Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Το κοριτσι κατι θελει να μας πει,,,,,,Μαλλον πειναει...........

bj%20pattayland%20signal%201.jpg

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Ειναι κουκλα!!!!πως να το κανουμε δηλαδης!!!!

pretty%20girl%20pose.jpg

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Και πιστεψτε με,οτι προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος...Γιατι το σοκ που εχω παθει με τις γκομενες που βλεπω στο δρομο του Χονγκ Κονγκ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ...
[size=10pt][size=10pt]ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ...[/size][/size]
:fuck2:

Αν η Κίνα σου φαίνεται έτσι, μείνε μακριά από την Σιγκαπούρη! :2funny: :2funny:

Αλλά η Ταιλάνδη δεν είναι μόνο το πόσο ωραίες είναι ή δεν είναι οι κοπέλλες.
Είναι άλλη φάση και σήμερα, πουθενά αλλού στον πλανήτη, δεν περνάς ΣΥΝΟΛΙΚΑ τόσο καλά!

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Θ Ε Α !

Περα απο την συμπεριφορα και την κουλτουρα, που με ξετρελλανε και με εκανε να απολαμβανω την παρεα τους, σιχτιριζοντας με καθε ευκαιρια τις ελεεινιδες, το μεγαλυτερο ποσοστο τους το βρηκα μετριο. Βεβαια λιγα μωρα, σαν αυτο της φωτο, σε λιγωναν με την λαμψη τους...
Το περιεργο ηταν οτι το ματι το τραβαγαν πολλα ladyboys, για πολλα απο τα οποια ειχες αμφιβολιες αν ηταν η οχι. Βεβαια, τελικα αποδειχτηκε αυτο που μου επαν, αν εχεις την παραμικρη αμφιβολια, τοτε σιγουρα ειναι!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
:offtopic:

Δεν χρείαζεται να λυπάσαι για τίποτα.Για αυτόν τον λόγω το γράφω δημοσίως!

Ολα χρείαζονται στον οργανισμό.Μην ξεχνάμε ότι το ανθρώπινο σώμα είναι σαν μια μηχανή εσωτερικής κάυσης..Και  μια μηχανή λειτουργεί καλύτερα όσο την προσέχεις εσύ.Αν δεν την προσέχεις μπορεί να υξειδοθει και αυτό γίνεται αν στην διατρόφή σου περιέχεις συνεχως ζωικές πρωείνες. Είμαι της άποψης ότι δεν χρείαζεται το κρέας στην διατροφή μας κάθε μέρα.Πρωτείνες υψηλης βιολογικης αξίας μπορείς να βρεις και με εναλλακτικη διατρόφη τις ημέρες που δεν τρέφεσαι με κρεας.Εξάλλου τα πάντα προσφέρονται στην φύση και μπορείς να κάνεις συνδιασμό  διάφορων τροφών ώστε να μπορέσεις να σχηματίσεις την αλυσίδα αμινοξέων που σου προσφέρει το κρέας.Το μόνο που προσφέρεται αποκλειστηκα στο κρέας είναι η βιταμίνη B12!Αλλά αν δεν πάρεις κάθε μέρα ο οργανισμός δεν υφίσταται τίποτα.Και αλλο να έχεις το κρέας σου  απο την αγελάδα που έχει ο παππούς σου στην αυλή  και τις κότες και άλλο να τρως κρέατα τα οποία έχουν δεχθει ορμονικές θεραπέιες για να έχουν προωρη αναπτυξη με αποτέλεσμα να γίνεται γονιδιακή μετάλλαξη στο ίδιο το ζωο η οποία μετά περναέι στον άνθρωπο και νατος ο καρκίνος...Το θέμα θέλει πολύ χρόνο για να σου εξηγήσω ότι πίσω απο όλα αυτά κρύβεται μια βαρία βιομηχανία κερδοσκοπίας.

Όσον αφορα το συγκεκριμενο κομμάτι με μπολτ θα διαφωνήσω διότι η τάση ειδικά σε κοινωνίες με δυτική κουλτούρα δεν έχουν αυτό το διαιτολόγιο.Εκεί το καθημερινό τους διαιτολόγιο περιλαμβάνει υψηλης γαστρονομίας γέυσεις (οι οποίες συγκαταλέγονται στις 'Σύνθετες' τροφές  που βρίσκεται αντίθετα απο το μότο μη επεγεργασμένες τροφές) υψηλα΄πρωτεινούχα γέυματα και ροφήματα.Κάτι που έιναι ότι χειρότερο για έναν οργανισμό.Ο Ανθρωπος δεν γεννηθήκε σήμερα... τον αιώνα αυτό!Αλλά χιλίαδες χρόνια πριν.Τότε δεν υπήρχαν οι διατροφικές συνηθείες που υπάρχουν σήμερα και που έμεις τις έχουμε αναγάγει ως απαραίτητες.

Καταρχήν θα συμφωνήσω με το «όλα χρειάζονται στον οργανισμό».

Κι όταν λέμε όλα εννοούμε και ζωικής προέλευσης πρωτεΐνες (κι εκεί έγκειται η

ένστασή μου).

Φυσικά και δεν θα πάθεις τίποτα αν δε φας κρέας μια μέρα. Ούτε θα πάθεις κάτι αν

δεν φας για ένα μήνα!!!

Ίσα – ίσα που υπάρχει πρόβλημα με την υπερβολική, καθημερινή (και πολλές φορές

2 ή 3 φορές τη μέρα) κατανάλωσή του.

Το ίδιο προβληματική όμως είναι και η πλήρης απουσία ζωικής προέλευσης

τροφίμων απ το διαιτολόγιό μας, αν δεν έχουμε πλήρη γνώση αυτού που κάνουμε.

Τώρα όσον αφορά τη βιομηχανία χρήματος που έχει στηθεί γύρω απ το κρέας…..

….μην το ψάχνεις και πολύ!!! Υπάρχουν πλέον κι άλλες βιομηχανίες….. :think:

Αυτές της μόδας των χορτοφάγων, της προστασίας του περιβάλλοντος, της τρύπας

του όζοντος!!! Της νόσου των πουλερικών, των χοίρων κτλ………. :headbang: :headbang: :headbang:

Μόδες των media  :jerking: :jerking:που πολλοί χρησιμοποιούν για να θησαυρίζουν πανικοβάλοντας τις

μάζες που δεν ξέρουν πλέον τι είναι το υγιεινό, σωστό κτλ.  :think: :think: :think:

Αυτό που μου τη σπάει δηλ είναι να ασπάζεται κάποιος, κάτι που είναι στη μόδα τα τελευταία χρόνια (μόδα που οι ίδιοι

ενδιαφερόμενοι δημιούργησαν) και πάει στο αντίθετο άκρο χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να κάνει μεγαλύτερο κακό.

Και για να το πάω και λίγο πιο μακριά, «όταν κάποιος καταστρέφει το περιβάλλον, φτιάχνει και μια οικολογική οργάνωση που

φωνάζει για όλους, εκτός απ τα΄ αφεντικό του». Και τέτοιες μεγάαααααλες οικολογικές οργανώσεις έχουμε πολλές στον

πλανήτη. (2-3 να σκεφτείτε – τρανταχτά ονόματα, μπορώ να σας πω τον χρηματοδότη τους και θα καταλάβετε…..)

Γι αυτό φωνάζω!!!!  Τάι και πάλι Τάι. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Άσχετο αλλά παντού χωράει μία Τάι!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
αν ερχεσαι και για εκεινο το περιπτερο που λεγαμε ενδιαφερομαι για τη συνεταιρεια   :2funny: :2funny:  ελπιζω πριν και μετα τα  :knockinb: με την ντια και την ει να εκανες την απαραιτητη ερευνα αγορας   ;)

Ενδιαφέρεσαι εσύ για Πατάγια?????? :think: :think: :think:

Προδότη!!!! ;) ;) ;) ;)

Θα αφήσεις την ΒΚΚ για Πατάγια???? :2funny:

Μάλλον το δέλεαρ του περιπτέρου είναι πολύ μεγάλο ε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όσον αφορά την έρευνα αγοράς.... ναι δύσκολο να αφήσω τα κορίτσια και να τρέχω... :dancing:

Αλλά όμως νομίζω δεν χρειάζεται......

Παντού (στην Πατάγια) χωράει ένα περίπτερο!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τι εγινε ρε παιδια.....καμια ανταποκριση απο Ταυλανδη δεν εχουμε????που ειστε ολοι???Α,ρε James 70..........Μετα απο σενα,κανεις!!!

Μπα! εγώ δεν ξαναποστάρω τίποτα! Καμιά περιγραφή!

Κοντεύω να κατηγορηθώ για σεναριογράφος πορνό.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
σε λιγεσ μερεσ ξανακατεβαινω   ελπιζω να δω κανενα σας απο κοντα
να ποιουμε κανενα καφε στο beer garden pattaya

Τη βρίσκεις μ΄ αυτό το μαγαζάκι ε?

η αλήθεια βέβαια είναι ότι έχει την καλύτερη θέα!!! (στη θάλασσα εννοώ :dancing:)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Μου κανει εντυπωση πως σε ενα go go δουλευε ανηλικη, μονο για freelancers εχω ακουσει.

Οσο για τα 3 ερωτηματα που θετεις σιγουρα ενα απο τα τρια επρεπε να κανεις αλα ποιο? εδω ειναι το διλημα.

Οπως λενε και οι παλιοτεροι εδω μεσα οταν δεν ειμαστε σιγουροι καλο ειναι να ελεγχουμε το id της κοπελας πριν παμε μαζι της.

Το προβλημα ομως ειναι οταν ειμαστε πανω στις καβλες, ποιος θυμαται να το κανει?

Εγώ πάντως ζητούσα ταυτότητα απ΄ όλες (μισή ντροπή δική τους και μισή δική μου)

Κι όλες μου την έδειχναν. Ξέρουν ότι σαν φάραγκ που είσαι, όσο νά ναι φοβάσαι, κι έτσι (παρότι ντρεπόταν λιγάκι με τη

φωτογραφία τους) την έβγαζαν.

Άλωστε είναι κι ένας πολύ ωραίος τρόπος να διαπιστώσεις αν σου είπαν την αλήθεια όταν πρωτογνωριστήκατε!! :dancing:

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Εγώ πάντως ζητούσα ταυτότητα απ΄ όλες (μισή ντροπή δική τους και μισή δική μου)

οταν γυρισα απο τη Παταγια, μερικοι με ρωτησαν αν πηγα εκει για παιδακια.............
πως γλυτωσαν το ξυλο απο εμενα, μαλλον τους βοηθησε ο ΘΕΟΣ.........
πρεπει να καταλαβωμε, ολοι οτι αλλο ειναι η πορνεια στη δυση, και αλλο στην ανατολη
οταν παιρνεις μια κοπελα στη Ταϋλανδη ,σε συνοδευει και πρεπει να τη σεβαστεις ,οπως σε σεβεται και αυτη.
ανθρωποι με παραξενα και γουστα, καλο ειναι να μην πανε εκει, αλλα να σκαψουν ενα λακο εδω και να μπουνε μεσα εδω περα.
ειναι μεγαλη ευθυνη να εισαι ανθρωπος και Ελληνας.
ευχαριστω για το χαμογελο που μου εδωσε αυτος ο λαος ,οπως καταλαβα οτι υπαρχουν, ανθρωποι φτωχοι αλλα με, αξιοπρεπια.
αυτο νομιζω οτι ειναι το πιο συμαντικο στη Ταϋλανδη.......
μακρια απο ανηλικες νομιζω δεν υπαρχει κατι χειροτερο, που μπορει να κανει καποιος.
ζητατε ταυτοτητα υποχρεωτικα.μην παρετε καμοια στο δωματιο σας ,αν δεν δωση τα στοιχεια της στη ρεσεψιον.
για τη δικια σας ασφαλεια και μονο.
μολις δειτε παραξενη συμπεριφορα απο τη κοπελα, δωστε της τα χρηματα και διωξτε την.
μπορει να χασετε 20 € αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα.δεν μπορειτε να καταλαβετε τι ειναι να μπλεξετε εκει με την αστυνομια..

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τη βρίσκεις μ΄ αυτό το μαγαζάκι ε?

η αλήθεια βέβαια είναι ότι έχει την καλύτερη θέα!!! (στη θάλασσα εννοώ :dancing:)

γιατι αγορι μου ασκημα περασαμε με τις μικρες :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :crazy: εκει??

αντε και μερικες φωτο απο παρκα και αλλα αξιοθεατα

[URL unfurl="true"]http://img12.imageshack.us/gal.php?g=img6398o.jpg[/url]

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
μουσικα θεατρα (σαν το Καριμπιαν στην πρατσαουτιτ)
καμια επιθεωρηση ξερεις μηπως που μπορουμε να δουμε?   :2funny:

γινετε μελη σε πριβε κλαμπ,
Μαλλιασε και εμενα η γλωσσα μου να τα λεω αυτα αλλα για τους περισσοτερους που πανε Ται 1-2 φορες το χρονο δε συμφερει αυτη η λυση.

Καλα ολα αυτα που λες αλλα ξεχασες τα καραοκε και με στενοχωρησες.

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γραφτηκαν αρκετες μπαρουφες τις τελευταιες μερες
οτι ταχα μου άλλες ασιατικες χωρες  καταφερνουν να επισκιασουν στο θεμα των γυναικων την ΤΑΙΛΑΝΔΗ
για να μην αποπροσανατολιζεται ο απειρος πορνοταξιδευτης
οφειλω να αποκαταστησω την αληθεια
η ταιλανδη βρισκεται στο ταβανι και τον δευτερο ψαχνεις να τον βρεις στο πατωμα
υπαρχουν ΑΠΙΣΤΕΥΤA ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ στη πιατσα περισσοτερα από οπουδηποτε αλλου στην Ασια
και όταν λεω πιατσα δεν εννοω φριλανσερς ουτε γκοου-γκοου ουτε βιτρινες
οποιος δραστηριοποιηθει θα την συναντησει την αφροκρεμα
και θα γινω πιο συγκεκριμενος
ψαξτε στα πολυτελη σαλονια καποιων ευαγων :grin: ιδρυματων της μπανγΚΟΚΑΣ
γινετε μελη σε πριβε κλαμπ, επισκευθειτε μουσικα θεατρα (σαν το Καριμπιαν στην πρατσαουτιτ)
αλλα πρεπει βεβαια και η τσεπη να μην εχει καβουρια (φτηνοτερα παντως από ελλαδα).
oμως στην ταιλανδη μπορει να εχει καλη τυχη και ο εχων πενιχρο βαλαντιο, κατι που δεν ισχυει αλλου (στην τζαπαν πχ)
και κατι τελευταιο
οποιος αποφασισει να γινει τακτικος θαμωνας του παραδεισου (πως να το κανουμε αφου ειναι) ας μαθει καλα και την γλωσσα

Σ Ω Σ Τ Ο Σ !!! :rockon: :rockon: :rockon:

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
[[size=10pt]  [size=20pt]james [/size]        [/size]

[

σε ζητανε αγορι μου γυρνα

spverg

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
την λογοκρισια του ουσιαστικου την δεχομαι(μιας και υπαρχουν καλοθελητες)
οχι ομως και του επιθετου

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Έλα ντε!!

Κι αρχίζω να ψάχνομαι για Ιαπωνία, Κίνα, Σιγκαπούρη και δε συμμαζεύεται..... :headbang:

Αλλά σ΄όποιο αντίστοιχο threat μπαίνω...."ωραία μωρά αλλά δεν μαμάς".... :headbang: :headbang:

Ε τότε τι το συζητάμε????????

Φάτε μάτια ψάρια????

Α ρε!!!

Τάι και πάλι Τάι!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
[[size=10pt]   [size=20pt]james [/size]         [/size]

[

σε ζητανε αγορι μου γυρνα

Αμάν!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Η γλυκειά μου η Ντία!!!!!!!!!!!  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :happy: :happy: :happy: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Μωρό μου σού ρχομαι!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Βάστα!!!!!!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Τι είναι αυτό που κρατάει ρε Κώστα?

Θερμόμετρο?

δεν πιστεύω να μου κόλλησε κανέναν ιό? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom