lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Djzan από ποιο site διαβασες reviews;
ποτε ρε φιλε, τα γουστα μου σε μπιμπελο ειναι ακραια,ο πιπι ξερει, κανενα τραβελακι εκει δεν ειναι τοσο κοντο και τοσο μπιμπελο που να με ξεγελασει, ετσι παντα τα εντοπιζα, οσο ομορφα και να ναι κανουν μπαμ, μπαμ , μπαμ, απλα οσοι τα γαμανε λενε μετα οτι την πατησαν για να χρυσωσουν το χαπι, οσο για τις πιπες που κανουν ειναι μαλλον μυθος.
μια φορα ηταν ενα στην πιτσα χατ και ηταν σουπερ, τοσο σουπερ που δεν καταλαβαινα αν οντως ηταν η δεν ηταν, αλλα τοσο σουπερ που λες δε γαμιεται αν φυσικα το ειχε κομενο, αλλα απλα το ζαχαρωνα για ειχα τιλακ απο κοντα και ειναι και λιγο ξεφτιλα να την πεφτεις σε εργαζομενες στην πατταγια, μην διαφωνισετε , ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ.
οταν κανεις μπαμ οτι εισαι σεξοτουριστας δεν πρεπει να ενοχλεις τους εργαζομανους,
επισης φιλε james εχω γραψει παλια και πιστευω οτι συμφωνουν πολλοι εδω μεσα, οτι ειναι καταπτυστος ο μπατερφλαι, σε αυτη την πολη που γινεται χαμος η λεξη "μονογαμικοτητα" εχει χωρο.
αρα οσο ειμαστε με μια δεν προσπαθουμε να γαμησουμε και την συγκατοικο της-αδελφη της-φιλη της-ξαδελφη της κτλ. ουτε καν σε κοπελα απο ιδιο μπαρ.
εχω γραψει για το περιφρονητικο χαμογελο που εισπρατει ο μπατερφλαι, και μην ξεχνατε η περιφρονηση εκει εκφραζεται με χαμογελο.
φαντομα ακομα περιμενω
επισης φιλε james εχω γραψει παλια και πιστευω οτι συμφωνουν πολλοι εδω μεσα, οτι ειναι καταπτυστος ο μπατερφλαι, σε αυτη την πολη που γινεται χαμος η λεξη "μονογαμικοτητα" εχει χωρο.
αρα οσο ειμαστε με μια δεν προσπαθουμε να γαμησουμε και την συγκατοικο της-αδελφη της-φιλη της-ξαδελφη της κτλ. ουτε καν σε κοπελα απο ιδιο μπαρ.
εχω γραψει για το περιφρονητικο χαμογελο που εισπρατει ο μπατερφλαι, και μην ξεχνατε η περιφρονηση εκει εκφραζεται με χαμογελο.
Djzan εκεί δεν παίζει reception ;
Αν μπορείς ρε φίλε βάλε μου το link με τα reviews
thanks
Για δειτε μια "γκομενα" με
αλλά με παρέσυραν κι αυτές ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
δε φταίω μόνο εγώ!!!
puket και pattaya δεν υπάρχει δίκια μου και δίκια σου ...(Κομμουνισμός!Κοινοκτημοσύνη)η "δικιά" σου?
puket και pattaya δεν υπάρχει δίκια μου και δίκια σου ...(Κομμουνισμός!Κοινοκτημοσύνη)
Φίλε djzan έχω ξαναπαει για ένα μήνα
αλλά γι 40 μέρες που θα καθισω το pattaya bay θα θελει παρά πολλά
οπότε ψάχνω κάτι απλό και * καθαρό*
ευχαριστώ φίλε
για λόγους συντομία λοιπόν αρραβωνιαστικιάτροπος του λεγειν... με την "δικια μου" ημασταν 12μερες μαζι... να γραφω συνεχεια: με την γκομενα που ημασταν 12μερες μαζι???
low season = 14.900 + κανα 2000 για ρευμα + 300 για νερο = 17200/30 μερες = 573μπατ!