Εμείς πέρα από το εισιτήριο αλέ-ρετούρ των 100Β δεν πληρώσαμε κάτι άλλο.
αυτα γραφει ο τουριστικοσ οδηγοσ δεν ειπα οτι ισχιουν
Εμείς πέρα από το εισιτήριο αλέ-ρετούρ των 100Β δεν πληρώσαμε κάτι άλλο.
καλα αυτο ηταν γνωστο...δωσε καμια τιμη φιλε μουΣε οποιον αρεσει η Ασιατικη ομορφια...Τα σχιστα ματακια και οι πλακουτσες μυτουλες...
Τα λιλιπουτια κορμακια τους και το μεταξενιο δερματακι τους...
Τοτε εαν περασει καμμια βολτα απο Μακαο η Χονγκ Κονγκ...ΚΙΝΔΥΝΕΙ με ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ...
Βεβαια "παιχνιδι" δεν παιζει...ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με Ταυλανδη...
"Φατε ματια ψαρια και κοιλια περιδρομο"...Τα μωρα ουτε που γυρνανε να σε κοιταξουν...
"Μεζε" μπορεις να παρεις μονο στα Σαουνα...Που ειναι βεβαια μια ανεπαναληπτη εμπειρια...
Θα επαναλαβω ομως την αποψη μου για την Κινεζικη ομορφια...
Τρεις μερες στο Μακαο και το Χονγκ Κονγκ,μετα απο χιλιαδες γυναικες που εχω δει στο δρομο,εβγαλα το συμπερασμα οτι τουλαχιστον το 50% ειναι 7αρακια εως και 10αρακια...
Το αντιστοιχο ποσοστο 7αρια εως 10αρια στη ταυλανδη ειναι 2-3%...Και δε μιλαω βεβαια για τα μπαργκερλς αλλα ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις Ταυλανδες που εχω δει ακομα και στο δρομο...
Και πιστεψτε με,οτι προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος...Γιατι το σοκ που εχω παθει με τις γκομενες που βλεπω στο δρομο του Χονγκ Κονγκ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ...
[size=10pt][size=10pt]ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ...[/size][/size]
Σε οποιον αρεσει η Ασιατικη ομορφια...Τα σχιστα ματακια και οι πλακουτσες μυτουλες...
Τα λιλιπουτια κορμακια τους και το μεταξενιο δερματακι τους...
Τοτε εαν περασει καμμια βολτα απο Μακαο η Χονγκ Κονγκ...ΚΙΝΔΥΝΕΙ με ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ...
Βεβαια "παιχνιδι" δεν παιζει...ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με Ταυλανδη...
"Φατε ματια ψαρια και κοιλια περιδρομο"...Τα μωρα ουτε που γυρνανε να σε κοιταξουν...
"Μεζε" μπορεις να παρεις μονο στα Σαουνα...Που ειναι βεβαια μια ανεπαναληπτη εμπειρια...
Θα επαναλαβω ομως την αποψη μου για την Κινεζικη ομορφια...
Τρεις μερες στο Μακαο και το Χονγκ Κονγκ,μετα απο χιλιαδες γυναικες που εχω δει στο δρομο,εβγαλα το συμπερασμα οτι τουλαχιστον το 50% ειναι 7αρακια εως και 10αρακια...
Το αντιστοιχο ποσοστο 7αρια εως 10αρια στη ταυλανδη ειναι 2-3%...Και δε μιλαω βεβαια για τα μπαργκερλς αλλα ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις Ταυλανδες που εχω δει ακομα και στο δρομο...
Και πιστεψτε με,οτι προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος...Γιατι το σοκ που εχω παθει με τις γκομενες που βλεπω στο δρομο του Χονγκ Κονγκ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ...
[size=10pt][size=10pt]ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ...[/size][/size]
Δηλαδή φρέσκιες και όμορφες κοπελίτσες που ξέρουν να γαμηθούν και το αποδεικνύουν εμπράκτως;στα Σαουνα... μια ανεπαναληπτη εμπειρια...
exbii.com/showthread.php?p=8669160
δυστηχως ομως ειναι απ'τα παλια βιντεο αλλα πολυ καλα... δεν μπορω να βρω πουθενα τα updates.
δειτε το βιντεο της kittie, την παιρνει τηλ. ο γκομενος της την ωρα που την μαμανε οι αλλοι και ποσα ψεματα του λεει...
οχι ερχεται με τα ρουχαλακια της..αλλα σε πολλες περιπτωσεις ειναι εξ ισου καβλιαρικααν κι εχω παει παταγια ,ποτε δεν πηρα κοπελα απο τα κλαμπ που κανουν στριπ κτλ,εννοω που φορανε κατι σεξυ στολες π.χ. αεροσυνοδου κτλ
ερωτηση¨
αν πληρωσεις το μπαρφιν κ παρεις την κοπελα,ερχεται με αυτα τα καβλιαρικα ρουχα ρουχα? η αλλαζει?????
μυκονο? 500? λιγα λιγα ...13 και 1 παιδιά για Πατάγια...Πήγα Μύκονο,έφαγα 500 ευρώ σε 3μερες,γύρισα...1000 ευρώ στην Ταυλάνδη για 10 μέρες,αλλά πόσο μεγαλύτερη αξία εχουνε;;Άστο...τεράστια η διαφορά...Πατάγια...σ έρχομαι...
.........Γιατι το σοκ που εχω παθει με τις γκομενες που βλεπω στο δρομο του Χονγκ Κονγκ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ...
Αυτη αφιερωμνη σε μενα...Πηρα αστερακι!!!!Yeah!!!!!!!!