έτσι εξηγούνται όλα!!!!!ο πιπινο στο πρωτο ταξιδι ειχε καψουρα με ενα κοντο και εκτοτε ολα του φταινε, και θα εξακολουθησουν να του φταινε μεχρι να "αποκατασταθει πληρως".
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Και όσον αφορά το χρώμα στα καλά μασατζίδικα κυριαρχεί το λευκό.
Επισκέφθηκα τα Copacabana, Plaza, Nataree, Tharnthong και οι μελαψές εκεί ήταν ανύπαρκτες έως ελαχιστότατες.
Βρε μανία με το λευκό!
Αφού είπαμε όλη η αξία είναι κ-α-μ!!!
Πάντως χωρίς πλάκα (και θα συμφωνήσω με τον ΚώσταΦ16) ένα ασπριδερό που πήγα με χάλασε λιγάκι
Αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά!
KohChangianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε παρακαλω μην συγκρινεις την ελληνιδα με την αλβανιδα.ντροπη. Θα σου πω εγω πως θα τις ξεχωρισει. Απο το κουτελο...χα χα χα Μην με ρωτησεις πια εχει πιο μεγαλο?Όσοι γράφουν τα αντίθετα είναι σαν να ισχυρίζονται πως μπορεί να έρθει στην Ελλάδα ένας Ταϊλανδός τουρίστας για πρώτη φορά και να είναι σε θέση να ξεχωρίσει την Ελληνίδα από την Αλβανίδα μετανάστρια από την προφορά (ενώ δεν καταλαβαίνει γρι ελληνικά) ή από την φυσιογνωμία.
Δεν διαφωνούμε καθόλου. Οι χώροι αυτοί είναι απρόσιτοι για την μεγάλη μάζα επειδή οι πολλοί δεν είναι διατεθειμένοι να χώσουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Δεν είναι απρόσιτοι επειδή είναι ανεπιθύμητοι οι φαράνγκς ή είναι άγνωστες οι διευθύνσεις.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Δε σε παρεξηγω Κωστα μου ποτε και το ξερεις...
Οσον αφορα τις "καψουρες" με Ταυλανδες...τις εχω κοψει εδω και καιρο...
Επαθα και εμαθα... ;)
Οσον αφορα τις "καψουρες" με Ταυλανδες...τις εχω κοψει εδω και καιρο...
Επαθα και εμαθα... ;)
giannis_iraklio
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν διαφωνούμε καθόλου. Οι χώροι αυτοί είναι απρόσιτοι για την μεγάλη μάζα επειδή οι πολλοί δεν είναι διατεθειμένοι να χώσουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Δεν είναι απρόσιτοι επειδή είναι ανεπιθύμητοι οι φαράνγκς ή είναι άγνωστες οι διευθύνσεις.
[/quote]
ποια ειναι ρε παιδια αυτα τα hi μαγαζια ....ας ενημερωσει καποιος και εμας τους νεους!!!!!!
παντως εγω εχω κατεβει δυο φορες κατω .... την πρωτη φορα εζησα πραγματκα ενα ονειρο , ενα παραμυθι ...τη δευτερη φορα ηξερα που παω και πως ολο το ςκηνικο με τα κοριτσια και τις αγαπες και τα κλαματα ειναι παραμυθι ...αλλα ειχα την διαθεση να το ζησω χωρις να το ψαχνω πολυ και περασα και παλι υπεροχα.
ετοιμαζομαι να κατεβω παλι το χειμωνα και μακαρι να με παραμυθιασουν .ολα τα μωρακια τησ ταυλανδης ....δεν θα με χαλασει καθολου.
να εχουμε παντα στο μυαλο μας οτι ενω εμεις διασκεδαζουμε αυτες την ιδια ωρα δουλευουν ...και ετσι υποχρεωτικα μασ βλεπουν σαν μεσο αποκτησης χρηματος και τιποτα παραπανω..ολα τα αλλα ειναι παραμυθι που ...η το τρως και περνας καλα η ... ψαχνεσαι και γκρινιαζεις με αποτελεσμα να χανεισ την μαγεια .
περιμενω απο κανενα παλιο πληροφοριες για τα καλα μαγαζια σε παταγια και βκκ
Κοιτα..Το γεγονος οτι ειμαι απο τα παλια "ενεργα" μελη του συγκεκριμενου τοπικ,δε σημαινει πως ειμαι και "παλιος" στη ταυλανδη...
Συνολο εχω κατσει 50 μερες ολες κι ολες...
Η Ταυλανδη,ΠΟΤΕ δεν θα πεθανει μεσα μου γιατι εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια στη χωρα αυτη...
Απλα θα περιοριστω πιο πολυ στη πρωτευουσα,που κατα γενικη ομολογια εχει το υψηλοτερο επιπεδο γυναικων,θα την εχω σαν βαση και θα συνεχισω τα ταξιδακια στις γυρω ασιατικες χωρες...
Για αρχη υπαρχει η Κινα... η Σιγκαπουρη..η Ιαπωνια...και για σεξοτουρισμο,η Καμποτζη...Το Λαος..Το Βιετναμ...Ορεξη να εχεις για ταξιδια...
Αλλα αυτο το "Ταυλανδη sex trip" ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ...ΤΕΛΟΣ για εμενα...
και εγω μονο 7 φορεσ τον τελευταιο χρονο εχω παει
Όσον αφορά την ομορφιά έχουμε τα εξής ενδεχόμενα:
1)Μειώνεται το επίπεδο ομορφιάς της μέσης ταϊλανδέζας με το πέρασμα του χρόνου ή μειώνεται η διασπορά γύρω από τη μέση τιμή, οπότε ελαττώνεται και ο αριθμός των καλλονών.
Αν δεχθούμε όμως ότι το βιοτικό επίπεδο της χώρας βελτιώνεται δεν είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Από την άλλη περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις δεν φαίνεται πιθανόν σε σύντομο χρονικό διάστημα να προκαλούν ορατές διαφορές.
2)Έχουμε εισροή εκδιδόμενων γυναικών από φτωχότερες γειτονικές χώρες που εμείς σαν ξένοι δεν τις ξεχωρίζουμε. Αυτές είναι λιγότερο όμορφες με αποτέλεσμα να πέφτει το επίπεδο.
3)Πολλές όμορφες κοπέλες έχοντας κερδίσει αρκετά χρήματα αποχωρούν από το επάγγελμα ενώ οι όμορφες της επόμενης φουρνιάς έχουν περισσότερες διεξόδους καλής επαγγελματικής αποκατάστασης λόγω της οικονομικής ανάπτυξης της Ταϊλάνδης με αποτέλεσμα να δελεάζονται λιγότερο από την πορνεία.
4)Μεγαλύτερο ποσοστό των όμορφων κοριτσιών κατευθύνεται σε πολυτελέστερους χώρους απρόσιτους στην μεγάλη μάζα των farangs.
5)Το μάτι δελεάζεται από το πρωτόγνωρο. Το καινούργιο μέχρι να το συνηθίσουμε και να αποτελέσει μέρος της ρουτίνας τραβάει έντονα τη προσοχή μας. Η εξοικείωση απομυθοποιεί τα πράγματα. Εγώ με το βλέμμα του πρωτάρη αντικρίζω αρκετές όμορφες, αν κάνω όμως 5-6 ταξίδια στο ίδιο μέρος μπορεί να αρχίσω να βαριέμαι τις ίδιες και τις ίδιες φάτσες.
1. Aυτό το ακούω από την πρώτη φορά που πάτησα το πόδι μου στην Ταιλάνδη, δηλαδή το '94.
Στην πραγματικότητα οι νέες γενιές είναι μάλλον ωραιότερες.
Αν θέλεις να βρείς το μοναδικό μείον, η απάντηση είναι τα επιπλέον κιλά, δηλαδή όλες οι μαλακίες (Mac, KFC, Piza Hut κτλ) που εμείς τρώμε.
Ευτυχώς σαν λαός είναι τόσο συντηρητικοί και ξενόφοβοι, που η παραδοσιακή τους διατροφή κρατάει ακόμα.
2. Καμία σχέση. Από την Καμπότζη (ελάχιστες) ή το Λάος (περισσότερες) στην Ταιλάνδη θα πάνε οι πιο όμορφες και όχι τα δύσμορφα.
Για τον ίδιο λόγο που στη Σιγκαπούρη ας πούμε, θα βρείς τον αφρό από Φιλιπινεζάκια και Ταιλανδεζάκια.
3. Ποιές διεξόδους; Χτες στο WindMill μίλαγα με μια γλύκα που κατέβηκε από την Μπανγκοκ στη Πατάγια στα 28 της.
Και την πίστεψα, γιατί φαινόταν ότι ήταν καινούργια.
Με ένα παιδί και δουλειά στο εργοστάσιο 12.000B το μήνα, στην καλύτερη περίπτωση. Δεν βγαίνει. Τόσο απλά.
Ναι. Η Ταιλάνδη αρχίζει να έχει μεσαία τάξη, αλλά αυτή η μεσαία τάξη είναι πολύ μακριά ακόμα από το να είναι η πλειοψηφία στο Ισάν.
Και μεσαία τάξη για τα μέτρα της Ταιλάνδης, όχι τα δικά μας.
4. Το μεγαλύτερο ποσοστό ωραίων γυναικών είναι στην Μπανγκοκ.
Η Πατάγια ήταν, είναι (και μάλλον θα είναι) Β' Εθνική. (αλλά η Α' Εθνική στο χάβαλο)
Γύρισα από το Άντζελες στην Πατάγια και το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν το πόσο "μεταχειρισμένες" και ηλικιωμένες φαινόντουσαν οι κοπέλες.
Παρ' όλα αυτά, σε δύο διαφορετικά go-go, μου την πέσανε δύο πολύ όμορφα 18χρονα, (Happy και Beach Club).
Κουκλάκια που εύκολα θα μπορούσα να κάνω barfine, αν δεν πίστευα βάσιμα ότι ήταν 16χρονα, άρα χαμένη υπόθεση το πήδημα. Όχι μόνο γιατί δεν γουστάρω αυτές τις ηλικίες, αλλά γιατί και 18 να ήταν, σκατά πήδημα θα κάνανε.
Το σημερινό (ή χθεσινό) barfine, μια 23αρα κούκλα από το Chiang Mai (μάλλον από το Gendleman's Club), ήξερε για παράδειγμα τι σημαίνει καταπληκτική πίπα και σηκώνω το κωλαράκι μου να μου τον βάλεις. Δυό υπέροχες ώρες και γειά σου.
5. Έχεις δίκιο για την πρώτη φορά.
Πάντως, μπορεί να συνηθίσεις, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα βαρεθείς.
Σήμερα γυρίσαμε 5 gogo, κεράσαμε ένα σκασμό γκόμενες και mamasan, μας κέρασαν, μας μας έγλειψαν, μας φίλησαν, μας χούφτωσαν και περάσαμε από τις 10 μέχρι τις 2, τέσσερεις ώρες πλάκας και ψιλοκαύλας, με ελάχιστα φράγκα και fun που δεν μπορείς να βρείς ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.
Είναι σίγουρο ότι στον ένα μήνα διακοπών στην Ταιλάνδη δεν πρόκειται ποτέ να βρείς "εκείνη".
Είναι σίγουρο όμως ότι Θα βρείς κάποιους καλούς - έως ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ πήδους, κάποιους μέτριους και κάποιους γάμησέ τα.
Η τελευταία κατηγορία έχει το προνόμιο να λέγεται stunners!
Αγνόησέ την και θα περάσεις υπέροχα.
Και πάντα πηδάμε shortime, μόνο shortime και αποκλειστικά shortime.
Άσχετο. Να έχει πάει κάποιος Ταιλάνδη και να μην έχει κάνει έστω και μια φορά Annies, δεν υπάρχει!!
Κι επειδή φαίνεται πως κάποιοι κωλώνουν με την Μπανγκόκ, θα καθίσω να γράψω ένα μικρό οδηγό.
Λοιπόν
Μόλις γύρισα απ το γιατρό (δερματολόγο)
Είχα μια φαγούρα στο δεξί μου ...μύδι!
Κι ένα κόκκινο σπυράκι
Πήγα να πεθάνω 2 μέρες τώρα!
Καταλαβαίνετε....
"πόσο χρόνο ζωής έχω " κτλ
Αυτό που με πείραζε πιο πολύ (μέσα στο "αναφιλητό μου" ήταν ότι
....Πώς να πας Ται ξανά και να εμφανιστείς με τη σπυρούκλα, σύφιλης ή και γω δεν ξέρω τι άλλο έβαζα στο μυαλό μου!!!
Τελικά ο ντόκτορ (ας είναι καλά ο άνθρωπος που ο θεός να μου κόβει και να του δίνει χρόνια!!)
μου είπε ότι δεν είναι τίποτα (μια ψιλομόλυνση απ το ξύρισμα και τη ζέστη-υγρασία)
Δε μούδω σε ούτε καν κάποια αλοιφή.
Συζήτησα μαζί του και για την Ται (καθότι φίλος) και μου είπε κάποια ωραία πράγματα (καθότι 45 άρης μπάκουρας-που πηδάει
ότι κινείται, αλλά και φαν της Ταϋλάνδης από 15ετίας-πέτυχα λαυράκι)
Μόλις γύρισα απ το γιατρό (δερματολόγο)
Είχα μια φαγούρα στο δεξί μου ...μύδι!
Κι ένα κόκκινο σπυράκι
Πήγα να πεθάνω 2 μέρες τώρα!
Καταλαβαίνετε....
"πόσο χρόνο ζωής έχω " κτλ
Αυτό που με πείραζε πιο πολύ (μέσα στο "αναφιλητό μου" ήταν ότι
....Πώς να πας Ται ξανά και να εμφανιστείς με τη σπυρούκλα, σύφιλης ή και γω δεν ξέρω τι άλλο έβαζα στο μυαλό μου!!!
Τελικά ο ντόκτορ (ας είναι καλά ο άνθρωπος που ο θεός να μου κόβει και να του δίνει χρόνια!!)
μου είπε ότι δεν είναι τίποτα (μια ψιλομόλυνση απ το ξύρισμα και τη ζέστη-υγρασία)
Δε μούδω σε ούτε καν κάποια αλοιφή.
Συζήτησα μαζί του και για την Ται (καθότι φίλος) και μου είπε κάποια ωραία πράγματα (καθότι 45 άρης μπάκουρας-που πηδάει
ότι κινείται, αλλά και φαν της Ταϋλάνδης από 15ετίας-πέτυχα λαυράκι)
Καταρχήν μου είπε για τα ακάποτα!
Φίλος του που μαζί τσιμπουκώσανε γκόμενα- πουτάνα (όχι την ίδια, διαφορετικές) κόλλησε σύφιλη.
"Δεν κολλάει με το σάλιο" μου λέει, αλλά αν αυτή το έκανε πριν 5 λεπτά με κάποιον που είχε το
μικρόβιο, τότε αυτό ΄πρόλαβε και ήρθε σε σένα".
Αποτέλεσμα: 6 μήνες θεραπία, με επώδυνες ενέσεις (κάθε μέρα νομίζω) με χοντρή βελόνα, αποχή απ
το σεξ, το έμαθε η γυναίκα του-χώρισε- και πολλές παρενέργειες απ τα φάρμακα!
Η όλη ιστορία, παρεπιπτόντως έγινε στο Λίβανο (ένα απ τα πιο καλά μέρη για σεξοτουρισμό όπως μου είπε, αν και εγώ
ψάχνοντας λίγο το σαιτ δε βρήκα καμιά πληροφορία-τουναντίον θάλεγα)
Φίλος του που μαζί τσιμπουκώσανε γκόμενα- πουτάνα (όχι την ίδια, διαφορετικές) κόλλησε σύφιλη.
"Δεν κολλάει με το σάλιο" μου λέει, αλλά αν αυτή το έκανε πριν 5 λεπτά με κάποιον που είχε το
μικρόβιο, τότε αυτό ΄πρόλαβε και ήρθε σε σένα".
Αποτέλεσμα: 6 μήνες θεραπία, με επώδυνες ενέσεις (κάθε μέρα νομίζω) με χοντρή βελόνα, αποχή απ
το σεξ, το έμαθε η γυναίκα του-χώρισε- και πολλές παρενέργειες απ τα φάρμακα!
Η όλη ιστορία, παρεπιπτόντως έγινε στο Λίβανο (ένα απ τα πιο καλά μέρη για σεξοτουρισμό όπως μου είπε, αν και εγώ
ψάχνοντας λίγο το σαιτ δε βρήκα καμιά πληροφορία-τουναντίον θάλεγα)
Τη σελίδα με τη Ται-sex trip την είχα ανοιχτή για να διαβάζει ένα αμύητο στην Ται φιλαράκι που με φιλοξενεί τις
τελευταίες 2-3 μέρες.
¨εχει διαβάσει τις πρώτες 70 σελίδες και μόλις γύρισα είχε ετοιμάσει βαλίτσα!!! (που λέει ο λόγος)
Φεύγωωωωωωωω!!! μου λέει μόλις μπήκα!!!
Τι κάνω τόσα χρόνια εδώ!!!
τελευταίες 2-3 μέρες.
¨εχει διαβάσει τις πρώτες 70 σελίδες και μόλις γύρισα είχε ετοιμάσει βαλίτσα!!! (που λέει ο λόγος)
Φεύγωωωωωωωω!!! μου λέει μόλις μπήκα!!!
Τι κάνω τόσα χρόνια εδώ!!!
..Συνέχεια με τον Ται - γιατρό
με πολλές σφραγίδες στο διαβατήριό του..
Αγαπημένοι του σεξοπροορισμοί, Πράγα, Άμστερνταμ, Βαρκελώνη και διάφορες Γερμανικές πόλεις, για Ευρώπη.
Βραζιλία, Μεξικό, Ιαπωνία (μου είπε πολλά τρελά για εκεί, όλα εν συντομία όμως, σήμερα ή αύριο βράδι θα βρεθούμε για ποτάκι και πιο χαλαρά θα τον ανακρίνω)
Η χώρα όμως που θα έχει στην καρδιά του για πάντα θα είναι η Ταϋλάνδη!!!
"Αγαπώ πολλές χώρες και πολλούς προορισμούς. Η Ται όμως είναι ο μεγάλος μου έρωτας, που δε θα σβήσει ποτέ!!!"
..κι έπαθα λίγο...
με πολλές σφραγίδες στο διαβατήριό του..
Αγαπημένοι του σεξοπροορισμοί, Πράγα, Άμστερνταμ, Βαρκελώνη και διάφορες Γερμανικές πόλεις, για Ευρώπη.
Βραζιλία, Μεξικό, Ιαπωνία (μου είπε πολλά τρελά για εκεί, όλα εν συντομία όμως, σήμερα ή αύριο βράδι θα βρεθούμε για ποτάκι και πιο χαλαρά θα τον ανακρίνω)
Η χώρα όμως που θα έχει στην καρδιά του για πάντα θα είναι η Ταϋλάνδη!!!
"Αγαπώ πολλές χώρες και πολλούς προορισμούς. Η Ται όμως είναι ο μεγάλος μου έρωτας, που δε θα σβήσει ποτέ!!!"
..κι έπαθα λίγο...
ται γιατρού συνέχεια...
"Ακάποτα δε θα κάνεις ποτέ!" μου λέει
"Για εννοώ βέβαια. Για ούτε να το σκεφτείς!"
"ακόμα κι αν πάτε σε κάποιο μικροβ/κό εργαστήριο και οι εξετάσεις βγούν οκ, θα πρέπει να την με προφυλακτικό
για 2-3 μήνες, και μετά να αρχίσεις τα ακάποτα. Πράγμα βέβαια αδύνατον για την Ταϋλάνδη, εκτός βέβαια αν μετακομήσεις
μονίμως...
Μεγάλος κίνδυνος βέβαια υπα΄ρχει κι αν τη γλύψεις (ίσως και πιο μεγάλος απ το τσιμπούκι)
"Δηλ ρε γιατρέ", του λέω στο τέλος αφού με έπρηξε, "εσύ ποτέ δεν έγλυψες Ταυλανδάκι? ή ποτέ δεν σε χωρίς?"
"Ε! άλλο εγώ!!!!!!!!!!"
Και του ριξα ένα σιχτίρισμα για το τζάμπα μάθημα!!!
"Ακάποτα δε θα κάνεις ποτέ!" μου λέει
"Για εννοώ βέβαια. Για ούτε να το σκεφτείς!"
"ακόμα κι αν πάτε σε κάποιο μικροβ/κό εργαστήριο και οι εξετάσεις βγούν οκ, θα πρέπει να την με προφυλακτικό
για 2-3 μήνες, και μετά να αρχίσεις τα ακάποτα. Πράγμα βέβαια αδύνατον για την Ταϋλάνδη, εκτός βέβαια αν μετακομήσεις
μονίμως...
Μεγάλος κίνδυνος βέβαια υπα΄ρχει κι αν τη γλύψεις (ίσως και πιο μεγάλος απ το τσιμπούκι)
"Δηλ ρε γιατρέ", του λέω στο τέλος αφού με έπρηξε, "εσύ ποτέ δεν έγλυψες Ταυλανδάκι? ή ποτέ δεν σε χωρίς?"
"Ε! άλλο εγώ!!!!!!!!!!"
Και του ριξα ένα σιχτίρισμα για το τζάμπα μάθημα!!!
Ται γιατρού συνέχεια....
"δεν σκέφτηκες ποτέ να μετακομήσεις μόνιμα κάτω?", τον ρωτάω, μια και λεφτά πολλά έχει, παιδιά σκυλιά δεν έχει, ο
χαρακτήρας του ταιριάζει στην περιοχή....
"Μα θα το κάνω! Σε καμιά 5ετία το πολύ θα πάρω ένα σπιτάκι (βιλίτσα με πισίνα κανονίζει το παλικάρι!), θα νοικιάσω ε΄δω
τα πάντα και ...μη τον είδατε!! Το μόνο που με προβληματίζει είναι σε ποια πόλη να μείνω!!! καλή η Πατάγια (που του την
πρότεινα), μ' αρέσει τώρα, αλλά δεν ξέρω αν σε 5 χρόνια (που θα είμαι 50άρης) θα μου αρέσει ακόμα. Μάλλον θα με κουράζει
η υπερβολική βαβούρα".
Βέβαια αυτό που κατάλαβα εγώ απ τα συμφραζόμενα είναι ότι στην Ελλάδα βγάζει πολύ χρήμα που φυσικά στην Ταϋλάνδη (αν
συνεχίζει να εξασκεί το επάγγελμα) θα χάσει το 80%, και βάλε!!!!
"δεν σκέφτηκες ποτέ να μετακομήσεις μόνιμα κάτω?", τον ρωτάω, μια και λεφτά πολλά έχει, παιδιά σκυλιά δεν έχει, ο
χαρακτήρας του ταιριάζει στην περιοχή....
"Μα θα το κάνω! Σε καμιά 5ετία το πολύ θα πάρω ένα σπιτάκι (βιλίτσα με πισίνα κανονίζει το παλικάρι!), θα νοικιάσω ε΄δω
τα πάντα και ...μη τον είδατε!! Το μόνο που με προβληματίζει είναι σε ποια πόλη να μείνω!!! καλή η Πατάγια (που του την
πρότεινα), μ' αρέσει τώρα, αλλά δεν ξέρω αν σε 5 χρόνια (που θα είμαι 50άρης) θα μου αρέσει ακόμα. Μάλλον θα με κουράζει
η υπερβολική βαβούρα".
Βέβαια αυτό που κατάλαβα εγώ απ τα συμφραζόμενα είναι ότι στην Ελλάδα βγάζει πολύ χρήμα που φυσικά στην Ταϋλάνδη (αν
συνεχίζει να εξασκεί το επάγγελμα) θα χάσει το 80%, και βάλε!!!!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ελα πιπι, μη το χαλας τωρα, μη μιλας ετσι, ειναι απλα θεμα χρονου και το ξερεις.Οσον αφορα τις "καψουρες" με Ταυλανδες...τις εχω κοψει εδω και καιρο...
τις καλυτερες θαλασσες δεν τις εχουμε ταξιδεψει ακομα.
giorgos241
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Aφιερωμένο στις Ελληνίδες αν βλέπουν και αυτές αυτό το σάϊτ......
Μπορεί κανένας να πάει με καμιά φίλη του στη Ταϋλάνδη.(μόνο φίλη).Μην έχετε τύψεις για ότι κάνετε στη Ταϋλάνδη, το ίδιο μας κάνουν και αυτοί.......
Εχει μέσα και Ασιάτισες ..........για να κατάλαβουν ορισμένοι γιατί δεν βρίσκουν όμορφες κοπέλες στη Πατάγια.....
(τις πήρανε φαντάρους...........)
Συμπέρασμα .Το μουνί δεν έχει εθνηκότητα.Η ψ@λή έχει????????????????????
Kαλό.........................
Μπορεί κανένας να πάει με καμιά φίλη του στη Ταϋλάνδη.(μόνο φίλη).Μην έχετε τύψεις για ότι κάνετε στη Ταϋλάνδη, το ίδιο μας κάνουν και αυτοί.......
Εχει μέσα και Ασιάτισες ..........για να κατάλαβουν ορισμένοι γιατί δεν βρίσκουν όμορφες κοπέλες στη Πατάγια.....
(τις πήρανε φαντάρους...........)
Συμπέρασμα .Το μουνί δεν έχει εθνηκότητα.Η ψ@λή έχει????????????????????
Kαλό.........................
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Παιδες......ειχαμε ρεκορ Γκινες στην Παταγια!!!Φτιαξανε ενα κεικ 77 μετρων(για να τιμησουν τα 77α γενελθια της Βασιλισσας)........Οριστε το βιντεο
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
lakisscorpio
Μέγας