Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Βλέπω το thread είναι ζωντανό (παρ'ότι Αύγουστος) και χαίρομαι. Και αρκετά άτομα που πάνε κάτω γράφουν αναλυτικά τις εμπειρίες τους. Εύγε σ' αυτούς. Μην ακούτε για γρίππες κ.λ.π. , η Ταϋλάνδη για διακοπές είναι παράδεισος , όποιος μπορεί να πάει ας μη χάνει ευκαιρεία. Εγώ θα είμαι κάτω το Σεπτέμβριο.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα κύριοι και απο εμένα..Τέτοια περιγραφή είχα να διαβάσω πολύ καιρό..Συγκεκριμενα απο τις ένδοξες μέρες του Φ16 που όταν ξεκίναγες να διαβάσεις τα κείμενα του σε ταξίδευαν μάζι τους..

Ευγε scorpios4!

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
A.. και να μην ξεχάσω ότι κατα την διάρκεια της ανάγνωσης το πουλί μου πρήστηκε .....

τελικως τα κειμένα σου είναι αφροδισιακα

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Thanks scorpios γαμάτες περιγραφές...μας έπρηξες... ;)αντε καμμιά εκατοστή μείνανε... :dancing:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε djzan λιγες μερες μεινανε ακομα.....απλα βαζω τις φωτογραφιες για να "μπω" στο κλιμα που θα συναντησω.........και επισης ακολουθησα και την συμβουλη σου και εκλεισα στο bayresort.....Πιστευω οτι θα περασω καλα(θα συναντησω κατω και αλλους συναγωνιστες και συνελληνες)....

Θέλω και γω θείε Λάκηηηηηηη!!!!!!!!!!!!    :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Βάλε με στη βαλίτσα σου!!!!!!!!!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δέκα ωρίτσες είναι! Θα αντέξω!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εδώ δεν βλέπω να την παλεύω.............. :headbang:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Θέλω Πατάγια!!!!

Θέλω Πατάγια!!!!

Θέλω Πατάγια!!!!

Θέλω Πατάγια!!!!

Θέλω Πατάγια!!!!

Θέλω Πατάγια!!!!

Θέλω να φύγω από δωωωωω!!!! :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :headbang:

Α ρε άτιμες παλιοσειρές!!!!! >:( >:( >:( >:( >:(

Όταν έλεγα ΄ρίξτε καμιά ιδέα :helpplea: :helpplea: :helpplea:να μείνω για κάνα δυο χρονάκια, με δουλεύατε!!!

Πού είσαι Κόσα????

Ανοίγουμε κάνα περίπτερο??? :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αφου ξεκουράστηκα αρκετά ήρθε η ώρα να περιγράψω τις εμπειρίες μου...

Το Ταξίδι : .....

..... Η καλύτερη τακτική είναι να το παίξεις δυσαρεστημένος και να κάνεις πως φεύγεις σίγουρα θα σε σταματήσει και θα σου προτείνει ακόμα πιο χαμηλή τιμή.

Ναι παίξε και συ με τον πόνο μου τώρα!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Καλά να περνάς φιλαράκι! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:  ;)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Φαντομάαααα!

Κανέναν υπάλληλο περιπτέρου θες???? :2funny:

Κάνα "φιλιππινέζο", μπειμπι σίτερ, παιδί για τα θελήματα?  :uglystupid:

Αχ! τόξερα ότι δεν ΄θα την παλαίψω στην επιστροφή!!

Θα κοιμάμαι και έξω Φαντομά! :grin:

Να βλέπω και τα αστέρια!  :tits2: :tits2: :tits2:

Πάντως αν φουντάρω θα έχω εκπληρώσει το πιο μεγάλο μου όνειρο των τελευταίων 2 χρόνων: να βρεθώ στην Ταϋλάνδη

(έστω και στην Πατάγια που δεν πολυγουστάρεις ;))

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
βλεπω ακολουθουν πολλοι την προταση μου για pattaya bay resort!!!  :dancing:
οσοι δεν θελετε πρωινο μπορειτε να πληρωνετε 100μπατ λιγοτερο.
και να δωσετε χαιρετισματα στα κοριτσια της ρεσεψιον (ειδικα στην goke) απο τον john from greece!  :2funny:

Αν τα δωσουμε, θα μας "προσεξουν" περισσοτερο??? ;) ;) ;) ;)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
James......μην εισαι πλεονεκτης!!!!τωρα μολις ηρθες απο κατω.........αλλωστε η αναμονη σε "φταιχνει" πιο ωραια την επομενη φορα....

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
φιλε Σκορπιε,η περιγραφη σου ειναι  :rockon: :rockon: :rockon:

Να'σαι καλα...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Ηρθε η ωρα για τις "συνηθισμενες" πλεον φωτογραφιες......

Αφιερωμενες σ'ολους σας και ιδιαιτερα στους James,Fisarmonikas,djzan

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
nit%20jan%2006.JPG

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις έκλεισα αεροπορικά με Qatar, 480 ευρώ. Πετάω 1 Οκτωβρίου, επιστρέφω στις 31. Πρώτη στάση Pattaya και μετά βλέπουμε. Ξενοδοχεία δεν έχω κλείσει ακόμα, κοιτάζω κάτι προς 3-4στερο με free internet και φυσικά joiners free. Κάθε εισήγηση δεκτή!
Και φυσικά όποια παλικάρια θα είναι κάτω τον Οκτώβριο, θα χαρώ πολύ να βρεθούμε!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Φαντομάαααα!

Κανέναν υπάλληλο περιπτέρου θες???? :2funny:

Κάνα "φιλιππινέζο", μπειμπι σίτερ, παιδί για τα θελήματα?  :uglystupid:

Αχ! τόξερα ότι δεν ΄θα την παλαίψω στην επιστροφή!!

Θα κοιμάμαι και έξω Φαντομά! :grin:

Να βλέπω και τα αστέρια!  :tits2: :tits2: :tits2:

Πάντως αν φουντάρω θα έχω εκπληρώσει το πιο μεγάλο μου όνειρο των τελευταίων 2 χρόνων: να βρεθώ στην Ταϋλάνδη

(έστω και στην Πατάγια που δεν πολυγουστάρεις ;))
James θυμαμαι που ειχες γραψει οτι εισαι των θετικων επιστημων αλλα δεν ξερω αν θα σου αρεσει αυτο που εχω στο μυαλο μου και μαλλον θα πρεπει να μεινεις ΒΚΚ. Σορρυ δεν μπορουμε να τα χουμε και ολα αλλα θα πεταγεσαι Παταγια τα σαββατοκυριακα η και αυθημερον  :fuck2:  Σου ετοιμαζω λαμπρη καριερα ανωτερη του περιπτερα  :2funny: 
ρε καλυτερα τουριστες ρεεεε θα θα βαρεθειτε αν τα εχετε συνεχεια ρεεεεεεεεεε!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μόλις έκλεισα αεροπορικά με Qatar, 480 ευρώ. Πετάω 1 Οκτωβρίου, επιστρέφω στις 31. Πρώτη στάση Pattaya και μετά βλέπουμε. Ξενοδοχεία δεν έχω κλείσει ακόμα, κοιτάζω κάτι προς 3-4στερο με free internet και φυσικά joiners free. Κάθε εισήγηση δεκτή!
Και φυσικά όποια παλικάρια θα είναι κάτω τον Οκτώβριο, θα χαρώ πολύ να βρεθούμε!

ενα μηνα κατω??? αυτα ειναι!!!  :dancing:
για ξενοδοχειο σου συστηνω pattaya bay resort! (μην ακουσω κατι... δεν παιρνω ποσοστα.  :tickedoff:)
σκεφτομαι για οκτωμβριο η νοεμβριο... ακομα δεν εχω αποφασισει, αλλα μεχρι τοτε θα σε ενημερωσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom