Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλαβω τι ζορι τραβανε ορισμενοι οταν κλεινουν τα μπαρ 3 το πρωΐ.

Στη Παταγια δεν πας για να κανεις τις λαλακιες που κανεις εδω να χαζοξενυχτας και να χαζοπινεις.

να ,πιο νομιζω πως ειναι το καλητερο προγραμμα.

ξυπνας κατα τις 9-11, το πρωΐ και σκευτεσαι, να το κρατησω το μωρακι και σημερα ή να το διωξω?

αν το διωξεις καθεσαι πινεις το καφεδακι σου, με την ησυχια σου.μετα κανεις καμια βολτα και οταν παει 2-3 το μεσειμερι

αρχιζεις και ψαχνεσαι.μια βολτουλα απο τη παραλιακη ,ανοιγουν και σιγα σιγα τα μπαρ, και οπου κολησει το ματι σου σταματας.

φορτωνεις λοιπον και πας και τρωτε μαζι, μετα ξενοδοχειο.οταν θα εχει παει 8-9 το βραδυ ξαναρωτας τον εαυτο σου να το διωξω?

αν το διωξεις ξαναπας 9-11 για να βρεις το επομενο κ.τ.λ   τι να περιμενεις να παει 3-4 το πρωι να βρεις το καλο και να

εχεις πλακωθει και στα αλκολια μετα θα μπορεις να κανεις τιποτα?περιμενε να γυρισεις στην  Ελλαδα και κατσε να πινεις

γιατι εκει θα σε βγαλει άμα γυρισεις,γιατι το μυαλο σου θα ειναι κολημενο με τη Παταγια..................

και το κυριωτερο δεν κυνδινευεις αν πηγαινεις πριν τι 12 το βραδυ για υπνο..............

ασε που μπορει αμα ξυπνας λιγο πρωΐ να παρεις κανενα μωρακι και να πας και καμια εκδρομη...........εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλαβω τι ζορι τραβανε ορισμενοι οταν κλεινουν τα μπαρ 3 το πρωΐ.

Στη Παταγια δεν πας για να κανεις τις λαλακιες που κανεις εδω να χαζοξενυχτας και να χαζοπινεις.

να ,πιο νομιζω πως ειναι το καλητερο προγραμμα.

ξυπνας κατα τις 9-11, το πρωΐ και σκευτεσαι, να το κρατησω το μωρακι και σημερα ή να το διωξω?

αν το διωξεις καθεσαι πινεις το καφεδακι σου, με την ησυχια σου.μετα κανεις καμια βολτα και οταν παει 2-3 το μεσειμερι

αρχιζεις και ψαχνεσαι.μια βολτουλα απο τη παραλιακη ,ανοιγουν και σιγα σιγα τα μπαρ, και οπου κολησει το ματι σου σταματας.

φορτωνεις λοιπον και πας και τρωτε μαζι, μετα ξενοδοχειο.οταν θα εχει παει 8-9 το βραδυ ξαναρωτας τον εαυτο σου να το διωξω?

αν το διωξεις ξαναπας 9-11 για να βρεις το επομενο κ.τ.λ   τι να περιμενεις να παει 3-4 το πρωι να βρεις το καλο και να

εχεις πλακωθει και στα αλκολια μετα θα μπορεις να κανεις τιποτα?περιμενε να γυρισεις στην  Ελλαδα και κατσε να πινεις

γιατι εκει θα σε βγαλει άμα γυρισεις,γιατι το μυαλο σου θα ειναι κολημενο με τη Παταγια..................

και το κυριωτερο δεν κυνδινευεις αν πηγαινεις πριν τι 12 το βραδυ για υπνο..............

ασε που μπορει αμα ξυπνας λιγο πρωΐ να παρεις κανενα μωρακι και να πας και καμια εκδρομη...........εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

κοιτα ωραια ειναι ετσι οπως τα λες, αλλα η πατταγια ειναι για σεξοτουρισμο και για νυχτερινη διασκεδαση.
και το party στο Insomnia αρχιζει μετα τις 3... και εννοειτε για πιο νεανικο κοσμο.
και δεν πας μονο για να βρεις γκομενα, αλλα να πιεις και να χορεψεις! εχεις ενα short time πριν πας και φορτωνεις μετα αλλη απο το club για long time. εγω συνηθως αυτο εκανα. και επισης εχω συνηθισει να ξενυχταω καθε βραδυ λογω και της δουλειας μου. αν ηθελα να κοιμαμαι νωρις και να ξυπναω το πρωι θα πηγαινα στο πουκετ ας πουμε και θα αραζα στις παραλιες απο νωρις...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
διαβασα οτι καποιο σπουδαιο προσωπο απο μπανγκοκ ειναι στη πατταγια και θελουν να δειξουν οτι ολα τα bars - clubs κλεινουν στις 3.

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σιγα μη παω για ξυδια ταυλανδη! Σορυ αλλα προτιμω να εχω ενα τριωρο με το μωρο στο δωματιο 3 με 6 κ ενα 6ωρο υπνο παρα να παω στις 5 να ριξω ενα στα γρηγορα κ νανι. Εξαλλου κ μεχρι τις τρεις κ τα ποτακια σου εχεις πιει κ το χορο σου εχεις ριξει ποιος ο λογος να σε παρει η μερα στο δωματιο? Κ εδω με τη γκομενα (ελλαδα εννοω) παμε πινουμε τα ποτακια μας βλεπω τις μουναρες που δεν θα γαμησω κ τις λεω παμε μωρο μου τωρα.. κ μεσα μου λεω ενα.. εσυ θα τα πληρωσεις χαμηλωνω κ τα φωτα κ  αυτο ηταν!!  :knockinb: Κ το πρωι με το που την βλεπω  :headbang: :headbang: λεω αχ ποσες κ σημερα για ταυλανδη???? κ μου λεει το μαλακισμενο ααα ξυπνησες δε φτιαχνεις κ κανα καφεδακι!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και μερικά γκρο-πλαν του Βούδα από το πάρκο Shukothai

Συνημμένα

• sk61.jpg
    sk61.jpg
    57,2 KB · Εμφανίσεις: 24
  • sk99.jpg
    sk99.jpg
    65,3 KB · Εμφανίσεις: 23

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
I also heard another story that BKK police were doing checks of the area and that's why things are closing early.
Σιγουρα ειναι στο κολπο υψηλα ισταμενοι της ΒΚΚ και ανακατευονται με τα της Παταγιας για τους δικους τους λογους. Γιατι βλεπεις εμεις της ΒΚΚ παμε για υπνο με τις κοτες   :2funny:  και για να απαντησω στο ερωτημα σου τα περισσοτερα κλαμπς κλεινουν στις 2. Αλλα...σε διασπαρτα μερη της ΒΚΚ υπαρχει τουλαχιστον ενα κλαμπ που καταφερνει με τον αλφα η βητα τροπο ($$) να μενει ανοιχτο ολο το βραδυ. Επισης υπαρχουν στην ΒΚΚ και τα γνωστα farang-friendly αφτερ-αουρς στυλ Ινσομνια τα οποια γεμιζουν μετα τις 2. Αλλα και εκει γινονται λαλακιες...ουκ ολιγες φορες μου εχει τυχει να ειμαι μεσα και εκει κατα τις 3 να ανοιγουν τα φωτα   :headbang: :headbang:

"Σαν σήμερα στις 15/08/1993  
στην Ταϊλάνδη, πάνω από 100 νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός από την κατάρρευση ξενοδοχείου. ..."
Φαντομά ξέρεις τίποτα?
Ρε Τζειμς τι πας και ξεθαβεις? το 93 δεν ημουν Ταυλανδη, μακαρι να ημουν βεβαια   :headbang:

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μια όαση δροσιάς στο αρχαιολογικό πάρκο

Συνημμένα

• sk78.jpg
    sk78.jpg
    42,2 KB · Εμφανίσεις: 22

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μια δροσερή γευστική πρόταση στην Πατάγια.

Σούπα αβοκάντο
αβοκάντο με λάιμ, κρεμμύδι και κόλιαντρο

Συνημμένα

• raw4.jpg
    raw4.jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 23

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Bintan έχω πάει, Batam δεν μπόρεσα να πάω.
:offtopic:
Είχαν ανοίξει εκεί εστιατοριο δυό Άγγλοι φίλοι και είχα αποφασίσει να πάω, αλλά,
ήταν τότε που αλλάζαμε τα διαβατήρια και ενώ μπορούσαμε να φύγουμε με το παλιό μας διαβατήριο, το μ@###νο Ελληνικό Κρρρράτος, είχε στείλει οδηγία στον υπόλοιπο πλανήτη ότι από την 1 Ιανουαρίου δεν ισχύουν τα παλιά μας διαβατήρια.
Κι επειδή η Σιγκαπούρη ανήκει στον υπόλοιπο πολιτισμένο πλανήτη, μόλις κατέβηκα στο Changi από την Bangkok, με σταματήσανε μου κλείσανε θέση σε ένα αεροπλάνο και με στείλανε πίσω, αφού το διαβατήριό μου δεν ίσχυε!!
Η πλάκα είναι ότι στην Bangkok, όχι μόνο δεν ασχοληθήκανε με το παλιό μου διαβατήριο, αλλά δεν τους έκανε ΚΑΝ εντύπωση ότι ενώ είχα σφραγίδα εξοδου από την Ταιλάνδη το πρωί της ίδιας μέρας, δεν είχα άλλη σφραγίδα εισόδου - εξόδου από κάποια άλλη χώρα!   :zzzzz: 
Η ακόμη μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι με τον μπάτσο του αεροδρομίου που με πρόσεχε μέχρι να φύγω -ακόμα και τουαλέτα με πήγαινε αυτός- συναντηθήκαμε ένα χρόνο μετά στο ανσανσερ ενός ξενοδοχείου της Μανίλα κρατώντας τα κορίτσια της βραδιάς ανα χείρας :grin:
Απίστευτο και τέλος το
:offtopic:

Δυό μήνες Πατάγια έχεις πέσει στο βαρέλι με την μέρα της μαρμότας. Ο ορισμός της λέξης βαρετό.
Στη θέση σου αν ήθελα να μείνω μόνο Ταιλάνδη:
20 μέρες Πατάγια, διαλέγω ένα μωρό για να πάρω μαζί μου, κάνω ένα 10 ήμερο σε κάποιο ήσυχο αλλά με δυνατότητες βόλτας μέρος, π.χ Κράμπι που μπορείς να νοικιάσεις αυτοκίνητο, αλλά να κάνεις και εκδρομές σε κοντινά νησάκια, ή εναλλακτικά θα πήγαινα από την άλλη πλευρά δηλαδή Κο Σαμούι (ξέχνα το Κο Πανγκαν εκτός κι αν είσαι 20-24))και κολλητά Κο Τάο, ένα μικρό και ησυχο νησί και πάλι πίσω Πατάγια, όπου αν βαρεθείς μπορεις να κάνεις κανά πενθήμρο Κο ΛΣαμετ.
Σε όλα αυτά προσωπικά θα κράταγα τουλάχιστον 5 μέρες Μπανγκοκ.
Αν δεν ήθελα να μείνω μόνο Ταιλάνδη και δεν πάω εκεί μόνο για πήδημα, τότε θα έκανα μια βόλτα από Καμπότζη, Βιετνάμ.

Αν πας αποκλειστικά για πήδημα τότε και το Batam και το Βintan θα σε καλύψουν, αλλά δεν έχουν το νυχτερινό χάβαλο της Ταιλάνδης, τα εστιατόρια, τα mall και όλα τα συμπαραμαρτούντα.
ΑΝ περιμένεις να γυρίσω, μετά τις 6 Σεπτέμβρη, μπορώ να ποστάρω ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ οδηγό για το Bintan, που τον έγραψα για την πλάκα μου.

Στην πραγματικότητα, στο μόνο μέρος που μπορείς να βρείς κάτι παρόμοιο με την Πατάγια (σε μικρογραφία) είναι το Άντζελες στις Φιλιπίνες, 2 ώρες από την Μανίλα.
Προταση λοιπόν για σεξοτάξιδο: 20 μέρες Πατάγια, μια βδομάδα Άντζελες, 15 μέρες ξανά Πατάγια και μετά Κράμπι (γιατί θα σούχουν τελειώσει και οι καπότες... :2funny: ) και κρατάς και 5 μέρες για Μπανγκοκ.

Βόρεια Ιανουάριο θα κάνει ψυχρούλα. Δεν έχω πάει προς τα κεί τέτοια εποχή, αλά θυμάμαι ειδήσεις που λέγανε ότι η θερμοκρασία ήταν γύρω στους 8*C και πέθαινε κόσμος από το κρύο.

φιλε μου σε ευχαριστω πολυ που αν και εισε διακοπες ,αν καταλαβα καλα , αφιερωσες χρονο για να μου απαντησεις. οι πληροφοριες σου, μου ειναι πολυ χρησιμες... για να προγραμματισω απο την αρχη το ταξιδι μου.
οταν με το καλο επιστρεψεις θα με βοηθησουν πολυ οι πληροφοριες σου για bintan αλλα και για φιλλιπινες.
να εισαι καλα φιλε μου και να περασεις ομορφα το υπολοιπο των διακοπων σου.
....προς μελη του φορουμ. πιστευω οτι ο φιλος suadam  αποτελει καλο παραδειγμα μελους του φορουμ.
και εξηγουμε....αποψη μου ειναι οτι σκοπος του φορουμ ειναι η ανταλλαγη πληροφοριων για ενα μερος που ενδιαφερει ολους μας ωστε διαβαζοντας τα posts να ενημεροθουμε και ...
1.να αποφυγουμε κακοτοπιες..
2. να ξερουμε που ειναι καλα , που οχι , καλα η ασχημα ξενοδοχεια , club go go , τιμες κτλπ.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Αυτο το  :bottom: ποιος θα το "επισκεφτει"???

PDVD_124.JPG

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Ουδεν σχολιον!!!Η φωτο τα λεει ολα!!!

PDVD_144.JPG

stelios58

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετισματα απο Παταγια :rockon:

Συνημμένα

• post-2764-1237098139.jpg
    post-2764-1237098139.jpg
    65,4 KB · Εμφανίσεις: 19

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν τις προσέχουν τις γυναίκες στην Ταϊλάνδη.
Μέχρι και σε έργα οδοποιίας τις έχω δει.

Συνημμένα

• lady873.jpg
    lady873.jpg
    63,9 KB · Εμφανίσεις: 23

Exandas

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αντιμετωπίζει πρόβλημα λαθρομετανάστευσης;
Πολύ Σοβαρό Πρόβλημα!!! (เข้าเมือง)
Tα τελευταία χρόνια έχει εντείνει τους ελέγχους στα συνοριακά φιλάκια

http://[URL unfurl="true"]www.immigration.go.th/nov2004/img/news/801.jpg[/img[/URL]]
(บันทึก4 สิงหาคม 2552)
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 4 Αυγούστου 2552

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom