lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Μαγκες...μολις γυρισα...
Για αυτο πιανουμε φιλιες με την ασφαλεια του ξεν/δοχειου και με ενα μικρο φιλοδωρημα εχεις το κεφαλι σου ησυχο και αυτοι/ες θα τρωνε πορταΠαιδιά τι πιστεύετε;Είναι ντροπή να ρωτάς την άλλη αν είναι lady boy?υπάρχει περίπτωση να σου την πεί;Να αρπάξεις και καμμιά σφαλιάρα που λένε;Πέρσι ας πούμε,παίδες,την πάτησα με μια που μου το πε μετά απο πολλή...ώρα...ευτυχώς δεν κάναμε κάτι άλλο πέρα απο το...κλασικό... απο την άλλη αλλες 2 μου το πανε στο δρόμο οτι ξέρεις είμαι lady boy...
Νέες αιώνιες απορίες. Τα περδίκια δεν αρρωσταίνουν ποτέ? Που είναι ο Βρόντος? Ποιον κέρδισε τελικά η Χαβάη 5-0?Τριολε με λεσβιακο γινεται???
καλοσωρισες φιλαρακο στα πατρια εδαφοι.σε καταλαβαινω δεν ηθελες με τιποτα να γυρισεις πισω.αααααααααααχ αυτη η ταυλανδη.Καλησπέρα σε όλους μόλις γύρισα από τα πέρα μέρη… 2η φορά στην Ταϊλάνδη. Εμπειρία μοναδική για 2 εβδομάδες έκανα όσο περισσότερα μπορούσα , περιπλανήθηκα στα soi της sukhumvit street, ταξίδεψα στην ύπαιθρο της χώρας κολύμπησα στα καταπράσινα νερά των πιπι, έκανα τσάρκες στα μπαρ και στα “ιδρύματα” της walking street, ήμουνα μπατερφλαι στην Μπανγκόγκ και στη πατάγια και είχα τίλακ στο Πουκέτ. Δοκίμασα για πρώτη φορά ακόμαα και ladyboy (εγχειρισμένο). Θα προσπαθήσω να μεταφέρω τις εμπειρίες μου συνοπτικά , για να μην κουράζω τους παλιούς, για αυτούς που θα ταξιδέψουν εκεί. Είναι προσωπικές εμπειρίες και εκτιμήσεις και δεν διεκδικώ το αλάνθαστο του Πάπα και ούτε τις μεταφέρω για να το παίξω κάποιος και να συγκριθώ με άλλους για το ποίος την έχει πιο μεγάλη… Σταδιακά όμως γιατί ακόμα υπάρχει κούραση από το ταξίδι.
Καλησπέρα σε όλους μόλις γύρισα από τα πέρα μέρη… 2η φορά στην Ταϊλάνδη. Εμπειρία μοναδική για 2 εβδομάδες έκανα όσο περισσότερα μπορούσα , περιπλανήθηκα στα soi της sukhumvit street, ταξίδεψα στην ύπαιθρο της χώρας κολύμπησα στα καταπράσινα νερά των πιπι, έκανα τσάρκες στα μπαρ και στα “ιδρύματα” της walking street, ήμουνα μπατερφλαι στην Μπανγκόγκ και στη πατάγια και είχα τίλακ στο Πουκέτ. Δοκίμασα για πρώτη φορά ακόμαα και ladyboy (εγχειρισμένο). Θα προσπαθήσω να μεταφέρω τις εμπειρίες μου συνοπτικά , για να μην κουράζω τους παλιούς, για αυτούς που θα ταξιδέψουν εκεί. Είναι προσωπικές εμπειρίες και εκτιμήσεις και δεν διεκδικώ το αλάνθαστο του Πάπα και ούτε τις μεταφέρω για να το παίξω κάποιος και να συγκριθώ με άλλους για το ποίος την έχει πιο μεγάλη… Σταδιακά όμως γιατί ακόμα υπάρχει κούραση από το ταξίδι.
ετσι απο περιεργεια ε???καλωσορισες και περιμενουμε εμπειριες, ισως και καμια φωτο αν θελεις ν'ανεβασεις. μ'ενδιαφερει να δω καμια φωτο απο το ladyboy!
τραβελια με προσοντα δηλαδη.ισως και καμια φωτο αν θελεις ν'ανεβασεις. μ'ενδιαφερει να δω καμια φωτο απο το ladyboy!
τραβελια με προσοντα δηλαδη.
ετσι απο περιεργεια ε???
δηλαδη χωρις προσονταεγχειρισμενο ομως!!!
απο περιεργεια θα πηγαινες και με ταιλανδεζικο σκυλο?οχι απο περιεργεια γιατι και'γω εχω παει με 2 ladyboys αλλα δεν ηταν εγχειρισμενα!
απο περιεργεια θα πηγαινες και με ταιλανδεζικο σκυλο?
εχω ακουσει οτι υπαρχουν ακρες για τετοια γουστα, εχω ακουσει και για τριολε με ελεφαντες, σαντουιτς λεγεται