οδηγος επιβιωσης για ταιλανδη, τα χουμε γραψει πολλακις.
αληθεια ο πιπινομανιακ τι απεγινε?
πιπι αν δεν ξερεις κατα που πεφτει η πρεσβεια για τα περαιτερω στειλε πμ.
αυτο αναρωτηθηκα και'γω σημερα... λες να βρηκε κανα μπελα με καμια γκομενα???
οδηγος επιβιωσης για ταιλανδη, τα χουμε γραψει πολλακις.
αληθεια ο πιπινομανιακ τι απεγινε?
πιπι αν δεν ξερεις κατα που πεφτει η πρεσβεια για τα περαιτερω στειλε πμ.
Φιλε djzan σου παραθετω το μυνημα ενος συναγωνιστη που λεει οτι πηγε σ'αυτο το Ξενοδοχειο
"13-14 αυγουστου 2009 ημοθν εκει!!!
Μεγάλα δωματια 400baht την μερα απο κατς τραπεζαρια που μαζευονται ελληνες
Πολυ καλο φαγητό (μπριζόλα 140baht) καλαμακια και πλουσιο πρωινο με 100 baht.
Ο ιδιοκτητης ονομα Παυλος φοβερος τυπος το τηλ του ειναι 0844511884 μπορει να βοηθησει πολυ με πληροφοριες για τους πρςταρηδες!!
Το ονομα τοθ ξενοδοχειου ειναι half way inn.
Πολλα bar κοντα αλλα ειναι μακρυα απο την walking street περιπου 40 bahtμε μηχανακι.
Ελληνικη φιλοξενια το προτεινω αφοβα σε αυτους ποθ δεν κυνηγοθν τις ανεσεισ αλλα θελουν κατι φτηνο και καθαρο!!!!"
Πολλα bar κοντα αλλα ειναι μακρυα απο την walking street περιπου 40 bahtμε μηχανακι.
Δεν το κατάλαβα αυτό. Τι εννοείς?
Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...τέτοια εποχή πέρσι έλεγα,θα ξαναζήσω αυτό το πράγμα;;Και να που έφτασε η ώρα...σε μια βδομάδα απο σήμερα,θα είμαι στο αεροδρόμιο Αθηνών να λύνω σταυρόλεξα,περιμένοντας το αεροπλάνο με προορισμό την Ταυλάνδη..........τέτοια ώρα...θα πίνω και καφέ.Τον τελευταίο ΕΝ ελλάδι μου φραπέ...
Μαγκες...μολις γυρισα...
Καθηστε να επανελθω λιγο στη μιζερη Ελληνικη πραγματικοτητα και εχω να γραψω πολλα...
Το σημαντικοτερο ομως ειναι ενα...Και δεν ειναι δικη μου μονο εκτιμηση,αλλα τουλαχιστον 20 ανθρωπων που συναναστραφηκα τις μερες που ημουνα Ταυλανδη...
Το πραγμα εχει αρχισει και χαλαει...
Πολυ "ξεπετα" επαιζε απο τις γκομενες...Η συντριπτικη πλειοψηφια δεν αναφεροταν καν σε "long time"...Ενα short με 1000 μπατ και παμε για τον επομενο...
Δε ξερω τι φταιει,αλλα οι υπηρεσιες εχουν αρχισει και υποβαθμιζονται...
Περαν απο την ομορφια των γυναικων που κυμαινοταν σε χαμηλοτερο επιπεδο απο αλλες χρονιες (παντα βεβαια βρισκεις και αστερια),"ενοιωσα" και εγω και ολοι μου οι φιλοι που παμε μαζι Ταυλανδη καθε χρονο,πολυ λιγοτερη "διαθεση" για GFE απο τις γκομενες...
Αυτο δηλαδη που γινοτανε τη πρωτη φορα που πηγα,που με το που φορτωνες το μωρακι,σου επιανε το χερακι και το "επαιζε" γκομενα σου,μετα το πηδημα τυλιγοταν σα στρειδι επανω σου και κοιμοσουνα αγκαλιτσα μαζι του,ΔΕΝ το εζησα σχεδον καθολου φετος...
Εγω εντωμεταξυ ειμαι και λιγο "Je t' aime-ΑΚΙΑΣ" ,"Αγαπουλης" και θελω "στοργη και προδερμ"...Και οπως καταλαβαινετε "χαλαστηκα" φετος...
Και εαν αυτο συνεβαινε μονο σε εμενα,ισως να εφταιγα εγω σε κατι...Ελα ομως που ΟΛΟΙ για αυτο συζηταγανε...ΟΛΟΙ ειχαν το ιδιο παραπονο...
Τι να φταιει αραγε?
Άργησες σου λέω, άργησες πολύ ... να πας !Τι να φταιει αραγε?
Εχεις δικιο...Άργησες σου λέω, άργησες πολύ ... να πας !
Δε διαχωριζω freelancers ,bargirls και απο a go go...
Ολες την ιδια συμπεριφορα...
Και τις αλλες τρεις φορες που ειχα παει,παλι low season ηταν,και μια φορα ειχα παει Νοεμβριο..
Και οσον αφορα τη τοποθεσια,ο κολλητος μου πηγε Πατταγια και μετα απο 3 μερες που μιλησαμε,ειχε το ιδιο ακριβως παραπονο....
Εγω πιστευω πως φταιει και το γεγονος πως οι γυναικες απο "το πανω ραφι",ηταν πολυ λιγοτερες...
Και επειδη ξεραν οτι ολοι ΑΥΤΕΣ θελανε γιατι ξεχωριζαν στη γενικη μετριοτητα,κοιταζαν να κανουν οσο το δυνατον περισσοτερες ξεπετες για να κονομησουν...
Ενω αλλες χρονιες υπηρχε μεγαλυτερη πληθωρα απο "αστερια" και κοιταζαν να βρουν εναν και καλο για να περασουν τη βραδια τους γιατι ξεραν οτι υπηρχε μεγαλος ανταγωνισμος...
Για να καταλαβεις τι εννοω,το τελευταιο βραδυ,γυρω στις 1 το βραδυ στη Μπανγκλα,πετυχαινω ενα τρελλο αστερακι και το φορτωνω επι τοπου...Ποσα θες του λεω?..1000 μπατ σορτ ταιμ...ΟΚ...
Καθως ανεβαιναμε στο ξενοδοχειο και εβλεπα τι αστερι ειχα πετυχει,του λεω καθεσαι λονγκ ταιμ?
NO μου λεει...Only short time...
Αφου το ξεπεταξα,το ρωταω γιατι δε θελει να κοιμηθει μαζι μου ολο το βραδυ και μου λεει "στα ισια"¨,οτι με το σορτ κονομαει καλυτερα...Ωρα 1 το βραδυ και ημουνα ΤΟ ΤΡΙΤΟ short time που επαιρνε...Φαντασου δηλαδη μεχρι τις 4-5 το πρωι θα επαιρνε τουλαχιστον αλλα 2-3 σορτ...
Και αλλες κανανε κρα να φορτωσουν...Μιλαγα με μια σε ενα μπαρ και μου ελεγε οτι ειχε μεινει 18 μερες αφορτωτη...Και με παρακαλουσε με 500 μπατ να τη παρω λονγκ...Τετοια καταντια...
Ελα ομως που ΟΛΟΙ για αυτο συζηταγανε...ΟΛΟΙ ειχαν το ιδιο παραπονο...
Τι να φταιει αραγε?
Ετσι ειναι ..μην βγαζουμε τα ματια μας μονοι,μην το κανουμε σαν τη βουλγαρια ,σκληρα παζαριαφταιει οτι πηγαν κατω οι ελληναρες και τα κανανε ολα πουτανα και χαλασαν
γρηγορα την πιατσα! PP
παντως οντως σε συμπεριφορα ειναι εμφανως καλυτερες οι Παταγιανες
αφου αυτες ακομα "ειναι σε υπνο" σχετικα,ενω στο Πουκετ βρισκονται
οι ποιο "ψαγμενες και ενημερωμενες".
Μην χαλατε την πιατσα !
Ετσι ειναι ..μην βγαζουμε τα ματια μας μονοι,μην το κανουμε σαν τη βουλγαρια ,σκληρα παζαρια
Αυτο δηλαδη που γινοτανε τη πρωτη φορα που πηγα,που με το που φορτωνες το μωρακι,σου επιανε το χερακι και το "επαιζε" γκομενα σου,μετα το πηδημα τυλιγοταν σα στρειδι επανω σου και κοιμοσουνα αγκαλιτσα μαζι του,ΔΕΝ το εζησα σχεδον καθολου φετος...
Εγω εντωμεταξυ ειμαι και λιγο "Je t' aime-ΑΚΙΑΣ" ,"Αγαπουλης" και θελω "στοργη και προδερμ"...