lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Τραβατε με και ας κλαιω........
κατσε να βαλω και εγω καμια φωτο απ'την "Βοθροσαβουριασμενη" Pattaya
ρε παιδια που συχναζετε δηλαδη η εγω ειμαι πολυ σαβουρογαμης η καποιοι δεν μας τα λενε καλα και μαλιστα με ενα δυο ταξιδια γινανε και ειδικοι εκτοσ εαν ψωνιζουν απο την beach road η απο καποια τελιωμενα bar ημαρτον
Πάντως εγώ είμαι τρομερά χαρούμενος γι αυτό!!!! Αφού αυτός ο "παράδεισος" που αντίκρυσα είναι ο χειρότερος των τελευταίων ετών, φαντάζομαι τι έχω να ζήσω όταν θα βρεθώ στα χάι του!!!!!
φιλε να πας ιανουαριο - φεβρουαριο. τοτε να δεις τι θα γινετε!!! θα δεις μεγαλη διαφορα. εγω πηγα πρωτη φορα τον φεβρουαριο και πιστευω ειναι ο καλυτερος μηνας να πας. τωρα σκεφτομαι για νοεμβριο, μολις ξεκινησει η high season.
Ειπα να δωσω μια δευτερη ευκαιρια στο "αστερι" και το πηρα ξανα σημερα,μηπως το "διαδικαστικο" χτεσινοβραδυνο πηδημα ηταν επειδη με επαιρνε πρωτη φορα και δεν ηξερε ποσο καλο παιδι ειμαι και ποσο καλα θα του φερθω...
Βεβαια η αληθεια ειναι οτι ειχα λαβει καποια αρνητικα "μηνυματα" απο τη συζητιση που ειχαμε κανει γιατι τη ρωτησα ποσο καιρο δουλευει και μου ειπε πως ειναι 5 μηνες στη Πατονγκ και ΚΑΘΕ μερα σχεδον παει με πελατη...Κοινως "κωλοπετσωμενο" και στα ψιλοαρχιδια του η ποιοτητα των προσφερομενων υπηρεσιων,μιας και επειδη ξερει οτι ειναι μουναρα και ξεχωριζει σα τη μυγα μες στο γαλα στη γενικοτερη μετριοτητα της Πατονγκ φετος,βρεξει χιονισει αυτη πελατη θα βρει...
Χτες ημουνα ιδιαιτερα τρυφερος μαζι του...
Σημερα επισης...
Ρε τι αγκαλιτσες του εκανα...Τι παιχνιδακια..Τι τρυφερα το χαιδευα...Τι γλυψιματακια...
Τι παραμυθια του εσκασα οτι το γουσταρω τρελλα και θα το κρατησω κανα μηνα...Μεχρι και συμφωνια καναμε,να περνει 2 χιλιαρικα τη μερα και να σταματησει απο το μπαρ που δουλευει για να ειναι ολη μερα μαζι μου...
Αυτο ΤΙΠΟΤΑ...Ειτε τον ειχα βαλει σε καμμια τρυπα στο τοιχο,ειτε στη δικη της τρυπα,το ιδιο και το αυτο...
ΣΚΕΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ...
Εχω πηδηξει και πολυ ανωτερα στη Ταυλανδη...Και τουλαχιστον αυτα,εστω και να μην αισθανονταν τιποτα,προσποιωντουσαν τουλαχιστον οτι το ευχαριστιοντουσαν και βογγαγανε λες και τα εσφαζα...
Αυτο ΤΙΠΟΤΑ...Η σιωπη των αχαμνων...
Ακομα και στο μπουρδελο,καλυτερα γαμας...
Η μονη της κουβεντα "You finish?...You finish?",πριν συμπληρωθει ουτε ενα τεταρτο πηδηματος..
"ΟΧΙ μωρη καριολα δε τελειωσα" της λεω σε μια φαση σε απταιστα ελληνικα επειδη μου ζαλισε τα αρχιδια,το γυρναω στα τεσσερα και το αρχισα στο πλακωμα με ολη μου τη δυναμη...Εκει "λυθηκε" η γλωσσα της.."You hurt me...You hurt me"...Μας ακουσε ολο το ξενοδοχειο..
Και πριν τελειωσω,βγαζω τη καποτα,τη πιανω απο το μαλλι και τη χυνω στη μαπα...
Σηκωνομαι,της πεταω τα ρουχα και της λεω "Τσακισου και φυγε μωρη πουτανα"(Διεθνης ορος)...Για ποτε εκανε ντους,ντυθηκε και πηρε τα πραγματα της...Ουτε το τσιγαρο δεν ειχα προλαβει να τελειωσω...
Ειλικρινα τωρα που τα γραφω δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου...Για τετοια τσαντιλα μιλαμε...
Αει στο διαολο βραδιατικα με το καριολακι...
Ουφ..Τα εγραψα και ξαλαφρωσα...
Η καλυτερη εξηγηση που εχω ακουσει μεχρι τωρα ..να μην παρουν και αερα και τη δουν και αλλιως..μακαρι να σε μιμιθουν και οι αγαπουληδεςΕιπα να δωσω μια δευτερη ευκαιρια στο "αστερι" και το πηρα ξανα σημερα,μηπως το "διαδικαστικο" χτεσινοβραδυνο πηδημα ηταν επειδη με επαιρνε πρωτη φορα και δεν ηξερε ποσο καλο παιδι ειμαι και ποσο καλα θα του φερθω...
Βεβαια η αληθεια ειναι οτι ειχα λαβει καποια αρνητικα "μηνυματα" απο τη συζητιση που ειχαμε κανει γιατι τη ρωτησα ποσο καιρο δουλευει και μου ειπε πως ειναι 5 μηνες στη Πατονγκ και ΚΑΘΕ μερα σχεδον παει με πελατη...Κοινως "κωλοπετσωμενο" και στα ψιλοαρχιδια του η ποιοτητα των προσφερομενων υπηρεσιων,μιας και επειδη ξερει οτι ειναι μουναρα και ξεχωριζει σα τη μυγα μες στο γαλα στη γενικοτερη μετριοτητα της Πατονγκ φετος,βρεξει χιονισει αυτη πελατη θα βρει...
Χτες ημουνα ιδιαιτερα τρυφερος μαζι του...
Σημερα επισης...
Ρε τι αγκαλιτσες του εκανα...Τι παιχνιδακια..Τι τρυφερα το χαιδευα...Τι γλυψιματακια...
Τι παραμυθια του εσκασα οτι το γουσταρω τρελλα και θα το κρατησω κανα μηνα...Μεχρι και συμφωνια καναμε,να περνει 2 χιλιαρικα τη μερα και να σταματησει απο το μπαρ που δουλευει για να ειναι ολη μερα μαζι μου...
Αυτο ΤΙΠΟΤΑ...Ειτε τον ειχα βαλει σε καμμια τρυπα στο τοιχο,ειτε στη δικη της τρυπα,το ιδιο και το αυτο...
ΣΚΕΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ...
Εχω πηδηξει και πολυ ανωτερα στη Ταυλανδη...Και τουλαχιστον αυτα,εστω και να μην αισθανονταν τιποτα,προσποιωντουσαν τουλαχιστον οτι το ευχαριστιοντουσαν και βογγαγανε λες και τα εσφαζα...
Αυτο ΤΙΠΟΤΑ...Η σιωπη των αχαμνων...
Ακομα και στο μπουρδελο,καλυτερα γαμας...
Η μονη της κουβεντα "You finish?...You finish?",πριν συμπληρωθει ουτε ενα τεταρτο πηδηματος..
"ΟΧΙ μωρη καριολα δε τελειωσα" της λεω σε μια φαση σε απταιστα ελληνικα επειδη μου ζαλισε τα αρχιδια,το γυρναω στα τεσσερα και το αρχισα στο πλακωμα με ολη μου τη δυναμη...Εκει "λυθηκε" η γλωσσα της.."You hurt me...You hurt me"...Μας ακουσε ολο το ξενοδοχειο..
Και πριν τελειωσω,βγαζω τη καποτα,τη πιανω απο το μαλλι και τη χυνω στη μαπα...
Σηκωνομαι,της πεταω τα ρουχα και της λεω "Τσακισου και φυγε μωρη πουτανα"(Διεθνης ορος)...Για ποτε εκανε ντους,ντυθηκε και πηρε τα πραγματα της...Ουτε το τσιγαρο δεν ειχα προλαβει να τελειωσω...
Ειλικρινα τωρα που τα γραφω δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου...Για τετοια τσαντιλα μιλαμε...
Αει στο διαολο βραδιατικα με το καριολακι...
Ουφ..Τα εγραψα και ξαλαφρωσα...
οχι και φυσιολάτρης ρε φιλε απλως οταν βρω κατι καλο φροντιζω μετα να γυρισω και λιγο καποια μερη απο αυτη την υπεροχη χωρα αλλα ποτε μονος. αλλωστε αυτεσ οι φωτο ειναι απο το ταξιδι μου στην πηγη και εαν θελει ο φιλοσ ο πιπινομανιακ καλα θα ηταν να επισκευθει . αλλωστε αλλο ειναι να πινεις απο την πηγη και αλλο απο την ΕΥΔΑΠΚοσα φυσιολάτρη σε κόβω!!!
Αλλά αυτό το βιντεάκι με τη Ντία γιατί μου το έστειλες ρε?????????
Αλλά που θα πάει!!!!!
Θα ξαναγυρίσω στη "δεύτερη πατρίδα"