Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
80 χιλιομετρα πιο κατω [size=10pt][size=10pt]Ko Samet[/size][/size]

Ko Samet (ή Koh Samet) είναι ένα εθνικό πάρκο της μεγάλης φυσικής ομορφιάς στην επαρχία Ραϊόνγκ, μέχρι στιγμής, δεν προκύπτει από την Μπανγκόκ και Pattaya. Όμως, η κοντινή απόσταση είναι ίσως το μόνο πράγμα που το νησί αυτό από κοινού με τις άλλες δύο. Ko Samet προσφέρει εξαιρετικές παραλίες αλλά ελάχιστη νυχτερινή ζωή, τα μπαρ και ντισκοτέκ. Το νησί βρίσκεται επτά χιλιόμετρα από τη γη και κύρια Samet παραλίες είναι από τα καλύτερα (μαζί με εκείνες σε Krabi) στην Ταϊλάνδη.

Οι πιο γνωστές παραλίες είναι Samet Hat Sai Kaew, Ao Phai, Ao Vong Duan, Αο Wai και Αο Kui Na NOK στην ανατολική ακτή και Αο Prao στη δυτική ακτή. Πολλές από αυτές τις παραλίες έχουν άμμο που είναι τόσο ωραία και τα λευκά, σχεδόν έχει ομοιότητα με το αλεύρι. Αν έχετε φέρει την κάμερα, mp3 player κ.λπ. βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αυτή την ψιλή άμμο σε αυτό.

www.youtube.com/watch?v=YoAT1zfBx3M&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=YoAT1zfBx3M&feature=related[/url[/video]]

Εθνικό Πάρκο Fee
Όταν φτάσετε στο Koh Samet, θα πρέπει να πληρώνουν ένα μικρό ποσό για να εισάγετε το νησί και το Εθνικό Πάρκο. Οι τουρίστες καταβάλει περίπου 400 Baht ταϊλανδοί και πολίτες πληρώνουν περίπου 40 μπατ. Αν φτάσετε με το πλοίο, και πάνε από εκεί με ένα ταξί ή ένα pick up φορτηγό, θα σταματήσουμε στην κεντρική υπηρεσία, όπου θα καταβάλουν το αντίτιμο.

Αλλά αν πάμε με το ταχύπλοο και να καταλήξει άμεσα σε μια παραλία, μάλλον θα πληρούν υπάλληλο που θα εισπράττει το τέλος. Το πλοίο από την απαγόρευση Phe σε Koh Samet διαρκεί περίπου 30-45 λεπτά, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον ΠΑΤΤΑΓΙΑ δεν ειναι μονο η walking street  και  soi 6-7-8 yamato diana  πιοι εχουν βρεθει  στην εξσιντ  στην χολυγουντ  στην πλωτη αγορα της πατταγια; πιοι εχουν παει στη ραινογκ

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
αρε ΜΙΧΑΛΗ κριμα που εφυγεσ και ηθελα να σου γνωρισω την δευτερη μου πατριδα λιγο μιλησαμε αλλα σε εκτιμησα πολυ  εχεις φιλια απο την dia και την ei

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Nα πόσα ακόμα έχω να δω στην Πατάγια!!! :dancing:

Next time Kosa!!!

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον ΠΑΤΤΑΓΙΑ δεν ειναι μονο η walking street  και  soi 6-7-8 yamato diana   πιοι εχουν βρεθει  στην εξσιντ  στην χολυγουντ   στην πλωτη αγορα της πατταγια; πιοι εχουν παει στη ραινογκ
Εγω εχω παει μονο WS τα τελευταια 5 χρονια ,ειναι κακο; :2funny:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Φίλε James το ξέρω το αποτέλεσμα. Και έχεις δίκιο, απλά θα καθυστερήσει μερικούς μήνες. Απλά επειδή την αγαπάω καθυστερώ το μοιραίο… Η μαλακιά είναι όμως ότι έχουμε περάσει κουλούρα, οπότε τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα…. Τέλος πάντων… πρέπει να σου πω ότι τις δικές σου περιγραφές διάβαζα και ψήθηκα τρελά για Thai αλλά και κυρίως οι σκέψεις που έκανες για την ζωή όταν ήσουν εκεί…… Πραγματικά σου εύχομαι να σου πάνε όλα δεξιά…

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε James το ξέρω το αποτέλεσμα. 

Απλά επειδή την αγαπάω καθυστερώ το μοιραίο…

Πραγματικά σου εύχομαι να σου πάνε όλα δεξιά…

Ξέρεις πόσες χιλιάδες ευρώ έχασα απ΄το Μάρτιο που έπρεπε να φύγω μέχρι τον Ιούλιο γιατί την αγαπούσα? :headbang:

Ξέρεις πόσο πολύ σφίγγω τα δόντια (και τώρα που σου γράφω) να μην περάσω έξω απ το σπίτι?

Παρότι πέρασε πάνω από 1 μήνας και μεσολλάβησε και το σοκ της Πατάγιας.....

Ξέρεις πόσο πολύ θέλω να πάω στον μπέμπη και να του δώσω τα ρουχαλάκια που γράφουν Tailand!!! :headbang:

Και ξέρεις ότι μαθαίνω απ τις φίλες της ότι "δεν έχω πάει Ταϋλάνδη και κάνω κάθε μέρα βόλτες

έξω απ το σπίτι της"? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Και άλλες πολλές μαλακίες που με κάνουν να λέω: "είναι δυνατόν να αγαπάς έναν άνθρωπο τόσο

πολύ και να σου φαίρεται έτσι? Είναι δυνατόν να δίνεις τόσα πολλά και να παίρνεις αχαριστία?"

Και φυσικά στις "πόρνες" της Πατάγιας να δίνεις τόσα λίγα και να παίρνεις τα πάντα αρκεί να

είσαι Happy? :think: :think: :think: :think:

Έχω χαιρετίσματα λέει ο Kosa απ την Ντία και την Έι.

Το ξέρεις ότι η Έι πήρε από μένα 500μπατ συνολικά (και την πήδηξα 2-3 φορές, κοιμηθήκαμε μαζί

μου έκανε το τραπέζι 2 φορές στο σπίτι της, με μπάνιασε κτλ κτλ) και μόνο που δεν έκλαιγε που

δεν της πήγα τα άπλυτά μου όταν έβαλε πλυντήριο!!!!! :headbang:

Το ξέρεις ότι ακόμα έχω τα τελευταία άπλυτα - ρούχα και σώβρακα - γιατί αυτή που αγαπούσα

μου τα πέταξε στα μούτρα όταν μάζευα τα πράγματά μου??????????? (μάλλον θα έπρεπε να τα πάρω

κι αυτά Ταϋλάνδη, να τα δώσω στα κορίτσια να μου τα πλύνουν....) :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Γάματα φιλαράκι!!!!!!

Αν αισθάνεσαι ότι σε 2-3 μήνες θα χωρίσεις οριστικά......

....μην της δίνεις άλλο χρόνο να σε τσακίσει....

Μιλάω απ τη δικιά μου εμπειρία βέβαια, και χωρίς να γνωρίζω τι συμβαίνει μεταξύ σας...

Αι στο καλό της!!!!

χαλάστηκα πάλι!!!!!!!!

Πατάγια!!!!!! σούρχομαι!!!!!!!!!!!!!  ....όπου νάναι. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
χεχε μονο οι ρωσιδες βαζουν ταξιμετρο??? ημουν προπερσι στο Βελγιο για τον γαμο μιας ξαδερφης μου και πηγα να γαμησω μια πουτανα απο βιτρινες. βρηκα μια πολυ ομορφη μελαχρινη 20χρονων μιση ιταλιδα μιση ισπανιδα με φοβερο κορμι. 50ευρω για 15λεπτα. και εκει που την ειχα στα τεσσερα και την μαμουσα σε μια φαση βλεπει το ρολοι της και μου λεει περασαν τα 15λεπτα και σηκωνετε. ημουν ετοιμος να τελειωσω και με ξενερωσε. μου λεει αλλα 25 ευρω για 10λεπτα. τις τα εδωσα, τι να εκανα...  :headbang:

Ρε Zan,τι επαθες ρε φιλε???Ε,την παλιοπ.....α{τωρα την εβρισα χυδαια)!!!!

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μπραβο για το ισορροπημενο ποστ σου, καλο ειναι που και που να διαβαζουμε και κατι διαφορετικο αντι τα ιδια και τα ιδια συνεχεια Ταυλανδη-Παταγια παραδεισος κτλ  Μονο μια ενσταση η παρατηρηση στο παραπανω που ειπες που μου εκανε λιγο εντυπωση. Ας πουμε για μενα η Ταυλανδη ειναι ακαταλληλο  μερος για φυτοφαγους. εεε και το γεγονος οτι βρηκες στην ΒΚΚ 2 εστιατορια με vegan menu δε σημαινει τιποτα. Κατα τη γνωμη μου ειναι εξαιρετικα δυσκολο στην Ταυλανδη να αποφυγεις το κρεας γιατι σε ολα τα πιατα τους συμπεριλαμβανουν οτιδηποτε περπαταει, πεταει η κολυμπαει!  Ας πουμε θεωρω οτι ειναι πιο ευκολο να εχεις ενα ολοκληρωμενο γευμα (χωρις κρεας) στην Ελλαδα παρα στην Ταυλανδη και φυσικα δεν εννοω να τη βγαλλεις μονο με σαλατες.
Τα εστιατόρια που αναφέρω, το Αriya (στον 2ο όροφο του ΜΒΚ)και το Rasayana (Σουκουμβίτ σοι 39) δεν είναι απλώς δύο εστιατόρια με vegan items στο μενού. Είναι το μεν δεύτερο αποκλειστικά ωμοφαγικό χορτοφαγικό, το δε πρώτο έχει διττή φυσιογνωμία: raw vegan αλλά και κάποιες επιλογές μαγειρεμένων εδεσμάτων. Και τα δύο μάλιστα είναι πολύ γνωστά στη παγκόσμια κοινότητα των vegans.
Και να ήταν μόνο αυτά. Υπάρχει μια μεγάλη λίστα πολύ καλών vegan (δηλαδή αποκλειστικά φυτικές τροφές) εστιατορίων.
H Eλλάδα δυστυχώς είναι πολύ πίσω, καθώς δεν διαθέτει ούτε για δείγμα.
Άρα για έναν έλληνα vegan η Bangkok είναι παράδεισος.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Αν αισθάνεσαι ότι σε 2-3 μήνες θα χωρίσεις οριστικά......

....μην της δίνεις άλλο χρόνο να σε τσακίσει....

Φίλε μου ξέρω ότι έχεις απόλυτο δίκιο… Το πρόβλημα είναι ότι επειδή ελπίζω ακόμα, άδικα και το ξέρω, το προσπαθώ…. :jerking: Δυστυχώς αν δεν την πατήσεις μόνος σου, πάντα ελπίζεις ότι εσύ θα tα καταφέρεις και ας μην τα κατάφεραν οι άλλοι… Λες και είσαι εσύ ο γαμάω που ξέρεις πως να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις ενώ οι άλλοι βλάκες… :uglystupid:. Και στο τέλος ξανακαλύπτεις ότι τελικά δεν είσαι ο γαμάω και δεν τα κατάφερες. Δυστυχώς, στην προκειμένη περίπτωση μάλλον πρέπει να το πιώ το ποτήρι με το δηλητήριο της ελπίδας μέχρι τέλους… Και όταν το πιώ, να μαζέψω τα κομμάτια μου και να ξεκινήσω πάλι από την αρχή.. :headbang: :headbang: Με ένα ταξίδι στην Thai guaranteed!! :dancing: :rockon:

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τα εστιατόρια που αναφέρω, το Αriya (στον 2ο όροφο του ΜΒΚ)και το Rasayana (Σουκουμβίτ σοι 39) δεν είναι απλώς δύο εστιατόρια με vegan items στο μενού. Είναι το μεν δεύτερο αποκλειστικά ωμοφαγικό χορτοφαγικό, το δε πρώτο έχει διττή φυσιογνωμία: raw vegan αλλά και κάποιες επιλογές μαγειρεμένων εδεσμάτων. Και τα δύο μάλιστα είναι πολύ γνωστά στη παγκόσμια κοινότητα των vegans.
Και να ήταν μόνο αυτά. Υπάρχει μια μεγάλη λίστα πολύ καλών vegan (δηλαδή αποκλειστικά φυτικές τροφές) εστιατορίων.
H Eλλάδα δυστυχώς είναι πολύ πίσω, καθώς δεν διαθέτει ούτε για δείγμα.
Άρα για έναν έλληνα vegan η Bangkok είναι παράδεισος.

Συμφωνω απόλυτα...και μην ξεχνάμε ότι ο "άνθρωπος είναι ζώον καρποφόρο"  ασχέτος αν σύχρονως τρόπος ζωής μας έχει επιβάλλει να είμαστε  παμφάγοι

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Συμφωνω απόλυτα...και μην ξεχνάμε ότι ο "άνθρωπος είναι ζώον καρποφόρο"  ασχέτος αν σύχρονως τρόπος ζωής μας έχει επιβάλλει να είμαστε  παμφάγοι

Λυπάμαι αλλά θα διαφωνίσω!

Οι σύγχρονες μελέτες είναι αυτές που έχουν δώσει τη δυνατότητα στον άνθρωπο να μπορεί

(με γνώση και σύνεση) να αντικαταστήσει το κρέας με λαχανικά.

Οι μοντέρνοι "φυτοφάγοι" και οι διάφορες τάσεις ξεκίνησαν απ τους δυτικούς πολιτισμούς πριν

λίγες δεκαετίες.

Αλίμονο αν τους περασμένους αιώνες αποφάσιζε κάποιος (με ελάχιστες γνώσεις διατροφής) να

αποφεύγει το κρέας επί μακρόν...

το κρέας είναι αναντικατάστατη (από διατροφικής άποψης) τροφή και μόνο αν κάποιος

γνωρίζει μπορεί να το αντικαταστήσει με φυτικής προέλευσης προϊόντα χωρίς να θέσει σε

κίνδυνο την υγεία του.

Τώρα αν στην Ταϋλάνδη έχει εστιατόρια που στην Ελλάδα δεν μπορείς να βρεις είναι κυρίως

λόγω του αυξημένου επιχειρηματικού (λόγω αγγλόφωνων επιρροών) μυαλού σε σχέση με το

κολλημένο στα γυράδικα-καφετέρειες "ελληνικού δαιμόνιου".

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Οι σύγχρονες μελέτες είναι αυτές που έχουν δώσει τη δυνατότητα στον άνθρωπο να μπορεί

Οι μοντέρνοι "φυτοφάγοι" και οι διάφορες τάσεις ξεκίνησαν απ τους δυτικούς πολιτισμούς πριν

λίγες δεκαετίες.

Αλίμονο αν τους περασμένους αιώνες αποφάσιζε κάποιος (με ελάχιστες γνώσεις διατροφής) να

Χαίρομαι που θα συμφωνήσω.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

λίγες δεκαετίες.

Χαίρομαι που θα συμφωνήσω.

Χαίρομαι που θα συμφωνήσω και έγω

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θα αναφερθώ σε μια αρνητική εμπειρία.
Τις πρώτες μέρες στην Bangkok έμενα στο ξενοδοχείο Admiral Premier που βρίσκεται πολύ κοντά στην soi cowboy (5 λεπτά με τα πόδια).
Κάνοντας τη βόλτα μου στο στενό δρομάκι, τρύπωσα και στο Dollhouse go-go bar.
Μου άρεσαν και η μουσική του αλλά κυρίως τα κορίτσια που δούλευαν εκεί.
Αρχικά τράβηξε την προσοχή μου μια σκουρόχρωμη γκαρσόνα με γλυκό και μελαγχολικό πρόσωπο. Ευγενική και ήρεμη η συμπεριφορά της ενώ στο βλέμμα της σιγόκαιγε η σπίθα του πάθους (έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον μιας και είχαμε δύο φορές τετατέτ επαφή). Παρατηρώντας την πιο προσεκτικά, είδα ότι υστερούσε απελπιστικά στο σημείο του σώματος που αποτελεί για μένα φετίχ: το κωλαράκι.
Τι να κάνουμε, έψαχνα συν τοις άλλοις και για την καλλίπυγο Αφροδίτη.
Έτσι το βλέμμα μου άλλαξε ρότα και βρέθηκα να κοιτάζω λαίμαργα τα κορμιά που κουνιόντουσαν στη κοχλιωτή πίστα. Όπως προείπα είχε όμορφα πλάσματα, έτσι δεν άργησα να βρω κάτι καλό για μένα.
Κάλεσα το μωράκι γρήγορα κοντά μου και καθώς μου φάνηκε θερμό (μου τριβότανε και χαμογελούσε αποκαλύπτοντας μια άψογη οδοντοστοιχία , μη φανταστείτε όμως τίποτα γλωσσόφιλα ή μπαλαμουτιάσματα) πλήρωσα το barfine και με το φρεσκότατο πιπίνι τράβηξα για το δωμάτιο του ξενοδοχείου.
Έλεγχος ταυτότητας στο lobby και…που πάτε sir;  η μικρή παραείναι μικρή για να σας ακολουθήσει.
Έτος γεννήσεως 2535 μ.β., για να εισπράξω ένα sorry από την πιτσιρίκα.
Και ερωτώ τι έπρεπε να κάνω;
-Να την σιχτίριζα και να πήγαινα κάπου αλλού για αναζήτηση της ερωτικής μου τύχης.
-Να επέστρεφα στο Dollhouse σε έξαλλη κατάσταση ζητώντας πίσω τα χρήματα.
-Ή να πήγαινα σ’ ένα γειτονικό short time hotel (όπως μου πρότεινε) για να το ξεσκίσω επιτέλους;

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε kosa το ξερω οτι εχει και αλλα πραγματα να δεις στην πατταγια αλλα πρεπει να εχεις και την ορεξη και το κουραγιο να τα δεις... ποσες φορες ελεγα θα παω στo mini siam & mini europe η στο ko lan (πριν παω την δευτερη φορα ειχα μιλησει στα κοριτσια της ρεσεψιον του pattaya bay resort και ειχαν συμφωνησει να παμε μαζι), pattaya park (σκοτωθηκε ενα παιδι μεστην πισινα πριν κανα μηνα) αλλα παντα τα ανεβαλα. επισης σκεφτομουν να παω και μια μερα στην μπανγκοκ με τουριστικο γραφειο για να δω καποια αξιοθεατα. τιποτα απ'ολα αυτα δεν εκανα. στην πατταγια δεν εχεις προγραμμα το τι θα κανεις. ολα μπορουν να σου ερθουν αναποδα.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6

λίγες δεκαετίες.

το κρέας είναι αναντικατάστατη (από διατροφικής άποψης) τροφή και μόνο αν κάποιος

γνωρίζει μπορεί να το αντικαταστήσει με φυτικής προέλευσης προϊόντα χωρίς να θέσει σε

κίνδυνο την υγεία του.

Τώρα αν στην Ταϋλάνδη έχει εστιατόρια που στην Ελλάδα δεν μπορείς να βρεις είναι κυρίως

λόγω του αυξημένου επιχειρηματικού (λόγω αγγλόφωνων επιρροών) μυαλού σε σχέση με το

κολλημένο στα γυράδικα-καφετέρειες "ελληνικού δαιμόνιου".
:offtopic:

Δεν χρείαζεται να λυπάσαι για τίποτα.Για αυτόν τον λόγω το γράφω δημοσίως!

Ολα χρείαζονται στον οργανισμό.Μην ξεχνάμε ότι το ανθρώπινο σώμα είναι σαν μια μηχανή εσωτερικής κάυσης..Και  μια μηχανή λειτουργεί καλύτερα όσο την προσέχεις εσύ.Αν δεν την προσέχεις μπορεί να υξειδοθει και αυτό γίνεται αν στην διατρόφή σου περιέχεις συνεχως ζωικές πρωείνες. Είμαι της άποψης ότι δεν χρείαζεται το κρέας στην διατροφή μας κάθε μέρα.Πρωτείνες υψηλης βιολογικης αξίας μπορείς να βρεις και με εναλλακτικη διατρόφη τις ημέρες που δεν τρέφεσαι με κρεας.Εξάλλου τα πάντα προσφέρονται στην φύση και μπορείς να κάνεις συνδιασμό  διάφορων τροφών ώστε να μπορέσεις να σχηματίσεις την αλυσίδα αμινοξέων που σου προσφέρει το κρέας.Το μόνο που προσφέρεται αποκλειστηκα στο κρέας είναι η βιταμίνη B12!Αλλά αν δεν πάρεις κάθε μέρα ο οργανισμός δεν υφίσταται τίποτα.Και αλλο να έχεις το κρέας σου  απο την αγελάδα που έχει ο παππούς σου στην αυλή  και τις κότες και άλλο να τρως κρέατα τα οποία έχουν δεχθει ορμονικές θεραπέιες για να έχουν προωρη αναπτυξη με αποτέλεσμα να γίνεται γονιδιακή μετάλλαξη στο ίδιο το ζωο η οποία μετά περναέι στον άνθρωπο και νατος ο καρκίνος...Το θέμα θέλει πολύ χρόνο για να σου εξηγήσω ότι πίσω απο όλα αυτά κρύβεται μια βαρία βιομηχανία κερδοσκοπίας.

Όσον αφορα το συγκεκριμενο κομμάτι με μπολτ θα διαφωνήσω διότι η τάση ειδικά σε κοινωνίες με δυτική κουλτούρα δεν έχουν αυτό το διαιτολόγιο.Εκεί το καθημερινό τους διαιτολόγιο περιλαμβάνει υψηλης γαστρονομίας γέυσεις (οι οποίες συγκαταλέγονται στις 'Σύνθετες' τροφές  που βρίσκεται αντίθετα απο το μότο μη επεγεργασμένες τροφές) υψηλα΄πρωτεινούχα γέυματα και ροφήματα.Κάτι που έιναι ότι χειρότερο για έναν οργανισμό.Ο Ανθρωπος δεν γεννηθήκε σήμερα... τον αιώνα αυτό!Αλλά χιλίαδες χρόνια πριν.Τότε δεν υπήρχαν οι διατροφικές συνηθείες που υπάρχουν σήμερα και που έμεις τις έχουμε αναγάγει ως απαραίτητες.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θα αναφερθώ σε μια αρνητική εμπειρία.
Τις πρώτες μέρες στην Bangkok έμενα στο ξενοδοχείο Admiral Premier που βρίσκεται πολύ κοντά στην soi cowboy (5 λεπτά με τα πόδια).
Κάνοντας τη βόλτα μου στο στενό δρομάκι, τρύπωσα και στο Dollhouse go-go bar.
Μου άρεσαν και η μουσική του αλλά κυρίως τα κορίτσια που δούλευαν εκεί.
Αρχικά τράβηξε την προσοχή μου μια σκουρόχρωμη γκαρσόνα με γλυκό και μελαγχολικό πρόσωπο. Ευγενική και ήρεμη η συμπεριφορά της ενώ στο βλέμμα της σιγόκαιγε η σπίθα του πάθους (έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον μιας και είχαμε δύο φορές τετατέτ επαφή). Παρατηρώντας την πιο προσεκτικά, είδα ότι υστερούσε απελπιστικά στο σημείο του σώματος που αποτελεί για μένα φετίχ: το κωλαράκι.
Τι να κάνουμε, έψαχνα συν τοις άλλοις και για την καλλίπυγο Αφροδίτη.
Έτσι το βλέμμα μου άλλαξε ρότα και βρέθηκα να κοιτάζω λαίμαργα τα κορμιά που κουνιόντουσαν στη κοχλιωτή πίστα. Όπως προείπα είχε όμορφα πλάσματα, έτσι δεν άργησα να βρω κάτι καλό για μένα.
Κάλεσα το μωράκι γρήγορα κοντά μου και καθώς μου φάνηκε θερμό (μου τριβότανε και χαμογελούσε αποκαλύπτοντας μια άψογη οδοντοστοιχία , μη φανταστείτε όμως τίποτα γλωσσόφιλα ή μπαλαμουτιάσματα) πλήρωσα το barfine και με το φρεσκότατο πιπίνι τράβηξα για το δωμάτιο του ξενοδοχείου.
Έλεγχος ταυτότητας στο lobby και…που πάτε sir;  η μικρή παραείναι μικρή για να σας ακολουθήσει.
Έτος γεννήσεως 2535 μ.β., για να εισπράξω ένα sorry από την πιτσιρίκα.
Και ερωτώ τι έπρεπε να κάνω;
-Να την σιχτίριζα και να πήγαινα κάπου αλλού για αναζήτηση της ερωτικής μου τύχης.
-Να επέστρεφα στο Dollhouse σε έξαλλη κατάσταση ζητώντας πίσω τα χρήματα.
-Ή να πήγαινα σ’ ένα γειτονικό short time hotel (όπως μου πρότεινε) για να το ξεσκίσω επιτέλους;

2535? δηλαδη ποσο ηταν? δεν θυμαμε πως βρισκεις την ηλικια.  :think:
δεν ρωτησες την ηλικια της??? εγω ολες της ρωτουσα και ειδικα αν καποια φαινοταν πολυ μικρη.
αν ηταν ανηλικη και την πηγαινες σε κανα ξενοδοχειο μπορει να σε πιανανε και αντε μετα να ξεμπερδεψεις. μακριααααα απο ανηλικες εστω και αν ειναι 17 και 364 μερες.  :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom