Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
fantomas σε ευχαριστω για τις πληροφοριες....θα τις αξιοποιησω αναλογα :dancing:
στο holluwood ειχα παει τον οκτωβριο...αλλα συνοδεια με δυο μωρα  :headbang:...και δεν μπορουσα να κανω παιχνιδι!!!!!!
πραγματι ειχε πολυ καλα μωρα ...και πολυ λιγους ξενους .
αν θυμαμαι καλα ενα μπουκαλι johny walker μου κοστισε 800 baht :dancing:  και κατι ψιλα για κοκα κολα και παγο

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εδω ειναι το φορουμ της Ταυλανδης...
Μη ποσταρετε γιαπωνεζικα και κινεζικα μωρα γιατι φαινεται η χαωδης διαφορα που υπαρχει σε ομορφια σε συγκριση με τις ταυλανδεζες και ξενερωνουν οι ταυλανδοπληκτοι.
Για Ιαπωνια δε ξερω για το κοστος πηδηματος ενος αναλογου μωρου σαν αυτο που ειναι στη φωτο,παντως φιλος που πηγε περυσι,"εκλεισε" γκεισα για 24 ωρες με φουλ προγραμμα στα 800 ευρω.
Παντως δε χρειαζεται να πατε Ιαπωνια...Και στο Χονγκ Κονγκ παιζουν αναλογα μωρα με κοστος 30-60 ευρω...Αν και off-topic παρτε μια γευση...
Οτι τιμες βλεπετε ειναι σε δολλαρια Χονγκ Κονγκ.Ισοτιμια με το ευρω 1/10...Δηλαδη 500 ΗΚ$ ειναι 50 ευρω...
Και τωρα πειτε μου αν αξιζουν τα 1000μπατα (20ευρα) για τα "short" στη Ταυλανδη... ;)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα παιδιά αύριο φέυγω με τον κολητό μου για BKK και από ότι είδε αυτός σε κάτι Ταυλανδέζικα site για μασατζίδικα το κόστος για 1 ώρα μπορεί να φτάνει και τα 80 euro
Αλήθεια είναι τόσο ακριβα?
Μπορείς σε αυτά τα μέρη να παζαρέψεις την τιμή? και γενικότερα σε όλα αυτά τα μαγαζιά που προσφέρουν αυτού του είδους τις υπηρεσίες (Στριπτιτζάδικα,Μπαρ,κτλ)
Θα κάτσουμε 8 μέρες ελπίζω να μην μας φύγει πάνω από χιλιάρικο, καθότι είναι η πρώτη φορά που πάμε Ταυλάνδη
Θα μείνουμε στο sukomvit σε ένα ξενοδοχείο και από ότι ξέρω σε αυτό το δρόμο είναι όλα μαζεμένα
Υπάρχει σε άλλο σημείο της πόλης άλλη περιοχή που να έχει μαζεμένα τέτοια μαγαζιά?
Α και μην ξεχάσω λέμε να επισκευτούμε την Πατάγια μία ή δύο μέρες με ταξί, μου έχει πει φίλος που έχει πάει είναι δύο ώρες από BKK, ισχύει?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιες απαντήσεις
Αν θυμηθώ κάτι της τελευταίας στιγμής θα ξαναρωτήσω

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Σε πιο ακριβως ξενοδοχειο στη sukhumvit ?Σε ποιο Soi?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εισαι διπλα στο Soi Cowboy που ειναι η μια απο τις 3 μεγαλες πιατσες με μπαρ,αλλα και κοντα στα περισσοτερα γνωστα "μασατζιδικα".
Στην επομενη σταση με το Skytrain ειναι το Νανα...Και αρκετα πιο μακρυα η Πατπονγκ που η αληθεια ειναι οτι "δε χανεις" και τιποτα σπουδαιο...Εχει υποβαθμιστει τα τελευταια χρονια σε σχεση με τις αλλες 2 πιατσες...Με Soi Cowboy και ειδικα Νανα που ειναι λιγο πιο περα,εισαι καλυμμενος...
Για τις τιμες που ρωτας...ετσι ειναι τα πραγματα...
Η πρωτευουσα ειναι πιο ακριβη απο οποιοδηποτε αλλο μερος της Ταυλανδης...Αλλα και το επιπεδο των γυναικων υψηλοτερο...
Εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων και εαν δε σε πιασουν "Κωτσο",σε γενικες γραμμες οτι πληρωνεις περνεις...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εδω ειναι το φορουμ της Ταυλανδης...
Μη ποσταρετε γιαπωνεζικα και κινεζικα μωρα γιατι φαινεται η χαωδης διαφορα που υπαρχει σε ομορφια σε συγκριση με τις ταυλανδεζες και ξενερωνουν οι ταυλανδοπληκτοι.
Για Ιαπωνια δε ξερω για το κοστος πηδηματος ενος αναλογου μωρου σαν αυτο που ειναι στη φωτο,παντως φιλος που πηγε περυσι,"εκλεισε" γκεισα για 24 ωρες με φουλ προγραμμα στα 800 ευρω.
Παντως δε χρειαζεται να πατε Ιαπωνια...Και στο Χονγκ Κονγκ παιζουν αναλογα μωρα με κοστος 30-60 ευρω...Αν και off-topic παρτε μια γευση...
Οτι τιμες βλεπετε ειναι σε δολλαρια Χονγκ Κονγκ.Ισοτιμια με το ευρω 1/10...Δηλαδη 500 ΗΚ$ ειναι 50 ευρω...
Και τωρα πειτε μου αν αξιζουν τα 1000μπατα (20ευρα) για τα "short" στη Ταυλανδη... ;)

πολυ ωραια τα μωρα στο site αλλα μπορεις να τις βρεις??? και η τιμη ειναι για ολο το βραδυ???  :think:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ευχαριστώ φίλε pipinomaniac για τις info
θα προσπαθήσουμε  να επισκεφτούμε και τις τρεις πιάτσες για να δούμε τι παίζει
και θα καταγράψουμε με την επιστροφή μας τις εντυπώσεις μας στο site

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εαν ψαξεις το site και μπεις στο φορουμ,θα σου λυθουν οι περισσοτερες αποριες...
Το βασικο ειναι οτι οι γκομενες εκει χωριζονται σε 2 κατηγοριες...
Στη πρωτη κατηγορια ειναι αυτες που δουλευουν στα μασαζομπουρδελα και εαν προσεξεις κατω απο τις φωτογραφιες τους εχουν την ακριβη διευθυνση που θα τις βρεις...Εχει μαλιστα και τις πολυκατοικιες φωτογραφημενες και την εισοδο που πρεπει να μπεις επειδη ολες οι ταμπελες ειναι στα κινεζικα...
Στη δευτερη κατηγορια ειναι αυτες που ερχονται στο ξενοδοχειο σου...Αυτες διπλα στο ονομα τους γραφουν "Hotel Reservation" και ειναι πιο ακριβες γιατι ερχονται στο "χωρο σου".
Το overnight το κανονιζεις μαζι τους και συνηθως το παζαρευεις στα διπλα λεφτα...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Thanks και πάλι
Για το ξενοδοχείο που θα μένουμε δύσκολο το βλέπω γιατί μου φένεται λίγο κυριλάτο για να ανεβάζεις γκόμενες
Αν και ίσως με κάποια προμήθεια στο security ή την ρεσεψίον κάτι μπορεί να γίνει
Θα τις πηγαίνουμε ή θα μας πηγαίνουνε σε μπουρδελοξενοδοχεία της βραδιάς των 5-10 ευρώ, να έχουμε και το κεφάλι μας ύσηχο με τα πράγματά μας στο ξενοδοχείο

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
παντως ρε πιπινο τι το ηθελες το πουκετ οταν ηξερες τετοιο site??? παντως εχω ψηθει να παω μια βολτα και απο hong kong!!!
απο'τι διαβασα οι τιμες ειναι για ενα Boom boom και για ολο το βραδυ συνηθως x3 το ποσο που γραφει. η τιμη με qatar γυρω στα 480ευρω. για ξενοδοχεια δεν ξερω ακομα.

κοιταξτε φατσουλα με 80ευρω...

26305303.jpg

κοιταξτε ομως και με 35ευρω...

92998976.jpg

20401799.jpg

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η αληθεια ειναι οτι το site δε το πολυπιστευα και ηθελα να τα δω με τα ιδια μου τα ματια...
Οταν τα ειδα βεβαια,μου πεταχτηκαν τα ματια εξω...
Η καρδια μου και η ψωλη μου,ελεγαν να μεινω εκει...Δυστυχως ομως ειχα ηδη φτιαξει το προγραμμα,ειχα προπληρωσει ολα τα αεροπορικα και τα ξενοδοχεια και περαν ολων των αλλων με περιμενε η παρεα μου στο Πουκετ...Οποτε το αφησα για αλλη φορα...
Ειναι δεδομενο βεβαια πως την επομενη φορα,η επισκεψη στη ταυλανδη θα συρρικνωθει στο ελαχιστο...Μιας και ανακαλυψα το "παραδεισο" μου στη Κινα... ;)

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παντως ρε πιπινο τι το ηθελες το πουκετ οταν ηξερες τετοιο site??? παντως εχω ψηθει να παω μια βολτα και απο hong kong!!!
απο'τι διαβασα οι τιμες ειναι για ενα Boom boom και για ολο το βραδυ συνηθως x3 το ποσο που γραφει. η τιμη με qatar γυρω στα 480ευρω. για ξενοδοχεια δεν ξερω ακομα.

κοιταξτε φατσουλα με 80ευρω...

26305303.jpg

κοιταξτε ομως και με 35ευρω...

92998976.jpg

20401799.jpg
πλακα κανεις... :headbang: :headbang: :headbang:

Exandas

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0