ο ντοντορ μαλλον.
αν αναφερεσε για τον ντοκτορ τιλακ, εκει τον γνωρισα τον φεβρουαριο.
ο ντοντορ μαλλον.
Φιλε djzan λιγες μερες μεινανε ακομα.....απλα βαζω τις φωτογραφιες για να "μπω" στο κλιμα που θα συναντησω.........και επισης ακολουθησα και την συμβουλη σου και εκλεισα στο bayresort.....Πιστευω οτι θα περασω καλα(θα συναντησω κατω και αλλους συναγωνιστες και συνελληνες)....
Αφου ξεκουράστηκα αρκετά ήρθε η ώρα να περιγράψω τις εμπειρίες μου...
Το Ταξίδι : .....
..... Η καλύτερη τακτική είναι να το παίξεις δυσαρεστημένος και να κάνεις πως φεύγεις σίγουρα θα σε σταματήσει και θα σου προτείνει ακόμα πιο χαμηλή τιμή.
βλεπω ακολουθουν πολλοι την προταση μου για pattaya bay resort!!!
οσοι δεν θελετε πρωινο μπορειτε να πληρωνετε 100μπατ λιγοτερο.
και να δωσετε χαιρετισματα στα κοριτσια της ρεσεψιον (ειδικα στην goke) απο τον john from greece!
Laki απο σημερα μπηκαμε στην τελικη 10αδα και μετραμε 9+1.
Παταγιακαρα ολε.
James θυμαμαι που ειχες γραψει οτι εισαι των θετικων επιστημων αλλα δεν ξερω αν θα σου αρεσει αυτο που εχω στο μυαλο μου και μαλλον θα πρεπει να μεινεις ΒΚΚ. Σορρυ δεν μπορουμε να τα χουμε και ολα αλλα θα πεταγεσαι Παταγια τα σαββατοκυριακα η και αυθημερον Σου ετοιμαζω λαμπρη καριερα ανωτερη του περιπτεραΦαντομάαααα!
Κανέναν υπάλληλο περιπτέρου θες????
Κάνα "φιλιππινέζο", μπειμπι σίτερ, παιδί για τα θελήματα?
Αχ! τόξερα ότι δεν ΄θα την παλαίψω στην επιστροφή!!
Θα κοιμάμαι και έξω Φαντομά!
Να βλέπω και τα αστέρια!
Πάντως αν φουντάρω θα έχω εκπληρώσει το πιο μεγάλο μου όνειρο των τελευταίων 2 χρόνων: να βρεθώ στην Ταϋλάνδη
(έστω και στην Πατάγια που δεν πολυγουστάρεις ;))
Μόλις έκλεισα αεροπορικά με Qatar, 480 ευρώ. Πετάω 1 Οκτωβρίου, επιστρέφω στις 31. Πρώτη στάση Pattaya και μετά βλέπουμε. Ξενοδοχεία δεν έχω κλείσει ακόμα, κοιτάζω κάτι προς 3-4στερο με free internet και φυσικά joiners free. Κάθε εισήγηση δεκτή!
Και φυσικά όποια παλικάρια θα είναι κάτω τον Οκτώβριο, θα χαρώ πολύ να βρεθούμε!