pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Τα ξενοδοχεια με τις μινιμουμ απαιτησεις που αναφερεις τωρα,βρισκονται στο price range των 20-30 ευρω τη βραδια.
Υ.Γ...Τι τρελλα εχετε παθει ολοι εδω μεσα με τη Πατταγια,δε μπορω να καταλαβω..
Ενας φιλος μου οταν εφυγα εγω απο Πουκετ (που σε προηγουμενα μου ποστ "το εκραξα" για τη φετινη ποιοτητα των γυναικων τον Αυγουστο),πηγε Πατταγια...
Σημερα λοιπον μου στελνει mail...
"Δε σου αρεσε μαλακα το Πουκετ φετος?Ε,σε σχεση με τη Πατταγια,"παραδεισος" ηταν...Εδω κλεινουν τα παντα απο τις 2-3 το βραδυ,χωρια που η πλειοψηφια των "γυναικων"¨που κυκλοφορουν,ειναι "αγορακια"...Και απο ποιοτητα γυναικων?..Αυτα τα μπαζα που εκραζες στο Πουκετ,ηταν μοντελα σε σχεση με αυτα που κυκλοφορουν εδω..."
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ...
Γιατι ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ φετος στη Ταυλανδη??
Υ.Γ...Τι τρελλα εχετε παθει ολοι εδω μεσα με τη Πατταγια,δε μπορω να καταλαβω..
Ενας φιλος μου οταν εφυγα εγω απο Πουκετ (που σε προηγουμενα μου ποστ "το εκραξα" για τη φετινη ποιοτητα των γυναικων τον Αυγουστο),πηγε Πατταγια...
Σημερα λοιπον μου στελνει mail...
"Δε σου αρεσε μαλακα το Πουκετ φετος?Ε,σε σχεση με τη Πατταγια,"παραδεισος" ηταν...Εδω κλεινουν τα παντα απο τις 2-3 το βραδυ,χωρια που η πλειοψηφια των "γυναικων"¨που κυκλοφορουν,ειναι "αγορακια"...Και απο ποιοτητα γυναικων?..Αυτα τα μπαζα που εκραζες στο Πουκετ,ηταν μοντελα σε σχεση με αυτα που κυκλοφορουν εδω..."
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ...
Γιατι ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ φετος στη Ταυλανδη??