Αν αυτό είναι το στυλ σου, την επόμενη φορά που θα βρεθείς Bangkok κάνε μια βόλτα από την Royal City Avenue (RCA).
Πιθανότατα θα είσαι ο μοναδικός τουρίστας ανάμεσα στους πιτσιρικάδες της Ταιλάνδης. (Αρσενικούς και θηλυκούς)
Αντίστοιχου επιπέδου μωράκια μ' αυτά που έβαλες, υπάρχουν χιλιάδες στην Ταιλάνδη.
Αντιστοιχου επιπεδου μωρακια δεν υπαρχουν σε ολοκληρη τη Ταυλανδη γιατι υπαρχει μια βασικη παραμετρος που σου διαφευγει...ΤΟ ΧΡΩΜΑ...
Εσυ εχεις δει στη Ταυλανδη ΚΑΤΑΛΕΥΚΑ μωρα και μαλιστα με ΡΟΖ θηλες και ΟΧΙ ΜΑΥΡΕΣ?Γιατι ακομα και τα λευκα μωρα στη Ταυλανδη,εχουν μαυρες ρογες...ΞΕΝΕΡΩΜΑ...
Και στο κατω κατω,ειναι δεδομενο οτι το "λευκο δερμα" στη Ταυλανδη,το πληρωνεις ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ απο οτι στη Κινα...
Το λευκο μωρο που πετυχα φετος στο Πουκετ,ειχε φοβερο κορμακι,αλλα απο φατσα ηταν λες και ειχε τρακαρει με μπουλντοζα....Κακασχημο...Και ομως ΕΠΕΙΔΗ ηταν ΛΕΥΚΟ και ΜΟΝΟΝ για αυτο,ζηταγε 5000 μπατ...Δηλαδη 100 ευρω...Ε αυτο που πηδηξα στο Μακαο με 100 ευρω ηταν 1000 φορες πιο ομορφο...
Αλλά μιλάς για μασατζίδικα, (πλυθείτε, γαμήστε, τελειώσατε)τη στιγμή που σε είχε πιάσει το παράπονο για τις μη GFE Tαιλανδέζες;
Τι διαφορα εχει δηλαδη η επισκεψη σε μασατζιδικο,απο ενα short με Ταυλανδεζα?Εσυ προλαβαινεις δηλαδη να "αισθανθεις" το GFE στη ξεπετα της μιας ωρας?
Και ΝΑΙ με πιανει το παραπονο,γιατι εκει που εχουν φτασει τα πραγματα στη Ταυλανδη,για να εισπραξεις GFE και πηδημα της προκοπης,πρεπει να διαλεξεις μια "ασχημη" η στη καλυτερη "μετριας ομορφιας" Ταυλανδεζα,η οποια να ειναι και ΜΑΥΡΗ...
Ταυλανδεζα "λευκη και μουναρα" τις περισσοτερες φορες ειναι "κομοδινο" στο πηδημα...Χωρια του οτι ζηταει 5χιλιαρα και ανω..
Αντιθετως στο Μακαο με τα ιδια λεφτα,πηδηξα ΘΕΟΜΟΥΝΑΡΟ και μου εκανε στο κρεββατι,οτι δε μου ειχαν κανει ολες οι Ταυλανδεζες μαζι...(Και πηρα και "κουλουρακι").
Οσον αφορα το μασατζιδικο που αναφερεις,πετυχες διανα...ΕΚΕΙ πηγαινω παντα οταν ειμαι Μπανγκοκ...