Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τα ξενοδοχεια με τις μινιμουμ απαιτησεις που αναφερεις τωρα,βρισκονται στο price range των 20-30 ευρω τη βραδια.

Υ.Γ...Τι τρελλα εχετε παθει ολοι εδω μεσα με τη Πατταγια,δε μπορω να καταλαβω.. :think:
Ενας φιλος μου οταν εφυγα εγω απο Πουκετ (που σε προηγουμενα μου ποστ "το εκραξα" για τη φετινη ποιοτητα των γυναικων τον Αυγουστο),πηγε Πατταγια...
Σημερα λοιπον μου στελνει mail...
"Δε σου αρεσε μαλακα το Πουκετ φετος?Ε,σε σχεση με τη Πατταγια,"παραδεισος" ηταν...Εδω κλεινουν τα παντα απο τις 2-3 το βραδυ,χωρια που η πλειοψηφια των "γυναικων"¨που κυκλοφορουν,ειναι "αγορακια"...Και απο ποιοτητα γυναικων?..Αυτα τα μπαζα που εκραζες στο Πουκετ,ηταν μοντελα σε σχεση με αυτα που κυκλοφορουν εδω..."

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ...
Γιατι ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ φετος στη Ταυλανδη?? :headbang:

Exandas

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
λέω μήπως την πρώτη φορα τα είδες όλα πιο ρομαντικά και τώρα έπεσε η βιτρίνα και φάνηκε η αλήθεια ?

Τα ξενοδοχεια με τις μινιμουμ απαιτησεις που αναφερεις τωρα,βρισκονται στο price range των 20-30 ευρω τη βραδια.

Υ.Γ...Τι τρελλα εχετε παθει ολοι εδω μεσα με τη Πατταγια,δε μπορω να καταλαβω.. :think:
Ενας φιλος μου οταν εφυγα εγω απο Πουκετ (που σε προηγουμενα μου ποστ "το εκραξα" για τη φετινη ποιοτητα των γυναικων τον Αυγουστο),πηγε Πατταγια...
"Δε σου αρεσε μαλακα το Πουκετ φετος?Ε,σε σχεση με τη Πατταγια,"παραδεισος" ηταν...Εδω κλεινουν τα παντα απο τις 2-3 το βραδυ,χωρια που η πλειοψηφια των "γυναικων"¨που κυκλοφορουν,ειναι "αγορακια"...Και απο ποιοτητα γυναικων?..Αυτα τα μπαζα που εκραζες στο Πουκετ,ηταν μοντελα σε σχεση με αυτα που κυκλοφορουν εδω..."

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ...

εχθες το insomnia 4.30 εκλεισε και ελπιζουν να γινουν τα πραγματα οπως πριν. σημερα μιλησα με εναν dj του insomnia.
τις 2 φορες που πηγα ολα τα μπαρακια κλεινανε στις 3, οποτε αυτο δεν μ'απασχολει. μονο το insomnia ηταν μεχρι τις 7 ανοιχτο και γουσταρα καποιες νυχτες να το ξενυχτησω μεχρι εκεινη την ωρα. επισης μπορει μια γκομενα που θα παρεις πιο νωρις να μην σου βγει καλη και να θελεις να την διωξεις και να ξαναβγεις να βρεις καποια αλλη, οποτε μονο εκει θα εβρισκες. ladyboys παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν, εξω στην walking street ομως. επισης ειπαμε οτι τωρα ειναι Low season.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
λέω μήπως την πρώτη φορα τα είδες όλα πιο ρομαντικά και τώρα έπεσε η βιτρίνα και φάνηκε η αλήθεια ?
Οχι ρε συ Εξαντα...
Ενταξει..Λογικο ειναι τη πρωτη φορα τα συναισθηματα που βιωνεις να ειναι πολυ πιο εντονα και τεχνιεντως ισως μεγενθυμενα...
Βρισκεσαι σε εναν αλλο κοσμο στην αλλη ακρη της Γης...
Αλλοι ανθρωποι..αλλες μυρωδιες..αλλη ατμοσφαιρα...αλλη κουλτουρα...
Ειναι και μεγαλο το σοκ που παθαινεις οταν περπατας σε ενα δρομο γεματο με μιλιουνια γυναικων που ξερεις οτι ΟΛΑ με ενα σου νευμα και εναντι "πινακιου φακης" ειναι ετοιμα να σου προσφερουν τις ερωτικες τους υπηρεσιες...
Ειναι λογικο λοιπον τη πρωτη φορα να εισαι λιγοτερο "αντικειμενικος" και στα ματια σου οι περισσοτερες να "φανταζουν" ομορφες...
Ειναι λογικο τη πρωτη φορα να περπατας στο δρομο και απο τις χιλιαδες να βρισκεις τουλαχιστον 100 γκομενες που να σε "αναβουν" με τη πρωτη ματια...
ΕΔΩ ομως κανω την ερωτηση...
"Ειναι λογικο φετος σε μια βραδια,να εχω ανεβει πανω κατω 5 φορες τη Μπανγκλα,να εχω κατσει 2 ωρες στη Hollywood και μιση ωρα στη Tiger...να εχουν περασει απο μπροστα μου πανω απο 1000 γκομενες και να μη βρισκω ΟΥΤΕ ΜΙΑ???"
Και θα επαναλαβω,πως η απορια αυτη ΔΕΝ ηταν μονο δικη μου...Το θεμα της κακης ποιοτητας των γυναικων φετος το συζηταγανε ολοι...
Μιλαγα με κατι Κυπριους που ερχονται 9 χρονια συνεχεια στη Ταυλανδη και "τριβαν τα ματια τους" με αυτα που βλεπανε...
Περυσι ξεσκιζοντουσαν καθε μερα και φετος ψαχνανε με το τουφεκι κανενα γαμευσιμο...
Βεβαια θα μου πεις,"γουστα" ειναι αυτα...Μπορει καποιος αλλος να πηγεινε και να τις πηδαγε πεντε-πεντε αυτες που ηταν φετος εκει...
Μπορει καποιος ρε παιδι μου να γουσταρει τις καταμαυρες γκομενες...
Οποιος ας πουμε περναει απο τις μαυρες πισω απο το δημαρχειο στην Αθηνας και οταν τις βλεπει του γινεται καγκελο,τοτε στο Πουκετ και τη Πατταγια θα παθει "πριαπισμο"...
Εγω σορρυ,αλλα εχω αλλα γουστα... ;)

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οχι ρε συ Εξαντα...
Ενταξει..Λογικο ειναι τη πρωτη φορα τα συναισθηματα που βιωνεις να ειναι πολυ πιο εντονα και τεχνιεντως ισως μεγενθυμενα...
Βρισκεσαι σε εναν αλλο κοσμο στην αλλη ακρη της Γης...
Αλλοι ανθρωποι..αλλες μυρωδιες..αλλη ατμοσφαιρα...αλλη κουλτουρα...
Ειναι και μεγαλο το σοκ που παθαινεις οταν περπατας σε ενα δρομο γεματο με μιλιουνια γυναικων που ξερεις οτι ΟΛΑ με ενα σου νευμα και εναντι "πινακιου φακης" ειναι ετοιμα να σου προσφερουν τις ερωτικες τους υπηρεσιες...
αυτη πραγματικα ειναι η μεγαλη αληθεια!!!!!!!!!!  μεγαλο το σοκ της πρωτης επισκεψης.  ολα φαινονται ομορφα μαγικα..... παραμυθενια!!! την δευτερη φορα ξερεις που πας και τι θα συναντησεις , προσπαθεις να παιρασεις καλυτερα απο την πρωτη ...πραγμα δυσκολο..και ετσι καπου η μαγεια χανεται και μπορεισ να δεισ και τισ πολλες ατελειες που την πρωτη φορα δεν ηθελες να δεις.
παντα ομως οταν φτανει η ωρα της επιστροφης ...μελαγχολια , και υποσχεση στον εαυτο μας πως συντομα θα επιστεψουμε!!!!......
Μετα απο δυο ταξιδια στο μαγεμενο αυτο τοπο σχεδιαζω το επομενο μου ταξιδι τον Ιανουαριο ..και μετραω τις μερες οπως τοτε που ημουν φανταρος και μετρουσα τις μερες για να παρω αδεια!!!!
καλα ταξιδια σε ολους μας !!!!!!!!

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όπως είπα παραπάνω σχεδιάζω την τρίτη μου απόδραση στην πατρίδα τον Ιανουάριο.
Σκοπός μου είναι να μείνω 6 εβδομάδες και να μοιράσω τις μέρες μου σε πατταγια , πουκετ σαμουι …πάλι πατταγια και λίγες μέρες Μπανγκόκ.
Διαβάζω κατά καιρούς από παλιά μέλη για κάποια  club στην πατταγια που είναι ποιο χάι και πολύ ποιο ακριβά  αλλά με μωρά που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα των
go go και των beer bars.
..τόσες μέρες που θα μείνω καλό είναι να δώσω μερικές φορές κάτι παραπάνω για  να τα δοκιμάσω!!!!! :fuck1: :fuck1:
Όποιος ξέρει λεπτομέρειες ας  δώσει πληροφορίες ( ονόματα , περιοχή κτλπ ) για αυτά τα  ιδρύματα !!!
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
718
Πόντοι
4.255
ρε lakisscorpio τι να πας Ταυλανδη κατσε σπιτι σου τα εχεις δει ολα απο το youtube και τις φωτος   :2funny:

Φιλε Fantoma ενημερωνομαι.....δεν θελω να παω "ξυπολητος στα αγγουρια"..απτην μερα που εβγαλα το εισητηριο εχει πεσει πολυ μελετη!!!!και αν απ'αυτα που διαβαζω και βλεπω ζησω τα μισα.....παλι ευτυχισμενος θα ειμαι!!!!

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Laki πιστευω να ετοιμαζεις βαλιτσες οπως εγω.

4+1

Παταγιακαρα ολε.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Με πρόλαβες φυσαρμόνικα για μια εβδομάδα. Όσοι είναι να πάμε κάτω καλά να περάσουμε (η ευχή μάλλον είναι περιττή).

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
σε λιγο το Πουκετ θα ειναι μονοδρομος...Ειναι προβλημα να κλεινει
το ΙΝΣΟΜΝΙΑ τοσο νωρις στο ασχετο. Αμα ειναι να πηγαινοθμε παταγια με τετοιο ρισκο,τοτε καλυτερα Πουκετ εξαρχης. Εγω τα εχω πει ηδη βεβαια
οτι το Πουκετ ειναι καλυτερο απο πολλες αποψεις,τωρα εχει αλλο ενα πλεονασμα...σε σχεση με Παταγια παντα. Εχει και το γαματο χοτελ
που εχω αναφερει οποτε εισαι αρχοντας.

Αν τωρα πει κανεις οτι θελει απλα να γαμαει,τοτε πολυ απλα βγαινει στις 10-11 μεσα σε μια ωρα το πολυ εχει ενα μωρο και τελος και δεν το επηρεαζει αν κλεισει το ΙΝΣΟΜΝΙΑ στις 3 η στις 4...ετσι ομως χανεις ολη τη μαγεια...το οτι θα γαμησετε θα γαμησετε και πολυ. το θεμα ειναι να κανεις και αλλα ωραια πραγματα και να τα συνδιασεις.

Exandas

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οχι ρε συ Εξαντα...
ρε συ pipinomaniac , έμεινα μερικά χρονάκια στην χώρα και έπεσε ο μύθος και με πλάκωσε !
όση τώρα αλείβουν το γλειφιντζούρι τις thailand με μέλη για να τους αρέσει είναι γιατί δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι το έφαγαν και τελικά δεν τους αρέσει  :2funny:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Ειδικά το Champaigne βάζει πολλή καλή μουσική και μπορείς να καπνήζεις μέσα.
Δίπλα απο το Champaigne έχει και ένα άλλο μαγαζί που οι κοπέλες κάθονται απο έξω και μέσα κάνουν μόνο πίτες.
1000 μπάτ η πίπα, ενώ κάθεσαι αναπαυτηκά σε ποληθρόνα..........

Ναι, δυστυχώς καπνίζουν...

Το μαγαζί είναι το θρυλικό Lolitas. (Θρυλικό τουλάχιστον για την Μπανγκοκ).
Λίγο πιο κεί είναι το Devils Den, το αντίστοιχο  Edem της Πατάγια.

Υπάρχει ένα παλιό "ανέκδοτο" για τις κοπέλλες, την Πατάγια και το Πουκέ.
Που πάνε οι πουτάνες της Μπανγκοκ όταν γερνάνε;
Στην Πατάγια.
Και που πάνε οι πουτάνες της Πατάγια όταν γερνάνε;
Oh yes! Στο Πουκέ.  :grin:
Πως να συγκρίνεις τα δέκα μπαρ του Πουκέ με τα 100 της Πατάγια;
Τα δέκα φριλατζάκια του Πουκέ με τις στρατιές της Πατάγια;
Οι τις γκόμενες της Μπαγκοκ μ' αυτές της Πατάγια;

Αν και νομίζω ότι η φασαρία δεν θάπρεπε νάναι για το πόσο όμορφες είναι ή δεν είναι οι γκόμενες, αλλά για το πόσο καλά ή χάλια περνας (και γαμάς).
Μύθος μεταχειρισμένος ή καινούργιος, η Ταιλάνδη είναι ΑΚΟΜΑ το μέρος όπου μπορείς να περάσεις υπέροχα.
Όποιος νομίζει ότι υπάρχει κάτι καλύτερο σε φαγητό, διασκέδαση, φύση, ασφάλεια, πήδημα/κόστος, μας το λέει κι εμάς.  :dancing:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
το αυτοκινητο η την γκομενα???  :2funny:

bigeyesprettyasiangirll.jpg

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Γιαπωνεζικο μωρο...κοστος πηδ. τουλαχιστο 500-800 (ευρω) υποθετω στην καλυτερη..εκτος και αν.....σε καψουρευτει

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
"Ειναι λογικο φετος σε μια βραδια,να εχω ανεβει πανω κατω 5 φορες τη Μπανγκλα,να εχω κατσει 2 ωρες στη Hollywood και μιση ωρα στη Tiger...να εχουν περασει απο μπροστα μου πανω απο 1000 γκομενες και να μη βρισκω ΟΥΤΕ ΜΙΑ???"
δε μπορω αλλο

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Διαβάζω κατά καιρούς από παλιά μέλη για κάποια  club στην πατταγια που είναι ποιο χάι και πολύ ποιο ακριβά  αλλά με μωρά που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα των
go go και των beer bars.
Όποιος ξέρει λεπτομέρειες ας  δώσει πληροφορίες ( ονόματα , περιοχή κτλπ ) για αυτά τα  ιδρύματα !!!
Οπως ειχα ξαναγραψει παλαιοτερα, μωρα περα των συνηθισμενων και καπως πιο κοντα σε ΒΚΚ standards εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να βρεις στο Third road. Το X-zyte και φανταζομαι και το Hollywood εχουν αξιομαχες χορευτριες. Επισης τα μινι-member-clubs Girls και Venus που πηρε το ματι μου επισης στη Third road αξιζουν της προσοχης μας. Αλλα μου φαινεται παλι τζαμπα τα γραφω ολοι θα πανε παλι καρφι WS και soi 6.

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οχι γραψε... γραψε... ο νοεμβριος και το δευτερο τουρ ειναι κοντα :rockon: :rockon: :rockon:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Καλώς γράφεις διότι όσοι θέλουν θα αξιοποιήσουν την πληροφορία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom