ρε! τι μου θύμησες πάλι! :headbang:

Πατάγιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
όχι αλλά ήθελα να πάρω! :dancing:

Αλλά τελικά το ξέχασα! :headbang: :headbang:

Θα το φορούσα εδώ! :headbang: :headbang:

Α ρε! τι μου θύμησες πάλι! :headbang:

Πατάγιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μη το κανεις... τους κοροιδευουν οσους φορανε τετοια μπλουζακια.  :tickedoff:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Στην Ταϋλάνδη ή στην Ελλάδα? :2funny:

πάει! το χάσαμε τελείως εδώ μέσα! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

στη ταυλανδη!
αντε να κοιμηθουμε να ηρεμησουμε λιγο!!!  :cheesy:
τα μωρα που ημασταν κατω σε λιγο θα ξυπνησουν μονες η με κανεναν φαρανγκ διπλα τους  :headbang: και'μεις ακομα να κοιμηθουμε.

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους σας .
Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η διαμάχη για το που είναι καλυτέρα  Hong Kong Κίνα η Ταϊλάνδη .. και γιατί κάποιοι την πέφτουν στον pipinomaniac η σε οποίον  άλλο που δίνει εμπειρίες από αυτές τις περιοχές.
Ο καθένας μπορεί να αντλεί πληροφορίες από εδώ και ανάλογα με τα γούστα και την τσέπη του ,να αποφασίζει τι θα κάνει και που θα πάει.
Αν θέλετε την άποψη μου ..ναι είναι λάθος να ξεκινήσει κανείς για να πάει μονό εκεί χωρίς να πάει Ταϊλάνδη.
Είναι όμως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για όποιον έχει χρόνο να πάει και να δοκιμάσει και αυτήν την εμπειρία …αφού τα εισητειρια από Μπανγκόκ είναι πάρα πολύ φτηνά .
Αφήστε λοιπόν τα μέλη να εμπλουτίζουν τις γνώσεις μας  με τις εμπειρίες τους …και να μας ανοίγουν λίγο παραπάνω τα μάτια , και αφήστε κατά μέρος τις αντιπαραθέσεις.
Τα γράφω όλα αυτά χωρίς να θέλω να την πω σε κάποιον συγκεκριμένα αλλά σαν μια πρόταση στους συμμετέχοντες .
Εγώ πάντως λέω να τω κάμω το ταξιδάκι αυτό για κανένα πενθήμερο τον Ιανουάριο που θα κατεβώ κάτω…..
Pipino όποιες πληροφορίες για hotel, visa κτλπ καλοδεχούμενες!!!!!!!!!
Για να μην ενοχλούμε τα μέλη εδώ …αν θες στείλε pm

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
θελετε να παθετε ζημια βραδιατικα???  :2funny:
ταιβανεζες διδυμες αδερφες!!!

Α ρε "πατριδα"....σε ολες τις φωτογραφιες οι Ταιβανεζες ετσι φωτογραφιζονται, με το δαχτυλο στο προσωπο, αυτο που με τρελαινει με αυτες τις γυναικες ειναι οτι προσπαθουν να βγουν χαριτωμενες και βγαινουν σεξυ....σε αντιθεση με πολλες Ελληνιδες που προσπαθου να βγουν σεξυ στην φωτογραφια και το αποτελεσμα ειναι γελοιο. 我真愛臺灣小姐。。。。

Σορρυ για το οφ τοπικ παιδια....

ntipap

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Τελικα καποιος φιλος μπορει να μου πει την αναλογια bat με euro? να κανουμε και τους υπολογισμους μας δηλαδη

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αυτα ρε μαλακες δημοτικο η γυμνασιο πηγαινουν?
θα μας τρελανετε τωρα?
στο τριτο Κ.Α.Π.Η της ταιβαν πηγαινουν,
οι ασιατισες φιλε και γριες ετσι ειναι, ενω οι ελληνιδες στα τριαντα τους θελουν 25 Φουστανους και βαλε.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τελικα καποιος φιλος μπορει να μου πει την αναλογια bat με euro? να κανουμε και τους υπολογισμους μας δηλαδη

μπες εδω... βαλε το ποσο που θελεις και δες ποσα βγαζει. αυτο ομως δεν σημαινει οτι ακριβως τοσο θα το βρεις, αλλα πανω κατω εκει.

1 EUR = 48.4498 THB  1 THB = 0.0206399 EUR

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Την τελευταία μου βραδιά στην πατάγια, πήγα στο γκογκο της φίλης μου της Ντίας να την αποχεραιτήσω.
-Ποια να πάρω για τελευταία νύχτα τη ρωτάω?
-Την Μαμ μου λέει, και τη φωνάζει
Για να μην το περιγράψω, γίνεται όλο αυτό (κατά τις 12 την πήρα απ το μαγαζί), φάγαμε, ήθελε να περάσουμε από ινσόμνια για χορό, αλλά εγώ δεν ήθελα, πήραμε τα μηχανάκια μας και .... κατά τις 5, μου λέει
-Φεύγω, θέλω 2000 για το short!
κι επειδή ήταν η τελευταία μου νύχτα, της λέω κοιμήσου μαζί μου....

Τώρα, αν στο πουκετ γίνεται αυτό που περιγράφεις, δεν ξέρω.

Α! κι αυτήν την τελευταία την έχω φόντο στο κινητό μου (ήταν η τελευταία φώτο και ξέμεινε), κι όσα φιλαράκια τους λέω πώς πέρασα, τη βλέπουν και ........ :bigdick:  χωρίς να είναι και η σούπερ γκόμενα (για την Ταϋλάνδη-για την Ελλάδα σούπερ) απλά ωραία φωτό.

ναι ρε χαμενε και εκεινη την νυχτα  επερνες τηλεφωνο να ερθω :headbang:.  λιγο ελειψε  να με πεισεις αλλα λυπομουν το μωρο. γιαυτο που λεγαμε  μεχρι παρασκευη θα ξερω πηγαμε λιγο πισω λογο πυρκαγιων.

τωρα να ενημερωσω κατι τους φιλους που το εχει πει και ο φαντομας αλλα και αλλοι φιλοι.
αστερια υπαρχουν και στη ταυλανδη και στην πατταγια και  στην μπανγκοκ.
μονο που τα αστερια πρωτον δεν πανε με οποιον  νανε  :knockinb:δευτερον ειναι λιγο ποιο ακριβα  :uzi:και 3 στο μαγαζι που συχναζω θελουν την εγκριση της μαμασαν για να ερθουν μαζι σου :crazy: :boobies:.
με ενα απο αυτα αλλωστε  :boobies:δεν ειναι και πολλα ειμαι μαζι τις 2 τελευταιες φορες και μαλιστα 24ωρη συνοδεια λογο οτι ειμαι καλος πελατης πληρωνω  4 μερες την εβδομαδα μπαρ φαιν.  
τα κοριτσια αυτα  :dancing:( 4 τον αριθμο στο καταστημα αυτο, οχι οτι τα αλλα ειναι ασχημα) κατεβαινουν απο τα καμαρινια τους μονο για να χορεψουν 1-2 χορους και ανεβανουν παλι   κατεβαινουν μονο εαν τα ζητησει καλος πελατης καιεχει  την εγκριση της μαμασαν. :crazy: αλλιως ρωτας και σου λενε εχουν πελατη και δεν μπορουν. :fuck1: το ιδιο γινετε και σε αλλα καταστηματα τσεκαρισμενο αυτο.
με ενα απο αυτα ειμουν εκεινο το βραδυ James που να σηκωθω αγορι μου   

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
james πες αλευρι!!!!!!!!  :cum: η ντια σε  γυρευει  :boobies: :dancing: :rockon: :s&m_3:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
μπες εδω... βαλε το ποσο που θελεις και δες ποσα βγαζει. αυτο ομως δεν σημαινει οτι ακριβως τοσο θα το βρεις, αλλα πανω κατω εκει.

1 EUR = 48.4498 THB  1 THB = 0.0206399 EUR
Καλά εσύ πότε κοιμήθηκες, πότε ξύπνησες? :uglystupid:

Το bourdela.tv έβλεπες στον ύπνο σου? :2funny:

(κι εγώ δεν πάω πίσω βέβαια! :2funny:)

james πες αλευρι!!!!!!!!  :cum: η ντια σε  γυρευει  :boobies: :dancing: :rockon: :s&m_3:

Τι αλεύρι ρε φιλαράκι! ;)

Ποντικοφάρμακο! :headbang: :headbang: :headbang:

...για Ταϋλαντίαση έχει τίποτα? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom