Ερωτηση προς τους παλιους, κυριως για τον fantoma.
To Nana center ειναι στην Sukhumvit 4 η το Sukhumvit 4
ειναι κατι αναλογο με το Nana center και βρισκεται σε αλλο μερος?
Ευχαριστω
Δεν λεγεται Nana Center,αλλα NEP που σημαινει Nana Entairtainment Plaza.
Βρισκεται σε εναν καθετο της Sukhumvit (ειναι μεγαλος κεντρικος δρομος,δηλαδη λεωφορος) στο Soi 4.
Δε λεμε δηλαδη Sukhumvit 4 αλλα Sukhumvit Soi 4.
Τα Soi ειναι δηλαδη οι καθετες οδοι και αριθμουνται με τη σειρα,απο τη μια πλευρα τα μονα και απο την αλλη τα ζυγα νουμερα.Διπλα στο Soi 4 ειναι το Soi 6 κλπ κλπ.
Μολις εδιωξα ενα πολλα υποσχομενο και πανεμορφο κατασπρο μωρακι,που υπο αλλες συνθηκες θα το κρατουσα μεχρι τελους...
26 χρονων γαιδαρα (στην αρχη το εκανα για ανηλικο και ζητησα ταυτοτητα),και η πιπα που επαιρνε αποτελει ντροπη για τη "Μεγαλη των Ταυλανδεζων σχολη"...
Μου αρεσει που ειχε και το θρασος να ζηταει σε εναν τυπο διπλα μου 5000 μπατ...
Εμενα μου ειπε 3000 για λονγκ και 2000 για σορτ...Του εριξα ενα μανικι,του δωσα 2 χιλιαρικα και το εστειλα στη μανα του...
Κριμα,γιατι το μωρακι αυτο αποτελουσε οαση στη φετινη "μιζερια" της Πατονγκ...
Κρατησα βεβαια το τηλεφωνο μηπως ξεμεινω αυριο που ειναι κλειστα τα μπαρ λογω των γενεθλιων της Βασιλισσας,αλλα χλωμο το βλεπω...
Μιλαγα με ενα φιλαρακι που εχει αρκετα χρονια ενα μπαρ στη Μπανγκλα και μου ειπε (και συμφωνησα απολυτα μαζι του),οτι το επιπεδο φετος των γυναικων που εχουν ερθει για δουλεια ειναι το χειροτερο των τελευταιων ετων...Ειδικα τωρα τον Αυγουστο εχει πλακωσει ολη η σαβουρα...Εφτασε στο σημειο να μου πει οτι τη περασμενη εβδομαδα που ειχε παει Πατταγια,δεν ειδε και μεγαλες διαφορες...Περιπου στα ιδια επιπεδα κυμαινονται οι γυναικες και στα 2 μερη...
Ε ρε καταντια..
Και οντως χτες που πηγα Hollywood,χαμος απο κοσμο,υπερπροσφορα απο γυναικες,αλλα τοσο χαλια το επιπεδο που η συντριπτικη πλειοψηφια εμειναν αφορτωτες...
Μου φαινεται οτι πρεπει να ριξω πολυ κατω φετος τον πηχυ για να ξαναπηδηξω μεχρι που να φυγω...
Αισχος...