καθολου, τα περιλαμβανω στα κλαμπξεχασες τα καραοκε
λ.χ. το Spice στην Ratchadapisek
η στα μουσικα θεατρα
λ.χ. το St. Moritz στην σουκουμουιτ
καθολου, τα περιλαμβανω στα κλαμπξεχασες τα καραοκε
καλαμακι ειναι αγορι μου και αυτη δεν το εχει καβαλησει σαν και ελεινιδες
και για κανενα goody's τι λες ?
η ωρα στα εισητηρια ειναι ΠΑΝΤΑ Η ΤΟΠΙΚΗ.Γειά σας παλικάρια ξανά...αν και πήγα πέρσι,κάπου με τις ώρες τα μπερδεύω ειδικά φέτος που πάω στην Ταυλάνδη μέσω...Κατάρ!Πέρσι πήγα μέσω Μπαχρέιν βλέπετε...So,η διαφορά ώρας Κατάρ Αθήνα είναι στις 2 ώρες συν οπότε για αυτούς που γνωρίζουνε,ερώτηση:
Στο εισητήριο μου αναγράφει τα εξής:
24 Αυγούστου και
Αθήνα Ντόχα αναχώρηση στις 13:45,άφιξη Κατάρ στις 18:00.Αυτό αφορά την ώρα Κατάρ;Αν ναι,τότε η απόσταση Αθήνα Κατάρ είναι 2 ώρες...Λογικά αυτό είναι βέβαια...
Ντόχα Μπανγκόνγκ,την ίδια μέρα,20:45 αναχώρηση και άφιξη στην γή της επαγγελίας(μην τη ματιάξω)στις 07:45 ώρα Ταυλάνδης λογικά...άρα ώρα Κατάρ στις 5 παρα τέταρτο,με δεδομένο οτι,Κατάρ Μπανγκόνγκ έχουνε 3 ώρες απόσταση...σωστά ως εδώ;Η κάνω κάπου λάθος;Oπότε Κατάρ Μπανγκόνγκ,σαν απόσταση είναι 8 ώρες...
Εκεί που κάπως περισσότερο μπερδεύονται τα πράγματα,είναι στην επιστροφή
5 Σεπτέμβρη και
Μπανγκόνγκ-Ντόχα 09:15 με άφιξη στην Ντόχα γράφει στο εισητηριο 12:15...εκεί κάπου αρχίζει το μπέρδεμα για μένα.Είναι ώρα Κατάρ η άφιξη εκεί;Αν ναι,τότε με δεδομένο οτι είναι 8 ώρες απόσταση,έπρεπε να φτάνω 2 και 15 ώρα Ταυλάνδης...Αν,αναφέρετε σε ώρα Ελλάδος,τότε πώς γίνεται να ξεκινάω 2 παρα τεταρτο,την ίδια μέρα απο Κατάρ και να φτάνω Ελλάδα 18:30...;Αφού είναι,υποτίθεται,2 ώρες η Ελλάδα απο το Κατάρ...
Μύλος...
Η το μυαλό μου το έχασα...η,το έχασα...
Βοήθεια ζητώ λοιπόν!!!!
Για την ιστορία,τιμή εισιτηρίου,350 ευρώ...
Γειά σας παλικάρια ξανά...αν και πήγα πέρσι,κάπου με τις ώρες τα μπερδεύω ειδικά φέτος που πάω στην Ταυλάνδη μέσω...Κατάρ!Πέρσι πήγα μέσω Μπαχρέιν βλέπετε...So,η διαφορά ώρας Κατάρ Αθήνα είναι στις 2 ώρες συν οπότε για αυτούς που γνωρίζουνε,ερώτηση:
Στο εισητήριο μου αναγράφει τα εξής:
24 Αυγούστου και
Αθήνα Ντόχα αναχώρηση στις 13:45,άφιξη Κατάρ στις 18:00.Αυτό αφορά την ώρα Κατάρ;Αν ναι,τότε η απόσταση Αθήνα Κατάρ είναι 2 ώρες...Λογικά αυτό είναι βέβαια...
Ντόχα Μπανγκόνγκ,την ίδια μέρα,20:45 αναχώρηση και άφιξη στην γή της επαγγελίας(μην τη ματιάξω)στις 07:45 ώρα Ταυλάνδης λογικά...άρα ώρα Κατάρ στις 5 παρα τέταρτο,με δεδομένο οτι,Κατάρ Μπανγκόνγκ έχουνε 3 ώρες απόσταση...σωστά ως εδώ;Η κάνω κάπου λάθος;Oπότε Κατάρ Μπανγκόνγκ,σαν απόσταση είναι 8 ώρες...
Εκεί που κάπως περισσότερο μπερδεύονται τα πράγματα,είναι στην επιστροφή
5 Σεπτέμβρη και
Μπανγκόνγκ-Ντόχα 09:15 με άφιξη στην Ντόχα γράφει στο εισητηριο 12:15...εκεί κάπου αρχίζει το μπέρδεμα για μένα.Είναι ώρα Κατάρ η άφιξη εκεί;Αν ναι,τότε με δεδομένο οτι είναι 8 ώρες απόσταση,έπρεπε να φτάνω 2 και 15 ώρα Ταυλάνδης...Αν,αναφέρετε σε ώρα Ελλάδος,τότε πώς γίνεται να ξεκινάω 2 παρα τεταρτο,την ίδια μέρα απο Κατάρ και να φτάνω Ελλάδα 18:30...;Αφού είναι,υποτίθεται,2 ώρες η Ελλάδα απο το Κατάρ...
Μύλος...
Η το μυαλό μου το έχασα...η,το έχασα...
Βοήθεια ζητώ λοιπόν!!!!
Για την ιστορία,τιμή εισιτηρίου,350 ευρώ...
Φιλε Diavolidis,να ξερεις οτι ΠΑΝΤΑ οι ωρες Αναχωρησεων/Αφιξεων ειναι ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ
ΕΛΛΑΔΑ-ΤΑΥΛΑΝΔΗ:+4 ωρες διαφορα(οταν Ελλαδα ειναι 12 το μεσημερι,στην Tayland ειναι 4 το απογευμα)
ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΤΑΡ:+ 2 ωρες διαφορα(οταν Ελλαδα ειναι 12 το μεσημερι,Qatar ειναι 2 το μεσημερι)
Τωρα κανε ξανα τους υπολογισμους σου γιατι και εγω μπερδευτηκα!!!!