Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
μη μασάτε Πατάγια για πάντα.
βολεύει και συμφαίρει !!!!!!!!
μη σας παραπλανούν με φοτό.άλλο είναι το θωρώ και άλλο το κρατώ.
άμα κερδίσουμε κανένα Loto θα πάμε Ρωσία και Τσεχία.και όχι Κίνα και λαλακίες...........................

Πάντως εγώ αν κέρδιζα λόττο ..... Πατάγια θα πήγαινα!!!  :dancing: :dancing: :dancing:

...και μετά (για να μην κράζουν κι οι έμπειροι) δειλά δειλά, θα συνέχιζα την εξερεύνηση της υπόλοιπης Ταϊλάνδης! :rockon: :rockon: :rockon:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ειπαμε καλη η κινα, ωραια μωρα αλλα οπως ειπε και ο james τις υπολοιπες 23ωρες τι κανεις???
και σιγουρα πρεπει να εχεις και τα φραγκα για να πας αποκλειστικα εκει για διακοπες. αν οχι 1-2 μερες ειναι καλα, αλλα αν εισαι πατταγια δεν το κουνας μετα απο εκει! οποτε πρεπει να φυγεις κατευθειαν απο μπανγκοκ για κινα και να επιστρεψεις οπως εκανε ο πιπινομανια και πηγε μετα πουκετ, αλλα υπαρχει και το ενδεχομενο να φας ξενερα... αρα αστα να πανε!  :headbang: μια λυση ειναι να πας πρωτα ταυλανδη και μετα να πας κινα για 2-3 μερες και να φυγεις απο εκει για ελλαδα, αλλα πρεπει να βγαλεις εισητηρια one way και θα σου βγουνε πιο ακριβα.  :headbang: :headbang:

Τι κάνεις εσύ παλικάρι μου?

Περνάς καλά? :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Δεν μας έστειλες ακόμα τίποτα!!!

Αχ! μόνο εγώ έγραφα σα χαζός! και γελούσα με τις απαντήσεις σας (και με κοιτούσαν τα τίλακ σαν χαζά!)

Ρίξε και για μας κάτι :knockinb: που πήξαμε :jerking:!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως εγώ αν κέρδιζα λόττο ..... Πατάγια θα πήγαινα!!!   :dancing: :dancing: :dancing:

...και μετά (για να μην κράζουν κι οι έμπειροι) δειλά δειλά, θα συνέχιζα την εξερεύνηση της υπόλοιπης Ταϊλάνδης! :rockon: :rockon: :rockon:

ενα 7ρακι 8ρακι στο κινο και κανεις την εξερευνηση σου!  :2funny:
εγω μονο 2 φορες εχω πιασει 6αρι! το δευτερο μου χρειαστηκε για το πρωτο μου ταξιδι!  :dancing:
ο πατερας μου 3φορες 7αρι. το τριτο πριν 2βδομαδες.  :headbang:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι κάνεις εσύ παλικάρι μου?

Περνάς καλά? :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Δεν μας έστειλες ακόμα τίποτα!!!

Αχ! μόνο εγώ έγραφα σα χαζός! και γελούσα με τις απαντήσεις σας (και με κοιτούσαν τα τίλακ σαν χαζά!)

Ρίξε και για μας κάτι :knockinb: που πήξαμε :jerking:!!!

ναι μαμαω εδω στο ελλαντα καμια με το ζορι... ουτε να τις κοιταω την ωρα του boom boom δεν θελω.  :2funny:
γιατι εχεις την εντυπωση οτι ειμαι ταυλανδη???

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ναι μαμαω εδω στο ελλαντα καμια με το ζορι... ουτε να τις κοιταω την ωρα του boom boom δεν θελω.  :2funny:
γιατι εχεις την εντυπωση οτι ειμαι ταυλανδη???
Έτσι νόμιζα!

Μάλλον μπερδεύτηκα με τη "στρατιά" που έφυγε αυτές τις μέρες

latinos35

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Έτσι νόμιζα!

Μάλλον μπερδεύτηκα με τη "στρατιά" που έφυγε αυτές τις μέρες
φιλε τζειμς μπερδευτικες μαλλον με τοσες αφιξεις-αναχωρισεις απο ται το τελευταιο καιρο.
μηπως να εβρισκες δουλεια σε κανενα αεροδρομιο? :think: :think: :think:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
φιλε τζειμς μπερδευτικες μαλλον με τοσες αφιξεις-αναχωρισεις απο ται το τελευταιο καιρο.
μηπως να εβρισκες δουλεια σε κανενα αεροδρομιο? :think: :think: :think:

Ναι,ναι!  :dancing:

Στην Tai air!!!! :dancing: :dancing:

Στο γραφείο της Πατάγιας (γωνία με μπιτς ροαντ) !!!!  :dancing: :dancing: :dancing:

Δε θα με χαλούσε καθόλου!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
άμα κερδίσουμε κανένα Loto θα πάμε Ρωσία και Τσεχία.και όχι Κίνα και λαλακίες...........................
Έχεις πάει Ρωσία ή Τσεχία?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

αν κερδιζες στο λοττο θα εκανες το γυρω της ασιας και θα τα εσκαγες χοντρα να μαμησεις τα καλυτερα μοντελα!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Α!μάιστα! :2funny:

Κάνεις διάλειμμα τώρα δηλ? ;)

Μπορεί να πάμε και μαζί εκείνη την εποχή. θα δούμε!

μαζευω τα φραγκα για τον επομενο γυρω!!!  :2funny:
ημουν φεβρουαριο για 10μερες και τελη μαιου για 14μερες. εχει παει κανενας μεσα σε 3μηνες 2 φορες και να ετοιμαζετε για τριτη φορα σε αλλους 4μηνες???  :grin:

latinos35

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε τζειμς70 ειμαι στην ευχαριστη θεση να σου ανακοινωσω το εξης.
σε λιγες μερες το Α.Σ.Ε.Π. θα βγαλει μια προκηρυξη για διαγωνισμο,οπου θα ζητουντε,υδραυλικοι,ηλεκτρολογοι,καθαριστες για να εργαστουν στην πρεσβεια τις ελλαδος στην ταυλανδη.φιλε μου νομιζω οτι αν δεν ειναι αυτο τυχη,τοτε ποιο ειναι?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αν αυτό είναι το στυλ σου, την επόμενη φορά που θα βρεθείς Bangkok κάνε μια βόλτα από την Royal City Avenue (RCA).
Πιθανότατα θα είσαι ο μοναδικός τουρίστας ανάμεσα στους πιτσιρικάδες της Ταιλάνδης. (Αρσενικούς και θηλυκούς)

Αντίστοιχου επιπέδου μωράκια μ' αυτά που έβαλες, υπάρχουν χιλιάδες στην Ταιλάνδη.
Αντιστοιχου επιπεδου μωρακια δεν υπαρχουν σε ολοκληρη τη Ταυλανδη γιατι υπαρχει μια βασικη παραμετρος που σου διαφευγει...ΤΟ ΧΡΩΜΑ...
Εσυ εχεις δει στη Ταυλανδη ΚΑΤΑΛΕΥΚΑ μωρα και μαλιστα με ΡΟΖ θηλες και ΟΧΙ ΜΑΥΡΕΣ?Γιατι ακομα και τα λευκα μωρα στη Ταυλανδη,εχουν μαυρες ρογες...ΞΕΝΕΡΩΜΑ...
Και στο κατω κατω,ειναι δεδομενο οτι το "λευκο δερμα" στη Ταυλανδη,το πληρωνεις ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ απο οτι στη Κινα...
Το λευκο μωρο που πετυχα φετος στο Πουκετ,ειχε φοβερο κορμακι,αλλα απο φατσα ηταν λες και ειχε τρακαρει με μπουλντοζα....Κακασχημο...Και ομως ΕΠΕΙΔΗ ηταν ΛΕΥΚΟ και ΜΟΝΟΝ για αυτο,ζηταγε 5000 μπατ...Δηλαδη 100 ευρω...Ε αυτο που πηδηξα στο Μακαο με 100 ευρω ηταν 1000 φορες πιο ομορφο...
Αλλά μιλάς για μασατζίδικα, (πλυθείτε, γαμήστε, τελειώσατε)τη στιγμή που σε είχε πιάσει το παράπονο για τις μη GFE Tαιλανδέζες;  :grin: 
Τι διαφορα εχει δηλαδη η επισκεψη σε μασατζιδικο,απο ενα short με Ταυλανδεζα?Εσυ προλαβαινεις δηλαδη να "αισθανθεις" το GFE στη ξεπετα της μιας ωρας?
Και ΝΑΙ με πιανει το παραπονο,γιατι εκει που εχουν φτασει τα πραγματα στη Ταυλανδη,για να εισπραξεις GFE και πηδημα της προκοπης,πρεπει να διαλεξεις μια "ασχημη" η στη καλυτερη "μετριας ομορφιας" Ταυλανδεζα,η οποια να ειναι και ΜΑΥΡΗ...
Ταυλανδεζα "λευκη και μουναρα" τις περισσοτερες φορες ειναι "κομοδινο" στο πηδημα...Χωρια του οτι ζηταει 5χιλιαρα και ανω..
Αντιθετως στο Μακαο με τα ιδια λεφτα,πηδηξα ΘΕΟΜΟΥΝΑΡΟ και μου εκανε στο κρεββατι,οτι δε μου ειχαν κανει ολες οι Ταυλανδεζες μαζι...(Και πηρα και "κουλουρακι").

Οσον αφορα το μασατζιδικο που αναφερεις,πετυχες διανα...ΕΚΕΙ πηγαινω παντα οταν ειμαι Μπανγκοκ...

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
συμφωνώ :thumbsup:

τσεχία που ήμουν τον Ιανουάριο, τίποτα το ιδιαίτερο.

¨οσον αφορά τις ρώσικες αποικίες, βλέπω τις ανταποκρίσεις των συναδέρφων στα διάφορα ρώσικα threats (ουκρανές μουνάρες

κτλ) και μου σηκώνεται η τρίχα! :headbang: :headbang:

Ολόκληρο στρατηγικό σχέδιο καταστρώνουν όλοι μαζί στον "απεσταλμένο", μπας και γαμήσει  :uglystupid:χωρίς να τον κοροϊδέψουν οι

πουτάνες και μείνει με τον...στρατηγό στο χέρι!  :bigdick:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνώ :thumbsup:

τσεχία που ήμουν τον Ιανουάριο, τίποτα το ιδιαίτερο.

¨οσον αφορά τις ρώσικες αποικίες, βλέπω τις ανταποκρίσεις των συναδέρφων στα διάφορα ρώσικα threats (ουκρανές μουνάρες

κτλ) και μου σηκώνεται η τρίχα! :headbang: :headbang:

Ολόκληρο στρατηγικό σχέδιο καταστρώνουν όλοι μαζί στον "απεσταλμένο", μπας και γαμήσει  :uglystupid:χωρίς να τον κοροϊδέψουν οι

πουτάνες και μείνει με τον...στρατηγό στο χέρι!  :bigdick:

james που συμφωνεις και που κολαει η τσεχια???  :uglystupid:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αντιστοιχου επιπεδου μωρακια δεν υπαρχουν σε ολοκληρη τη Ταυλανδη γιατι υπαρχει μια βασικη παραμετρος που σου διαφευγει...ΤΟ ΧΡΩΜΑ...
Εσυ εχεις δει στη Ταυλανδη ΚΑΤΑΛΕΥΚΑ μωρα και μαλιστα με ΡΟΖ θηλες και ΟΧΙ ΜΑΥΡΕΣ?Γιατι ακομα και τα λευκα μωρα στη Ταυλανδη,εχουν μαυρες ρογες...ΞΕΝΕΡΩΜΑ...
Και στο κατω κατω,ειναι δεδομενο οτι το "λευκο δερμα" στη Ταυλανδη,το πληρωνεις ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ απο οτι στη Κινα...
Το λευκο μωρο που πετυχα φετος στο Πουκετ,ειχε φοβερο κορμακι,αλλα απο φατσα ηταν λες και ειχε τρακαρει με μπουλντοζα....Κακασχημο...Και ομως ΕΠΕΙΔΗ ηταν ΛΕΥΚΟ και ΜΟΝΟΝ για αυτο,ζηταγε 5000 μπατ...Δηλαδη 100 ευρω...Ε αυτο που πηδηξα στο Μακαο με 100 ευρω ηταν 1000 φορες πιο ομορφο...Τι διαφορα εχει δηλαδη η επισκεψη σε μασατζιδικο,απο ενα short με Ταυλανδεζα?Εσυ προλαβαινεις δηλαδη να "αισθανθεις" το GFE στη ξεπετα της μιας ωρας?
Και ΝΑΙ με πιανει το παραπονο,γιατι εκει που εχουν φτασει τα πραγματα στη Ταυλανδη,για να εισπραξεις GFE και πηδημα της προκοπης,πρεπει να διαλεξεις μια "ασχημη" η στη καλυτερη "μετριας ομορφιας" Ταυλανδεζα,η οποια να ειναι και ΜΑΥΡΗ...
Ταυλανδεζα "λευκη και μουναρα" τις περισσοτερες φορες ειναι "κομοδινο" στο πηδημα...Χωρια του οτι ζηταει 5χιλιαρα και ανω..
Αντιθετως στο Μακαο με τα ιδια λεφτα,πηδηξα ΘΕΟΜΟΥΝΑΡΟ και μου εκανε στο κρεββατι,οτι δε μου ειχαν κανει ολες οι Ταυλανδεζες μαζι...(Και πηρα και "κουλουρακι").

Οσον αφορα το μασατζιδικο που αναφερεις,πετυχες διανα...ΕΚΕΙ πηγαινω παντα οταν ειμαι Μπανγκοκ...

προφανως εννοει τα longtime. εγω παντως που ημουν 12μερες με μια περασα τελειααααααααααα!!! και μ'αφηνε να πηγαινω και με αλλες!!!  :grin:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Καλά όλοι ξύπνιοι είστε τέτοια ώρα?

Πού νομίζετε ότι είστε? Πατάγια εν αναμονή περιπάτου στη ws?

Το παραπάνω μου μύνημα κολλούσε σάυτό του djzan: "αν κερδιζες στο λοττο θα εκανες το γυρω της ασιας και θα τα εσκαγες χοντρα να μαμησεις τα καλυτερα μοντελα!!!"

...γιατί εδώ που πλασσαρίστηκε δεν κολλάει!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε τζειμς70 ειμαι στην ευχαριστη θεση να σου ανακοινωσω το εξης.
σε λιγες μερες το Α.Σ.Ε.Π. θα βγαλει μια προκηρυξη για διαγωνισμο,οπου θα ζητουντε,υδραυλικοι,ηλεκτρολογοι,καθαριστες για να εργαστουν στην πρεσβεια τις ελλαδος στην ταυλανδη.φιλε μου νομιζω οτι αν δεν ειναι αυτο τυχη,τοτε ποιο ειναι?

τωρα πλακα κανεις???  :huh:
κανω και την καθαριστρια αμα λαχει!!! μονο να πληρωνομε καλα!!!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom