Όσον αφορά την ομορφιά έχουμε τα εξής ενδεχόμενα:
1)Μειώνεται το επίπεδο ομορφιάς της μέσης ταϊλανδέζας με το πέρασμα του χρόνου ή μειώνεται η διασπορά γύρω από τη μέση τιμή, οπότε ελαττώνεται και ο αριθμός των καλλονών.
Αν δεχθούμε όμως ότι το βιοτικό επίπεδο της χώρας βελτιώνεται δεν είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Από την άλλη περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις δεν φαίνεται πιθανόν σε σύντομο χρονικό διάστημα να προκαλούν ορατές διαφορές.
2)Έχουμε εισροή εκδιδόμενων γυναικών από φτωχότερες γειτονικές χώρες που εμείς σαν ξένοι δεν τις ξεχωρίζουμε. Αυτές είναι λιγότερο όμορφες με αποτέλεσμα να πέφτει το επίπεδο.
3)Πολλές όμορφες κοπέλες έχοντας κερδίσει αρκετά χρήματα αποχωρούν από το επάγγελμα ενώ οι όμορφες της επόμενης φουρνιάς έχουν περισσότερες διεξόδους καλής επαγγελματικής αποκατάστασης λόγω της οικονομικής ανάπτυξης της Ταϊλάνδης με αποτέλεσμα να δελεάζονται λιγότερο από την πορνεία.
4)Μεγαλύτερο ποσοστό των όμορφων κοριτσιών κατευθύνεται σε πολυτελέστερους χώρους απρόσιτους στην μεγάλη μάζα των farangs.
5)Το μάτι δελεάζεται από το πρωτόγνωρο. Το καινούργιο μέχρι να το συνηθίσουμε και να αποτελέσει μέρος της ρουτίνας τραβάει έντονα τη προσοχή μας. Η εξοικείωση απομυθοποιεί τα πράγματα. Εγώ με το βλέμμα του πρωτάρη αντικρίζω αρκετές όμορφες, αν κάνω όμως 5-6 ταξίδια στο ίδιο μέρος μπορεί να αρχίσω να βαριέμαι τις ίδιες και τις ίδιες φάτσες.
1. Aυτό το ακούω από την πρώτη φορά που πάτησα το πόδι μου στην Ταιλάνδη, δηλαδή το '94.
Στην πραγματικότητα οι νέες γενιές είναι μάλλον ωραιότερες.
Αν θέλεις να βρείς το μοναδικό μείον, η απάντηση είναι τα επιπλέον κιλά, δηλαδή όλες οι μαλακίες (Mac, KFC, Piza Hut κτλ) που εμείς τρώμε.
Ευτυχώς σαν λαός είναι τόσο συντηρητικοί και ξενόφοβοι, που η παραδοσιακή τους διατροφή κρατάει ακόμα.
2. Καμία σχέση. Από την Καμπότζη (ελάχιστες) ή το Λάος (περισσότερες) στην Ταιλάνδη θα πάνε οι πιο όμορφες και όχι τα δύσμορφα.
Για τον ίδιο λόγο που στη Σιγκαπούρη ας πούμε, θα βρείς τον αφρό από Φιλιπινεζάκια και Ταιλανδεζάκια.
3. Ποιές διεξόδους; Χτες στο WindMill μίλαγα με μια γλύκα που κατέβηκε από την Μπανγκοκ στη Πατάγια στα 28 της.
Και την πίστεψα, γιατί φαινόταν ότι ήταν καινούργια.
Με ένα παιδί και δουλειά στο εργοστάσιο 12.000B το μήνα, στην καλύτερη περίπτωση. Δεν βγαίνει. Τόσο απλά.
Ναι. Η Ταιλάνδη αρχίζει να έχει μεσαία τάξη, αλλά αυτή η μεσαία τάξη είναι πολύ μακριά ακόμα από το να είναι η πλειοψηφία στο Ισάν.
Και μεσαία τάξη για τα μέτρα της Ταιλάνδης, όχι τα δικά μας.
4. Το μεγαλύτερο ποσοστό ωραίων γυναικών είναι στην Μπανγκοκ.
Η Πατάγια ήταν, είναι (και μάλλον θα είναι) Β' Εθνική. (αλλά η Α' Εθνική στο χάβαλο)
Γύρισα από το Άντζελες στην Πατάγια και το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν το πόσο "μεταχειρισμένες" και ηλικιωμένες φαινόντουσαν οι κοπέλες.
Παρ' όλα αυτά, σε δύο διαφορετικά go-go, μου την πέσανε δύο πολύ όμορφα 18χρονα, (Happy και Beach Club).
Κουκλάκια που εύκολα θα μπορούσα να κάνω barfine, αν δεν πίστευα βάσιμα ότι ήταν 16χρονα, άρα χαμένη υπόθεση το πήδημα. Όχι μόνο γιατί δεν γουστάρω αυτές τις ηλικίες, αλλά γιατί και 18 να ήταν, σκατά πήδημα θα κάνανε.
Το σημερινό (ή χθεσινό) barfine, μια 23αρα κούκλα από το Chiang Mai (μάλλον από το Gendleman's Club), ήξερε για παράδειγμα τι σημαίνει καταπληκτική πίπα και σηκώνω το κωλαράκι μου να μου τον βάλεις. Δυό υπέροχες ώρες και γειά σου.
5. Έχεις δίκιο για την πρώτη φορά.
Πάντως, μπορεί να συνηθίσεις, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα βαρεθείς.
Σήμερα γυρίσαμε 5 gogo, κεράσαμε ένα σκασμό γκόμενες και mamasan, μας κέρασαν, μας μας έγλειψαν, μας φίλησαν, μας χούφτωσαν και περάσαμε από τις 10 μέχρι τις 2, τέσσερεις ώρες πλάκας και ψιλοκαύλας, με ελάχιστα φράγκα και fun που δεν μπορείς να βρείς ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.
Είναι σίγουρο ότι στον ένα μήνα διακοπών στην Ταιλάνδη δεν πρόκειται ποτέ να βρείς "εκείνη".
Είναι σίγουρο όμως ότι Θα βρείς κάποιους καλούς - έως ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ πήδους, κάποιους μέτριους και κάποιους γάμησέ τα.
Η τελευταία κατηγορία έχει το προνόμιο να λέγεται stunners!
Αγνόησέ την και θα περάσεις υπέροχα.
Και πάντα πηδάμε shortime, μόνο shortime και αποκλειστικά shortime.
Άσχετο. Να έχει πάει κάποιος Ταιλάνδη και να μην έχει κάνει έστω και μια φορά Annies, δεν υπάρχει!!
Κι επειδή φαίνεται πως κάποιοι κωλώνουν με την Μπανγκόκ, θα καθίσω να γράψω ένα μικρό οδηγό.