σκορπιο4 πηδηξες καμια χωρις σιλικονη?
Παίζει πολύ σιλικόνη ... και όταν βλέπω παθαίνω κάτι ! Είναι που έχω συνηθίσει στην εγχώριες αγελάδες... ε σόρυ γυναίκες ήθελα να πω! Και που να ήταν το φετιχ μου κιολας!!!
σκορπιο4 πηδηξες καμια χωρις σιλικονη?
Τον Νοέμβριο είχα κατέβει για 10 μέρες πατταγια και έμενα σε ένα κεντρικό ξενοδοχείο μαζί με την κοπέλα που με συντροφεύει το τελευταίο διάστημα. Την επομένη μέρα της άφιξης μου στο διπλανό δωμάτιο έφτασε ένας συμπατριώτης το κατάλαβα γιατί συνεχώς μιλούσε δυνατά στο τηλέφωνο σε σημείο να ενοχλεί από την πρώτη στιγμή όλα τα κοντινά δωμάτια. Η όλη παρουσία του και ο τρόπος του με ξένισαν και έτσι δεν του μίλησα άλλωστε δεν έβλεπα να ταιριάζουν τα ενδιαφέροντα μας.
Από το βράδυ της πρώτης μέρας επέλεξε να μείνει με μια κυρία της beach road και μάλιστα χωρίς αυτό να είναι κάτι το μεμπτό γούστα είναι αυτά μεγάλης ηλικίας το γιατί το τονίζω θα δείτε παρακάτω.
Οι καυγάδες ήταν συνεχείς και η εμφάνιση του γενικά δεν τιμούσε την φυλή μας ( οι λαστιχένιες παντόφλες και μάλιστα μισοφαγωμένες ήταν σήμα κατατεθέν . όπως και η χαρακτηριστική οσμή της απλυσιάς που το συνόδευε όσες φορές έτυχε να μπούμε μαζί στο ασανσέρ. όλες τις μερες που έμεινα εκεί ήταν με την συγκεκριμένη κυρία συνεχώς.
Θα μου πείτε που είναι το παράξενο ; πουθενά μέχρι εδώ
Με το συγκεκριμένο κύριο έτυχε να συνταξιδεύουμε στη επιστροφή και έτυχε σαν καπνιστές και οι δυο να βρισκόμαστε στη είσοδο 4 για το καθιερωμένο τσιγαράκι εγώ η κοπέλα που με συνόδευε ο εν λόγο κύριος και κάποιοι άλλοι έλληνες που προφανώς είχαν έρθει από άλλους προορισμούς και συνταξίδευαν μαζί μας στην επιστροφή.
Εκεί αρχίζουν τα ευτράπελα αφού ο εν λόγο κύριος άρχισε να δείχνει στους υπόλοιπους φωτογραφίες από την φωτογραφική του μηχανή κοριτσιών από τον δρόμο με ρούχα του σχολείου από καταστήματα και γενικά όχι κορίτσια από τα μπαρ αλλά περαστικά στο δρόμο σε διάφορες δραστηριότητες. Με την χαρακτηριστική φράση αυτήν την γα..σα αυτήν την εσκ..ααα και άλλα τέτοια. Η σύντροφος μου δεν μιλά βέβαια ελληνικά αλλά κουτή δεν είναι. κάποια στιγμή ο εν λόγο κύριος μπήκε μέσα για να παραδώσει τις αποσκευές του και εκείνη την ώρα κάποιος από την παρέα των υπολοίπων ελλήνων άρχισε να μιλά αγγλικά με κάποιον κύριο εκεί μόλις η σύντροφος μου κατάλαβε ότι ξέρει αγγλικά τον πλησίασε και του εξιστόρησε τα πάντα γενικά με τον συγκεκριμένο κύριο. Για την συμβίωση του με την ηλικιωμένη κυρία, την καθαριότητα του και ότι ούτε στη φαντασία του δεν είχε κάνει τίποτα με τα κορίτσια των φωτογραφιών , πως όλα αυτά δεν τιμούν τον ίδιο αλλά ούτε και την χώρα της άλλα δεν τιμούν και την δικιά μας και πως από τη συναναστροφή της με άλλους έλληνες φίλους μου είχε σχηματίσει μια άλλη εντύπωση.
Τα παιδιά προς τιμή τους της ζήτησαν συγγνώμη για την συμπεριφορά του εν λόγο κυρίου και την διαβεβαίωσαν ότι αποτελεί εξαίρεση.
Μετά από αυτό απομακρυνθήκαμε λίγο γιατί η ατμόσφαιρα δεν ήταν η καλύτερη.
Σε λίγο γύρισε ο συγκεκριμένος κύριος για να κάνει το τσιγαράκι του και το τι ακλούθησε το τι δούλεμα έπεσε δεν λέγεται το ίδιο έγινε και στο αεροπλάνο μέχρι την Αθήνα μια και έτυχε να κάθεται 2 θέσεις πίσω μου.
Του μίλησα μόνο όταν κατεβήκαμε στο Βενιζέλος και άκαπνοι τόσες ώρες βγήκαμε βολίδα όλοι για τσιγάρο και του είπα μόνο ότι είναι ντροπή και δεν κάνουμε καλό ούτε στον εαυτό μας ούτε στους άλλους άλλωστε ότι κάνει ο καθένας το κάνει για πάρτι του και δεν το κάνει για να διαφημιστεί
Κάποιοι τέτοιοι γράφουν καμία φορά στο φόρουμ και τι αποκυήματα φαντασίας έχω διαβάσει δεν λέγετε και καλά αυτός είχε πάει και κάτω άλλοι όμως μπορεί ούτε στο Βενιζέλος μπορεί να μην έχουν πάει αλλά και άποψη έχουν και συμβουλές δίνουν
παιδια,Τον Νοέμβριο είχα κατέβει για 10 μέρες πατταγια και έμενα σε ένα κεντρικό ξενοδοχείο μαζί με την κοπέλα που με συντροφεύει το τελευταίο διάστημα. Την επομένη μέρα της άφιξης μου στο διπλανό δωμάτιο έφτασε ένας συμπατριώτης το κατάλαβα γιατί συνεχώς μιλούσε δυνατά στο τηλέφωνο σε σημείο να ενοχλεί από την πρώτη στιγμή όλα τα κοντινά δωμάτια. Η όλη παρουσία του και ο τρόπος του με ξένισαν και έτσι δεν του μίλησα άλλωστε δεν έβλεπα να ταιριάζουν τα ενδιαφέροντα μας.
Από το βράδυ της πρώτης μέρας επέλεξε να μείνει με μια κυρία της beach road και μάλιστα χωρίς αυτό να είναι κάτι το μεμπτό γούστα είναι αυτά μεγάλης ηλικίας το γιατί το τονίζω θα δείτε παρακάτω.
Οι καυγάδες ήταν συνεχείς και η εμφάνιση του γενικά δεν τιμούσε την φυλή μας ( οι λαστιχένιες παντόφλες και μάλιστα μισοφαγωμένες ήταν σήμα κατατεθέν . όπως και η χαρακτηριστική οσμή της απλυσιάς που το συνόδευε όσες φορές έτυχε να μπούμε μαζί στο ασανσέρ. όλες τις μερες που έμεινα εκεί ήταν με την συγκεκριμένη κυρία συνεχώς.
Θα μου πείτε που είναι το παράξενο ; πουθενά μέχρι εδώ
Με το συγκεκριμένο κύριο έτυχε να συνταξιδεύουμε στη επιστροφή και έτυχε σαν καπνιστές και οι δυο να βρισκόμαστε στη είσοδο 4 για το καθιερωμένο τσιγαράκι εγώ η κοπέλα που με συνόδευε ο εν λόγο κύριος και κάποιοι άλλοι έλληνες που προφανώς είχαν έρθει από άλλους προορισμούς και συνταξίδευαν μαζί μας στην επιστροφή.
Εκεί αρχίζουν τα ευτράπελα αφού ο εν λόγο κύριος άρχισε να δείχνει στους υπόλοιπους φωτογραφίες από την φωτογραφική του μηχανή κοριτσιών από τον δρόμο με ρούχα του σχολείου από καταστήματα και γενικά όχι κορίτσια από τα μπαρ αλλά περαστικά στο δρόμο σε διάφορες δραστηριότητες. Με την χαρακτηριστική φράση αυτήν την γα..σα αυτήν την εσκ..ααα και άλλα τέτοια. Η σύντροφος μου δεν μιλά βέβαια ελληνικά αλλά κουτή δεν είναι. κάποια στιγμή ο εν λόγο κύριος μπήκε μέσα για να παραδώσει τις αποσκευές του και εκείνη την ώρα κάποιος από την παρέα των υπολοίπων ελλήνων άρχισε να μιλά αγγλικά με κάποιον κύριο εκεί μόλις η σύντροφος μου κατάλαβε ότι ξέρει αγγλικά τον πλησίασε και του εξιστόρησε τα πάντα γενικά με τον συγκεκριμένο κύριο. Για την συμβίωση του με την ηλικιωμένη κυρία, την καθαριότητα του και ότι ούτε στη φαντασία του δεν είχε κάνει τίποτα με τα κορίτσια των φωτογραφιών , πως όλα αυτά δεν τιμούν τον ίδιο αλλά ούτε και την χώρα της άλλα δεν τιμούν και την δικιά μας και πως από τη συναναστροφή της με άλλους έλληνες φίλους μου είχε σχηματίσει μια άλλη εντύπωση.
Τα παιδιά προς τιμή τους της ζήτησαν συγγνώμη για την συμπεριφορά του εν λόγο κυρίου και την διαβεβαίωσαν ότι αποτελεί εξαίρεση.
Μετά από αυτό απομακρυνθήκαμε λίγο γιατί η ατμόσφαιρα δεν ήταν η καλύτερη.
Σε λίγο γύρισε ο συγκεκριμένος κύριος για να κάνει το τσιγαράκι του και το τι ακλούθησε το τι δούλεμα έπεσε δεν λέγεται το ίδιο έγινε και στο αεροπλάνο μέχρι την Αθήνα μια και έτυχε να κάθεται 2 θέσεις πίσω μου.
Του μίλησα μόνο όταν κατεβήκαμε στο Βενιζέλος και άκαπνοι τόσες ώρες βγήκαμε βολίδα όλοι για τσιγάρο και του είπα μόνο ότι είναι ντροπή και δεν κάνουμε καλό ούτε στον εαυτό μας ούτε στους άλλους άλλωστε ότι κάνει ο καθένας το κάνει για πάρτι του και δεν το κάνει για να διαφημιστεί
Κάποιοι τέτοιοι γράφουν καμία φορά στο φόρουμ και τι αποκυήματα φαντασίας έχω διαβάσει δεν λέγετε και καλά αυτός είχε πάει και κάτω άλλοι όμως μπορεί ούτε στο Βενιζέλος μπορεί να μην έχουν πάει αλλά και άποψη έχουν και συμβουλές δίνουν
Καλα ρε παιδια, η σαγιοναρα δλδ τι κακο εκανε?
αν θελετε να αποφυγετε τους ελληναραδες πηγαιντε ΒΚΚ με κλειστα ματιααν θελετε να αποφυγετε τους ελληναραδες μακρια απο διαμονη γυρω απο walking street...
Δε βλεπω που ειναι το περιεργο, στη Hollywood δεν πηγε για ρομανς ασχετως αν ειχε ερθει 2 βδομαδες απο Τσιανγκ Μαι αλλα για να βγαλλει λεφτα και να διασκεδασει. Συγνωμη ζητησε οχι γιατι δεν ηθελε λεφτα αλλα γιατι ντρεποταν να τα ζητησει και περιμενε μεχρι το τελος να της δωσεις κατι απο μονος σου. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα, οι παρεξηγησεις και τα προβληματα ξεκινανε οταν αρχισουμε και πιστευουμε σε νεραιδες και ωραια παραμυθια.όταν όμως στο τέλος σου ζήταεί λεφτα έστω και αν μετά μου ζήτησε συγνώμη που τα ζήτησε επανέρχεσαι στην
πραγματικότητα.
Τι είδους πεδιλάκι ήταν αυτό που έκρυβε τα κάτω άκρα;και καγκουριάς!
Σε κάποιο παλιό ποστ είχε αναφερθεί ότι είναι προσβλητικό για τους Ταϋλανδούς να εμφανίζεσαι
δείχνοντας τα κάτω άκρα σου. Δεν το θυμάμαι ακριβώς αλλά πάντως εγώ απέφευγα να φοράω
σαγιονάρες εκτός δωματίου. Στην παραλία πήγαινα [size=16pt]με πεδιλάκι[/size]!
Tην ημέρα φορούσα κι εγώ σαγιονάρα (Timberland όμως ) και έμπαινα σε διάφορους ευπρεπείς χώρους χωρίς πρόβλημα.Πουκετ και Παταγια πηξανε στους ελληναραδες με σαγιοναρα!!
Δε βλεπω που ειναι το περιεργο, στη Hollywood δεν πηγε για ρομανς ασχετως αν ειχε ερθει 2 βδομαδες απο Τσιανγκ Μαι αλλα για να βγαλλει λεφτα και να διασκεδασει. Συγνωμη ζητησε οχι γιατι δεν ηθελε λεφτα αλλα γιατι ντρεποταν να τα ζητησει και περιμενε μεχρι το τελος να της δωσεις κατι απο μονος σου.
Πάντα δίνω λεφτά στο τέλος ακόμα και αν δεν ζητήσουν ίσως είναι σκληρό και χαλάει την μαγία αλλά έτσι έρχονται και τα πράγματα στη θέση τους.
1000 %και αυτές εκεί κάτω που γ@μιούντε στη δουλειά να μην παίρνουν τίποτα...............................
Το τίλακ: Το δεύτερο μου βράδυ στο πουκετ γνώρισα το τίλακ μου, μοναδική κοπέλα που ήμασταν μαζί για 4 συνεχώμενες μέρες και μου κακοφάνηκε
όταν χωρίσαμε. Σχετικά άσπρο δερματάκι κοντούλα 1.60 μακριά μαλλιά γλυκό πρόσωπο όχι κάτι το εντυπωσιακό αλλά σίγουρα όμορφη ΚΑΙ
ΧΩΡΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗ αν και μου έλεγε πως ήθελε να βάλει γιατί είχε μικρό στήθος.Ντυνόταν ωραία και κάποιες φορές σέξυ (όχι προκλητικά)
και πάντα το βράδυ με ψιλοτάκουνα που γουστάρω πολύ.Ηταν απο την chiang mai και είχε πάει στο πουκετ να δει την φίλη της. Αποτι
μου είπε ήταν γύρω στις 2 εβδομάδες εκεί. Με πλησιάσαν αυτές στην hollywood όταν πήγα να πάρω μπύρα απο το μπαρ που καθόντουσαν
άρχιζαν να με πειράζουν για το ρούφηγμα στο λαιμό. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή πρόσεξα την φίλη της που ήταν πιο ψιλή πιο σέξυ
και με τατού σε ωραία σημεία αλλά όχι τόσο γλυκίά όσο το τίλακ μου. Τελικά μιας και έπαιζε τη δύσκολη η φίλη της ασχολήθηκα με
αυτήν που ήταν πιο διαθέσιμη. Με ρωτάει από που είμαι και της λέω Greece, μου χαμογελάει και μου λέει στα ελληνικά Γεια σου!!!
Μένω με το στόμα ανοιχτός και ρωτάω το πως ήξερε αυτή τη λέξη? Είχε ζήσει ένα χρόνο Στουτγκάρδη Γερμανία εκεί είχε γνωρίσει
έλληνες και είχε μια φίλη Ελληνοταιλανδή. Αρχίσαμε να μιλάμε , να πίνουμε , να κάνουμε πλάκα , να χορεύουμε
όλα τόσο φυσιολογικά λες και την ήξερα καιρό... Απο τότε με εξαίρεση το επόμενο πρωινό που είχα ήδη κανονίσει εκδρομή για το
νήσι του τζειμς μποντ συνέχεια μαζί. 2 μέρες με γυρνούσε με το μηχανάκι που νοίκασε αυτή σε όλο το πουκετ με πήγε σε όλες τις
δυτικές παραλίες του νησιού, στο μεγάλο βούδα του πουκετ, σε διάφορους λόφους που έβλεπες το πουκετ απο ψηλά , στο Phuket Fantasea. Στο κρεβάτι ήταν
με διαφορά το καλύτερο σεξ που έκανα στην Ταιλανδη 2 εβδομάδες. Πίπα ακάποτη της τον έδινα στο στόμα και το γούσταρε, άντεχε
και ήθελε δυνατό σφυροκόπημα αν και μικροκαμομένη και μου έλεγε συνέχεια μην τελειωσεις θέλω και άλλο!!!Το κάναμε στο κρεβάτι
με αλλαγές συνέχεια στις στάσεις, στο τραπέζι του γραφείου , στα όρθια την έβαζα να φοράει τις γόβες γυμνή και την κολλούσα στο
τοίχο μόνο στο φωτιστικό πάνω δεν το κάναμε! Σεξ πρωι με το ξύπνημα και το βράδυ μετα τα ποτα , μεθούσε σχετικά εύκολα και τότε
ήταν που γινόταν δυναμίτης. Δεν ήθελε πολύ ,λίγο την άγγιζα στην "μικρή" περιοχή και κάβλωνε, το μουνάκι της υγρό συνέχεια
και ερχόταν σε οργασμό σχετικά εύκολα. Ολα τα καλά έχουν όμως το τέλος τους εγώ έπρεπε να φύγω για Παττάγια και αυτή για chiang
Mai πετούσαμε την ίδια μέρα αλλά με διαφορετικές πτήσεις. Μου έλεγε διαφορα απο το κρατήσουμε επαφή μέχρι να παντρευτούμε η αλήθεια
είναι ότι σου μπαίνουν ιδέες όταν όμως στο τέλος σου ζήταεί λεφτα έστω και αν μετά μου ζήτησε συγνώμη που τα ζήτησε επανέρχεσαι στην
πραγματικότητα. Μπορεί να σε γουστάρει μπορεί να την γουστάρεις και εσύ αλλά η όλη φάση είναι περιέργη και υπάρχει δικαιολογημένη
καχυποψία και από τους δυο.
Η νέα μόδα??? : το είδα πρώτη φορά στο πουκετ και το ξαναείδα αρκετές φορές στην Παταγια ,[size=13pt] γυναίκες farangs με ταιλανδες χεράκι
χεράκι και μερικές απο αυτές να φιλιούνται και μέσα στα μαγαζιά φαίνεται ότι αποκτάμε ανταγωνισμό και από το αδύνατο φύλο[/size].
Μαλιστα το τίλακ μου έλεγε πως του αρέσουν και οι γυναίκες τα είχε ένα χρόνο με Ταιλανδή αλλά της άρεσαν πιο πολύ οι Ευρωπαίες!!!
Καλύτερο για μένα μαγαζί το διάστημα που βρισκόμουν εκεί η Hollywood γεμάτη ωραίο κόσμο αλλά αναλογίες
σχεδόν μισες γυναίκες μισοί αντρες. Ωραία μωρά πρόθημα για παιχνίδι χορός και πολύ καλή club μουσική. Ακολουθούσε η Tiger σχεδόν
ίδια με την Hollywood. Η απογοήτευση ήταν η banana που ήταν άδεια πλήρωνες είσοδο και είχε κυρίως ξένους.Ταιπάν μισογεμάτη και
έπαιζαν αρκετά Ται μωρά.