lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Το κοριτσι κατι θελει να μας πει,,,,,,Μαλλον πειναει...........
Και πιστεψτε με,οτι προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος...Γιατι το σοκ που εχω παθει με τις γκομενες που βλεπω στο δρομο του Χονγκ Κονγκ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ...
[size=10pt][size=10pt]ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ...[/size][/size]
Δεν χρείαζεται να λυπάσαι για τίποτα.Για αυτόν τον λόγω το γράφω δημοσίως!
Ολα χρείαζονται στον οργανισμό.Μην ξεχνάμε ότι το ανθρώπινο σώμα είναι σαν μια μηχανή εσωτερικής κάυσης..Και μια μηχανή λειτουργεί καλύτερα όσο την προσέχεις εσύ.Αν δεν την προσέχεις μπορεί να υξειδοθει και αυτό γίνεται αν στην διατρόφή σου περιέχεις συνεχως ζωικές πρωείνες. Είμαι της άποψης ότι δεν χρείαζεται το κρέας στην διατροφή μας κάθε μέρα.Πρωτείνες υψηλης βιολογικης αξίας μπορείς να βρεις και με εναλλακτικη διατρόφη τις ημέρες που δεν τρέφεσαι με κρεας.Εξάλλου τα πάντα προσφέρονται στην φύση και μπορείς να κάνεις συνδιασμό διάφορων τροφών ώστε να μπορέσεις να σχηματίσεις την αλυσίδα αμινοξέων που σου προσφέρει το κρέας.Το μόνο που προσφέρεται αποκλειστηκα στο κρέας είναι η βιταμίνη B12!Αλλά αν δεν πάρεις κάθε μέρα ο οργανισμός δεν υφίσταται τίποτα.Και αλλο να έχεις το κρέας σου απο την αγελάδα που έχει ο παππούς σου στην αυλή και τις κότες και άλλο να τρως κρέατα τα οποία έχουν δεχθει ορμονικές θεραπέιες για να έχουν προωρη αναπτυξη με αποτέλεσμα να γίνεται γονιδιακή μετάλλαξη στο ίδιο το ζωο η οποία μετά περναέι στον άνθρωπο και νατος ο καρκίνος...Το θέμα θέλει πολύ χρόνο για να σου εξηγήσω ότι πίσω απο όλα αυτά κρύβεται μια βαρία βιομηχανία κερδοσκοπίας.
Όσον αφορα το συγκεκριμενο κομμάτι με μπολτ θα διαφωνήσω διότι η τάση ειδικά σε κοινωνίες με δυτική κουλτούρα δεν έχουν αυτό το διαιτολόγιο.Εκεί το καθημερινό τους διαιτολόγιο περιλαμβάνει υψηλης γαστρονομίας γέυσεις (οι οποίες συγκαταλέγονται στις 'Σύνθετες' τροφές που βρίσκεται αντίθετα απο το μότο μη επεγεργασμένες τροφές) υψηλα΄πρωτεινούχα γέυματα και ροφήματα.Κάτι που έιναι ότι χειρότερο για έναν οργανισμό.Ο Ανθρωπος δεν γεννηθήκε σήμερα... τον αιώνα αυτό!Αλλά χιλίαδες χρόνια πριν.Τότε δεν υπήρχαν οι διατροφικές συνηθείες που υπάρχουν σήμερα και που έμεις τις έχουμε αναγάγει ως απαραίτητες.
αν ερχεσαι και για εκεινο το περιπτερο που λεγαμε ενδιαφερομαι για τη συνεταιρεια ελπιζω πριν και μετα τα με την ντια και την ει να εκανες την απαραιτητη ερευνα αγορας ;)
παντως τα καλυτερα μαμησια εκανα στην ταυλανδη, εκτος απο τσιμπουκια που για μενα η πρωην μου εκανε τα καλυτερα!!!
Τι εγινε ρε παιδια.....καμια ανταποκριση απο Ταυλανδη δεν εχουμε????που ειστε ολοι???Α,ρε James 70..........Μετα απο σενα,κανεις!!!
σε λιγεσ μερεσ ξανακατεβαινω ελπιζω να δω κανενα σας απο κοντα
να ποιουμε κανενα καφε στο beer garden pattaya
Μου κανει εντυπωση πως σε ενα go go δουλευε ανηλικη, μονο για freelancers εχω ακουσει.
Οσο για τα 3 ερωτηματα που θετεις σιγουρα ενα απο τα τρια επρεπε να κανεις αλα ποιο? εδω ειναι το διλημα.
Οπως λενε και οι παλιοτεροι εδω μεσα οταν δεν ειμαστε σιγουροι καλο ειναι να ελεγχουμε το id της κοπελας πριν παμε μαζι της.
Το προβλημα ομως ειναι οταν ειμαστε πανω στις καβλες, ποιος θυμαται να το κανει?
και για κανενα goody's τι λες ?Παντού (στην Πατάγια) χωράει ένα περίπτερο!!!!!!!!
Τη βρίσκεις μ΄ αυτό το μαγαζάκι ε?
η αλήθεια βέβαια είναι ότι έχει την καλύτερη θέα!!! (στη θάλασσα εννοώ )
καμια επιθεωρηση ξερεις μηπως που μπορουμε να δουμε?μουσικα θεατρα (σαν το Καριμπιαν στην πρατσαουτιτ)
Μαλλιασε και εμενα η γλωσσα μου να τα λεω αυτα αλλα για τους περισσοτερους που πανε Ται 1-2 φορες το χρονο δε συμφερει αυτη η λυση.γινετε μελη σε πριβε κλαμπ,
Γραφτηκαν αρκετες μπαρουφες τις τελευταιες μερες
οτι ταχα μου άλλες ασιατικες χωρες καταφερνουν να επισκιασουν στο θεμα των γυναικων την ΤΑΙΛΑΝΔΗ
για να μην αποπροσανατολιζεται ο απειρος πορνοταξιδευτης
οφειλω να αποκαταστησω την αληθεια
η ταιλανδη βρισκεται στο ταβανι και τον δευτερο ψαχνεις να τον βρεις στο πατωμα
υπαρχουν ΑΠΙΣΤΕΥΤA ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ στη πιατσα περισσοτερα από οπουδηποτε αλλου στην Ασια
και όταν λεω πιατσα δεν εννοω φριλανσερς ουτε γκοου-γκοου ουτε βιτρινες
οποιος δραστηριοποιηθει θα την συναντησει την αφροκρεμα
και θα γινω πιο συγκεκριμενος
ψαξτε στα πολυτελη σαλονια καποιων ευαγων ιδρυματων της μπανγΚΟΚΑΣ
γινετε μελη σε πριβε κλαμπ, επισκευθειτε μουσικα θεατρα (σαν το Καριμπιαν στην πρατσαουτιτ)
αλλα πρεπει βεβαια και η τσεπη να μην εχει καβουρια (φτηνοτερα παντως από ελλαδα).
oμως στην ταιλανδη μπορει να εχει καλη τυχη και ο εχων πενιχρο βαλαντιο, κατι που δεν ισχυει αλλου (στην τζαπαν πχ)
και κατι τελευταιο
οποιος αποφασισει να γινει τακτικος θαμωνας του παραδεισου (πως να το κανουμε αφου ειναι) ας μαθει καλα και την γλωσσα