Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
οδηγος επιβιωσης για ταιλανδη, τα χουμε γραψει πολλακις.
αληθεια ο πιπινομανιακ τι απεγινε?
πιπι αν δεν ξερεις κατα που πεφτει η πρεσβεια για τα περαιτερω στειλε πμ.
:2funny: :2funny:

αυτο αναρωτηθηκα και'γω σημερα... λες να βρηκε κανα μπελα με καμια γκομενα???  :think:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε djzan σου παραθετω το μυνημα ενος συναγωνιστη που λεει οτι πηγε σ'αυτο το Ξενοδοχειο

"13-14 αυγουστου 2009 ημοθν εκει!!!
Μεγάλα δωματια 400baht την μερα απο κατς τραπεζαρια που μαζευονται ελληνες
Πολυ καλο φαγητό (μπριζόλα 140baht) καλαμακια και πλουσιο πρωινο με 100 baht.
Ο ιδιοκτητης ονομα Παυλος φοβερος τυπος το τηλ του ειναι 0844511884 μπορει να βοηθησει πολυ με πληροφοριες για τους πρςταρηδες!!
Το ονομα τοθ ξενοδοχειου ειναι half way inn.
Πολλα bar κοντα αλλα ειναι μακρυα απο την walking street περιπου 40 bahtμε μηχανακι.
Ελληνικη φιλοξενια το προτεινω αφοβα σε αυτους ποθ δεν κυνηγοθν τις ανεσεισ αλλα θελουν κατι φτηνο και καθαρο!!!!"

αυτο διαβασα και'γω, αλλα προφανως κανεις δεν το ξερει απο'δω μεσα.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πολλα bar κοντα αλλα ειναι μακρυα απο την walking street περιπου 40 bahtμε μηχανακι.

Δεν το κατάλαβα αυτό. Τι εννοείς?

το soi buakhao ειναι στην lk metro περιοχη και εχει και εκει αρκετα bars και gogos, κοντα στο ξενοδοχειο που εμενα.
αξιζει μια βολτα και απο'κει!!!  ;)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

τα αγροτικα ειναι πιο φθηνα. 10μπατ. τα μηχανακια χρεωνουν οτι θελουν.

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Τα αγροτικα λεγονταο ροτ κτεο και ειναι η πιο φτηνη λυση στην παταγια.
Εχει πολλες δεκαδες και πανε παντου με 20 baht
Στα μηχανακια καλο ειναι να συννενοηθεις ΠΡΙΝ ανεβεις την τιμη

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...τέτοια εποχή πέρσι έλεγα,θα ξαναζήσω αυτό το πράγμα;;Και να που έφτασε η ώρα...σε μια βδομάδα απο σήμερα,θα είμαι στο αεροδρόμιο Αθηνών να λύνω σταυρόλεξα,περιμένοντας το αεροπλάνο με προορισμό την Ταυλάνδη..........τέτοια ώρα...θα πίνω και καφέ.Τον τελευταίο ΕΝ ελλάδι μου φραπέ...

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...τέτοια εποχή πέρσι έλεγα,θα ξαναζήσω αυτό το πράγμα;;Και να που έφτασε η ώρα...σε μια βδομάδα απο σήμερα,θα είμαι στο αεροδρόμιο Αθηνών να λύνω σταυρόλεξα,περιμένοντας το αεροπλάνο με προορισμό την Ταυλάνδη..........τέτοια ώρα...θα πίνω και καφέ.Τον τελευταίο ΕΝ ελλάδι μου φραπέ...
:zfuck:
τυχεροπουλε

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχει απο πλευρα  φιλου  ενδιαφερων για  αγορα λευκου μαρμαρου απο την περιοχη του βιετναμ  κανενασ γνωστης της καταστασησ??? βεβαια μιλαμε για εμπορικη χρηση οχι μικροδουλια

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μαγκες...μολις γυρισα...
Καθηστε να επανελθω λιγο στη μιζερη Ελληνικη πραγματικοτητα και εχω να γραψω πολλα...
Το σημαντικοτερο ομως ειναι ενα...Και δεν ειναι δικη μου μονο εκτιμηση,αλλα τουλαχιστον 20 ανθρωπων που συναναστραφηκα τις μερες που ημουνα Ταυλανδη...
Το πραγμα εχει αρχισει και χαλαει...
Πολυ "ξεπετα" επαιζε απο τις γκομενες...Η συντριπτικη πλειοψηφια δεν αναφεροταν καν σε "long time"...Ενα short με 1000 μπατ και παμε για τον επομενο...
Δε ξερω τι φταιει,αλλα οι υπηρεσιες εχουν αρχισει και υποβαθμιζονται...
Περαν απο την ομορφια των γυναικων που κυμαινοταν σε χαμηλοτερο επιπεδο απο αλλες χρονιες (παντα βεβαια βρισκεις και αστερια),"ενοιωσα" και εγω και ολοι μου οι φιλοι που παμε μαζι Ταυλανδη καθε χρονο,πολυ λιγοτερη "διαθεση" για GFE απο τις γκομενες...
Αυτο δηλαδη που γινοτανε τη πρωτη φορα που πηγα,που με το που φορτωνες το μωρακι,σου επιανε το χερακι και το "επαιζε" γκομενα σου,μετα το πηδημα τυλιγοταν σα στρειδι επανω σου και κοιμοσουνα αγκαλιτσα μαζι του,ΔΕΝ το εζησα σχεδον καθολου φετος...
Εγω εντωμεταξυ ειμαι και λιγο "Je t' aime-ΑΚΙΑΣ" ,"Αγαπουλης" και θελω "στοργη και προδερμ"...Και οπως καταλαβαινετε "χαλαστηκα" φετος...
Και εαν αυτο συνεβαινε μονο σε εμενα,ισως να εφταιγα εγω σε κατι...Ελα ομως που ΟΛΟΙ για αυτο συζηταγανε...ΟΛΟΙ ειχαν το ιδιο παραπονο...
Τι να φταιει αραγε? :think:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μαγκες...μολις γυρισα...
Καθηστε να επανελθω λιγο στη μιζερη Ελληνικη πραγματικοτητα και εχω να γραψω πολλα...
Το σημαντικοτερο ομως ειναι ενα...Και δεν ειναι δικη μου μονο εκτιμηση,αλλα τουλαχιστον 20 ανθρωπων που συναναστραφηκα τις μερες που ημουνα Ταυλανδη...
Το πραγμα εχει αρχισει και χαλαει...
Πολυ "ξεπετα" επαιζε απο τις γκομενες...Η συντριπτικη πλειοψηφια δεν αναφεροταν καν σε "long time"...Ενα short με 1000 μπατ και παμε για τον επομενο...
Δε ξερω τι φταιει,αλλα οι υπηρεσιες εχουν αρχισει και υποβαθμιζονται...
Περαν απο την ομορφια των γυναικων που κυμαινοταν σε χαμηλοτερο επιπεδο απο αλλες χρονιες (παντα βεβαια βρισκεις και αστερια),"ενοιωσα" και εγω και ολοι μου οι φιλοι που παμε μαζι Ταυλανδη καθε χρονο,πολυ λιγοτερη "διαθεση" για GFE απο τις γκομενες...
Αυτο δηλαδη που γινοτανε τη πρωτη φορα που πηγα,που με το που φορτωνες το μωρακι,σου επιανε το χερακι και το "επαιζε" γκομενα σου,μετα το πηδημα τυλιγοταν σα στρειδι επανω σου και κοιμοσουνα αγκαλιτσα μαζι του,ΔΕΝ το εζησα σχεδον καθολου φετος...
Εγω εντωμεταξυ ειμαι και λιγο "Je t' aime-ΑΚΙΑΣ" ,"Αγαπουλης" και θελω "στοργη και προδερμ"...Και οπως καταλαβαινετε "χαλαστηκα" φετος...
Και εαν αυτο συνεβαινε μονο σε εμενα,ισως να εφταιγα εγω σε κατι...Ελα ομως που ΟΛΟΙ για αυτο συζηταγανε...ΟΛΟΙ ειχαν το ιδιο παραπονο...

προφανως ξυπνησανε οι ταυλανδεζες και καταλαβαν οτι οσο γκομενα σου και να στο "επαιζε" δεν προκειτε να την απαλλαξεις απο την φτωχεια και την μιζερεια. επισης καταλαβαν οτι οι φαρανγκς πανε στην ταυλανδη για να πηδηξουν διαφορες και οχι να βρουν μια και να ερωτευτουν. σιγουρα υπαρχουν και εξαιρεσεις. αυτο ομως νομιζω συμβαινει πιο πολυ στα gogo girls, που προτιμουν τα short times και να βρουν τον επομενο πελατη. οι freelancers και οι γκομενες των beer bars πιστευω οτι ειναι διαφορετικες και ψαχνουν ακομα τον πριγκιπα φαρανγκ τους. αλλα και'συ πιπινομανια δεν πηγες καμια βολτα και στην πατταγια. στο πουκετ απ'οτι εχω διαβασει, οι γκομενες την εχουν δει πολυ και ζητανε και τρελλες τιμες. επισης μην ξεχνας οτι πηγες low season.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δε διαχωριζω freelancers ,bargirls και απο a go go...
Ολες την ιδια συμπεριφορα...
Και τις αλλες τρεις φορες που ειχα παει,παλι low season ηταν,και μια φορα ειχα παει Νοεμβριο..
Και οσον αφορα τη τοποθεσια,ο κολλητος μου πηγε Πατταγια και μετα απο 3 μερες που μιλησαμε,ειχε το ιδιο ακριβως παραπονο....
Εγω πιστευω πως φταιει και το γεγονος πως οι γυναικες απο "το πανω ραφι",ηταν πολυ λιγοτερες...
Και επειδη ξεραν οτι ολοι ΑΥΤΕΣ θελανε γιατι ξεχωριζαν στη γενικη μετριοτητα,κοιταζαν να κανουν οσο το δυνατον περισσοτερες ξεπετες για να κονομησουν...
Ενω αλλες χρονιες υπηρχε μεγαλυτερη πληθωρα απο "αστερια" και κοιταζαν να βρουν εναν και καλο για να περασουν τη βραδια τους γιατι ξεραν οτι υπηρχε μεγαλος ανταγωνισμος...
Για να καταλαβεις τι εννοω,το τελευταιο βραδυ,γυρω στις 1 το βραδυ στη Μπανγκλα,πετυχαινω ενα τρελλο αστερακι και το φορτωνω επι τοπου...Ποσα θες του λεω?..1000 μπατ σορτ ταιμ...ΟΚ...
Καθως ανεβαιναμε στο ξενοδοχειο και εβλεπα τι αστερι ειχα πετυχει,του λεω καθεσαι λονγκ ταιμ?
NO μου λεει...Only short time...
Αφου το ξεπεταξα,το ρωταω γιατι δε θελει να κοιμηθει μαζι μου ολο το βραδυ και μου λεει "στα ισια"¨,οτι με το σορτ κονομαει καλυτερα...Ωρα 1 το βραδυ και ημουνα ΤΟ ΤΡΙΤΟ short time που επαιρνε...Φαντασου δηλαδη μεχρι τις 4-5 το πρωι θα επαιρνε τουλαχιστον αλλα 2-3 σορτ...
Και αλλες κανανε κρα να φορτωσουν...Μιλαγα με μια σε ενα μπαρ και μου ελεγε οτι ειχε μεινει 18 μερες αφορτωτη...Και με παρακαλουσε με 500 μπατ να τη παρω λονγκ...Τετοια καταντια...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δε διαχωριζω freelancers ,bargirls και απο a go go...
Ολες την ιδια συμπεριφορα...
Και τις αλλες τρεις φορες που ειχα παει,παλι low season ηταν,και μια φορα ειχα παει Νοεμβριο..
Και οσον αφορα τη τοποθεσια,ο κολλητος μου πηγε Πατταγια και μετα απο 3 μερες που μιλησαμε,ειχε το ιδιο ακριβως παραπονο....
Εγω πιστευω πως φταιει και το γεγονος πως οι γυναικες απο "το πανω ραφι",ηταν πολυ λιγοτερες...
Και επειδη ξεραν οτι ολοι ΑΥΤΕΣ θελανε γιατι ξεχωριζαν στη γενικη μετριοτητα,κοιταζαν να κανουν οσο το δυνατον περισσοτερες ξεπετες για να κονομησουν...
Ενω αλλες χρονιες υπηρχε μεγαλυτερη πληθωρα απο "αστερια" και κοιταζαν να βρουν εναν και καλο για να περασουν τη βραδια τους γιατι ξεραν οτι υπηρχε μεγαλος ανταγωνισμος...
Για να καταλαβεις τι εννοω,το τελευταιο βραδυ,γυρω στις 1 το βραδυ στη Μπανγκλα,πετυχαινω ενα τρελλο αστερακι και το φορτωνω επι τοπου...Ποσα θες του λεω?..1000 μπατ σορτ ταιμ...ΟΚ...
Καθως ανεβαιναμε στο ξενοδοχειο και εβλεπα τι αστερι ειχα πετυχει,του λεω καθεσαι λονγκ ταιμ?
NO μου λεει...Only short time...
Αφου το ξεπεταξα,το ρωταω γιατι δε θελει να κοιμηθει μαζι μου ολο το βραδυ και μου λεει "στα ισια"¨,οτι με το σορτ κονομαει καλυτερα...Ωρα 1 το βραδυ και ημουνα ΤΟ ΤΡΙΤΟ short time που επαιρνε...Φαντασου δηλαδη μεχρι τις 4-5 το πρωι θα επαιρνε τουλαχιστον αλλα 2-3 σορτ...
Και αλλες κανανε κρα να φορτωσουν...Μιλαγα με μια σε ενα μπαρ και μου ελεγε οτι ειχε μεινει 18 μερες αφορτωτη...Και με παρακαλουσε με 500 μπατ να τη παρω λονγκ...Τετοια καταντια...

ε αυτο σου λεω... δεν κοιτανε πλεον οι γκομενες γι'αγαπες, αλλα πως θα βγαλουν περισσοτερα φραγκα. αλλα οπως και σου ειπα ισως φταιει και το μερος. αν δεν πας σ'ενα μερος απο μονος σου να δεις τι παιζει, μην ακους κανενα. επρεπε να πας και μια βολτα πατταγια να δεις και εκει πως ειναι. ισως να ησουν πιο τυχερος με τις γκομενες εκει. αλλα και παλι, ισως να ειναι καλυτερα ετσι, γιατι αν σε κανει καποια να την καψουρευτεις δυσκολα τα πραγματα μετα. τα gogos ειναι μονο για short time, γιατι ολα γινονται μηχανικα και δεν υπαρχει καποιο feeling, ενω με τις μπαριοβες και τις freelancers μπορειτε να γνωριστειτε καλυτερα, να κανεις μια συζητηση, να πατε καπου για φαγητο και οχι κατευθειαν για μπουμ μπουμ. χωρις ομως να υπαρχουν και στα gogos εξαιρεσεις. η δικια μου δουλευε σε Gogo και την ειχα παρει για short (τελικα εγινε long) και καταληξαμε να ειμαστε 12μερες μαζι. ποτε ομως δεν ημασταν χερι-χερι οταν καναμε βολτες γιατι το θεωρουσαμε και οι δυο χαζο να μας βλεπουν οι αλλοι ετσι. αλλα οταν ημασταν μονοι καπου και αγκαλιες και φιλια και χερακι-χερακι! παιζει ρολο και το πως θα προσεγγισεις μια γκομενα. αν της πεις κατευθειαν ποσα θελει για short εννοειτε οτι θα σε ξεπεταξει γρηγορα χωρις πολλα πολλα, γιατι θα καταλαβει οτι την θελεις για ενα πηδημα μονο. δεν ειναι χαζες, ξερουν τι κανουν. με τις freelancers ποτε δεν συζητας για λεφτα απο πριν,ουτε μιλας για short η long και ετσι σε περιποιουντε καλυτερα! επισης οπως ειπε και ο exandas αργησες πολυ να πας και μαλλον εννοει για τον μηνα που διαλεξες.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ελα ομως που ΟΛΟΙ για αυτο συζηταγανε...ΟΛΟΙ ειχαν το ιδιο παραπονο...

φταιει οτι πηγαν κατω οι ελληναρες και τα κανανε ολα πουτανα και χαλασαν
γρηγορα την πιατσα! :PPP

παντως οντως σε συμπεριφορα ειναι εμφανως καλυτερες οι Παταγιανες
αφου αυτες ακομα "ειναι σε υπνο" σχετικα,ενω στο Πουκετ βρισκονται
οι ποιο "ψαγμενες και ενημερωμενες".

Μην χαλατε την πιατσα !

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
φταιει οτι πηγαν κατω οι ελληναρες και τα κανανε ολα πουτανα και χαλασαν
γρηγορα την πιατσα! :PPP

παντως οντως σε συμπεριφορα ειναι εμφανως καλυτερες οι Παταγιανες
αφου αυτες ακομα "ειναι σε υπνο" σχετικα,ενω στο Πουκετ βρισκονται
οι ποιο "ψαγμενες και ενημερωμενες".

Μην χαλατε την πιατσα !
Ετσι ειναι ..μην βγαζουμε τα ματια μας μονοι,μην το κανουμε σαν τη βουλγαρια ,σκληρα παζαρια

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ετσι ειναι ..μην βγαζουμε τα ματια μας μονοι,μην το κανουμε σαν τη βουλγαρια ,σκληρα παζαρια

Ε, μην υπερβάλουμε και τόσο!

δε νομίζω ότι στην Ταϋλάνδη χαλάνε την πιάτσα οι έλληνες!!!! :idiot: :idiot:

Εγώ με την τελευταία μου που είχα 4 μέρες της έδινα 1.000b για λονγκ (μετά από παζάρι αφού μου ζήτησε 1,5 -την επόμενη μέρα βέβαια- αλλά η κολλητή της είχε έναν Ινδό που έδινε 3 χιλιάρικα!! :headbang: :headbang:

Και μου το είπε με στιλ 'εγώ σε γουστάρω και κάθομαι μαζί σου με 1.000, ενώ η φίλη μου παίρνει 3". Βέβαια αν μου ζητούσε κι εμένα 3, θα έπαιρνε τα 3 μου!! :dancing: :dancing: :dancing:

Ο δε Ινδός ήταν ένας τυπάς, από τουριστικό νησί της Ινδίας (έτσι μου είπε, με προσκάλεσε κιόλας,αποκαλώντας το "Πατάγια της Ινδίας"  :think: :think:  είχε πολύ χρήμα (μπαμ έκανε) και αν και πιτσιρικάς σχετικά (30-40χρ) πλήρωνε αβέρτα την πιτσιρίκα που μυρίστηκε χρήμα και...ότι προλάβει.

Εγώ απ την άλλη (ενστικτοδώς δρώντας) δεν το έπαιξα ποτέ λεφτάς αλλά ούτε και μπατήρης βέβαια! Τις προσέγγιζα σαν ίσες μου που θα τις έδινα μετά το αντίτιμο που τις άξιζε.

Όλα αυτά τα λέω βέβαια, όχι για να κάνω τον έξυπνο, αλλά για να καταλάβουμε όλοι, και το σκεπτικό των κοριτσιών, που άνετα θα ήθελαν να εκμεταλευτούν κάποιον που βλέπουν ότι "σκορπάει λεφτά"...... 

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Παρεπιπτόντως η Πατάγια (τουλάχιστον) είναι πίτα στους Ινδούς, που έρχονται κατά χιλιάδες από τις εύπορες οικογέννειες

βέβαια, ενώ έχει και πάρα πολλούς φοιτητές στην ΒΚΚ και πετάγονται μέχρι την Πατάγια για ένα ευχάριστο, φθηνότερο και

ευκολότερο :knockinb:, διήμερο!

Αυτοί, ναι! χαλάνε την πιάτσα!

Όχι και οι έλληνες! πόσοι πήγαμε πια!!!!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τώρα όσον αφορά το πόσο έχουν χαλάσει οι Ταϋλανδές που αναφέρει ο πιπίνος και  :headbang:....

....τι να πούμε και μεις οι νέοι!!!

για μένα φαντάζουν σενάρια απ΄το υπερπέραν!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

....Αφού δεν έχω σύγκριση με το παρελθόν....

....έχω μόνο σύγκριση με το παρόν .... του ελλαδιστάν!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Που αν πιπίνο μου βαράς :headbang: για τις Ταϋλανδές, για έλα κι από δω μεριά, να δεις τι ωραία που περνάς με τις

ελλεϊνίδες!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αυτά για να μην απογοητεύουμε και τα παιδιά που θέλουν να πάνε στον παράδεισο και... αρχίζουν να πιστεύουν ότι έγινε ....

....Βουλγαρία!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εγω εντωμεταξυ ειμαι και λιγο "Je t' aime-ΑΚΙΑΣ" ,"Αγαπουλης" και θελω "στοργη και προδερμ"...

Εγώ πάντως όσες πήρα (και από gogo-η πλειοψηφία), αγκαλίτσα φεύγαμε απ το μαγαζί, αγκαλίτσα περπατούσαμε στο δρόμο, και

χεράκι-χεράκι, και φιλάκια, και γκόμενα μου το έπαιζε απ το πρώτο λεπτό, και σα στρείδι κουλουριαζότανε πάνω μου (μια

μάλιστα κοιμόταν κυριολεκτικά πάνω μου σε σημείο που δεν μπορούσα να αναπνεύσω και ξύπνησα, την έσπρωξα παραπέρα (σαν το

ανέκδοτο: :offtopic:τι πιάνει μια γυναίκα μετά το σεξ?...χώρο στο κρεβάτι!!!), και γελούσα στον ύπνο μου γιατί το

ανέκδοτο θυμήθηκα κοκ!!

Τι θέλω να πω ?????? ;)

Μήπως ρε πιπίνο, λέω μήπως επειδή ήταν η πρώτη μου φορά, γι αυτό έγιναν έτσι τα πράγματα???? ;) ;) ;)

Μήπως πέρασε πολύς καιρός από τότε που πρωτοπήγες και στο μυαλό σου φάνταζε εκείνη η πρώτη φορά, τόσο ωραία, που τώρα

αυτά, τα ίδια πράγματα σου φαίνονται πολύ κατώτερα των περιστάσεων???

Μήπως δηλ δεν χάλασαν και πολύ τα κορίτσια (ότι θα υπάρχει κάποια διαφορά απ το παρελθόν το δέχομαι, tv, internet,

απέκτησαν περισσότερες εμπειρίες κτλ), αλλά σου φαίνεται?

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom