Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για ποιον θνητό φτιάχτηκαν τα περισσότερα αγάλματα;
Mάλλον ο Βούδας πρέπει να είναι. Μόνο στην Ταϊλάνδη είναι αμέτρητα.

Συνημμένα

• bd.jpg
    bd.jpg
    88,5 KB · Εμφανίσεις: 44

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
να επαναλαβω την ερωτηση μου.ποια περιοχη  ειναι καλυτερη να μεινω Μπανγκοκ ωστε να εχει κοντα,με τα ποδια,μπαρ,στριπτιζ,μασαζ κλπ?Λεω για Πατπονγκ ή Νανα.Τι λετε εσεις?
Nana.
H πατπονγκ είναι μακρια και από την Nana και από το Soi Cowboy.
Το έχει πολύ καλές προσφορές.
Το Dynasty Grande Nana Hotel για παράδειγμα. πολύ καλό ξενοδοχείο, το είδα στα 1625 baht, ενώ η καλύτερη τιμή που μου είχαν κάνει ποτέ, ήταν 2100, προσφορά γνωριμίας. Στο χάρτη του Agoda, αν υπολογίσεις ότι η Nana Plaza είναι στο Soi 4 θα βρείς και άλλα ξενοδοχεία με φθηνότερες ή ακριβότερες τιμές.

Η απόσταση Nana - Soi Cowboy είναι κανά 15 λεπτο με τα πόδια και θα την κάνεις την διαδρομή πολλές φορές! :grin:
Αλλιώς παίρνεις ένα ταξάκι 60 Β (με tip) ή ανεβαίνεις στο sky train me 15b.

Exandas

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
γουστάρω τρελά , θα πάω να βρω την μεγαλύτερη πουτάνα και θα παντρευτώ !

ฉันชอบบ๊อง      :fuck2:

Συνημμένα

• 111.jpg
    111.jpg
    44,9 KB · Εμφανίσεις: 23

KohChangianos

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
για σας ρε αλανια. περνατα καλα βλεπω.παντα τετοια...

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καμμία ενημέρωση για την qatar air που ταξιδεύω σε 8 συν 1 μέρες;ταξιδεύω πρώτη φορά,ακούω καλά λόγια,αλλά ο λόγος σας για μένα,συμβόλαιο αλήθειας...

poutis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Nana.
H πατπονγκ είναι μακρια και από την Nana και από το Soi Cowboy.
Το έχει πολύ καλές προσφορές.
Το Dynasty Grande Nana Hotel για παράδειγμα. πολύ καλό ξενοδοχείο, το είδα στα 1625 baht, ενώ η καλύτερη τιμή που μου είχαν κάνει ποτέ, ήταν 2100, προσφορά γνωριμίας. Στο χάρτη του Agoda, αν υπολογίσεις ότι η Nana Plaza είναι στο Soi 4 θα βρείς και άλλα ξενοδοχεία με φθηνότερες ή ακριβότερες τιμές.

Η απόσταση Nana - Soi Cowboy είναι κανά 15 λεπτο με τα πόδια και θα την κάνεις την διαδρομή πολλές φορές! :grin:
Αλλιώς παίρνεις ένα ταξάκι 60 Β (με tip) ή ανεβαίνεις στο sky train me 15b.

ευχαριστω φιλε μου

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παιδιά καμμία ενημέρωση για την qatar air που ταξιδεύω σε 8 συν 1 μέρες;ταξιδεύω πρώτη φορά,ακούω καλά λόγια,αλλά ο λόγος σας για μένα,συμβόλαιο αλήθειας...

φιλε και'γω μονο καλα λογια διαβαζω γι'αυτη την εταιρεια. εγω πεταξα με gulf τον μαιο και ηταν μια χαρα, η qatar δεν θα ειναι που ειναι και 5στερη.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παιδιά βρήκα αυτό το σάϊτ για τη Πατάγια με χρήσιμες πληρωφορείες.....

απο αυτο το σαιτ πηρα μια ιδεα πριν παω πρωτη φορα, και μπορω να πω οτι πηγα αρκετα διαβασμενος εξαιτιας του.
επισης ηξερα οτι ολες εκει ειναι κ-α-μ

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
απο αυτο το σαιτ πηρα μια ιδεα πριν παω πρωτη φορα, και μπορω να πω οτι πηγα αρκετα διαβασμενος εξαιτιας του.
επισης ηξερα οτι ολες εκει ειναι κ-α-μ

κ-α-μ? :think:

μετάφραση? :think:

...δεν έμαθα ακόμα Ται!  ;) ;) ;)

giannis_iraklio

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι μου γεια σε όλους σας
Χρειάζομαι την βοήθεια σας σε μερικές απορίες :idiot: που έχω για το ταξίδι που σχεδιάζω
Σκέφτομαι να πάω στο λατρεμένο μας προορισμό τον Ιανουάριο και να μείνω για δυο μήνες .
Όπως καταλαβενετε το να μείνω δύο μήνες στην παταγια  θα είναι βαρετό και μάλλον ανοησία. :jerking:
Πουκετ και σαμουι έχω πάει είδη και έτσι θέλω να πάω σε κάποια άλλα  μέρη που όμως να υπάρχει παιχνίδι. :fuck1:
Ψάχνοντας είδα κάποια νησάκια στην Ινδονησία  bantam , bintan , και balai ka rimoon που όπως διαβάζω σε κάποια ξένα φόρουμ είναι τα πορνεία της Ινδονησίας .  Αν έχει πάει κάποιος εκεί και μπορεί να δώσει πληροφορίες θα του είμαι ευγνώμων.
Επίσης κατά ισααν μεριά το Φεβρουάριο υπάρχει ζωή :tits2: …η όλες την έχουν κάνει για τα τουριστικά μέρη προς άγρα πελατών?
Στα νησιά κο πανγκαν και κο σαμετ παίζει κατάσταση με ταυλανδεζουλες  :fuck1: …η μόνο παραλίες?
Σάς ευχαριστώ προκαταβολικά.

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
.
Επίσης κατά ισααν μεριά το Φεβρουάριο υπάρχει ζωή :tits2: …η όλες την έχουν κάνει για τα τουριστικά μέρη προς άγρα πελατών?
Στα νησιά κο πανγκαν και κο σαμετ παίζει κατάσταση με ταυλανδεζουλες  :fuck1: …η μόνο παραλίες?
Σάς ευχαριστώ προκαταβολικά.

στην πηγη παντα υπαρχει νερο

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Κανεις δεν εμαθε για το ντου της αστυνομιας στη WS και το κλεισιμο του ινσομνια και αλλων γκο-γκος στις 3αμ χτες το βραδυ? Ολα αυτα με τις ευλογιες της κεντρικης διοικησης στην ΒΚΚ. Μαλλον επικειται εσωτερικος ανασχηματισμος και μερικοι εν ΒΚΚ θελουν να "υπενθυμησουν" ποιοι ειναι τα πραγματικα αφεντικα...δεν ξερω αν ισχυει αλλα ακουσα οτι το βιολι αυτο θα συνεχιστει για μερικες μερες ακομα στη WS.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Κανεις δεν εμαθε για το ντου της αστυνομιας στη WS και το κλεισιμο του ινσομνια και αλλων γκο-γκος στις 3αμ χτες το βραδυ? Ολα αυτα με τις ευλογιες της κεντρικης διοικησης στην ΒΚΚ. Μαλλον επικειται εσωτερικος ανασχηματισμος και μερικοι εν ΒΚΚ θελουν να "υπενθυμησουν" ποιοι ειναι τα πραγματικα αφεντικα...δεν ξερω αν ισχυει αλλα ακουσα οτι το βιολι αυτο θα συνεχιστει για μερικες μερες ακομα στη WS.

Πάει το αγαπημένο μου μαγαζάκι?? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Πού θα πηγαίνω εγώ τώρα????? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Δεν ξαναπάω Πατάγια!!!! :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang:

Α! ρε Φαντομά!!! όλο λυπητερές ειδήσεις μας φέρνεις!! :( :( :( :( :( :(

Α! :rockon: :rockon: :rockon:

Το βρήκα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Υπάρχει και το λόυσιφερ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Άρα θα ξαναπάω Πατάγια!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Αλήθεια γιατί όλα αυτά?

Θέλουν να μειώσουν τον τουρισμό της Πατάγιας και να τον στείλουν σε άλλες περιοχές?

....και το περίπτερο που λέγαμε? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Τα σέβη μου φαντομά.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ερωτηση ,ξερει κανεις το diamond beach hotel στη walking street ? ποιοτητα παροχες κλπ...ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom