Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Καλά υπάρχουν μπουρδέλα στην Ταϋλάνδη; Λαβράκι έβγαλαν πάλι οι ατυνομικοί. Α, έπιασαν και μια Καμποτζιανή λαθρομετανάστισσα. Εύγε!
Πολύ ωραία και η λογική να είναι παράνομη η πορνεία. Όποιον θέλει μετά η εξουσία χώνει μέσα.

Φαντομά , καλά θα είναι να μην προτείνεις ΒΚΚ για κάποιον που πάει μία ή δύο εβδομάδες κάτω (γνώμη μου).

Για το Πούκετ μου φαίνεται ότι ένα ποστ που έκανα δεν ήταν αρκετό. Μάλλον θα επακολουθήσει και δεύτερο όταν βρω χρόνο διότι βλέπω πολύ κόσμο να το εξυμνεί.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κρίμα ρε γ@μώτ τα πιάσανε τα μωράκια και ήταν καλά τα καημένα.Φτού ρε γ@μώτ.............

Φρέσκο το Σάββατο 22-8-09...

οποιος φαρανγκ μαγαζατορας ξεχασε να πληρωσει τους μαφιοζους μπατσους, αυτα παθαινει.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κατά αρχήν οι Ταϋλανδεζες δεν μπορούν να πουν με τίποτα το γράμμα  Ρ (tomolow,gleece κ.τ.λ) και μετά αυτές που κάνωμε παρέα έχουν το πολύ πολύ πάει 5-6 χρόνια σχολείο)
Στο τέλος της walking-street υπήρχε ενα μαγαζί που πουλούσε μια μεγάλη ξύλινη υδρόγειο σφαιρα που ίσα ίσα ξεκαθάριζες την Ελλάδα τους την έδειχνα αλλά καμοιά δεν μπορούσε να την ξανάβρει.
Ακόμα και τα Αγγλικά τους είναι 10 λέξεις, τι απαιτήσεις λοιπόν πρέπει να έχετε.
Μετά είναι και το άλλο πόσοι Ελληνες πάνε Ταϋλανδη κάθε χρόνο σε σύνγκριση με Ρώσους ,Ανγγλους ,Ινδούς και Σκανδίναβους ?
Εγώ ενα μήνα έκατσα στη Πατάγια και μόνο μια φόρα άκουσα στη διπλάνη καφετέρια να μιλούν Ελληνικά ,σηκώθηκα και πήγα να πω ένα γειά στα παλούκαρια και αυτοί μόνο που δεν με στείλανε στο διάολο και είμουν και ευγενικός μαζί τους.Ενω αντίθετα γνωρίσαμε μια Αγγλίδα με το φίλλο της και μας δωσανε αρκετές πληροφοριές  για την Πατάγια,οπως και δυο Ιταλούς μια μέρα που βγήκαμε μαζί και μια μέρα και δυο Ισπανούς......................
Για αυτό άμα σας ρωτούν απο που είστε λέγετε Europe να τελιώνει το θέμα.................

εγω οταν τους ελεγα οτι ειμαι απο greece και δεν ξεραν που ειναι, τους ελεγα διπλα απο ιταλια και καταλαβαιναν. σε μερικες ομως ελεγα europe. και εξαλλου σιγα μην τους νοιαζει απο που εισαι...  :2funny:

Exandas

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Είχα υποσχεθεί ότι θα γράψω για το ταξίδι μου αλλά με πλάκωσαν οι υποχρεώσεις και δεν πρόλαβα. Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου. Ξέρω ότι πολλοί θα πέσουν να με φάνε με αυτά που θα πω.Επισημαίνω ότι αυτά που παραθέτω αφορούν προσωπική γνώμη. Επίσης η οπτική μου γωνία είναι αυτή του σεξοτουρίστα. Αυτά προς αποφυγήν μελλοντικών συγκρούσεων ή παρεξηγήσεων.
Λοιπόν , ήμουν κάτω τρεις βδομάδες το Μάρτη. Περίπου 12 μέρες Πουκετ και 7 Πατάγια. Με τα κορίτσια του Πουκετ θα είμαι κατηγορηματικός: ΜΑΥΡΟ. Ζητάνε ότι θέλουνε και όσο για υπηρεσίες μάπα το καρπούζι. Είχα ένα σερί 5-6 αρνητικών εμπειριών (απίστευτο για Ταϋλάνδη). Άλλη έλεγε lt και σε δεκαπέντε λεπτά ήθελε να φύγει , άλλη δεν έκανε στοματικό ούτε με προφυλακτικό (ναι , σωστά διαβάζετε) , άλλη ήταν κομοδίνο (τελείως όμως) , άλλη πάλι την είδε σταρ του Χόλυγουντ. Η τελευταία ζήτησε 5000 μπατ (ας το γράψω και ολογράφως για να μη νομίζετε ότι διαβάσατε λάθος, πέντε χιλιάδες).  Απ’ ότι κατάλαβα η Πατόνγκ είναι κάτι σα Μύκονος ή Σαντορίνη για την Ταϋλάνδη. Όλες όσες δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό πάνε  εκεί να βρούνε τα κορόιδα. Στις ντίσκο μέσα είναι οι μαμασαν και προωθούν τις κοπελιές τους πέρνοντας προμήθεια. Τι να πρωτοπώ , απαράδεκτες ρεσεψιόν , οι πάγκοι να προσπαθούν να με χρεώσουν τα διπλά , γενικά μια κατάσταση που μου χάλασε τη διάθεση. Επίσης το μέρος δεν ενδείκνυται για butterfly , είναι πολύ μικρό και όλα γίνονται σύντομα γνωστά.
Ο καιρός ήτανε πιο βροχερός (ή μήπως απλά ήμουνα άτυχος); Έκανα και ένα body2body. Τα κορίτσια ήταν σαν τρακαρισμένα περίπτερα. Μοιραία εκανα τη σύγκριση με τα «αντίστοιχα» της ΒΚΚ και μου ‘ρθε να βάλω τα κλάματα. Εν πάσει περιπτώση , το είδα το μέρος πως είναι και δεν πρόκειται να ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί. Η συμβουλή μου είναι , εάν δε σας αρέσει η Πατάγια και δε σας πειράζει να χαλάσετε λίγα χρήματα παραπάνω να πάτε ΒΚΚ. Η πρωτεύουσα μόνο θάλασσα δεν έχει  :)
Να πω κάποια πράγματα για το θέμα που άνοιξε ο Σπύρος. Πρωτ’ απ’ όλα η ανωνυμία στο ίντερνετ δεν είναι τόσο ισχυρή όσο νομίζουμε ή όσο θα θέλαμε. Αυτό σημαίνει ότι αν έχει 400 χιλιάρικα στην άκρη καλά είναι να μην το διατυμπανίζεις. Τώρα, το θέμα την μόνιμης διαμονής κάτω είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Για το αν φτάνουν τα λεφτά που αναφέρθηκαν (400.000) μόνο ως ανέκδοτο το εκλαμβάνω. Για μια ζωή αν φτάνουν ή για τρεις;  Ο μέσος μισθός εκεί είναι γύρω στα έξι χιλιάδες μπατ (120 ευρώ περίπου). Εκτός Ισάαν μιλάμε πάντα γιατί εκεί άστα. Και αν βρούνε και δουλειά. Με 500 ευρώ το μήνα κάποιος περνάει πολύ καλά (εκτός ΒΚΚ και τουριστικών μερών). Τα προβλήματα είναι αλλού. Αν κάποιος αποφασίσει αν τα ξεγράχει όλα και να φύγει οκ. Υπάρχουν όμως δύο θέματα πολύ σημαντικά για μένα.
Το πρώτο είναι το οικονομικό. Η οικονομία ενός τόπου δεν αλλάζει χρόνο με το χρόνο δραματικά. Όμως όταν μιλάμε για δεκαετίες τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δηλαδή σε είκοσι χρόνια κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το κατά κεφαλή εισόδημα θα παραμείνει περίπου το ίδιο (κλασικό παράδειγμα η Νότιος Κορέα και γενικά οι Ασιατικές «τίγρεις» , όπως και πολλές χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ). Νομίζω ότι γίνομαι κατανοητός. Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι αυτό του ρατσισμού. Παρ’ ότι δεν έχει θιχτεί σχεδόν καθόλου στο παρόν thread (μάλιστα άτομα που μένουν μόνιμα ή ημιμόνιμα κάτω αποφεύγουν συστηματικά να το αναφέρουν) ο ρατσισμός είναι εντονότατος και δεν προβλέπεται να ξηλωθεί ούτε τα επόμενα εκατό χρόνια. Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που βιώνουν όλοι οι «φαλάνγκ». Όποιος μένει κάτω είναι μαύρο (ή μάλλον άσπρο) πρόβατο , είναι και θα είναι πάντα ξένο σώμα μέσα στην κοινωνία τους. Έχει αναφερθεί πάμπολες φορές το πόσο καλή άνθρωποι είναι οι Ταϋλανδοί , πόσο φιλόξενοι , πόσο ανεκτικοί κλπ. ΔΕΝ είναι έτσι τα πράγματα! Το αναφέρω γιατί το θεωρώ σημαντικότατο. Δεν είμαι αντίθετος του να μείνει κανείς κάτω , απλά πρέπει να ζυγίσει υπέρ και κατά. Στα υπέρ εγώ συγκαταλέγω σίγουρα (και) την κουζίνα τους  :)
από την αρχή του "Ταϊλάνδη sex trip..." έχω δει 4 άντε 5 μηνύματα που πλησιάζουν πολύ την αλήθεια - πραγματικότητα !
πάντα με τα μάτια του μόνιμου κατοίκου πριν μερικά χρόνια  :2funny:

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η Ταύλάνδη είναι σαν την παιδίκη χαρά,καλό είναι 2-3 ταξίδια το χρόνο για να γεμίζεις τις μπαταρίες σου.
Αμα κάτσεις συνέχεια θα κολλήσεις μόνο με μία και θα χάσεις τη χαρά του παιγνηδιού.Ασε που δεν πάνε με τίποτα τους ξένους.
Τώρα λέμε να φέρεις καμιά απο εκεί κάτω πόσο καιρό θα είναι εντάξει ?Σε ένα δυο χρόνια θα μάθει και θα κάνει τις ίδιες
μ@λ@κίες με τις δικές μας.Αν και ξέρω 2 άτομα που έχουν παντρευτεί απο εκεί και είναι ευχαριστημένοι για την ώρα.........
Αλλά για μένα που το έχω ψάξει λίγο το θέμα το χειρότερο είναι οι νόμοι που έχουν εκεί.Το σωφρονιστικό τους σύστημα σε μερικές περιπτώσεις είναι 500 χρόνια πίσω.Μετά δεν έχουν πολητική σταθερότητα.
Για αυτό μην βλέπετε με τα μάτια του τουρίστα.Εχει καταλάβει κανείς πόσοι αστυνομικοί υπάρχουν γύρω του όταν κάνεις ένα
ήσυχο απογευματινό περίπατο στην Πατάγια.Δεν θα ξεχάσω όταν είχα βρεί ένα γκομενάκι σούπερ και όταν το έδιωξα τη άλλη μέρα
το πιάσανε γιατί ήταν ντήλερ ναρκώτικων.Πρέπει να με παρακολουθούσαν στενά 3-4 μέρες και μετά όταν είδαν ότι ήμουν σεξουαλικός τουρίστας μόνο, με άφησαν.Η αστυνομία εκεί δουλευει όχι όπως εδώ.(Και μην νομίζετε ότι το έβγαλα απο το μυάλο μου είδα πάρα πολλά σημάδια)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δειτε το "πεσιμο" των μπατσων στην Walking street στις 15-8-2009 και το "κλεισιμο" της walking street(αυτο συνεχιστηκε και τις επομενες μερες)

Re arroste ante fige taylandi na isixasoume apo sena exeis 500 selides me video
Kai photo apo to internet. Dikes sou theloume na doume. Ouf me eskases.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Ποιο insomnia? Πεθανε και το ινσομνια.
Καλα δεν τα μαθατε ακομα τα μαντατα οτι τωρα οι ντισκος στην Παταγια κλεινουν στις 3?
Χθές πάντως έφυγα από κεί κατά τις 3:30 και τίποτα δεν έδειχνε ότι ετοιμάζονται να κλείσουν.
Αλλά η ποιότητα ήταν χάλια.

Η σημερινή ισοτιμία ήταν γύρω στα 48,20.

Πως λες σε μια κοπέλλα να την κάνει;
Απλό: Μωρό μου, μου τέλειωσαν τα φράγκα. Έχω μόνο 100Β για το μπουμ μπουμ. Και φεύγει πύραυλος.
Αν μείνει με τα 100Β, χτύπησες τζακ ποτ. Είναι αληθινή αγάπη :dancing: :2funny: :2funny: :2funny:

Πριν δυό μέρεες στο TQ2 ένας τύπος έκανε λογαριασμό 120.000Β!
Προσπαθήσαμε να τον ανταγωνιστούμε κερνώντας σωρηδόν τυχαία νούμερα, αλλά μείναμε γύρω στα 105.000Β πίσω! Πως στο διάολο τα κατάφερε;
Είμασταν 7 άτομα. 5 μηχανικοί που δουλεύουν στην Πατάγια, εγώ και ένας Καταλανός φίλος που φτειάχνει κάποιο software για το εργοστάσιο που δούλευαν.
Μου κακοφάνηκε λίγο το ποσόν, αλλά κάποιος από την παρέα μου είπε:
Ο λόγος που είσαι εδώ, είναι για να κάνεις τα κορίτσια χαρούμενα. Και μετά κόλλησε ένα χιλιάρικο στο κούτελό του και άρχισε να φωνάζει: I'm the fucking Brad Pitt!
Αν κρίνω από τις αντιδράσεις των κοριτσιών, είχε απόλυτο δίκιο! Και στα δύο :grin:

Όταν βγαίνεις με "μόνιμους" της Ταιλάνδης είναι σίγουρο ότι θα σε τραβολογάνε σε ότι πιο άθλιο υπάρχει. Μετά το TQ2 που παίζει να ήμουν μικρότερος από πολλά "κορίτσια¨(είμαι 53), πήγαμε στο Nevada που πίστευα ότι ήταν το πιο άθλιο gogo της Πατάγια, μέχρι που μπήκαμε στο Las Vegas όπου τρείς γιαγιάγες ήταν το  line up του μαγαζιού. :helpplea:

Τουλάχιστον για τη συνέχεια το μενού είχε Soi Buakaow.
Μεγάλη έκπληξη για μένα που δεν είχα πάει ποτέ μέχρι τώρα. Δεκάδες μπαρ, δυό gogo (Champaigne - Oasis) τίγκα στις γκόμενες ΚΑΙ τους ΠΕΛΑΤΕΣ.
Την επόμενη μέρα κάναμε περατζάδα όλα τα gogo στα soi 7-8 και ήταν πάλι έκπληξη το πόσο γεμάτα ήταν.
Αν τα συγκρίνεις με τα μισοάδεια gogo της WS, η λογική εξήγηση είναι πως πολλοί προτιμούν να διασκεδάζουν κοντά στο μέρος που μένουν.

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τουλάχιστον για τη συνέχεια το μενού είχε Soi Buakaow.
Μεγάλη έκπληξη για μένα που δεν είχα πάει ποτέ μέχρι τώρα. Δεκάδες μπαρ, δυό gogo (Champaigne - Oasis) τίγκα στις γκόμενες ΚΑΙ τους πελάτες.

Ειδικά το Champaigne βάζει πολλή καλή μουσική και μπορείς να καπνήζεις μέσα.Και το δύο έχουν πολλά και ωραία μωράκια μέσα.
Οι τιμές παίζουν από 2000-2500 μπατ για όλη νύχτα και το bar fine είναι 500-800 μπάτ.
Δίπλα απο το Champaigne έχει και ένα άλλο μαγαζί που οι κοπέλες κάθονται απο έξω και μέσα κάνουν μόνο πίτες.
1000 μπάτ η πίπα, ενώ κάθεσαι αναπαυτηκά σε ποληθρόνα..........

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παραδέχμαι πως έχω διαβάσει μόνο τις μισές περίπου σελίδες.
Ετοιμάζομαι με ένα φίλο να πάμε Πατάγια ή Μπαγκκόνγκ ( η και τα δύο ίσως )
Λέμε να πάμε τέλη Σεπτέμβρη ή αρχές Οκτώβρη.
Υπολογίζω να πάμε 15ριά μέρες. Θέλω αν είναι δυνατών να συνδιάσω τον απλό σεξοτουρισμό μα κάποιου ίδους "εξωτικές" εμπειρίες. ( καμια βολτα με ελεφαντες π.χ. ) Μπορεί να λέω και χαζομάρες τώρα αλλά για αυτό και το εν λόγο πόστ.

Αν λοιπον κάποιος έχει τον χρόνο και την διάθεση , ίσως θα μπορούσε να γράψει ένα γενικό πλάνο που θα μπορούσα να ακολουθήσω στο ταξίδι. πχ μεινε εκει ( πισινες τζακουζια σπα κλπ) , κανε αυτα ( club μασαζ  a gogo strip show klp. )
πήγαινε εκεί ( ημερισιο ταξιδακι εκει , ημερισια βαρκαδα εκει , τον ταδε βουδα εκει κλπ.) βγες για ψώνια εκει κλπ.

Με λιγα λόγια ο έχων την γνώση και τις εμπειρίες πιστεύω πως μπορεί να προτείνει 5 πραγματα που δεν θα χρειαστεί να προστεθούν στο to do list της επόμενης φοράς.

Γενικά το budjet βλέπω να είναι κανα 1000ρικο εισητίρια και διαμονή και κανα 1500-2000 το λοιπά εξοδα.
Αεροπορικό βλέπω έχει 600 ευρω πήγαινε ελα . Για ξενοδοχείο ακόμα σκέφτομαι , οικονομικό πολύ ( απλά καθαρό δλδ ) ή κάτι χλιδάτο ( υδρομασάζ στο δωμάτιο και 50 μετρα πισίνα απ'έξω να αράζω με το εκάστοτε μωρο )

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
......... Αυτη ειναι η πραγματικοτητα, οι παρεξηγησεις και τα προβληματα ξεκινανε οταν αρχισουμε και πιστευουμε σε νεραιδες και ωραια παραμυθια.

Ο,τι πιο σωστο εχω διαβασει μεχρι τωρα.
Ευγε φιλε μου

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Γενικά το budjet βλέπω να είναι κανα 1000ρικο εισητίρια και διαμονή και κανα 1500-2000 το λοιπά εξοδα.
Αεροπορικό βλέπω έχει 600 ευρω πήγαινε ελα . Για ξενοδοχείο ακόμα σκέφτομαι , οικονομικό πολύ ( απλά καθαρό δλδ ) ή κάτι χλιδάτο ( υδρομασάζ στο δωμάτιο και 50 μετρα πισίνα απ'έξω να αράζω με το εκάστοτε μωρο )
Το budget που αναφερεις αρκει μονο για ξενοδοχειο "οικονομικό πολύ ( απλά καθαρό δλδ )"...
Γιατι ενταξει...τα ξενοδοχεια στη Ταυλανδη ειναι φτηνα σε σχεση με την Ελλαδα,αλλα μην το ξεφτυλιζουμε κιολας...
Οι τιμες τους κατα μεσο ορο,ειναι στο 25% περιπου σε σχεση με τα αντιστοιχα στην Ελλαδα...
Εαν λοιπον ενα μπανγκαλοου στην Ελλαδα,με υδρομασαζ και προσωπικη πισινα μπροστα κοστιζει απο 800 ευρω και πανω την ημερα,αντιστοιχα στη Ταυλανδη κοστιζει γυρω στα 200 ευρω τη μερα..
Αν σε ενδιαφερει παντως,ενα απο τα κορυφαια τετοια ξενοδοχεια ειναι το Banyan Tree...Εχει ακριβως οτι ζητας...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Allantalon,σε λιγο θα ερθουν και οι δικες μου φωτο....μεχρι τοτε παρε αυτες...(πως περασατε πανω?????)

PDVD_038.JPG

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ρε lakisscorpio τι να πας Ταυλανδη κατσε σπιτι σου τα εχεις δει ολα απο το youtube και τις φωτος  :2funny:

Ο,τι πιο σωστο εχω διαβασει μεχρι τωρα.
Ευγε φιλε μου
που σαι ρε σουπερ-αντμιν  ;)
χαιρετισματα στο αλλο ταμπλο σας παρακολουθω απο κοντα  ;) :grin:

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
φίλε pipinomaniac δεν θέλω προσωπική πισίνα , ίσως είναι υπερβολικό.
Δεν είναι τόσο  θέμα χρημάτων όσο το ότι δεν μπορώ να εκτιμήσω αν θα μου λείπει μια σχετική χλιδή ή αν το δωμάτιο θα έχει καθαρά διαδικαστικό ρόλο στο ταξίδι. Όταν πάω στο Παρίσι πχ ( δουλειές ) η χρησιμότητα του δωματίου είναι ο ύπνος και ένα μπάνιο όλο κι όλο. Οπότε εκεί ένα οικονομικό/καθαρό hotel έχει την καλύτερη σχέση τιμής/χρησιμότητας.

Π.Χ. είναι καλό να έχει free internet μια και για να λείψω τόσες μέρες θα χρειαστεί να δουλεύω λίγο στο λαπ τοπ.
Πάντα μιλάμε για πατάγια ( συνεχίζοντας να διαβάζω το threat προς τα εκεί γέρνω )

Εκτιμώ πως μπανιέρα , λίγο ευρύχωρο δωμάτιο , κλιματισμό και λίγο θέα είναι απαραίτητα.
Τώρα ως ξενοδοχείο αν έχει και πισίνα , γυμναστήριο και σπα , ακόμα καλύτερα  :)

Όπως είπα και νωρίτερα , δεν μπορώ να φανταστώ αν η μέρα μου θα περνάει "βαρετά" η αν δεν θα καταλαβαίνω πως έφυγε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom