Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
σκορπιο4 πηδηξες καμια χωρις σιλικονη? :2funny: :2funny:

Παίζει πολύ σιλικόνη ... και όταν βλέπω  :boobies: :tits: :tits2: παθαίνω κάτι ! Είναι που έχω συνηθίσει στην εγχώριες αγελάδες... ε σόρυ γυναίκες ήθελα να πω! Και που να ήταν το φετιχ μου κιολας!!!

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια, υπερβολες απο καποιους θα υπαρχουν παντα...ειδικα απο ανθρωπους που κανουν μια φορα το ταξιδι και ξερουν οτι δεν προκειται να το ξανακανουν.... ;)
Αλλα τουλαχιστον σε γενικες γραμμες οι ελληνες εχουν καλυτερη συμπεριφορα απο καποια αμερικανο-αγγλακια που τριγυρνουν μεθυσμενα και ψαχνονται για τσαμπουκαδες...
Παντως ειδικα για πατταγια,αν θελετε να αποφυγετε τους ελληναραδες μακρια απο διαμονη γυρω απο walking street...μετα τον central road μεχρι τη στροφη για naklua υπαρχουν αξιολογα ξενοδοχεια και για low και για high budget...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Τον Νοέμβριο είχα κατέβει για 10 μέρες πατταγια και έμενα σε ένα  κεντρικό ξενοδοχείο μαζί με την κοπέλα που με συντροφεύει το τελευταίο διάστημα. Την  επομένη μέρα  της άφιξης μου στο διπλανό δωμάτιο έφτασε ένας συμπατριώτης   το κατάλαβα γιατί συνεχώς μιλούσε δυνατά στο τηλέφωνο σε σημείο να ενοχλεί από την πρώτη στιγμή όλα τα κοντινά δωμάτια. Η όλη παρουσία του και  ο τρόπος του   με ξένισαν και έτσι δεν του μίλησα άλλωστε δεν έβλεπα να ταιριάζουν  τα ενδιαφέροντα  μας.
Από το βράδυ της πρώτης μέρας   επέλεξε να μείνει με μια κυρία της beach road και μάλιστα χωρίς αυτό να είναι  κάτι το μεμπτό  γούστα  είναι αυτά   μεγάλης ηλικίας  το γιατί το τονίζω  θα δείτε παρακάτω.
Οι καυγάδες  ήταν συνεχείς   και η εμφάνιση του γενικά δεν τιμούσε την φυλή μας ( οι λαστιχένιες παντόφλες  και μάλιστα μισοφαγωμένες  ήταν σήμα κατατεθέν . όπως και η  χαρακτηριστική οσμή της απλυσιάς που το συνόδευε όσες φορές έτυχε να μπούμε μαζί στο ασανσέρ. όλες τις μερες που έμεινα εκεί ήταν με την συγκεκριμένη κυρία συνεχώς.
Θα μου πείτε που είναι το παράξενο  ; πουθενά μέχρι εδώ
Με  το συγκεκριμένο κύριο έτυχε να συνταξιδεύουμε  στη επιστροφή  και  έτυχε σαν καπνιστές και οι δυο να βρισκόμαστε   στη είσοδο 4   για το καθιερωμένο τσιγαράκι  εγώ η κοπέλα που με συνόδευε  ο εν λόγο κύριος και κάποιοι άλλοι έλληνες που προφανώς είχαν έρθει από άλλους προορισμούς  και συνταξίδευαν μαζί μας στην επιστροφή. 
Εκεί αρχίζουν τα ευτράπελα  αφού  ο εν λόγο κύριος άρχισε να δείχνει στους υπόλοιπους  φωτογραφίες από την  φωτογραφική του μηχανή  κοριτσιών  από τον δρόμο με  ρούχα του σχολείου από καταστήματα   και γενικά  όχι κορίτσια από τα μπαρ αλλά   περαστικά στο δρόμο σε διάφορες δραστηριότητες. Με την χαρακτηριστική φράση αυτήν την  γα..σα αυτήν  την εσκ..ααα και άλλα τέτοια. Η σύντροφος μου δεν μιλά βέβαια ελληνικά αλλά κουτή δεν είναι. κάποια στιγμή ο εν λόγο κύριος  μπήκε μέσα  για να παραδώσει τις αποσκευές του   και εκείνη την ώρα  κάποιος από την παρέα των υπολοίπων ελλήνων άρχισε να μιλά  αγγλικά με κάποιον κύριο εκεί  μόλις  η σύντροφος μου κατάλαβε ότι ξέρει αγγλικά  τον πλησίασε  και  του εξιστόρησε τα πάντα γενικά με τον συγκεκριμένο κύριο.  Για την  συμβίωση του με την   ηλικιωμένη κυρία, την καθαριότητα του και ότι ούτε στη φαντασία του  δεν είχε κάνει τίποτα με τα κορίτσια των φωτογραφιών , πως όλα αυτά δεν τιμούν τον ίδιο αλλά ούτε και την χώρα της  άλλα δεν τιμούν και την δικιά μας και πως από τη συναναστροφή της με άλλους έλληνες φίλους μου είχε σχηματίσει μια άλλη εντύπωση.

Τα παιδιά προς τιμή τους της ζήτησαν συγγνώμη για  την συμπεριφορά του εν λόγο κυρίου και την διαβεβαίωσαν ότι αποτελεί εξαίρεση.
Μετά από αυτό απομακρυνθήκαμε λίγο   γιατί η ατμόσφαιρα δεν ήταν η καλύτερη.
Σε λίγο γύρισε ο συγκεκριμένος κύριος  για να κάνει το τσιγαράκι του  και το τι ακλούθησε το τι δούλεμα έπεσε δεν λέγεται  το ίδιο έγινε και στο αεροπλάνο μέχρι την Αθήνα  μια και έτυχε να κάθεται 2  θέσεις πίσω μου.
Του μίλησα μόνο όταν κατεβήκαμε στο Βενιζέλος  και  άκαπνοι τόσες ώρες βγήκαμε βολίδα όλοι για  τσιγάρο και του είπα μόνο ότι είναι ντροπή και δεν κάνουμε καλό ούτε στον εαυτό μας ούτε στους άλλους άλλωστε ότι κάνει ο καθένας το κάνει για πάρτι του και δεν το  κάνει για να διαφημιστεί
   Κάποιοι τέτοιοι γράφουν καμία φορά στο φόρουμ και τι αποκυήματα φαντασίας έχω διαβάσει δεν λέγετε  και καλά αυτός είχε πάει και κάτω άλλοι όμως μπορεί  ούτε  στο  Βενιζέλος μπορεί να μην έχουν πάει αλλά και άποψη έχουν και συμβουλές δίνουν

Πλεον δεν με παραξενευει (μαλον γιατι μεγαλωσα) πραγματα που με ειχαν ενοχλησει με τους συμπατριωτες μου στις αρχες της 10ετιας του 1980 να ισχυουν και σημερα το 2009.
Δυστυχως οσα χρονια και να περασουν η γαιδουρια και ο γραψαρχιδισμος  αλλα και η σαγιοναρα του Ελληνα δεν αλλαζουν.
Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχουν και ΚΥΡΙΟΙ ανεξαρτητως ηλικιας.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τον Νοέμβριο είχα κατέβει για 10 μέρες πατταγια και έμενα σε ένα  κεντρικό ξενοδοχείο μαζί με την κοπέλα που με συντροφεύει το τελευταίο διάστημα. Την  επομένη μέρα  της άφιξης μου στο διπλανό δωμάτιο έφτασε ένας συμπατριώτης   το κατάλαβα γιατί συνεχώς μιλούσε δυνατά στο τηλέφωνο σε σημείο να ενοχλεί από την πρώτη στιγμή όλα τα κοντινά δωμάτια. Η όλη παρουσία του και  ο τρόπος του   με ξένισαν και έτσι δεν του μίλησα άλλωστε δεν έβλεπα να ταιριάζουν  τα ενδιαφέροντα  μας.
Από το βράδυ της πρώτης μέρας   επέλεξε να μείνει με μια κυρία της beach road και μάλιστα χωρίς αυτό να είναι  κάτι το μεμπτό  γούστα  είναι αυτά   μεγάλης ηλικίας  το γιατί το τονίζω  θα δείτε παρακάτω.
Οι καυγάδες  ήταν συνεχείς   και η εμφάνιση του γενικά δεν τιμούσε την φυλή μας ( οι λαστιχένιες παντόφλες  και μάλιστα μισοφαγωμένες  ήταν σήμα κατατεθέν . όπως και η  χαρακτηριστική οσμή της απλυσιάς που το συνόδευε όσες φορές έτυχε να μπούμε μαζί στο ασανσέρ. όλες τις μερες που έμεινα εκεί ήταν με την συγκεκριμένη κυρία συνεχώς.
Θα μου πείτε που είναι το παράξενο  ; πουθενά μέχρι εδώ
Με  το συγκεκριμένο κύριο έτυχε να συνταξιδεύουμε  στη επιστροφή  και  έτυχε σαν καπνιστές και οι δυο να βρισκόμαστε   στη είσοδο 4   για το καθιερωμένο τσιγαράκι  εγώ η κοπέλα που με συνόδευε  ο εν λόγο κύριος και κάποιοι άλλοι έλληνες που προφανώς είχαν έρθει από άλλους προορισμούς  και συνταξίδευαν μαζί μας στην επιστροφή. 
Εκεί αρχίζουν τα ευτράπελα  αφού  ο εν λόγο κύριος άρχισε να δείχνει στους υπόλοιπους  φωτογραφίες από την  φωτογραφική του μηχανή  κοριτσιών  από τον δρόμο με  ρούχα του σχολείου από καταστήματα   και γενικά  όχι κορίτσια από τα μπαρ αλλά   περαστικά στο δρόμο σε διάφορες δραστηριότητες. Με την χαρακτηριστική φράση αυτήν την  γα..σα αυτήν  την εσκ..ααα και άλλα τέτοια. Η σύντροφος μου δεν μιλά βέβαια ελληνικά αλλά κουτή δεν είναι. κάποια στιγμή ο εν λόγο κύριος  μπήκε μέσα  για να παραδώσει τις αποσκευές του   και εκείνη την ώρα  κάποιος από την παρέα των υπολοίπων ελλήνων άρχισε να μιλά  αγγλικά με κάποιον κύριο εκεί  μόλις  η σύντροφος μου κατάλαβε ότι ξέρει αγγλικά  τον πλησίασε  και  του εξιστόρησε τα πάντα γενικά με τον συγκεκριμένο κύριο.  Για την  συμβίωση του με την   ηλικιωμένη κυρία, την καθαριότητα του και ότι ούτε στη φαντασία του  δεν είχε κάνει τίποτα με τα κορίτσια των φωτογραφιών , πως όλα αυτά δεν τιμούν τον ίδιο αλλά ούτε και την χώρα της  άλλα δεν τιμούν και την δικιά μας και πως από τη συναναστροφή της με άλλους έλληνες φίλους μου είχε σχηματίσει μια άλλη εντύπωση.

Τα παιδιά προς τιμή τους της ζήτησαν συγγνώμη για  την συμπεριφορά του εν λόγο κυρίου και την διαβεβαίωσαν ότι αποτελεί εξαίρεση.
Μετά από αυτό απομακρυνθήκαμε λίγο   γιατί η ατμόσφαιρα δεν ήταν η καλύτερη.
Σε λίγο γύρισε ο συγκεκριμένος κύριος  για να κάνει το τσιγαράκι του  και το τι ακλούθησε το τι δούλεμα έπεσε δεν λέγεται  το ίδιο έγινε και στο αεροπλάνο μέχρι την Αθήνα  μια και έτυχε να κάθεται 2  θέσεις πίσω μου.
Του μίλησα μόνο όταν κατεβήκαμε στο Βενιζέλος  και  άκαπνοι τόσες ώρες βγήκαμε βολίδα όλοι για  τσιγάρο και του είπα μόνο ότι είναι ντροπή και δεν κάνουμε καλό ούτε στον εαυτό μας ούτε στους άλλους άλλωστε ότι κάνει ο καθένας το κάνει για πάρτι του και δεν το  κάνει για να διαφημιστεί
   Κάποιοι τέτοιοι γράφουν καμία φορά στο φόρουμ και τι αποκυήματα φαντασίας έχω διαβάσει δεν λέγετε  και καλά αυτός είχε πάει και κάτω άλλοι όμως μπορεί  ούτε  στο  Βενιζέλος μπορεί να μην έχουν πάει αλλά και άποψη έχουν και συμβουλές δίνουν
παιδια,
ευτυχως η δυστυχως ο ελληνας εχει αυτην την νοοτροπια
οπου βρεθει κ σταθει γαμαει κ δερνει
δεν ειναι λιγες οι φορες που ακουμε για τον ελληνα που γαμησε την αεροσυνοδο μεσα στο αεροπλανο,μετα την τελωνειακο,μετα πηρε το τηλεφωνο της αστυνομικου,πιπωσε την πωλητρια του πλησιεστερου μακντοναλντ,κ εκλεισε ραντεβου την κυρια της ρεσεπσιον του 5αστερου ξενοδοχειου για μετα ;)

κτλ
κτλ

αλλα,
δεν ειναι ολοι οι ελληνες ετσι,
υπαρχουν φωτεινα παραδειγματα ελληνων σεξοτουριστων που κινουνται σε χαμηλους τονους κ ειναι πολυ εξυπηρετικοι

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Καλα ρε παιδια, η σαγιοναρα δλδ τι κακο εκανε?

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παιδια! μην ακουτε τιποτε! αυτη η χωρα και αυτοι οι ανθρωποι ειναι υπεροχοι! εχω παει 3 φορες τα 2 τελευταια χρονια, μαλιστα το εν λογω θρεντ υπηρξε καταλυτης, για να ξεκινησω μονος μου για το πουκετ. εχω κανει οπως ολοι μπατερφλαι, εχω ερωτευθει, ηταν ολα υπεροχα! πιστευω οτι πολυ δυσκολα κερδιζουμε την εμπιστοσυνη τους, αλλα αν αυτο συμβει, ειναι μοναδικο! φιλη της κοπελας μου στη βκκ πηρε τηλεφωνο απο καποια πολη στην επαρχια μηπως μπορουμε να της στειλουμε επιγοντος δανεικα! (εγω δηλαδη) και σε 3 μερες που θα επεστρεφε θα μου τα επεστρεφε! πηγαμε σε ενα υποκαταστημα τραπεζας και τις στειλαμε 3000 μπατ! σκεφτηκα " αυτα ειναι τα πιο σιγουρα δανεικα και αγυριστα που εδωσα ποτε¨" οχι μονο μου τα εδωσε πισω αλλα, αρχισε να με κερναει μπυρες σε μπαρακι τις πατπογκ! το αρνητικο ειναι οτι τα 3-4 τελευταια χρονια οπως σου λεει οποιος σοβαρος ταυλανδος-η σηζητησεις η πολιτικη ασταθεια εχει κανει τη διαφθορα και τον υποκοσμο να οργιαζουν! μαφιες, προστασιες, απο αραβες, ρωσους, οπως και ναχει η "αθωωτητα" κυριως των κοριτσιων χανεται! ανυσηχω οτι ο παραδεισος κινδυνεει! α και κατι αλλο! μην προσπαθητε σωνει και καλα να ειστε με ελληνες η να γνωρισετε ελληνες οταν πατε εκει! (και εγω το εχω κανει και εχω γνωριζει κατω ελληνες που κανουμε παρεα και εδω)! χαθητε σε λιγοτερο τουριστικους προορισμους, κυριως βορεια, (γαμωτο δεν εχω παει) η αφεθητε στη γαληνη του χαους της μπανγκοκ!!!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
και καγκουριάς!  :jerking:

Σε κάποιο παλιό ποστ είχε αναφερθεί ότι είναι προσβλητικό για τους Ταϋλανδούς να εμφανίζεσαι

δείχνοντας τα κάτω άκρα σου. Δεν το θυμάμαι ακριβώς αλλά πάντως εγώ απέφευγα να φοράω

σαγιονάρες εκτός δωματίου. Στην παραλία πήγαινα με πεδιλάκι! :grin:

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΠΟΥΚΕΤ

Αεροπορικό ταξίδι : Με AirAsia 3650 μπατ πάνε έλα e-ticket από το ιντερνετ. Η Airasia είναι σαφώς πιο
φτηνή από την πιο κυριλέ ΤΑΙ και λίγο πιο ακριβή από κανα δυο άλλες εταιρίες που πραγματοποιούν την εσωτερική
αυτή πτήση. Την περιόδο όμως που ήμουν εκεί υπήρξε το δυστύχημα με το αεροπλάνο της BANGKOK AIR που βγήκε απο
τον αεροδιάδρομο κατά την προσγείωση. Εκτελούσε πτήση ΠΟυκετ - Κράμπι αν θυμάμαι καλά ??? Κατά τη γνώμη μου
όποιος δεν θέλει την ακριβή ΤΑΙ η AIRASIA είναι μια καλή λύση .Προσοχή στα κιλά των
αποσκευών που δηλώνεις όταν κάνεις κράτηση απο το ίντερνετ. Είχα παραπανήσια 9 κιλά απόσα αρχικά είχα
δηλώσει και πλήρωσα εξτρά άλλα 700 μπατ και στο πάνε και στο έλα πρόστιμο!!!

Ξενοδοχείο : Bel Aire resort βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια απο την Babgla road. 1200 μπατ το δωμάτιο χωρίς πρωινό,
δεν πληρώνεις για την κοπέλα που φαίρνεις , έχει safebox μέσα στο δωμάτιο. Το δωμάτιο είναι μεγάλο με μεγάλο επίσης
κρεβάτι για "ναυμαχίες". Παρόλο που δεν είναι διπλα στη Μπανγκλα ροντ έχει φασαρία μιας και ακριβώς απο κάτω παίζουν
μουσική κάποια μπαράκια "σταντ". Στην ταράτσα έχει μίνι πισίνα για άραγμα αν και εγώ δε πρόλαβα να ασχοληθώ. Σίγουρα
θα υπάρχουν και καλύτερες επιλογές και πιο φτηνά και πιο κοντά στην Μπανγκλα πχ CN hotel αλλά αν δεν δεις να συγκρίνεις
δεν μπορείς να εκφράσεις άποψη. Πάντως για τα λεφτά που έδωσα έμεινα ικανοποιημένος απο το συγκεκριμένο.

ΤΟ ΠΟΥΚΕΤ: Καταπράσινο νησί με πολύ όμορφες παραλίες. Δυστυχώς το καλοκαίρι χάνει λιγάκι λόγω των βροχών- συννεφίων
κυριως και των κυμάτων. Οι δυτικές παραλίες του νησιού το διάστημα  που ήμουν εκεί (μέσα Αυγουστου) είχαν κάθε μέρα κύμα.
Δϋσκολα μπορούσες να κάνεις μπάνιο και να το ευχαρηστηθείς.Εκδρομές αξίζουν οποσδήποτε η μία το πακέτο πιπι και η άλλη στο
νησί του τζειμς μποντ είναι ολοήμερες και θα πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς αλλά αξίζει το κόπο γιατί σε πάνε σε τροπικά νησάκια
και τα τοπία είναι μαγευτικά . Εκδρομές κανονίζεις από σταντάκια
και διαφέρουν οι τιμές τόσο από σταντ σε σταντ όσο και μεταξύ των εταιριών που τα διοργανώνουν οποτε θέλει ψάξιμο το θέμα.
Δυστυχως στην λόου σίζον απότι κατάλαβα δεν σε πάνε στην ΜΑΥΑ BAY (στην παραλία του ντι κάπριο) επικαλούνται τα κύματα ,
δεν ξέρω άμα όντως είναι αυτός ο λόγος ή απλά βρίσκουν δικαιολογία!Επίσης και τα similian islands (ξεχωριστή εκδρομή) είναι
κλειστά λόγω των κυμάτων και ανοίγουν το διάστημα Νοεμβριος-Μαι

Τα μαγαζιά: Με agogo (που είναι 2-3 στην Μπανκλα) και bodymassage (christine) δεν ασχολήθηκα στο πουκετ μιας και
βρήκα το τίλακ μου και δεν ξεκολλήσαμε όσο ήμουν εκεί. Το παιχνίδι παίζεται κυρίως στα σοι της Μπανγκλα και
στις ντισκοτεκ της. Καλύτερο για μένα μαγαζί το διάστημα που βρισκόμουν εκεί η Hollywood γεμάτη ωραίο κόσμο αλλά αναλογίες
σχεδόν μισες γυναίκες μισοί αντρες. Ωραία μωρά πρόθημα για παιχνίδι χορός και πολύ καλή club μουσική. Ακολουθούσε η Tiger σχεδόν
ίδια με την Hollywood. Η απογοήτευση ήταν η banana που ήταν άδεια πλήρωνες είσοδο και είχε κυρίως ξένους.Ταιπάν μισογεμάτη και
έπαιζαν αρκετά Ται μωρά.

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το τίλακ: Το δεύτερο μου βράδυ στο πουκετ γνώρισα το τίλακ μου, μοναδική κοπέλα που ήμασταν μαζί για 4 συνεχώμενες μέρες και μου κακοφάνηκε
όταν χωρίσαμε. Σχετικά άσπρο δερματάκι κοντούλα 1.60 μακριά μαλλιά γλυκό πρόσωπο όχι κάτι το εντυπωσιακό αλλά σίγουρα όμορφη ΚΑΙ
ΧΩΡΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗ  :2funny: :2funny: αν και μου έλεγε πως ήθελε να βάλει γιατί είχε μικρό στήθος.Ντυνόταν ωραία και κάποιες φορές σέξυ (όχι προκλητικά)
και πάντα το βράδυ με ψιλοτάκουνα που γουστάρω πολύ.Ηταν απο την chiang mai και είχε πάει στο πουκετ να δει την φίλη της. Αποτι
μου είπε ήταν γύρω στις 2 εβδομάδες εκεί. Με πλησιάσαν αυτές στην hollywood όταν πήγα να πάρω μπύρα απο το μπαρ που καθόντουσαν
άρχιζαν να με πειράζουν για το ρούφηγμα στο λαιμό. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή πρόσεξα την φίλη της που ήταν πιο ψιλή πιο σέξυ
και με τατού σε ωραία σημεία αλλά όχι τόσο γλυκίά όσο το τίλακ μου. Τελικά μιας και έπαιζε τη δύσκολη η φίλη της ασχολήθηκα με
αυτήν που ήταν πιο διαθέσιμη. Με ρωτάει από που είμαι και της λέω Greece, μου χαμογελάει και μου λέει στα ελληνικά Γεια σου!!!
Μένω με το στόμα ανοιχτός και ρωτάω το πως ήξερε αυτή τη λέξη? Είχε ζήσει ένα χρόνο Στουτγκάρδη Γερμανία  εκεί είχε γνωρίσει
έλληνες και είχε μια φίλη Ελληνοταιλανδή. Αρχίσαμε να μιλάμε , να πίνουμε , να κάνουμε πλάκα , να χορεύουμε
όλα τόσο φυσιολογικά λες και την ήξερα καιρό... Απο τότε με εξαίρεση το επόμενο πρωινό που είχα ήδη κανονίσει εκδρομή για το
νήσι του τζειμς μποντ συνέχεια μαζί. 2 μέρες με γυρνούσε με το μηχανάκι που νοίκασε αυτή σε όλο το πουκετ με πήγε σε όλες τις
δυτικές παραλίες του νησιού, στο μεγάλο βούδα του πουκετ, σε διάφορους λόφους που έβλεπες το πουκετ απο ψηλά , στο Phuket Fantasea. Στο κρεβάτι ήταν
με διαφορά το καλύτερο σεξ που έκανα στην Ταιλανδη 2 εβδομάδες. Πίπα ακάποτη της τον έδινα στο στόμα και το γούσταρε, άντεχε
και ήθελε δυνατό σφυροκόπημα αν και μικροκαμομένη και μου έλεγε συνέχεια μην τελειωσεις θέλω και άλλο!!!Το κάναμε στο κρεβάτι
με αλλαγές συνέχεια στις στάσεις, στο τραπέζι του γραφείου , στα όρθια την έβαζα να φοράει τις γόβες γυμνή και την κολλούσα στο
τοίχο μόνο στο φωτιστικό πάνω δεν το κάναμε! Σεξ πρωι με το ξύπνημα και το βράδυ μετα τα ποτα , μεθούσε σχετικά εύκολα και τότε
ήταν που γινόταν δυναμίτης. Δεν ήθελε πολύ ,λίγο την άγγιζα στην "μικρή" περιοχή και κάβλωνε, το μουνάκι της υγρό συνέχεια
και ερχόταν σε οργασμό σχετικά εύκολα. Ολα τα καλά έχουν όμως το τέλος τους εγώ έπρεπε να φύγω για Παττάγια και αυτή για chiang
Mai πετούσαμε την ίδια μέρα αλλά με διαφορετικές πτήσεις. Μου έλεγε διαφορα απο το κρατήσουμε επαφή μέχρι να παντρευτούμε η αλήθεια
είναι ότι σου μπαίνουν ιδέες όταν όμως στο τέλος σου ζήταεί λεφτα έστω και αν μετά μου ζήτησε συγνώμη που τα ζήτησε επανέρχεσαι στην
πραγματικότητα. Μπορεί να σε γουστάρει μπορεί να την γουστάρεις και εσύ αλλά η όλη φάση είναι περιέργη και υπάρχει δικαιολογημένη
καχυποψία και από τους δυο.

Η νέα μόδα??? : το είδα πρώτη φορά στο πουκετ και το ξαναείδα αρκετές φορές στην Παταγια , γυναίκες farangs με ταιλανδες χεράκι
χεράκι και μερικές απο αυτές να φιλιούνται και μέσα στα μαγαζιά φαίνεται ότι αποκτάμε ανταγωνισμό και από το αδύνατο φύλο.
Μαλιστα το τίλακ μου έλεγε πως του αρέσουν και οι γυναίκες τα είχε ένα χρόνο με Ταιλανδή αλλά της άρεσαν πιο πολύ οι Ευρωπαίες!!!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
αν θελετε να αποφυγετε τους ελληναραδες μακρια απο διαμονη γυρω απο walking street...
αν θελετε να αποφυγετε τους ελληναραδες πηγαιντε ΒΚΚ με κλειστα ματια
Πουκετ και Παταγια πηξανε στους ελληναραδες με σαγιοναρα!!
μα ειναι δυνατον να ρωτας μπαροβια και να σου λεει οτι ξερει την Ελλαδα και μαλιστα ειχε και ελληνα πελατη?   :headbang:
που ειναι οι παλιες καλες εποχες που οι μπαροβιες δεν ειχαν ιδεα απο Ελλαδα?

όταν όμως στο τέλος σου ζήταεί λεφτα έστω και αν μετά μου ζήτησε συγνώμη που τα ζήτησε επανέρχεσαι στην
πραγματικότητα.
Δε βλεπω που ειναι το περιεργο, στη Hollywood δεν πηγε για ρομανς ασχετως αν ειχε ερθει 2 βδομαδες απο Τσιανγκ Μαι αλλα για να βγαλλει λεφτα και να διασκεδασει. Συγνωμη ζητησε οχι γιατι δεν ηθελε λεφτα αλλα γιατι ντρεποταν να τα ζητησει και περιμενε μεχρι το τελος να της δωσεις κατι απο μονος σου. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα, οι παρεξηγησεις και τα προβληματα ξεκινανε οταν αρχισουμε και πιστευουμε σε νεραιδες και ωραια παραμυθια.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και καγκουριάς!  :jerking:

Σε κάποιο παλιό ποστ είχε αναφερθεί ότι είναι προσβλητικό για τους Ταϋλανδούς να εμφανίζεσαι

δείχνοντας τα κάτω άκρα σου. Δεν το θυμάμαι ακριβώς αλλά πάντως εγώ απέφευγα να φοράω

σαγιονάρες εκτός δωματίου. Στην παραλία πήγαινα [size=16pt]με πεδιλάκι[/size]! :grin:
Τι είδους πεδιλάκι ήταν αυτό που έκρυβε τα κάτω άκρα;

Πουκετ και Παταγια πηξανε στους ελληναραδες με σαγιοναρα!!
Tην ημέρα φορούσα κι εγώ σαγιονάρα (Timberland όμως :2funny:) και έμπαινα σε διάφορους ευπρεπείς χώρους χωρίς πρόβλημα.
Σε κάποιους επιβαλλόταν πάντως να αφήνεις τα πατούμενα στην είσοδο.

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δε βλεπω που ειναι το περιεργο, στη Hollywood δεν πηγε για ρομανς ασχετως αν ειχε ερθει 2 βδομαδες απο Τσιανγκ Μαι αλλα για να βγαλλει λεφτα και να διασκεδασει. Συγνωμη ζητησε οχι γιατι δεν ηθελε λεφτα αλλα γιατι ντρεποταν να τα ζητησει και περιμενε μεχρι το τελος να της δωσεις κατι απο μονος σου.

Πάντα δίνω λεφτά στο τέλος ακόμα και αν δεν ζητήσουν ίσως είναι σκληρό και χαλάει την μαγία αλλά έτσι έρχονται και τα πράγματα στη θέση τους.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Πάντα δίνω λεφτά στο τέλος ακόμα και αν δεν ζητήσουν ίσως είναι σκληρό και χαλάει την μαγία αλλά έτσι έρχονται και τα πράγματα στη θέση τους.
:thumbsup: :thumbsup:
Δεν ειναι σκληρο μην το βλεπεις ετσι αν σε ενοχλει η συναλλαγη αφησε τα λεφτα με τροπο.
Ειναι ευκολο να μπερδευτει κανεις στην Ταυλανδη και να νομιζει οτι μερικες κοπελλες δε θελουν λεφτα η οτι το "γουσταρουν" αλλα η αληθεια ειναι μια. Κοπελλες που πανε στο Insomnia η στο Hollywood πανε γιατι αυτος ειναι ο χωρος "εργασιας" τους οπως εμεις παμε το πρωι στο γραφειο/εταιρεια/επιχειρηση.

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
[/quote]

Συμφωνώ απολύτως στο τέλος πρέπει να τις πληρώσεις.Ολοι εχουν δικαίωμα στη εργασία και στην αμοιβή.100€ για εμάς δεν είναι κανένα τεράστιο ποσό όμως για αυτές μπορούν να περάσουν ένα μήνα με αυτά τα χρήματα.
Κρίμα δεν είναι να τα δίνουμε στις Ελλεεινίδες σε κεράσματα εδώ χωρίς αντύκρισμα και αυτές εκεί κάτω που γ@μιούντε στη δουλειά να μην παίρνουν τίποτα...............................

Exandas

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
και αυτές εκεί κάτω που γ@μιούντε στη δουλειά να μην παίρνουν τίποτα...............................
1000 %  :dancing:
χαίρομαι όταν παντρευόμαστε και θέλουμε να μας αγαπήσουν , για την μεγάλη μας καρδια  :2funny:

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Το τίλακ: Το δεύτερο μου βράδυ στο πουκετ γνώρισα το τίλακ μου, μοναδική κοπέλα που ήμασταν μαζί για 4 συνεχώμενες μέρες και μου κακοφάνηκε
όταν χωρίσαμε. Σχετικά άσπρο δερματάκι κοντούλα 1.60 μακριά μαλλιά γλυκό πρόσωπο όχι κάτι το εντυπωσιακό αλλά σίγουρα όμορφη ΚΑΙ
ΧΩΡΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗ  :2funny: :2funny: αν και μου έλεγε πως ήθελε να βάλει γιατί είχε μικρό στήθος.Ντυνόταν ωραία και κάποιες φορές σέξυ (όχι προκλητικά)
και πάντα το βράδυ με ψιλοτάκουνα που γουστάρω πολύ.Ηταν απο την chiang mai και είχε πάει στο πουκετ να δει την φίλη της. Αποτι
μου είπε ήταν γύρω στις 2 εβδομάδες εκεί. Με πλησιάσαν αυτές στην hollywood όταν πήγα να πάρω μπύρα απο το μπαρ που καθόντουσαν
άρχιζαν να με πειράζουν για το ρούφηγμα στο λαιμό. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή πρόσεξα την φίλη της που ήταν πιο ψιλή πιο σέξυ
και με τατού σε ωραία σημεία αλλά όχι τόσο γλυκίά όσο το τίλακ μου. Τελικά μιας και έπαιζε τη δύσκολη η φίλη της ασχολήθηκα με
αυτήν που ήταν πιο διαθέσιμη. Με ρωτάει από που είμαι και της λέω Greece, μου χαμογελάει και μου λέει στα ελληνικά Γεια σου!!!
Μένω με το στόμα ανοιχτός και ρωτάω το πως ήξερε αυτή τη λέξη? Είχε ζήσει ένα χρόνο Στουτγκάρδη Γερμανία  εκεί είχε γνωρίσει
έλληνες και είχε μια φίλη Ελληνοταιλανδή. Αρχίσαμε να μιλάμε , να πίνουμε , να κάνουμε πλάκα , να χορεύουμε
όλα τόσο φυσιολογικά λες και την ήξερα καιρό... Απο τότε με εξαίρεση το επόμενο πρωινό που είχα ήδη κανονίσει εκδρομή για το
νήσι του τζειμς μποντ συνέχεια μαζί. 2 μέρες με γυρνούσε με το μηχανάκι που νοίκασε αυτή σε όλο το πουκετ με πήγε σε όλες τις
δυτικές παραλίες του νησιού, στο μεγάλο βούδα του πουκετ, σε διάφορους λόφους που έβλεπες το πουκετ απο ψηλά , στο Phuket Fantasea. Στο κρεβάτι ήταν
με διαφορά το καλύτερο σεξ που έκανα στην Ταιλανδη 2 εβδομάδες. Πίπα ακάποτη της τον έδινα στο στόμα και το γούσταρε, άντεχε
και ήθελε δυνατό σφυροκόπημα αν και μικροκαμομένη και μου έλεγε συνέχεια μην τελειωσεις θέλω και άλλο!!!Το κάναμε στο κρεβάτι
με αλλαγές συνέχεια στις στάσεις, στο τραπέζι του γραφείου , στα όρθια την έβαζα να φοράει τις γόβες γυμνή και την κολλούσα στο
τοίχο μόνο στο φωτιστικό πάνω δεν το κάναμε! Σεξ πρωι με το ξύπνημα και το βράδυ μετα τα ποτα , μεθούσε σχετικά εύκολα και τότε
ήταν που γινόταν δυναμίτης. Δεν ήθελε πολύ ,λίγο την άγγιζα στην "μικρή" περιοχή και κάβλωνε, το μουνάκι της υγρό συνέχεια
και ερχόταν σε οργασμό σχετικά εύκολα. Ολα τα καλά έχουν όμως το τέλος τους εγώ έπρεπε να φύγω για Παττάγια και αυτή για chiang
Mai πετούσαμε την ίδια μέρα αλλά με διαφορετικές πτήσεις. Μου έλεγε διαφορα απο το κρατήσουμε επαφή μέχρι να παντρευτούμε η αλήθεια
είναι ότι σου μπαίνουν ιδέες όταν όμως στο τέλος σου ζήταεί λεφτα έστω και αν μετά μου ζήτησε συγνώμη που τα ζήτησε επανέρχεσαι στην
πραγματικότητα. Μπορεί να σε γουστάρει μπορεί να την γουστάρεις και εσύ αλλά η όλη φάση είναι περιέργη και υπάρχει δικαιολογημένη
καχυποψία και από τους δυο.

Η νέα μόδα??? : το είδα πρώτη φορά στο πουκετ και το ξαναείδα αρκετές φορές στην Παταγια ,[size=13pt] γυναίκες farangs με ταιλανδες χεράκι
χεράκι και μερικές απο αυτές να φιλιούνται και μέσα στα μαγαζιά φαίνεται ότι αποκτάμε ανταγωνισμό και από το αδύνατο φύλο[/size]
.
Μαλιστα το τίλακ μου έλεγε πως του αρέσουν και οι γυναίκες τα είχε ένα χρόνο με Ταιλανδή αλλά της άρεσαν πιο πολύ οι Ευρωπαίες!!!

Μπας και ήταν η lollipop..Κατι είχε πει ότι θα προγραμμάτιζε ένα ταξίδι ..

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Καλύτερο για μένα μαγαζί το διάστημα που βρισκόμουν εκεί η Hollywood γεμάτη ωραίο κόσμο αλλά αναλογίες
σχεδόν μισες γυναίκες μισοί αντρες. Ωραία μωρά πρόθημα για παιχνίδι χορός και πολύ καλή club μουσική. Ακολουθούσε η Tiger σχεδόν
ίδια με την Hollywood. Η απογοήτευση ήταν η banana που ήταν άδεια πλήρωνες είσοδο και είχε κυρίως ξένους.Ταιπάν μισογεμάτη και
έπαιζαν αρκετά Ται μωρά.

σωστος...όπως το τόνισα και εγώ σε προηγούμενο post moy

hollywood (με προτίμηση στη μεσα αίθουσα)
και "λιγο" apo tiger. με την πρωτη ειστε απότυτα καλυμενοι.
Την tiger δεν την ειδα ποτε γεματη...

Για όσους ειναι Παταγια να θυμησω οτι υπάρχει μονόδρομος...

μονο INSOMNIA...αυτα

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εφτασε η ωρα για το δευτερο ταξιδι στη pattaya  :bounce-glasses: :bounce-glasses:, αυτη τη φορα μονος, πιο ενημερωμενος (χαρη σε σας) και λογω των περσινων εμπειριων αναμενεται
ενα 10ημερο τρελα.  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
κατι ωρες εμειναν.............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom