Καλησπερα στους συμπασχοντες...γυρισα μολις χθες...η πατταγια με <<ρουφηξε>> και δεν κινηθηκα παραπαπερα,αλλα δεν πειραζει...NEXT TIME!!!
Λοιπον κατω η κατασταση ειναι κλασσικο low season,οχι πολυ κοσμος αλλα αρκετος,ζωντανη μονο η walking street,το insomnia κλεινει νωρις γυρω στις τρεις, εχουνε γινει πεσιματα αρκετα ,απο αστυνομια τελευταια...οπως και στο παραλιακο δρομο...ανα δυο-τρεις μερες κυνηγανε τις κοπελες...
Ο καιρος ειναι σχετικα καλος,οχι τοσο ζεστος οπως τον απριλη,λιγοτερη συγκριτικα υγρασια,λιγο βροχερος ομως...τιποτα το φοβερο ;)
Οι κοπελες φυσικα παντου,κυνηγουν το επομενο θηραμα και δεν ειναι καθολου ευκολο να αντισταθεις οσο κουρασμενος και αν νιωθεις.... :S :S :S
Με ορμητηριο φυσικα την soisix και με οδηγο τη καβλα να γευτω οσο περισσοτερα και ομορφοτερα πιπινακια περιπλανηθηκα επι 2 βδομαδες στους δρομους της παταγια,walking street,soi diana,soi2-3-4 second road,πηγα στο αγαπημενο μου angelwitch (onn καβλιτσα μου δεν σε πετυχα...γαμωτο),χαβαλεδιασα με τα κοριτσακια των gogo,marine και insomnia-τρελα μωρακια ( ο τονις εχει πεθανει...),εκανα τις περατζαδες μου στη soi6 και φροντιζα το επομενο μωρο-α να ειναι αν οχι καλυτερο-α, εφαμμιλο-α με το προηγουμενο-α... ;) ;) ;)
Λογω χαμηλης σεζον τα μωρακια ειναι πιο ανεκτικα με τις ανατολιτικες προτιμησεις φυσικα με ενα μικρο δωρακι...αλλα τι να το κανεις...τα μουνακια τους ειναι τοσο στενα...
Μια μικρη επισημανση για οσους λατρεις του μασαζ...μην κανετε σε beach road,second road και στους καθετους...αν θελετε χωθειτε στα στενα αριστερα της soi diana...oil massage 2hr 350bt ;) ;) ;)
Τωρα επιστροφη στη καθημερινοτητα αλλα ΜΕ ΓΕΜΙΣΜΕΝΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ απο εικονες και αισθησεις,και ΑΔΕΙΕΣ απο δυναμεις... :S :S :S....ελπιζω το χειμωνα να τα καταφερω παλι αν και κατι με τραβα προς ανχελες μερια...αλλα ειναι και αυτη η NOI...η OUI...η ONN..η SOM...η..................
Παιδια οσοι δεν εχετε παει μην το πολυσκεφτεστε...καθε ωρα που περνα δεν ξαναγυρνα...αλλα στη πατταγια θα ξαναγυρισετε!!!