Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Πατάγια!!!!!! σούρχομαι!!!!!!!!!!!!!  ....όπου νάναι. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αν ερχεσαι και για εκεινο το περιπτερο που λεγαμε ενδιαφερομαι για τη συνεταιρεια   :2funny: :2funny:  ελπιζω πριν και μετα τα  :knockinb: με την ντια και την ει να εκανες την απαραιτητη ερευνα αγορας   ;)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
κριμα γιατι για οσους εχουν μεινει   κατω απο την τριτη λεοφορο σιγουρα δεν εχει πολλα να δειξει περα απο το επιμαχο

Mini Siam & Mini Ευρώπης --Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά Pattaya Klang, εμφανίζει Thai και ευρωπαϊκή κληρονομιά σε μικρογραφία κλίμακα. Αυτή είναι η τρίτη νανόκαρπα πόλη στον κόσμο μετά την Ολλανδία και την Ταϊβάν, που συγκεντρώνει σημαντικό μοντέλα των αντικειμένων και των διαφόρων ιστορικών χώρων πολιτισμού και των πολιτισμικών χαρακτηριστικών των διαφόρων περιόδων από την αρχαιότητα μέχρι την παρούσα στιγμή. Περισσότερα από 100 μοντέλα, το καθένα σε μια κλίμακα από το 1:25, που εμφανίζει σε μια περιοχή της 29ης RAI, το οποίο περιβάλλεται από το φυσικό scenaries αναμειγνύονται με διάφορους τύπους και επιλέγονται δέντρα
Pattaya Elephant Village  - Είναι στο δρόμο προς την Siam Country Club γήπεδα γκολφ. Το χωριό δείχνει ελέφαντα εμφανίζοντας δασικών δεξιότητες, παίζοντας ποδόσφαιρο και την εκ νέου θέσπιση του πολέμου ελέφαντα παρέλαση. Το χωριό δείχνει επίσης πόσο άγρια ελέφαντες αιχμαλωτίστηκαν στο βορειοανατολικό τμήμα της Ταϊλάνδης. Ημερήσια δείξει ο χρόνος είναι κατά 14,30 p.m.

Panarak Πάρκο- 5 χιλιόμετρα. off Pattaya City στο δρόμο για Siam Country Club Golf Course, προσφέρει ένα τροπικό κήπο ρύθμιση. Το πάρκο έχει με αλιευτικά εργαλεία για την αλιεία wellstocked λιμνούλα. Με bungalow καταλύματα, εστιατόρια, τρέξιμο και ποδηλασία μονοπάτια, σκαφών αναψυχής και των υδάτων του ποδηλάτου. Δίνει μια ανερχόμενη χώρα εμπειρία για διανυκτέρευση εκεί.

Η Bira International Circuit (Pattaya)
Περιοχή χιλιόμετρα. 14 για διαδρομή 36 έως Ραϊόνγκ, προσφέρει διεθνή αυτοκινήτων και μοτοσικλετών αγώνων occationally. Τα 2,4 χιλιόμετρα κυκλώματος είναι ιδανική για αγώνες φόρμουλα 3. Για εκείνον που αγαπά την ταχύτητα και την εμπειρία που θα ήθελε να πραγματικό πράγμα για την αγωνιστική πίστα, το κύκλωμα ανοίγει κάθε μέρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες Tel. 5877448.

Jomtien Παραλία --Που βρίσκεται 2 χιλιόμετρα νότια από Pattaya. Λευκή αμμουδιά για κολύμπι είναι καλό. Λογικές είναι επίσης διαθέσιμη.

Pattaya Park --Μεταξύ νότια και Jomtien Pattaya Beach, το νερό είναι ένα πάρκο ψυχαγωγίας με νερό πλάκες, whirlpools και μεγάλη πισίνα για childern.

Nong Nooch --Καλύπτει έκταση περίπου 500 στρεμμάτων περίπου 15 χιλιόμετρα από τη Νότια Pattaya. Είναι ένα χωριό-Thai-style πάρκο. Όλη η περιοχή είναι όμορφα διαμορφωμένο, με ορχιδέα νηπιαγωγείο και άλλα βοτανικοί κήποι. Υπάρχουν, επίσης, πολιτιστικές και παραδοσιακές παραστάσεις και δείτε έναν ελέφαντα

λοιπον διαλεγετε απο πριν καλη παρεα και ξεκινατε  α ρε Μιχαλη τι εχασες φευγοντας
kosa πολυτιμοτατες πληρ. ευχαριστω

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
και στο περιπτερο θελω παγωτα algida!!! να τρωμε και κανα magic με λευκη σοκολατα!!!  :dancing:
παντως χωρις πλακα, δεν σκεφτηκε κανεις ν'ανοιξει ενα μινι μαρκετ 7eleven - family mart???
με franchise λειτουργουν.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
2535? δηλαδη ποσο ηταν? δεν θυμαμε πως βρισκεις την ηλικια.  :think:
δεν ρωτησες την ηλικια της??? εγω ολες της ρωτουσα και ειδικα αν καποια φαινοταν πολυ μικρη.
αν ηταν ανηλικη και την πηγαινες σε κανα ξενοδοχειο μπορει να σε πιανανε και αντε μετα να ξεμπερδεψεις. μακριααααα απο ανηλικες εστω και αν ειναι 17 και 364 μερες.  :tickedoff:
Tώρα διανύουμε το έτος 2552.

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
σε λιγεσ μερεσ ξανακατεβαινω  ελπιζω να δω κανενα σας απο κοντα
να ποιουμε κανενα καφε στο beer garden pattaya

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα αναφερθώ σε μια αρνητική εμπειρία.
Τις πρώτες μέρες στην Bangkok έμενα στο ξενοδοχείο Admiral Premier που βρίσκεται πολύ κοντά στην soi cowboy (5 λεπτά με τα πόδια).
Κάνοντας τη βόλτα μου στο στενό δρομάκι, τρύπωσα και στο Dollhouse go-go bar.
Μου άρεσαν και η μουσική του αλλά κυρίως τα κορίτσια που δούλευαν εκεί.
Αρχικά τράβηξε την προσοχή μου μια σκουρόχρωμη γκαρσόνα με γλυκό και μελαγχολικό πρόσωπο. Ευγενική και ήρεμη η συμπεριφορά της ενώ στο βλέμμα της σιγόκαιγε η σπίθα του πάθους (έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον μιας και είχαμε δύο φορές τετατέτ επαφή). Παρατηρώντας την πιο προσεκτικά, είδα ότι υστερούσε απελπιστικά στο σημείο του σώματος που αποτελεί για μένα φετίχ: το κωλαράκι.
Τι να κάνουμε, έψαχνα συν τοις άλλοις και για την καλλίπυγο Αφροδίτη.
Έτσι το βλέμμα μου άλλαξε ρότα και βρέθηκα να κοιτάζω λαίμαργα τα κορμιά που κουνιόντουσαν στη κοχλιωτή πίστα. Όπως προείπα είχε όμορφα πλάσματα, έτσι δεν άργησα να βρω κάτι καλό για μένα.
Κάλεσα το μωράκι γρήγορα κοντά μου και καθώς μου φάνηκε θερμό (μου τριβότανε και χαμογελούσε αποκαλύπτοντας μια άψογη οδοντοστοιχία , μη φανταστείτε όμως τίποτα γλωσσόφιλα ή μπαλαμουτιάσματα) πλήρωσα το barfine και με το φρεσκότατο πιπίνι τράβηξα για το δωμάτιο του ξενοδοχείου.
Έλεγχος ταυτότητας στο lobby και…που πάτε sir;  η μικρή παραείναι μικρή για να σας ακολουθήσει.
Έτος γεννήσεως 2535 μ.β., για να εισπράξω ένα sorry από την πιτσιρίκα.
Και ερωτώ τι έπρεπε να κάνω;
-Να την σιχτίριζα και να πήγαινα κάπου αλλού για αναζήτηση της ερωτικής μου τύχης.
-Να επέστρεφα στο Dollhouse σε έξαλλη κατάσταση ζητώντας πίσω τα χρήματα.
-Ή να πήγαινα σ’ ένα γειτονικό short time hotel (όπως μου πρότεινε) για να το ξεσκίσω επιτέλους;

Μου κανει εντυπωση πως σε ενα go go δουλευε ανηλικη, μονο για freelancers εχω ακουσει.

Οσο για τα 3 ερωτηματα που θετεις σιγουρα ενα απο τα τρια επρεπε να κανεις αλα ποιο? εδω ειναι το διλημα.

Οπως λενε και οι παλιοτεροι εδω μεσα οταν δεν ειμαστε σιγουροι καλο ειναι να ελεγχουμε το id της κοπελας πριν παμε μαζι της.

Το προβλημα ομως ειναι οταν ειμαστε πανω στις καβλες, ποιος θυμαται να το κανει?

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κριμα γιατι για οσους εχουν μεινει   κατω απο την τριτη λεοφορο σιγουρα δεν εχει πολλα να δειξει περα απο το επιμαχο

Mini Siam & Mini Ευρώπης --Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά Pattaya Klang, εμφανίζει Thai και ευρωπαϊκή κληρονομιά σε μικρογραφία κλίμακα. Αυτή είναι η τρίτη νανόκαρπα πόλη στον κόσμο μετά την Ολλανδία και την Ταϊβάν, που συγκεντρώνει σημαντικό μοντέλα των αντικειμένων και των διαφόρων ιστορικών χώρων πολιτισμού και των πολιτισμικών χαρακτηριστικών των διαφόρων περιόδων από την αρχαιότητα μέχρι την παρούσα στιγμή. Περισσότερα από 100 μοντέλα, το καθένα σε μια κλίμακα από το 1:25, που εμφανίζει σε μια περιοχή της 29ης RAI, το οποίο περιβάλλεται από το φυσικό scenaries αναμειγνύονται με διάφορους τύπους και επιλέγονται δέντρα
Pattaya Elephant Village  - Είναι στο δρόμο προς την Siam Country Club γήπεδα γκολφ. Το χωριό δείχνει ελέφαντα εμφανίζοντας δασικών δεξιότητες, παίζοντας ποδόσφαιρο και την εκ νέου θέσπιση του πολέμου ελέφαντα παρέλαση. Το χωριό δείχνει επίσης πόσο άγρια ελέφαντες αιχμαλωτίστηκαν στο βορειοανατολικό τμήμα της Ταϊλάνδης. Ημερήσια δείξει ο χρόνος είναι κατά 14,30 p.m.

Panarak Πάρκο- 5 χιλιόμετρα. off Pattaya City στο δρόμο για Siam Country Club Golf Course, προσφέρει ένα τροπικό κήπο ρύθμιση. Το πάρκο έχει με αλιευτικά εργαλεία για την αλιεία wellstocked λιμνούλα. Με bungalow καταλύματα, εστιατόρια, τρέξιμο και ποδηλασία μονοπάτια, σκαφών αναψυχής και των υδάτων του ποδηλάτου. Δίνει μια ανερχόμενη χώρα εμπειρία για διανυκτέρευση εκεί.

Η Bira International Circuit (Pattaya)
Περιοχή χιλιόμετρα. 14 για διαδρομή 36 έως Ραϊόνγκ, προσφέρει διεθνή αυτοκινήτων και μοτοσικλετών αγώνων occationally. Τα 2,4 χιλιόμετρα κυκλώματος είναι ιδανική για αγώνες φόρμουλα 3. Για εκείνον που αγαπά την ταχύτητα και την εμπειρία που θα ήθελε να πραγματικό πράγμα για την αγωνιστική πίστα, το κύκλωμα ανοίγει κάθε μέρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες Tel. 5877448.

Jomtien Παραλία --Που βρίσκεται 2 χιλιόμετρα νότια από Pattaya. Λευκή αμμουδιά για κολύμπι είναι καλό. Λογικές είναι επίσης διαθέσιμη.

Pattaya Park --Μεταξύ νότια και Jomtien Pattaya Beach, το νερό είναι ένα πάρκο ψυχαγωγίας με νερό πλάκες, whirlpools και μεγάλη πισίνα για childern.

Nong Nooch --Καλύπτει έκταση περίπου 500 στρεμμάτων περίπου 15 χιλιόμετρα από τη Νότια Pattaya. Είναι ένα χωριό-Thai-style πάρκο. Όλη η περιοχή είναι όμορφα διαμορφωμένο, με ορχιδέα νηπιαγωγείο και άλλα βοτανικοί κήποι. Υπάρχουν, επίσης, πολιτιστικές και παραδοσιακές παραστάσεις και δείτε έναν ελέφαντα

λοιπον διαλεγετε απο πριν καλη παρεα και ξεκινατε  α ρε Μιχαλη τι εχασες φευγοντας

Πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα φιλε kosa.

Θελω να σε ρωτησω εκτος απο Jomtien και Pattaya Park που ειναι κοντα και εχω παει,
στα υπολοιπα που αναφερεις ειναι ευκολο να πας με μηχανακι η πρεπει να κανεις tour
απο τουριστικο γραφειο?

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
2535? δηλαδη ποσο ηταν? δεν θυμαμε πως βρισκεις την ηλικια.  :think:
δεν ρωτησες την ηλικια της??? εγω ολες της ρωτουσα και ειδικα αν καποια φαινοταν πολυ μικρη.
αν ηταν ανηλικη και την πηγαινες σε κανα ξενοδοχειο μπορει να σε πιανανε και αντε μετα να ξεμπερδεψεις. μακριααααα απο ανηλικες εστω και αν ειναι 17 και 364 μερες.  :tickedoff:

djzan το 2009 ειναι νομιζω 2552.αρα η νεαρα θα ειναι 17 ετων.........

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
σε λιγεσ μερεσ ξανακατεβαινω   ελπιζω να δω κανενα σας απο κοντα
να ποιουμε κανενα καφε στο beer garden pattaya

Φιλε kosa,σε ποσες μερες κατεβαινεις;;;;;εγω θα ειμαι εκει απο 1/9

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Έτος γεννήσεως 2535 μ.β., για να εισπράξω ένα sorry από την πιτσιρίκα.
Και ερωτώ τι έπρεπε να κάνω;
-Να την σιχτίριζα και να πήγαινα κάπου αλλού για αναζήτηση της ερωτικής μου τύχης.
-Να επέστρεφα στο Dollhouse σε έξαλλη κατάσταση ζητώντας πίσω τα χρήματα.
-Ή να πήγαινα σ’ ένα γειτονικό short time hotel (όπως μου πρότεινε) για να το ξεσκίσω επιτέλους;
Τέλος πάντων από άγνοια κινδύνου επέλεξα την τρίτη λύση.
Ξαναμμένος και θυμωμένος μαζί είπα να το τιμωρήσω το πουτανάκι με αδυσώπητο σεξ. Να του τις βρέξω και λίγο στα ολοστρόγγυλα κωλομέρια του.
Πάμε στο Asoke place που δεν κοιτάνε ταυτότητες και ιδού τα πρώτα κερατιάτικα για δωμάτιο, καπότες και νερό (500Β).
Μετά το shower μου ‘ρχεται τυλιγμένο στην πετσέτα ως λαχταριστό έδεσμα. Το ξεγυμνώνω και δεν το χορταίνουν τα μάτια μου.
Ως εδώ όλα καλά, αλλά η συνέχεια απογοητευτική.
Δεν ξέρει να γαμηθεί, ούτε και θέλει να μάθει. Μάλλον δεν θέλει να γαμηθεί.
Το φιλάω, μετά από λίγο τραβιέται μ’ ένα χαζοχαρούμενο χαμόγελο, το γλύφω, μία από τα ίδια.
Το βάζω από κάτω, δεν ξέρει ν’ ανοίξει τα πόδια. Το φέρνω από πάνω δεν ξέρει να κουνηθεί.
Αν δεν εξέπεμπε μια γλύκα μπορεί και να μη μου σηκωνότανε.
Εντέλει λέω ας τελειώνουμε μ’ ένα πισωκολλητό να’ χω και καυλωτική θέα.
Την βάζω όρθια να ακουμπάει εμπρός σ’ ένα έπιπλο και αρχίζω το όργωμα.
Εκεί το έσωσα κάπως το επεισόδιο. Έφαγε και τα μπατσάκια της. :s&m_1: Όχι τίποτα άλλο να δικαιολογήσω και το διχίλιαρο που ακούμπησα στο τέλος.
Πάντως άλλες προσδοκίες έχω από ένα γαμήσι και δη σε μια χώρα σαν την Ταϊλάνδη…   

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Παιδια.δειτε ενα βιντεακι που μας ενδιαφερει ολους(και ειδικα αυτους που θα πανε στην Pattaya)..εχει σχεση με τον ιο Η1Ν1
Ενας γιατρος στην Pattaya εφερε ενα φαρμακο που επιβραδυνει την εξαπλωση του ιου!!!επισης στο Bangkok Hospital εχουν Tamiflu που το διανεμουν δωρεαν!!!

Δειτε το σχετικο βιντεο

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
ο Δημος Pattaya κανει μαθηματα thai μασαζ σε ενδιαφερομενους[υστερα απο παραπονα οτι ‘ασχετοι‘ κανουν thai massage]......Θα δινουν και πτυχια!!

Δειτε το σχετικο βιντεο

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Aπαντώ μέσω του φόρουμ σε ερωτήματα που μου τέθηκαν με pm.
Άριστη πηγή πληροφοριών για τα χορτοφαγικά εστιατόρια ανά την υφήλιο είναι το happycow.net
Εστιατόρια στην Bangkok που με ενθουσίασαν εκτός από τα δύο προαναφερθέντα είναι:
1)May Kaidee’s, ο θρύλος του Banglampoo.
2)Vegetarian Food, στον έκτο όροφο του εμπορικού κέντρου MBK.
3)Suki Jeh Ru Yi, κοντά στο κεντρικό σταθμό τρένων Hua Lam Pong
4)Kwan-Imm Jae, κοντά στο μπουρδέλο Angels. Επιπλέον ένα πρόσθετο bonus είναι ότι έχει σέξι γκαρσόνες και μαγείρισσες.
Στην Πατάγια με ικανοποίησε μόνο το παράρτημα του Rasayana στην north road.
Για περιοχές που δεν υπάρχουν κατάλληλα εστιατόρια ανακύπτει πρόβλημα όχι όμως δισεπίλυτο. Φρούτα και πράσινη σαλάτα βρίσκεις εύκολα, αμυλούχες τροφές με λίγη προσπάθεια επίσης. Για πρωτεϊνούχες τροφές κουβαλάς μαζί σου ωμούς ξηρούς καρπούς και σπόρους (αμύγδαλα, κουκουνάρι, κάσιους, ηλιόσπορους κλπ).

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Καινουργιο τουριστικο αξιοθεατο στην Pattaya......Στην Pattaya flowing market[Πλωτη Αγορα] στην Sukumhvit road εγκαινιαστηκε ενα καινουργιο τουρ.αξιοθεατο..Ενας αληθινος Ορυζωνας και ενα Koh/ton village........οι τουριστες θα μπορουν να βλεπουν 4 διαφορετικες εποχες της  παραδοσιακης Ταυλανδης

Δειτε το σχετικο βιντεο....

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Όταν φτάσετε στο Koh Samet, θα πρέπει να πληρώνουν ένα μικρό ποσό για να εισάγετε το νησί και το Εθνικό Πάρκο. Οι τουρίστες καταβάλει περίπου 400 Baht ταϊλανδοί και πολίτες πληρώνουν περίπου 40 μπατ. Αν φτάσετε με το πλοίο, και πάνε από εκεί με ένα ταξί ή ένα pick up φορτηγό, θα σταματήσουμε στην κεντρική υπηρεσία, όπου θα καταβάλουν το αντίτιμο.
Εμείς πέρα από το εισιτήριο αλέ-ρετούρ των 100Β δεν πληρώσαμε κάτι άλλο.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

• nl100.jpg
    nl100.jpg
    102 KB · Εμφανίσεις: 31
  • nl108.jpg
    nl108.jpg
    94 KB · Εμφανίσεις: 76

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τέλος πάντων από άγνοια κινδύνου επέλεξα την τρίτη λύση.
Ξαναμμένος και θυμωμένος μαζί είπα να το τιμωρήσω το πουτανάκι με αδυσώπητο σεξ. Να του τις βρέξω και λίγο στα ολοστρόγγυλα κωλομέρια του.
Πάμε στο Asoke place που δεν κοιτάνε ταυτότητες και ιδού τα πρώτα κερατιάτικα για δωμάτιο, καπότες και νερό (500Β).
Μετά το shower μου ‘ρχεται τυλιγμένο στην πετσέτα ως λαχταριστό έδεσμα. Το ξεγυμνώνω και δεν το χορταίνουν τα μάτια μου.
Ως εδώ όλα καλά, αλλά η συνέχεια απογοητευτική.
Δεν ξέρει να γαμηθεί, ούτε και θέλει να μάθει. Μάλλον δεν θέλει να γαμηθεί.
Το φιλάω, μετά από λίγο τραβιέται μ’ ένα χαζοχαρούμενο χαμόγελο, το γλύφω, μία από τα ίδια.
Το βάζω από κάτω, δεν ξέρει ν’ ανοίξει τα πόδια. Το φέρνω από πάνω δεν ξέρει να κουνηθεί.
Αν δεν εξέπεμπε μια γλύκα μπορεί και να μη μου σηκωνότανε.
Εντέλει λέω ας τελειώνουμε μ’ ένα πισωκολλητό να’ χω και καυλωτική θέα.
Την βάζω όρθια να ακουμπάει εμπρός σ’ ένα έπιπλο και αρχίζω το όργωμα.
Εκεί το έσωσα κάπως το επεισόδιο. Έφαγε και τα μπατσάκια της. :s&m_1: Όχι τίποτα άλλο να δικαιολογήσω και το διχίλιαρο που ακούμπησα στο τέλος.
Πάντως άλλες προσδοκίες έχω από ένα γαμήσι και δη σε μια χώρα σαν την Ταϊλάνδη…   

καταρχην εκανες μεγαλο σφαλμα να την παρεις σε ξενοδοχειο... μπορει να στην ειχαν στημενη απο το μπαρ η μπορει το ξενοδοχειο να ειδοποιουσε καμια αστυνομια. αντε μετα σε ολα τα καναλια, πιαστηκε ελληνας με ανηλικη. αντε μετα να πεις στους δικους σου οτι πας διακοπες ταυλανδη... θα σου πουν για τα ανηλικα πας και συ???
τι περιμενες απο ενα 17χρονο να σου κανει στο κρεβατι??? γι'αυτο καλυτερα μεγαλυτερες που σιγουρα θα εχουν μεγαλυτερη εμπειρια. παντως τα καλυτερα μαμησια εκανα στην ταυλανδη, εκτος απο τσιμπουκια που για μενα η πρωην μου εκανε τα καλυτερα!!! deepthroat, τα σαλια να τρεχουν και τα καταπινε ολα!!!  :pipa1: :dancing:

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εκανες μεγαλο σφαλμα
Τις επόμενες μέρες στην Πατάγια έτυχε να πάρω freelancer που δεν είχε μαζί της ταυτότητα.
Στο ξενοδοχείο που έμενα (Sandy Springs)δεν πολυνοιάστηκαν για το γεγονός και περάσαμε.
Λογικά και σ' αυτή την περίπτωση διέτρεξα κίνδυνο.
Τουλάχιστον το ρεσάλτο μου βγήκε σε καλό γιατί επρόκειτο για πολύ δυνατή εμπειρία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom