Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
PDVD_131.JPG

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά τι πιστεύετε;Είναι ντροπή να ρωτάς την άλλη αν είναι lady boy?υπάρχει περίπτωση να σου την πεί;Να αρπάξεις και καμμιά σφαλιάρα που λένε;Πέρσι ας πούμε,παίδες,την πάτησα με μια που μου το πε μετά απο πολλή...ώρα...ευτυχώς δεν κάναμε κάτι άλλο πέρα απο το...κλασικό... :pipa1: απο την άλλη αλλες 2 μου το πανε στο δρόμο οτι ξέρεις είμαι lady boy...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Παιδιά τι πιστεύετε;Είναι ντροπή να ρωτάς την άλλη αν είναι lady boy?υπάρχει περίπτωση να σου την πεί;Να αρπάξεις και καμμιά σφαλιάρα που λένε;Πέρσι ας πούμε,παίδες,την πάτησα με μια που μου το πε μετά απο πολλή...ώρα...ευτυχώς δεν κάναμε κάτι άλλο πέρα απο το...κλασικό... :pipa1: απο την άλλη αλλες 2 μου το πανε στο δρόμο οτι ξέρεις είμαι lady boy...
Για αυτο πιανουμε φιλιες με την ασφαλεια του ξεν/δοχειου και με ενα μικρο φιλοδωρημα εχεις το κεφαλι σου ησυχο και αυτοι/ες θα τρωνε πορτα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ασε που για ποιον εχει παει 1-2 φορες και πανω τις ξεχωριζει

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αν δειτε μια πολυ ομορφη να εχετε υποψιες οτι ειναι ladyboy!  ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τριολε με λεσβιακο γινεται???Αν εχει κανει καποιος ας πει... :huh: :huh: :huh:

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους μόλις γύρισα από τα πέρα μέρη… 2η φορά στην Ταϊλάνδη. Εμπειρία μοναδική για 2 εβδομάδες έκανα όσο περισσότερα μπορούσα , περιπλανήθηκα στα soi  της sukhumvit street, ταξίδεψα στην ύπαιθρο της χώρας κολύμπησα στα καταπράσινα νερά των πιπι, έκανα τσάρκες στα μπαρ και στα “ιδρύματα” της walking street, ήμουνα μπατερφλαι στην Μπανγκόγκ και στη πατάγια και είχα τίλακ στο Πουκέτ. Δοκίμασα για πρώτη φορά ακόμαα και ladyboy (εγχειρισμένο). Θα προσπαθήσω να μεταφέρω τις εμπειρίες μου συνοπτικά , για να μην κουράζω τους παλιούς, για αυτούς που θα ταξιδέψουν εκεί. Είναι προσωπικές εμπειρίες και εκτιμήσεις και δεν διεκδικώ το αλάνθαστο του Πάπα και ούτε τις μεταφέρω για να το παίξω κάποιος και να συγκριθώ με άλλους για το ποίος την έχει πιο μεγάλη… Σταδιακά όμως γιατί ακόμα υπάρχει κούραση από το ταξίδι.

KohChangianos

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους μόλις γύρισα από τα πέρα μέρη… 2η φορά στην Ταϊλάνδη. Εμπειρία μοναδική για 2 εβδομάδες έκανα όσο περισσότερα μπορούσα , περιπλανήθηκα στα soi  της sukhumvit street, ταξίδεψα στην ύπαιθρο της χώρας κολύμπησα στα καταπράσινα νερά των πιπι, έκανα τσάρκες στα μπαρ και στα “ιδρύματα” της walking street, ήμουνα μπατερφλαι στην Μπανγκόγκ και στη πατάγια και είχα τίλακ στο Πουκέτ. Δοκίμασα για πρώτη φορά ακόμαα και ladyboy (εγχειρισμένο). Θα προσπαθήσω να μεταφέρω τις εμπειρίες μου συνοπτικά , για να μην κουράζω τους παλιούς, για αυτούς που θα ταξιδέψουν εκεί. Είναι προσωπικές εμπειρίες και εκτιμήσεις και δεν διεκδικώ το αλάνθαστο του Πάπα και ούτε τις μεταφέρω για να το παίξω κάποιος και να συγκριθώ με άλλους για το ποίος την έχει πιο μεγάλη… Σταδιακά όμως γιατί ακόμα υπάρχει κούραση από το ταξίδι.
καλοσωρισες φιλαρακο στα πατρια εδαφοι.σε καταλαβαινω δεν ηθελες με τιποτα να γυρισεις πισω.αααααααααααχ αυτη η ταυλανδη.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

καλωσορισες και περιμενουμε εμπειριες, ισως και καμια φωτο αν θελεις ν'ανεβασεις. μ'ενδιαφερει να δω καμια φωτο απο το ladyboy!  :boobies:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οχι απο περιεργεια γιατι και'γω εχω παει με 2 ladyboys αλλα δεν ηταν εγχειρισμενα!
απο περιεργεια θα πηγαινες και με ταιλανδεζικο σκυλο?
εχω ακουσει οτι υπαρχουν ακρες για τετοια γουστα, εχω ακουσει και για τριολε με ελεφαντες, σαντουιτς λεγεται :2funny: :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
απο περιεργεια θα πηγαινες και με ταιλανδεζικο σκυλο?
εχω ακουσει οτι υπαρχουν ακρες για τετοια γουστα, εχω ακουσει και για τριολε με ελεφαντες, σαντουιτς λεγεται :2funny: :2funny:

μαλλον δεν καταλαβες. ο αλλος με ρωτησε απο περιεργεια? και'γω του απαντησα οχι. γιατι πολυ απλα εχω παει με 2. απλα θελω να δω αν ηταν ομορφη.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Γεια σας σύντροφοι (Παταγιανοί και μη) Ταϋλανδοφάγοι!!!

Φίλε σκορπιέ καλώς ήρθες!

ελπίζω να συνέλθεις γρήγορα (γιατί εγώ ακόμα!! συνεχίζονται και τα στραπάτσα!)

Αλήθεια Κώστα Φ16 εσύ τόσες φορές που έχεις πάει, με ladyboy δεν πήγες ποτέ?

ούτε από περιέργια?

εγώ πάντως για να πω την αλήθεια πες ο ένας πες ο άλλος, αν ξαναπάω ποτέ σκέφτομαι να το

δοκιμάσω, να δω τι στο καλό κάνουν καλύτερα!(που δεν το πιστεύω δηλ αλλά λέμε....)

Εσένα δε σού χει μείνει απωθημένο ας πούμε? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom