You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Nana.να επαναλαβω την ερωτηση μου.ποια περιοχη ειναι καλυτερη να μεινω Μπανγκοκ ωστε να εχει κοντα,με τα ποδια,μπαρ,στριπτιζ,μασαζ κλπ?Λεω για Πατπονγκ ή Νανα.Τι λετε εσεις?
H πατπονγκ είναι μακρια και από την Nana και από το Soi Cowboy.
Το έχει πολύ καλές προσφορές.
Το Dynasty Grande Nana Hotel για παράδειγμα. πολύ καλό ξενοδοχείο, το είδα στα 1625 baht, ενώ η καλύτερη τιμή που μου είχαν κάνει ποτέ, ήταν 2100, προσφορά γνωριμίας. Στο χάρτη του Agoda, αν υπολογίσεις ότι η Nana Plaza είναι στο Soi 4 θα βρείς και άλλα ξενοδοχεία με φθηνότερες ή ακριβότερες τιμές.
Η απόσταση Nana - Soi Cowboy είναι κανά 15 λεπτο με τα πόδια και θα την κάνεις την διαδρομή πολλές φορές!
Αλλιώς παίρνεις ένα ταξάκι 60 Β (με tip) ή ανεβαίνεις στο sky train me 15b.
Mother's day 2009,Pattaya
Άντε, χρόνια της πολλά!!!
Να τα εκατοστήσει!!!
Και πάντα τέτοια!!!
Στις υπηκόους της αναφέρομαι!
KohChangianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
για σας ρε αλανια. περνατα καλα βλεπω.παντα τετοια...
Diavolidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά καμμία ενημέρωση για την qatar air που ταξιδεύω σε 8 συν 1 μέρες;ταξιδεύω πρώτη φορά,ακούω καλά λόγια,αλλά ο λόγος σας για μένα,συμβόλαιο αλήθειας...
Nana.
H πατπονγκ είναι μακρια και από την Nana και από το Soi Cowboy.
Το έχει πολύ καλές προσφορές.
Το Dynasty Grande Nana Hotel για παράδειγμα. πολύ καλό ξενοδοχείο, το είδα στα 1625 baht, ενώ η καλύτερη τιμή που μου είχαν κάνει ποτέ, ήταν 2100, προσφορά γνωριμίας. Στο χάρτη του Agoda, αν υπολογίσεις ότι η Nana Plaza είναι στο Soi 4 θα βρείς και άλλα ξενοδοχεία με φθηνότερες ή ακριβότερες τιμές.
Η απόσταση Nana - Soi Cowboy είναι κανά 15 λεπτο με τα πόδια και θα την κάνεις την διαδρομή πολλές φορές!
Αλλιώς παίρνεις ένα ταξάκι 60 Β (με tip) ή ανεβαίνεις στο sky train me 15b.
ευχαριστω φιλε μου
Παιδιά καμμία ενημέρωση για την qatar air που ταξιδεύω σε 8 συν 1 μέρες;ταξιδεύω πρώτη φορά,ακούω καλά λόγια,αλλά ο λόγος σας για μένα,συμβόλαιο αλήθειας...
φιλε και'γω μονο καλα λογια διαβαζω γι'αυτη την εταιρεια. εγω πεταξα με gulf τον μαιο και ηταν μια χαρα, η qatar δεν θα ειναι που ειναι και 5στερη.
giorgos241
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παιδιά βρήκα αυτό το σάϊτ για τη Πατάγια με χρήσιμες πληρωφορείες.....
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
απο αυτο το σαιτ πηρα μια ιδεα πριν παω πρωτη φορα, και μπορω να πω οτι πηγα αρκετα διαβασμενος εξαιτιας του.παιδιά βρήκα αυτό το σάϊτ για τη Πατάγια με χρήσιμες πληρωφορείες.....
επισης ηξερα οτι ολες εκει ειναι κ-α-μ
απο αυτο το σαιτ πηρα μια ιδεα πριν παω πρωτη φορα, και μπορω να πω οτι πηγα αρκετα διαβασμενος εξαιτιας του.
επισης ηξερα οτι ολες εκει ειναι κ-α-μ
κ-α-μ?
μετάφραση?
...δεν έμαθα ακόμα Ται! ;) ;) ;)
θα πάω να βρω την μεγαλύτερη πουτάνα και θα παντρευτώ !
[size=28pt]ยะตี้[/size]
κ-α-μ?
κοντές-αδύνατες-μαυριδερές
giannis_iraklio
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλοι μου γεια σε όλους σας
Χρειάζομαι την βοήθεια σας σε μερικές απορίες που έχω για το ταξίδι που σχεδιάζω
Σκέφτομαι να πάω στο λατρεμένο μας προορισμό τον Ιανουάριο και να μείνω για δυο μήνες .
Όπως καταλαβενετε το να μείνω δύο μήνες στην παταγια θα είναι βαρετό και μάλλον ανοησία.
Πουκετ και σαμουι έχω πάει είδη και έτσι θέλω να πάω σε κάποια άλλα μέρη που όμως να υπάρχει παιχνίδι.
Ψάχνοντας είδα κάποια νησάκια στην Ινδονησία bantam , bintan , και balai ka rimoon που όπως διαβάζω σε κάποια ξένα φόρουμ είναι τα πορνεία της Ινδονησίας . Αν έχει πάει κάποιος εκεί και μπορεί να δώσει πληροφορίες θα του είμαι ευγνώμων.
Επίσης κατά ισααν μεριά το Φεβρουάριο υπάρχει ζωή …η όλες την έχουν κάνει για τα τουριστικά μέρη προς άγρα πελατών?
Στα νησιά κο πανγκαν και κο σαμετ παίζει κατάσταση με ταυλανδεζουλες …η μόνο παραλίες?
Σάς ευχαριστώ προκαταβολικά.
Χρειάζομαι την βοήθεια σας σε μερικές απορίες που έχω για το ταξίδι που σχεδιάζω
Σκέφτομαι να πάω στο λατρεμένο μας προορισμό τον Ιανουάριο και να μείνω για δυο μήνες .
Όπως καταλαβενετε το να μείνω δύο μήνες στην παταγια θα είναι βαρετό και μάλλον ανοησία.
Πουκετ και σαμουι έχω πάει είδη και έτσι θέλω να πάω σε κάποια άλλα μέρη που όμως να υπάρχει παιχνίδι.
Ψάχνοντας είδα κάποια νησάκια στην Ινδονησία bantam , bintan , και balai ka rimoon που όπως διαβάζω σε κάποια ξένα φόρουμ είναι τα πορνεία της Ινδονησίας . Αν έχει πάει κάποιος εκεί και μπορεί να δώσει πληροφορίες θα του είμαι ευγνώμων.
Επίσης κατά ισααν μεριά το Φεβρουάριο υπάρχει ζωή …η όλες την έχουν κάνει για τα τουριστικά μέρη προς άγρα πελατών?
Στα νησιά κο πανγκαν και κο σαμετ παίζει κατάσταση με ταυλανδεζουλες …η μόνο παραλίες?
.
στην πηγη παντα υπαρχει νερο
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Κανεις δεν εμαθε για το ντου της αστυνομιας στη WS και το κλεισιμο του ινσομνια και αλλων γκο-γκος στις 3αμ χτες το βραδυ? Ολα αυτα με τις ευλογιες της κεντρικης διοικησης στην ΒΚΚ. Μαλλον επικειται εσωτερικος ανασχηματισμος και μερικοι εν ΒΚΚ θελουν να "υπενθυμησουν" ποιοι ειναι τα πραγματικα αφεντικα...δεν ξερω αν ισχυει αλλα ακουσα οτι το βιολι αυτο θα συνεχιστει για μερικες μερες ακομα στη WS.
Κανεις δεν εμαθε για το ντου της αστυνομιας στη WS και το κλεισιμο του ινσομνια και αλλων γκο-γκος στις 3αμ χτες το βραδυ? Ολα αυτα με τις ευλογιες της κεντρικης διοικησης στην ΒΚΚ. Μαλλον επικειται εσωτερικος ανασχηματισμος και μερικοι εν ΒΚΚ θελουν να "υπενθυμησουν" ποιοι ειναι τα πραγματικα αφεντικα...δεν ξερω αν ισχυει αλλα ακουσα οτι το βιολι αυτο θα συνεχιστει για μερικες μερες ακομα στη WS.
Πάει το αγαπημένο μου μαγαζάκι??
Πού θα πηγαίνω εγώ τώρα?????
Δεν ξαναπάω Πατάγια!!!!
Α! ρε Φαντομά!!! όλο λυπητερές ειδήσεις μας φέρνεις!!
Α!
Το βρήκα!!!
Υπάρχει και το λόυσιφερ!!!!
Άρα θα ξαναπάω Πατάγια!!!!
Αλήθεια γιατί όλα αυτά?
Θέλουν να μειώσουν τον τουρισμό της Πατάγιας και να τον στείλουν σε άλλες περιοχές?
....και το περίπτερο που λέγαμε?
Τα σέβη μου φαντομά.