Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλαμακι ειναι αγορι μου και αυτη δεν το εχει καβαλησει σαν και ελεινιδες

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
καλαμακι ειναι αγορι μου και αυτη δεν το εχει καβαλησει σαν και ελεινιδες

Μμμμμμμμμμ!!!!

Ακόμα θυμάμαι τα ψητά κοτοπουλίσια σουβλάκια στα κάρβουνα!!!! :dancing: :dancing:

Τα τιμήσαμε δεόντως με τη Ντία!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Νοστιμότατα!!!!!

Έλα ρε αρχηγέ!!!!

Μη με φτιάχνεις άλλο!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αλλά πού θα πάει........ :think:

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ετσι μονο για να σε τσιγλισω λιγο james

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας παλικάρια ξανά...αν και πήγα πέρσι,κάπου με τις ώρες τα μπερδεύω ειδικά φέτος που πάω στην Ταυλάνδη μέσω...Κατάρ!Πέρσι πήγα μέσω Μπαχρέιν βλέπετε...So,η διαφορά ώρας Κατάρ Αθήνα είναι στις 2 ώρες συν οπότε για αυτούς που γνωρίζουνε,ερώτηση:
Στο εισητήριο μου αναγράφει τα εξής:
24 Αυγούστου και
Αθήνα Ντόχα αναχώρηση στις 13:45,άφιξη Κατάρ στις 18:00.Αυτό αφορά την ώρα Κατάρ;Αν ναι,τότε η απόσταση Αθήνα Κατάρ είναι 2 ώρες...Λογικά αυτό είναι βέβαια...
Ντόχα Μπανγκόνγκ,την ίδια μέρα,20:45  αναχώρηση και άφιξη στην γή της επαγγελίας(μην τη ματιάξω)στις 07:45 ώρα Ταυλάνδης λογικά...άρα ώρα Κατάρ στις 5 παρα τέταρτο,με δεδομένο οτι,Κατάρ Μπανγκόνγκ έχουνε 3 ώρες απόσταση...σωστά ως εδώ;Η κάνω κάπου λάθος;Oπότε Κατάρ Μπανγκόνγκ,σαν απόσταση είναι 8 ώρες...

Εκεί που κάπως περισσότερο μπερδεύονται τα πράγματα,είναι στην επιστροφή
5 Σεπτέμβρη και
Μπανγκόνγκ-Ντόχα 09:15 με άφιξη στην Ντόχα γράφει στο εισητηριο 12:15...εκεί κάπου αρχίζει το μπέρδεμα για μένα.Είναι ώρα Κατάρ η άφιξη εκεί;Αν ναι,τότε με δεδομένο οτι είναι 8 ώρες απόσταση,έπρεπε να φτάνω 2 και 15 ώρα Ταυλάνδης...Αν,αναφέρετε σε ώρα Ελλάδος,τότε πώς γίνεται να ξεκινάω 2 παρα τεταρτο,την ίδια μέρα απο Κατάρ και να φτάνω Ελλάδα 18:30...;Αφού είναι,υποτίθεται,2 ώρες η Ελλάδα απο το Κατάρ...
Μύλος...
Η το μυαλό μου το έχασα...η,το έχασα...
Βοήθεια ζητώ λοιπόν!!!!
Για την ιστορία,τιμή εισιτηρίου,350 ευρώ...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
και για κανενα goody's τι λες ?

Πολυ καλη ιδεα,Live!!!!Μαζι σου!!!Θα κανει χρυσες δουλειες......πρεπει ομως να "τροποποιησουμε" και το μενου στα Ταυλενδεζικα γουστα.....π.χ......

ROACH-BURGER
http://[URL unfurl="true"]www.virginmedia.com/images/cockroach-chef-431x300.jpg[/img[/URL]]

[b]
WORM-GOODISSIMO[/b]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.freakingnews.com/pictures/35000/Worm-Spaghetti-35124.jpg[/img[/URL]]

[b]
BUG SALAD BAR[/b]
[img]http://farm2.static.flickr.com/1414/1117787448_87fb07a482.jpg?v=0

SCORPIO CLUB SANDWICH

URL]]

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Γειά σας παλικάρια ξανά...αν και πήγα πέρσι,κάπου με τις ώρες τα μπερδεύω ειδικά φέτος που πάω στην Ταυλάνδη μέσω...Κατάρ!Πέρσι πήγα μέσω Μπαχρέιν βλέπετε...So,η διαφορά ώρας Κατάρ Αθήνα είναι στις 2 ώρες συν οπότε για αυτούς που γνωρίζουνε,ερώτηση:
24 Αυγούστου και
Αθήνα Ντόχα αναχώρηση στις 13:45,άφιξη Κατάρ στις 18:00.Αυτό αφορά την ώρα Κατάρ;Αν ναι,τότε η απόσταση Αθήνα Κατάρ είναι 2 ώρες...Λογικά αυτό είναι βέβαια...
Ντόχα Μπανγκόνγκ,την ίδια μέρα,20:45  αναχώρηση και άφιξη στην γή της επαγγελίας(μην τη ματιάξω)στις 07:45 ώρα Ταυλάνδης λογικά...άρα ώρα Κατάρ στις 5 παρα τέταρτο,με δεδομένο οτι,Κατάρ Μπανγκόνγκ έχουνε 3 ώρες απόσταση...σωστά ως εδώ;Η κάνω κάπου λάθος;Oπότε Κατάρ Μπανγκόνγκ,σαν απόσταση είναι 8 ώρες...

5 Σεπτέμβρη και
Μπανγκόνγκ-Ντόχα 09:15 με άφιξη στην Ντόχα γράφει στο εισητηριο 12:15...εκεί κάπου αρχίζει το μπέρδεμα για μένα.Είναι ώρα Κατάρ η άφιξη εκεί;Αν ναι,τότε με δεδομένο οτι είναι 8 ώρες απόσταση,έπρεπε να φτάνω 2 και 15 ώρα Ταυλάνδης...Αν,αναφέρετε σε ώρα Ελλάδος,τότε πώς γίνεται να ξεκινάω 2 παρα τεταρτο,την ίδια μέρα απο Κατάρ και να φτάνω Ελλάδα 18:30...;Αφού είναι,υποτίθεται,2 ώρες η Ελλάδα απο το Κατάρ...
Μύλος...
Βοήθεια ζητώ λοιπόν!!!!
η ωρα στα εισητηρια ειναι ΠΑΝΤΑ Η ΤΟΠΙΚΗ.
παντως η τιμη του εισητηριου πολυ καλη :)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
24 Αυγούστου και

5 Σεπτέμβρη και
Μύλος...
Βοήθεια ζητώ λοιπόν!!!!

Φιλε Diavolidis,να ξερεις οτι ΠΑΝΤΑ οι ωρες Αναχωρησεων/Αφιξεων ειναι ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ

ΕΛΛΑΔΑ-ΤΑΥΛΑΝΔΗ:+4 ωρες διαφορα(οταν Ελλαδα ειναι 12 το μεσημερι,στην Tayland ειναι 4 το απογευμα)

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΤΑΡ:+ 2 ωρες διαφορα(οταν Ελλαδα ειναι 12 το μεσημερι,Qatar ειναι 2 το μεσημερι)

Τωρα κανε ξανα τους υπολογισμους σου γιατι και εγω μπερδευτηκα!!!!

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε Diavolidis,να ξερεις οτι ΠΑΝΤΑ οι ωρες Αναχωρησεων/Αφιξεων ειναι ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ

ΕΛΛΑΔΑ-ΤΑΥΛΑΝΔΗ:+4 ωρες διαφορα(οταν Ελλαδα ειναι 12 το μεσημερι,στην Tayland ειναι 4 το απογευμα)

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΤΑΡ:+ 2 ωρες διαφορα(οταν Ελλαδα ειναι 12 το μεσημερι,Qatar ειναι 2 το μεσημερι)

Τωρα κανε ξανα τους υπολογισμους σου γιατι και εγω μπερδευτηκα!!!!

Laki με το Qatar εχουμε μονο μια ωρα διαφορα, αλα τωρα εχουμε την ιδια ωρα,
επειδη την θερινη περιοδο παμε μια ωρα μπροστα.

Στο Dubai που θα πας ειναι αυτη την περιοδο +1 ωρα μπροστα.

Δες αυτο το site

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαχαχαχαχα...χαμός!!Πάμε μια ακόμα παιδιά!!!Μια προσπάθεια!!!!!!!:)...καμμιά σίγουρη απάντηση;;Κουράζω,ξέρω,αλλά πλέον μπερδεύτηκα!!με βλέπω να με εξηγεί η γκόμενα της Κατάρ,αύριο,που είναι και θεόμουνο...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Ρε παιδια......να ρωτησω........σ'ολο το ιντερνετ που εψαξα δεν εχουμε διαφορα ωρας με την Doha(QATAR)..........ισχυει αυτο???

<iframe src="" frameborder="0" width="82" height="18"></iframe>

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αλλά ρε παιδιά αν δεν υπάρχει διαφορά ώρας,καταλήγουμε στο οτι η επιστροφή Ταυλάνδη Κατάρ θα γίνει σε 3 ώρες....09:15 ξεκινά και 12:15 φτάνει Ντόχα...ενώ το να το κάνεις Ντόχα-Ταυλάνδη είναι 7 ώρες με αυτή την λογική καθώς ξεκινάμε απο Κατάρ 9 παρα τέταρτο και φτάνουμε 8 παρα τέταρτο ώρα Ταυλάνδης,ήτοι,4 παρα τέταρτο ώρα Κατάρ,αφού είναι η ίδια ώρα με την Ελλάδα... :fuck2: :fuck2: :fuck2:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Σωστα...δεν υπαρχει διαφορα ωρας με Doha........Αρα..

Αθηνα-Ντοχα(13.45-18.00).......4 ωρες και 15 λεπτα ωρες πτησης

Ωρες αναμονης Ντοχα.....2 ωρες και 45 λεπτα

Ντοχα-Μπανκγκοκ(20.45-07.45)........7 ωρες πτησης........φτανεις ωρα Ελλαδος και ωρα Ντοχα 3.45

Επιστροφη.......

Μπανγκοκ-Ντοχα(9.15-12.15).....Φευγεις απο μπανγκοκ 9.15,αρα ωρα ελλαδος και ωρα Ντοχα=5.15.........ωρες πτησης 7 ωρες

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Αφιερωμενες οι επομενες φωτογραφιες σ'ολους τους "Ταυλανδοπληκτους"........Ειδικα στον giorgos 241..........Φιλε Γιωργο δεν εχεις αδικο(απαντηση στο πμ μου μ'εστειλες)

Tayland Girls

girls%20v%20sign%201.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom