Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Τραβατε με και ας κλαιω........

pull.jpg

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
κατσε να βαλω και εγω καμια φωτο απ'την "Βοθροσαβουριασμενη" Pattaya

simon%20dancers%201.jpg

Καλά ρε μεγάλε πού τα βρήκες όλα αυτά τα πατσαβούρια???? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Θελω  και γω τέτοια πατσαβούριααααα!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Κι ας με λένε βιλέντα μετά!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ρε θα τρελαθούμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια που συχναζετε δηλαδη η εγω ειμαι πολυ σαβουρογαμης η καποιοι δεν μας τα λενε καλα  και μαλιστα  με ενα δυο ταξιδια γινανε και ειδικοι εκτοσ εαν ψωνιζουν  απο την beach  road    η  απο καποια τελιωμενα   bar ημαρτον

ειναι οντως πεσμενα τα πραγματα, ειδικα στην πατταγια. το ειδα και τον ιουνιο αυτο και διαβαζω επισης και στο pattaya-addicts για χαλια ποιοτητα των κοριτσιων αυτο το καλοκαιρι, αλλα σιγουρα θα βρεις καποια αστερια σε διαφορα μαγαζια αν ψαξεις καλα ομως.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως εγώ είμαι τρομερά χαρούμενος γι αυτό!!!! Αφού αυτός ο "παράδεισος" που αντίκρυσα είναι ο χειρότερος των τελευταίων ετών, φαντάζομαι τι έχω να ζήσω όταν θα βρεθώ στα χάι του!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

φιλε να πας ιανουαριο - φεβρουαριο. τοτε να δεις τι θα γινετε!!! θα δεις μεγαλη διαφορα. εγω πηγα πρωτη φορα τον φεβρουαριο και πιστευω ειναι ο καλυτερος μηνας να πας. τωρα σκεφτομαι για νοεμβριο, μολις ξεκινησει η high season.

live

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
0
φιλε να πας ιανουαριο - φεβρουαριο. τοτε να δεις τι θα γινετε!!! θα δεις μεγαλη διαφορα. εγω πηγα πρωτη φορα τον φεβρουαριο και πιστευω ειναι ο καλυτερος μηνας να πας. τωρα σκεφτομαι για νοεμβριο, μολις ξεκινησει η high season.

djzan εαν κανονισεις τιποτα για νοεμβριο στειλε κανενα πμ μηπως κατεβουμε παρεα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ειπα να δωσω μια δευτερη ευκαιρια στο "αστερι" και το πηρα ξανα σημερα,μηπως το "διαδικαστικο" χτεσινοβραδυνο πηδημα ηταν επειδη με επαιρνε πρωτη φορα και δεν ηξερε ποσο καλο παιδι ειμαι και ποσο καλα θα του φερθω...
Βεβαια η αληθεια ειναι οτι ειχα λαβει καποια αρνητικα "μηνυματα" απο τη συζητιση που ειχαμε κανει γιατι τη ρωτησα ποσο καιρο δουλευει και μου ειπε πως ειναι 5 μηνες στη Πατονγκ και ΚΑΘΕ μερα σχεδον παει με πελατη...Κοινως "κωλοπετσωμενο" και στα ψιλοαρχιδια του η ποιοτητα των προσφερομενων υπηρεσιων,μιας και επειδη ξερει οτι ειναι μουναρα και ξεχωριζει σα τη μυγα μες στο γαλα στη γενικοτερη μετριοτητα της Πατονγκ φετος,βρεξει χιονισει αυτη πελατη θα βρει...
Χτες ημουνα ιδιαιτερα τρυφερος μαζι του...
Σημερα επισης...
Ρε τι αγκαλιτσες του εκανα...Τι παιχνιδακια..Τι τρυφερα το χαιδευα...Τι γλυψιματακια...
Τι παραμυθια του εσκασα οτι το γουσταρω τρελλα και θα το κρατησω κανα μηνα...Μεχρι και συμφωνια καναμε,να περνει 2 χιλιαρικα τη μερα και να σταματησει απο το μπαρ που δουλευει για να ειναι ολη μερα μαζι μου...
Αυτο ΤΙΠΟΤΑ...Ειτε τον ειχα βαλει σε καμμια τρυπα στο τοιχο,ειτε στη δικη της τρυπα,το ιδιο και το αυτο...
ΣΚΕΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ...
Εχω πηδηξει και πολυ ανωτερα στη Ταυλανδη...Και τουλαχιστον αυτα,εστω και να μην αισθανονταν τιποτα,προσποιωντουσαν τουλαχιστον οτι το ευχαριστιοντουσαν και βογγαγανε λες και τα εσφαζα...
Αυτο ΤΙΠΟΤΑ...Η σιωπη των αχαμνων...
Ακομα και στο μπουρδελο,καλυτερα γαμας...
Η μονη της κουβεντα "You finish?...You finish?",πριν συμπληρωθει ουτε ενα τεταρτο πηδηματος..
"ΟΧΙ μωρη καριολα δε τελειωσα" της λεω σε μια φαση σε απταιστα ελληνικα επειδη μου ζαλισε τα αρχιδια,το γυρναω στα τεσσερα και το αρχισα στο πλακωμα με ολη μου τη δυναμη...Εκει "λυθηκε" η γλωσσα της.."You hurt me...You hurt me"...Μας ακουσε ολο το ξενοδοχειο..
Και πριν τελειωσω,βγαζω τη καποτα,τη πιανω απο το μαλλι και τη χυνω στη μαπα...
Σηκωνομαι,της πεταω τα ρουχα και της λεω "Τσακισου και φυγε μωρη πουτανα"(Διεθνης ορος)...Για ποτε εκανε ντους,ντυθηκε και πηρε τα πραγματα της...Ουτε το τσιγαρο δεν ειχα προλαβει να τελειωσω...
Ειλικρινα τωρα που τα γραφω δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου...Για τετοια τσαντιλα μιλαμε...
Αει στο διαολο βραδιατικα με το καριολακι...
Ουφ..Τα εγραψα και ξαλαφρωσα...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ειπα να δωσω μια δευτερη ευκαιρια στο "αστερι" και το πηρα ξανα σημερα,μηπως το "διαδικαστικο" χτεσινοβραδυνο πηδημα ηταν επειδη με επαιρνε πρωτη φορα και δεν ηξερε ποσο καλο παιδι ειμαι και ποσο καλα θα του φερθω...
Βεβαια η αληθεια ειναι οτι ειχα λαβει καποια αρνητικα "μηνυματα" απο τη συζητιση που ειχαμε κανει γιατι τη ρωτησα ποσο καιρο δουλευει και μου ειπε πως ειναι 5 μηνες στη Πατονγκ και ΚΑΘΕ μερα σχεδον παει με πελατη...Κοινως "κωλοπετσωμενο" και στα ψιλοαρχιδια του η ποιοτητα των προσφερομενων υπηρεσιων,μιας και επειδη ξερει οτι ειναι μουναρα και ξεχωριζει σα τη μυγα μες στο γαλα στη γενικοτερη μετριοτητα της Πατονγκ φετος,βρεξει χιονισει αυτη πελατη θα βρει...
Σημερα επισης...
Ρε τι αγκαλιτσες του εκανα...Τι παιχνιδακια..Τι τρυφερα το χαιδευα...Τι γλυψιματακια...
Τι παραμυθια του εσκασα οτι το γουσταρω τρελλα και θα το κρατησω κανα μηνα...Μεχρι και συμφωνια καναμε,να περνει 2 χιλιαρικα τη μερα και να σταματησει απο το μπαρ που δουλευει για να ειναι ολη μερα μαζι μου...
Αυτο ΤΙΠΟΤΑ...Ειτε τον ειχα βαλει σε καμμια τρυπα στο τοιχο,ειτε στη δικη της τρυπα,το ιδιο και το αυτο...
ΣΚΕΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ...
Εχω πηδηξει και πολυ ανωτερα στη Ταυλανδη...Και τουλαχιστον αυτα,εστω και να μην αισθανονταν τιποτα,προσποιωντουσαν τουλαχιστον οτι το ευχαριστιοντουσαν και βογγαγανε λες και τα εσφαζα...
Η μονη της κουβεντα "You finish?...You finish?",πριν συμπληρωθει ουτε ενα τεταρτο πηδηματος..
"ΟΧΙ μωρη καριολα δε τελειωσα" της λεω σε μια φαση σε απταιστα ελληνικα επειδη μου ζαλισε τα αρχιδια,το γυρναω στα τεσσερα και το αρχισα στο πλακωμα με ολη μου τη δυναμη...Εκει "λυθηκε" η γλωσσα της.."You hurt me...You hurt me"...Μας ακουσε ολο το ξενοδοχειο..
Σηκωνομαι,της πεταω τα ρουχα και της λεω "Τσακισου και φυγε μωρη πουτανα"(Διεθνης ορος)...Για ποτε εκανε ντους,ντυθηκε και πηρε τα πραγματα της...Ουτε το τσιγαρο δεν ειχα προλαβει να τελειωσω...
Ειλικρινα τωρα που τα γραφω δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου...Για τετοια τσαντιλα μιλαμε...

Πιπινο αυτα παθαινουν οι περαν του δεοντος ΕΚΛΕΚΤΙΚΟΙ ... Γαμανε κομοδινα
και αχαμνά...

Γιαυτο σου λεω κανε μια υποχωρηση και παρε και μια σαβουρα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και ξεπλενεσαι την επομενη με ενα κομοδινο..ΛΕΜΕ..

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Καλα να παθεις .
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Σημερα επισης...
ΣΚΕΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ...
Η καλυτερη εξηγηση που εχω ακουσει μεχρι τωρα :rockon: :rockon: :s&m_1:..να μην παρουν και αερα και τη δουν και αλλιως..μακαρι να σε μιμιθουν και οι αγαπουληδες

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Ρε παιδια.....για δειτε το παρακατω link....Ειναι απ'το Emigration office of Tayland...Εαν καταλαβα καλα δεν χρειαζεται ΒΙΖΑ για να επισκεφτουμε την Ταυλανδη(ως τουριστες)για 30 ημερες........Το καταλαβα καλα η οχι???

www.immigration.go.th/nov2004/en/base.php?action=check&page=voa&ucountry=GR%2FGREECE]http://www.immigration.go.th/nov2004/en/base.php?action=check&page=voa&ucountry=GR%2FGREECE[/url]

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και πηρε τα πραγματα της...Ουτε το τσιγαρο δεν ειχα προλαβει να τελειωσω...
[/quote]

πολύ καλά το έκανες.αλλά νομίζω ότι δεν θέλεις να καταλάβεις μερικά πράγματα. καλό είναι να είναι αστέρι το γκομενάκι αλλά πρέπει να σε γουστάρει και λιγο αλλιώς,  δεν γίνεται τιποτα.για τα φράγκα έρχεται, άμα βγάζει και εύκολα το ψωμί της, και εχει πολλούς πελάτες δεν το κατάλαβαινεις οτι ρίχνει τη ποιότητα στις υπηρεσείες.
εμένα πάντως η γνώμη μου ειναι οτι προτιμάω στο μέσο ορο.οχι δηλαδή μπάζο αλλά ουτε αστέρι.μου αρκεί να μου ανεβάζει τη τεστοστερόνη και να έχει κάπως καλό χαρακτήρα γιατί θα περάσω αρκετές ώρες μαζί της.................
αλλωστε αυτό δίνει η Ταϋλάνδη ηρεμια συντοφηκοτητα και χαλάρωση και προπαντώς φτήνια.είναι σαν τα Lada Niva δεν ειναι όμορφα εξωτερικά αλλά εκεί που αναρειχάται δεν πάει κανένα αλλο τζιπ.τι να την κάνεις τη Ferrari αν δεν εισαι καλός οδηγός, αν δεν έχεις δρόμο να τη τρέξεις και χρήματα να τη συντηρείς............ :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)μην είμαστε και άπληστοι και να τα θέλουμε όλα δικά μας..............................

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Rε μηπως στο εκανε επιτηδες να τσεπωσει το 2χιλιαρο να στη κανει κ τσουπ να σου το short time με 2χιλιαρικακια? Γιατι ελπιζω να μην της τα εδωσες να τις ειπες παρε 500 κ ουστ! Στο φιλαρακι μου του χε τυχει μια ηθελε 2χιλιαρο για ολη νυχτα επεσε στο χιλιαρικο μα του εβγαλε την ψυχη κ την σουταρε μετα το πρωτο πηδημα. Την ειχε στα τεσσερα κ αυτη εκανε ζαπινγκ στην τιβι :headbang: :headbang: μου τα ελεγε την επομενη κ απο τη μια γελαγα απο την αλλη φορτωσα γιατι του εκανε φασαρια οταν τη σουταρε κ της εδινε 500 κ αυτη πηγε να σηκωσει τον οροφο στο ποδι κ τελικα τις εδωσε 700 κ εφυγε. κ το συζητησαμε αρκετα κ σκεφτηκαμε οτι μαλλον το εκανε επιτηδες, γιαυτο τωρα που τα εγραψες ηταν σαν ντε ζα βου η κατασταση.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχα ωραιος ο πιπινομανιας αλλα νομιζω το παρακανες. και αν σου εφερνε κανα αδερφο η κανα ξαδερφο να σε καθαρισει???
μην το παρακανετε με τις γκομενες εκει και να ειστε παντα ευγενικοι γιατι δεν ξερετε σε τι μπελα μπορει να σας βαλουν.
εμενα το μονο που μου ετυχε ηταν με μια freelancer που ενω ηταν μια χαρα πριν παμε στο ξενοδοχειο, οταν πηγαμε ηταν τελειως χαλια και την πηρε ο υπνος στο κρεβατι. τις εβγαλα το στρινγκ και αρχισα να την μαμαω και δεν καταλαβαινε μια. μολις τελειωσα την ξυπνησα για να την διωξω και να παω insomnia να φορτωσω καμια αλλη, αλλα αυτη συνηλθε για τα καλα και τις πιασανε οι καυλες και ηθελε να την ξαναμαμησω. ε τοτε εβγαλα το αχτι μου πανω της, βαθεια τσιμπουκια, τις το εβαζα στο κωλο και πονουσε, την τραβουσα απ'τα μαλλια, σφαλιαρες στο κωλο και αλλα διαφορα... αλλα και αυτη δεν πηγαινε πισω, μ'εβαλε απο κατω και με πεθανε! μολις τελειωσαμε της ειπα οτι θελω να ξαναβγω και δεν ηθελε να φυγει. ειχαμε παρει και κατι να τσιμπησουμε και εκανε 10 ωρες να φαει... και ειχε παει η ωρα 6. τελικα μετα απο πολυ κοπο εφυγε, 800μπατ της εδωσα. την λυπηθηκα ομως μετα λιγακι, επειδη ξερω τι τραβανε και αυτες με την φτωχεια και την μιζερεια και οτι πρεπει να πηγαινουν με τον καθε μαλακα για λεφτα.
παντως η "δικια μου" που ημασταν 12μερες μαζι, απ'την πρωτη μερα δεν μ'αφησε να τελειωσω γρηγορα γιατι ηθελε να τελειωσει και αυτη... τι τρελλα μαμησια καναμε.... αχχχχχχχχχχχχ!!!
και οπως εγραψε και ο giorgos241 πρεπει να σε γουσταρει και η γκομενα λιγακι. αν εισαι κανας πανασχημος χοντρος βρωμιαρης η γκομενα θα κανει το παν να σε ξεφορτωθει γρηγορα, να παρει τα φραγκα και να φυγει.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αμ εκει ειναι η μαλακια ρε συ djzan και το παραπονο μου..
Οτι ουτε ασχημος,ουτε χοντρος,ουτε βρωμιαρης ειμαι...
Δεν ειμαι βεβαια και "μοντελο",αλλα αντικειμενικα σε σχεση με τους αντρες που κυκλοφορουν στις πουτανοπιατσες της Ταυλανδης,πιστευω οτι ειμαι πολυ πανω απο το μεσο ορο...
Και ουτε υπερβολικες απαιτησεις εχω σα μερικους,που φορτωνουν ενα μωρο για λονγκ και εκτος οτι του κανουν μιση ωρα παζαρια για να ριξουν τη τιμη,δε το αφηνουν να κοιμηθει ολο το βραδυ,πηδωντας το 5-6 φορες τουλαχιστον...
Ενα το βραδυ πριν τον υπνο και ενα το πρωι οταν ξυπναω και ειμαι ΟΚ...
Ειλικρινα παντως τετοια συμπεριφορα δεν εχω ξανασυνατησει...
Παρεπιμπτοντως,πρωι πρωι μου εστειλε μηνυμα και μου ζηταει συγγνωμη για χτες,"I like you","Handsome man" και κατι τετοιες παπαριες...Μαλλον ο KingEd εχει δικιο...Ειδε οτι προλαβαινε να παει να παρει αλλο ενα σορτ και το επαιξε "κομοδινο" για να τη διωξω..
Αλλα θα παρει τα αρχιδια μου...Ας παει να βρει "Ασχημους,χοντρους και βρωμιαρηδες",γιατι με το τροπο που συμπεριφερεται τετοιοι της αξιζουν,η τιποτα γερους που δεν τους σηκωνεται και θελουν μονο χαδακια η χυνουν στο λεπτο,για να παρει και "ευκολο" μεροκαματο...

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Κοσα φυσιολάτρη σε κόβω!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά αυτό το βιντεάκι με τη Ντία γιατί μου το έστειλες ρε????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αλλά που θα πάει!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Θα ξαναγυρίσω στη "δεύτερη πατρίδα"
οχι και φυσιολάτρης ρε  φιλε :2funny: απλως οταν βρω κατι καλο  :boobies: φροντιζω μετα  να γυρισω και λιγο καποια μερη απο αυτη την υπεροχη χωρα αλλα ποτε μονος. :bigdick: αλλωστε αυτεσ οι φωτο ειναι απο  το ταξιδι μου στην πηγη  :grouphug: και εαν θελει ο φιλοσ ο πιπινομανιακ   καλα θα ηταν να επισκευθει   . αλλωστε αλλο ειναι να πινεις απο την πηγη :dancing: και αλλο  απο την ΕΥΔΑΠ

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ααααααααααα james τολμω να στο πω  μια και εχω μια μικρη παραπανω απο εσενα  γευση της χωρας :priest:. η  ντια αγορι μου οταν χορευει :zombie: κολαζει και καλογερο και δεν μιλαω για το μαγαζι :thumbsup: μια και εχω βγει μαζι με την δικια μου πολλες φορες μαζι της  εξω.τωρα οσον αφορα το  :knockinb: ειναι τι   εντυπωση δημιουργει ο καθενας μας αλλωστε και  αυτες ανθρωποι ειναι και εχουν συναισθηματα :hmm:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom