Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
James θυμαμαι που ειχες γραψει οτι εισαι των θετικων επιστημων αλλα δεν ξερω αν θα σου αρεσει αυτο που εχω στο μυαλο μου και μαλλον θα πρεπει να μεινεις ΒΚΚ. Σορρυ δεν μπορουμε να τα χουμε και ολα αλλα θα πεταγεσαι Παταγια τα σαββατοκυριακα η και αυθημερον  :fuck2:  Σου ετοιμαζω λαμπρη καριερα ανωτερη του περιπτερα   :2funny: 

για πες, για πες!  ;)

ΒΚΚ, δε με χαλάει!!! :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
James......μην εισαι πλεονεκτης!!!!τωρα μολις ηρθες απο κατω.........αλλωστε η αναμονη σε "φταιχνει" πιο ωραια την επομενη φορα....

Τώρα?  :think:

Τι εννοείς τώρα?  :think: :think:

Σαν σε όνειρο τα θυμάμαι!  :think:

Τα κορίτσια μου, έχουν γίνει γριες και βγήκαν στη σύνταξη! :2funny: :2funny:

Και γω θέλω να πάω για τις εγγόνες τους  :knockinb:

Καλά που έχω τις ανταποκρίσεις που έγραφα και κρατάνε ζωντανές τις αναμνήσεις....

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
james ηταν να φυγω την Δευτερα αλλα λογω δουλειας θα παω μια εβδομαδα πισω  τι να κανουμε υπαρχουν και τα απροοπτα
τωρα για την βαλιτσα εχω προβλημα εισαι και ψηλο παιδι παναθεμα σε
θα φιλησω για σενα ντια και ει αλλα και τα αλλα κοριτσια αυτο στο υποσχομαι ειμαι στην αναζητηση εισητηριου  με αλλη εταιρεια  μια  και θελω να ζησω λιγο την περιπετεια της ανταποκρισης
η αληθεια ειναι οτι δεν γραφω και πολυ διαβαζω  και παρεμβαινω οταν εχω κατι να πω

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
το μονο που με κουραζει   :idiot:ειναι παιδακια που  κανουν το ταξιδι αυτο  μια 2 φορες το χρονο να ανακηρησονται ειδημονες :jerking: :jerking: και προσπαθουν να επιβαλουν αποψεις  Κωστα φ 16 πολλα φιλια και  ελπιζω να εισαι ευτηχισμενος βαδιζω αργα αλλα σταθερα στον δρομο σου

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ενα μηνα κατω??? αυτα ειναι!!!  :dancing:
για ξενοδοχειο σου συστηνω pattaya bay resort! (μην ακουσω κατι... δεν παιρνω ποσοστα.  :tickedoff:)
σκεφτομαι για οκτωμβριο η νοεμβριο... ακομα δεν εχω αποφασισει, αλλα μεχρι τοτε θα σε ενημερωσω.

Έχω και τον "μεγαλομέτοχο" του pattaya bay resort να μας τρελαίνει!  :2funny: :2funny:

Α ρε djzan!

Μ άρέσει που είσαι πάντα ετοιμοπόλεμος, να συμβουλέψεις  :thumbsup:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
james ηταν να φυγω την Δευτερα αλλα λογω δουλειας θα παω μια εβδομαδα πισω  τι να κανουμε υπαρχουν και τα απροοπτα
τωρα για την βαλιτσα εχω προβλημα εισαι και ψηλο παιδι παναθεμα σε
θα φιλησω για σενα ντια και ει αλλα και τα αλλα κοριτσια αυτο στο υποσχομαι ειμαι στην αναζητηση εισητηριου  με αλλη εταιρεια  μια  και θελω να ζησω λιγο την περιπετεια της ανταποκρισης
η αληθεια ειναι οτι δεν γραφω και πολυ διαβαζω  και παρεμβαινω οταν εχω κατι να πω

Βαλτός είσαι και συ τώρα?  :headbang: :headbang:

Τι θες δηλ να σε λυπηθώ?  :uglystupid: που θα καθηστερήσεις μια βδομάδα?  :headbang: :headbang:

Κράτα ψηλά τη σημαία Κωστάκη! :bigdick:

Και να φιλήσεις τα κοριτσάκια μουουουου!!!  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
PDVD_043.JPG

αυτό ρε Λάκη  :headbang: με πόνεσε πιο πολύ απ όλα!

μου θυμίζει τη Ναμ μου  :boobies:, που αν έβλεπε ότι κερδίζει, ένοιωθε άσχημα! :headbang:

..και δω που είμαι όλοι είναι εναντίον μου! :headbang:

προσπαθούν να αποδείξουν ότι είμαι  :offtopic:

Παντού και πάντα! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
το μονο που με κουραζει   :idiot:ειναι παιδακια που  κανουν το ταξιδι αυτο  μια 2 φορες το χρονο να ανακηρησονται ειδημονες :jerking: :jerking: και προσπαθουν να επιβαλουν αποψεις  Κωστα φ 16 πολλα φιλια και  ελπιζω να εισαι ευτηχισμενος βαδιζω αργα αλλα σταθερα στον δρομο σου

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
James θυμαμαι που ειχες γραψει οτι εισαι των θετικων επιστημων αλλα δεν ξερω αν θα σου αρεσει αυτο που εχω στο μυαλο μου

ναι ναι!  :rockon:

θα μ΄αρέσει! :rockon: :rockon:

ότι και νάχεις, θα μ΄αρέσει! :rockon: :rockon: :rockon:

αρκεί να φύγω από δω! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Θες να σου κρατάω τα οικονομικά σου?  :think:

μήπως να σου διώχνω τις κατσαρίδες απ το σπίτι με οικολογικά εντομοκτόνα?  :uglystupid:

αααα! ξέρω να φτιάχνω και κονσέρβες! Θα κάνουμε ακρίδες, σκορπιούς, σαλιγκάρια, φίδια, ελέφαντες κι ότι άλλο θες!

θα κατοχυρώσουμε τη φίρμα και ίσως να το κάνουμε και francise! πολλά λεφτά!

αν θες ξέρω και μολότοφ να κάνω (θα ξεψαχνήσω τα βιβλια μου απ το πανεπιστήμιο και κάτι θα βρεθεί), για τους ταραξίες!

να σου κουρεύω το γκαζόν, ποτίζω τα λουλούδια, βόλτα το σκύλο (αν δεν έχεις γκαζόν και σκύλο,  ... πάρε! :dancing:)

Τι άλλο θες?

Κάνω και το ladyboy (αλλά αυτό ξεφεύγει λίγο των σπουδών μου! :uglystupid:)

ΧΜΜΜΜΜ! μου τη βάρεσε νομίζω! :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Μεγάλο το στερητικό σύνδρομο!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
JAMES καλμα  παιδι μου καλμα θα σκεφτουμε κατι δεν θα σε αφησουμε σε αυτην την κατασταση , και λεγανε ορισμενοι οτι δεν προκαλει εθισμο        μπουρδες

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
JAMES καλμα  παιδι μου καλμα θα σκεφτουμε κατι δεν θα σε αφησουμε σε αυτην την κατασταση , και λεγανε ορισμενοι οτι δεν προκαλει εθισμο         μπουρδες

μπα! "σκληρό ναρκωτικό" έλεγε ο Κώστας Φ16!!!

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα στους συμπασχοντες...γυρισα μολις χθες...η πατταγια με <<ρουφηξε>> και δεν κινηθηκα παραπαπερα,αλλα δεν πειραζει...NEXT TIME!!!
Λοιπον κατω η κατασταση ειναι κλασσικο low season,οχι πολυ κοσμος αλλα αρκετος,ζωντανη μονο η walking street,το insomnia κλεινει νωρις γυρω στις τρεις, εχουνε γινει πεσιματα αρκετα ,απο αστυνομια τελευταια...οπως και στο παραλιακο δρομο...ανα δυο-τρεις μερες κυνηγανε τις κοπελες...
Ο καιρος ειναι σχετικα καλος,οχι τοσο ζεστος οπως τον απριλη,λιγοτερη συγκριτικα υγρασια,λιγο βροχερος ομως...τιποτα το φοβερο  ;)
Οι κοπελες φυσικα παντου,κυνηγουν το επομενο θηραμα και δεν ειναι καθολου ευκολο να αντισταθεις οσο κουρασμενος και αν νιωθεις.... :S :S :S
Με ορμητηριο φυσικα την soisix και με οδηγο τη καβλα να γευτω οσο περισσοτερα και ομορφοτερα πιπινακια περιπλανηθηκα επι 2 βδομαδες στους δρομους της παταγια,walking street,soi diana,soi2-3-4 second road,πηγα στο αγαπημενο μου angelwitch (onn καβλιτσα μου δεν σε πετυχα...γαμωτο),χαβαλεδιασα με τα κοριτσακια των gogo,marine και insomnia-τρελα μωρακια ( ο τονις εχει πεθανει...),εκανα τις περατζαδες μου στη soi6 και φροντιζα το επομενο μωρο-α να ειναι αν οχι καλυτερο-α, εφαμμιλο-α με το προηγουμενο-α... ;) ;) ;)
Λογω χαμηλης σεζον τα μωρακια ειναι πιο ανεκτικα με τις ανατολιτικες προτιμησεις φυσικα με ενα μικρο δωρακι...αλλα τι να το κανεις...τα μουνακια τους ειναι τοσο στενα... :dancing: :dancing: :dancing:
Μια μικρη επισημανση για οσους λατρεις του μασαζ...μην κανετε σε beach road,second road και στους καθετους...αν θελετε χωθειτε στα στενα αριστερα της soi diana...oil massage 2hr 350bt ;) ;) ;)
Τωρα επιστροφη στη καθημερινοτητα αλλα ΜΕ ΓΕΜΙΣΜΕΝΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ απο εικονες και αισθησεις,και ΑΔΕΙΕΣ απο δυναμεις... :S :S :S....ελπιζω το χειμωνα να τα καταφερω παλι αν και κατι με τραβα προς ανχελες μερια...αλλα ειναι και αυτη η NOI...η OUI...η ONN..η SOM...η..................
Παιδια οσοι δεν εχετε παει μην το πολυσκεφτεστε...καθε ωρα που περνα δεν ξαναγυρνα...αλλα στη πατταγια θα ξαναγυρισετε!!!

Επισκέπτης
pedia!!!!!!meta apo poly psaksimo telika kataliksa . poly kali ptisi den perimenis sxedon kathilou  sto doha. kai mono 447 euro ola mesa.me qatar 30 oct anaxorisi kai 15 nov epistrofi. ama mazeytoume 9 atoma pernoume ekptosi apo tin qatar logo group opios endiaferete pm na kliso omadiko ftino!

:offtopic:

πολυ καλη εταιρεια η Qatar

και η Ντοχα αν χρειαστει να μεινεις λιγες ωρες ειναι κούκλα!!!!!!
(αν και το αεροδρομιο δεν ειναι ο,τι καλυτερο δυστυχως..)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
:offtopic: :offtopic: :offtopic:

Moντς έχω το δικαίωμα να ενημερώσω για μια αγγελία που έχω βάλει εδώ:

για ένα αυτοκίνητο που πουλάω?

..μια και το threat έχει μεγάλη ...ακροαματικότητα!  :rockon: :rockon:

και είναι και το αγαπημένο μου (threat)!!!!    :smitten: :smitten: :smitten:

Ευχαριστώ για την κατανόηση!  :smitten:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σκορπιο4 πηδηξες καμια χωρις σιλικονη? :2funny: :2funny:

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τον Νοέμβριο είχα κατέβει για 10 μέρες πατταγια και έμενα σε ένα  κεντρικό ξενοδοχείο μαζί με την κοπέλα που με συντροφεύει το τελευταίο διάστημα. Την  επομένη μέρα  της άφιξης μου στο διπλανό δωμάτιο έφτασε ένας συμπατριώτης  το κατάλαβα γιατί συνεχώς μιλούσε δυνατά στο τηλέφωνο σε σημείο να ενοχλεί από την πρώτη στιγμή όλα τα κοντινά δωμάτια. Η όλη παρουσία του και  ο τρόπος του  με ξένισαν και έτσι δεν του μίλησα άλλωστε δεν έβλεπα να ταιριάζουν  τα ενδιαφέροντα  μας.
Από το βράδυ της πρώτης μέρας  επέλεξε να μείνει με μια κυρία της beach road και μάλιστα χωρίς αυτό να είναι  κάτι το μεμπτό  γούστα  είναι αυτά  μεγάλης ηλικίας  το γιατί το τονίζω  θα δείτε παρακάτω.
Οι καυγάδες  ήταν συνεχείς  και η εμφάνιση του γενικά δεν τιμούσε την φυλή μας ( οι λαστιχένιες παντόφλες  και μάλιστα μισοφαγωμένες  ήταν σήμα κατατεθέν . όπως και η  χαρακτηριστική οσμή της απλυσιάς που το συνόδευε όσες φορές έτυχε να μπούμε μαζί στο ασανσέρ. όλες τις μερες που έμεινα εκεί ήταν με την συγκεκριμένη κυρία συνεχώς.
Θα μου πείτε που είναι το παράξενο  ; πουθενά μέχρι εδώ
Με  το συγκεκριμένο κύριο έτυχε να συνταξιδεύουμε  στη επιστροφή  και  έτυχε σαν καπνιστές και οι δυο να βρισκόμαστε  στη είσοδο 4  για το καθιερωμένο τσιγαράκι  εγώ η κοπέλα που με συνόδευε  ο εν λόγο κύριος και κάποιοι άλλοι έλληνες που προφανώς είχαν έρθει από άλλους προορισμούς  και συνταξίδευαν μαζί μας στην επιστροφή. 
Εκεί αρχίζουν τα ευτράπελα  αφού  ο εν λόγο κύριος άρχισε να δείχνει στους υπόλοιπους  φωτογραφίες από την  φωτογραφική του μηχανή  κοριτσιών  από τον δρόμο με  ρούχα του σχολείου από καταστήματα  και γενικά  όχι κορίτσια από τα μπαρ αλλά  περαστικά στο δρόμο σε διάφορες δραστηριότητες. Με την χαρακτηριστική φράση αυτήν την  γα..σα αυτήν  την εσκ..ααα και άλλα τέτοια. Η σύντροφος μου δεν μιλά βέβαια ελληνικά αλλά κουτή δεν είναι. κάποια στιγμή ο εν λόγο κύριος  μπήκε μέσα  για να παραδώσει τις αποσκευές του  και εκείνη την ώρα  κάποιος από την παρέα των υπολοίπων ελλήνων άρχισε να μιλά  αγγλικά με κάποιον κύριο εκεί  μόλις  η σύντροφος μου κατάλαβε ότι ξέρει αγγλικά  τον πλησίασε  και  του εξιστόρησε τα πάντα γενικά με τον συγκεκριμένο κύριο.  Για την  συμβίωση του με την  ηλικιωμένη κυρία, την καθαριότητα του και ότι ούτε στη φαντασία του  δεν είχε κάνει τίποτα με τα κορίτσια των φωτογραφιών , πως όλα αυτά δεν τιμούν τον ίδιο αλλά ούτε και την χώρα της  άλλα δεν τιμούν και την δικιά μας και πως από τη συναναστροφή της με άλλους έλληνες φίλους μου είχε σχηματίσει μια άλλη εντύπωση.

Τα παιδιά προς τιμή τους της ζήτησαν συγγνώμη για  την συμπεριφορά του εν λόγο κυρίου και την διαβεβαίωσαν ότι αποτελεί εξαίρεση.
Μετά από αυτό απομακρυνθήκαμε λίγο  γιατί η ατμόσφαιρα δεν ήταν η καλύτερη.
Σε λίγο γύρισε ο συγκεκριμένος κύριος  για να κάνει το τσιγαράκι του  και το τι ακλούθησε το τι δούλεμα έπεσε δεν λέγεται  το ίδιο έγινε και στο αεροπλάνο μέχρι την Αθήνα  μια και έτυχε να κάθεται 2  θέσεις πίσω μου.
Του μίλησα μόνο όταν κατεβήκαμε στο Βενιζέλος  και  άκαπνοι τόσες ώρες βγήκαμε βολίδα όλοι για  τσιγάρο και του είπα μόνο ότι είναι ντροπή και δεν κάνουμε καλό ούτε στον εαυτό μας ούτε στους άλλους άλλωστε ότι κάνει ο καθένας το κάνει για πάρτι του και δεν το  κάνει για να διαφημιστεί
  Κάποιοι τέτοιοι γράφουν καμία φορά στο φόρουμ και τι αποκυήματα φαντασίας έχω διαβάσει δεν λέγετε  και καλά αυτός είχε πάει και κάτω άλλοι όμως μπορεί  ούτε  στο  Βενιζέλος μπορεί να μην έχουν πάει αλλά και άποψη έχουν και συμβουλές δίνουν

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δωσαμε παλι το σημα κατατεθεν του ελλεινοελληνα...καλα κανω και ψαχνω ξεν/δοχεια μακρια απο ελληναραδες φτανει που τους τρωμε εδω στη μαπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom